|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Passion, super! Ja tez w sumie nie mam na co narzekac
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
passion super
![]() czyli oby kazde dziecko tak przechodzilo ząbkowanie jak Maja
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia widzę,że szaleństwo zakupów dopadło i Was
Chyba Cię poród I_K podspieszył? ![]() Passion fajnie, że Majeczka taka grzeczna No i na pewno serce rośnie jak się patrz na swojego szkraba i widzi się jak się rozwija ![]() I_K o proszę Powiadasz,że się nudzisz? Korzystaj Takaya jak baletnice? Aaa i tu coś dla Ciebie http://www.diyncrafts.com/2200/fashi...d-instructionsKuleczko ech kusisz tym soczkiem! Mi pielęgniarka środowiskowa kazała jeść codziennie porcję owoców: jabłko pomarańcz kiwi i banan Ale byłby z tego sok mniaaam ![]() Dziewczyny czy przy końcówce wizyty u lekarza są częściej czy nie? Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2014-11-24 o 09:12 |
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuleczko, sokowirówka fajna, ale bym się napiła soku pomarańczowego ![]() w ciązy nie mogłam pić bo mi przełyk wypalało
|
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Passion, pomaranczowy latwo wycisnac. Czasem nwet w lidlu bywaja takie elektryczne wyciskaczki
![]() Znow nam domfon nie dziala a ja czekam na kuriera... Weekend u nas udany nic szczegolnego nie robilismy: wspolny spacer film woeczorem, zabawy z Malym, ale jakos tak fajnie bylo i pochwale sie, ze Tz naprawil pralke! Zaoszczedzilismy 120 euro!
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
No soko ful wypas wczoraj zrobiłam 3 litry soku i wszystko wypiliśmy
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Monