|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ XI
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() pokaż nabytki ![]()
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
nie chcą mi się załadować
![]() kupiłam: serum odmładzająca lilla mai krem z masła karite lilla mai masło do ciała brazylijska róża planeta organica stara mydlarnia, serum argan, neroli i witamina e odżywka do włosów karite argile provence
Miłośniczka kosmetyków naturalnych i nietestowanych na zwierzętach Jestem Naturalna Dusza ![]() Podróże Duszy ![]() Wybierz Zielone z CCL Edytowane przez beeets Czas edycji: 2014-12-10 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() odżywka to taka gęsta bardzo, biała? Fajna była, chociaż mi akurat włosy obciążała. ale była moc ![]() ![]() ![]() jeszcze się trochę zejdzie, z miesiąc pewnie....
![]() |
#545 |
Zadomowienie
|
Na Naturisimo i My pure 20% zniżki na zestawy
http://www.naturisimo.com/index.cfm http://www.mypure.co.uk/gifts-occasi...FO%2CAYAO0%2C1 |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
przyszly moje drobiazgi z ecco-verde
![]() ![]()
#547 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam trochę nowości
![]() postaram się wstawić fotkę wieczorem ![]() nabyłam zestaw mini produktów jmo ![]() ja mam ten http://bemybio.pl/kolekcja/frontpage...ia-serii-scalp jest jeszcze szampon rozmarynowy+odzywka pomarańczowa i zestaw włosowy bare. żałuję tylko, że nei było więcej kombinacji włosowych! inne zestawy są włosowo - ciałowe ![]() a widziałyście, że na be my bio darmowa wysyłka dla zamówień od 79 zł z przedpłatą??? ja nie skorzystam, bo odbieram osobiście, ale może kogoś zainteresuje ![]()
Edytowane przez anula_ga Czas edycji: 2014-12-11 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem już czym się chwaliłam a co pominęłąm milczeniem
![]()
#549 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
![]() ja dopiero wczoraj dostałam.... a na jedną przesyłkę z DDD wciąż czekam...
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
anula super zdobycze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłałam im pytanie w niedzielę (nim to napisałaś), ale mają mnie w dupce - nie dostałam odpowiedzi do dziś. Tym bardziej mnie to zniechęciło do zakupu. Jak złożę kiedyś zamówienie, to pewnie tylko w akcie desperacji ![]() Czy ktoś ma/miał kremy-sera pod oczy Dr Organic? (Ty Anula wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My w domu wszyscy uzywamy ![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;49315312]Wysłałam im pytanie w niedzielę (nim to napisałaś), ale mają mnie w dupce - nie dostałam odpowiedzi do dziś. Tym bardziej mnie to zniechęciło do zakupu. Jak złożę kiedyś zamówienie, to pewnie tylko w akcie desperacji ![]() Czy ktoś ma/miał kremy-sera pod oczy Dr Organic? (Ty Anula wiem ![]() ![]() Mi mmb odpisali, ale na inne tematy. Ta kwestie pomineli. Mi krem kokosowy pod oczy dr.organic dobrze sie wchlania... a co u Ciebie jest nie tak?
![]() |
#555 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja kiedyś pisałam w sprawie dostępności próbek i kremu, ale niezbyt rzeczowo odpowiedzieli mi na temat (czy mocno pachnie). A próbki że dostępne przy zamówieniu. Właśnie mi się wchłania tak jakby wszystko...zostaje mat, takie jakby ściągnięcie powstaje i dziwna powłoka przy krawędziach, gdzie skończyłam nakładać serum ![]() ![]() Zamówiłam sobie żel ujędrniający p.oczy z Green People. Choć na chyba dwóch blogach recenzje takie sobie, to skusiły mnie te ze strony producenta. Zobaczymy ![]() A tak nie na temat... Jak ktoś ma czas i chęć kliknąć raz dziennie ![]() http://olx.pl/nakarm-psa/rankings/ . Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2014-12-12 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zadomowienie
|
Przepadłam! Tuż obok mnie, jakieś 5min na piechotkę, otworzyli BioOrganikę
![]() -peeling k+k z fitomedu -ichniejszy hydrolat oczarowy -koncentrat nawilżający z liposomami -kwas mlekowy -balsam rokitnikowy z natura siberica -stwierdziłam, że skoro i tak kupuję glinkę ghassoul, to kupię cały 1kg i wyjdzie taniej ![]() -olejek Mahabhringaraj Iiiii to tyle ![]()
#557 |
Zadomowienie
|
100% pure wypuściło kilka nowości, m.in. maskę do włosów http://www.100percentpure.eu/Sea-Alg...k-p/1hcmsa.htm i dark spot remover http://www.100percentpure.eu/Dark-Sp...r-p/1fmdsr.htm.
![]() Anula i jak pierwsze wrażenia po serum? uchyl rąbka tajemnicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | ||
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;49317092]Ja kiedyś pisałam w sprawie dostępności próbek i kremu, ale niezbyt rzeczowo odpowiedzieli mi na temat (czy mocno pachnie). A próbki że dostępne przy zamówieniu.
Właśnie mi się wchłania tak jakby wszystko...zostaje mat, takie jakby ściągnięcie powstaje i dziwna powłoka przy krawędziach, gdzie skończyłam nakładać serum ![]() ![]() Zamówiłam sobie żel ujędrniający p.oczy z Green People. Choć na chyba dwóch blogach recenzje takie sobie, to skusiły mnie te ze strony producenta. Zobaczymy ![]() A tak nie na temat... Jak ktoś ma czas i chęć kliknąć raz dziennie ![]() http://olx.pl/nakarm-psa/rankings/ .[/QUOTE] dodawaj moze odrobinkę oleju do serum przed nałożeniem, powinno pomóc ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#559 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
dziś (sobota) o 7.30 ![]() ![]() ale co chciałam napisać - dwa gratisy mi dorzucili... to jakaś nowość chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
Moje ecospa (dwa zamówienia) przyszły bardzo szybko. W jednym jako gratis dostałam zieloną glinkę tak jak było podane na stronie, po przekroczeniu progu kwotowego.
Dziewczyny mam prośbę ![]() Chyba że znacie coś fajnego podobnego - pasuje mi skład i konsystencja, nie mogę używać zbyt tłustych i emolientowych kremów, twarz mi się buntuje. A ten ma fajną lekką konsystencję. Z nowości testuję http://www.iherb.com/Hyalogic-LLC-In...oz-30-ml/30676 z kapką biofermentu z aceroli (zsk) na to właśnie declare i podoba mi się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() ![]() ja już daaawno w tk nie widziałam SkiNatury ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dostałam zieloną glinkę ![]() Odnośnie serum nawilżającego herbfarmacy. Użyłam wczoraj wieczorem i dzisiaj rano, więc to tylko takie wstępne wrażenia. Ma konsystencję rzadkiego lotionu i beżowo-żółty kolor, nieprzezroczyste. Jedna mała porcja pompki wystarczy na całą twarz, szybciutko się wchłania, ładnie wygładza.
Edytowane przez anula_ga Czas edycji: 2014-12-13 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy krem z retinolem (ten z iherba) stosujecie także pod oczy? Jestem po pierwszym użyciu tego kremu (Susabee ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Konto usunięte
|
Jak by niemieckie wizazanki byly zainteresowane, to w tym tygodniu czyli od jutra, w Rossmannie bedzie 20% na produkty Weleda.
Ja sie wybieram na male zakupki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
przychodzę do Was z taką oto refleksją
mój syn niemal dziewiętnastoletni ma trądzikopodobne problemy z cerą, prawdopodobnie na podłożu hormonalnym, standard w tym wieku ![]() równie standardowo jest leniwy w pielęgnacji - pomimo tego, że kupuję mu rózniaste produkty - jeśli nie przypominam o ich używaniu - używa tylko mydła (i pasty do zębów ![]() Więc mu ciągle przypominam, z różnym skutiem Ma on też bliznę po usunięciu sporego znamienia na prawym policzku (ok 3cm długości); ta blizna doś brzydka wyszła, kupiłam mu w BU olejek na blizny i rozstępy i jakoś wspólnymi siłami udaje mu sie pamiętać i ją codziennie (a nawet czasem 2x dziennie) smaruje i tak: prawy policzek wygląda idealnie - zero pryszczy, zero!!! Lewy tragiczny, pełno tego ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 | |
Zakorzeniona Zmorah
|
Cytat:
Przychodzę się pożalić, że eco drogeria (ukryte w słowach) coś nawala, nie dość, że od ddd trzymają moją forsę, to jeszcze w ogóle od czwartku wieczór nie odpisali mi na meila. Napisali mi po tygodniu od zamówienia, kiedy ja przez ten czas byłam przekonana, że przesyłka jest od dawna w drodze, iż nadal czekają na info ode mnie, na co wymienić produkt, gdyż tak jak pisali, odżywki nie ma na stanie. Szkopuł w tym, że ja od nich żadnej wiadomości nie dostałam, że nie ma towaru, który widniał jako dostępny. Strasznie mi tu coś śmierdzi. Napisałam więc o tym, że jedyną wiadomość jaką dostałam, to ta, że otrzymali moją wpłatę, potem już nic i że ewentualnie chcialabym produkty na zastępstwo (wkleiłam linki) gdyby mi zaoferowali na nie jakiś rabat, a jeśli nie, to proszę o wysyłkę pozostałych rzeczy i zwrot reszty pieniędzy. Od tego czasu cisza, żadnego info.
![]() |
#569 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
no na to wygląda; nie ma ani jednej plamki z tej strony twarzy (oprócz blizny rzecz jasna
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzeniona Zmorah
|
Cytat:
![]() Rozumiem, że pewnie mają zawrót w okresie Świątecznym, ale to jest przecież krótka piłka, odpisać tak lub nie ![]() ![]() Edit: No nareszcie się odezwali, mam nadzieję, że już wszystko pójdzie z górki. .
Edytowane przez Korah Czas edycji: 2014-12-15 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.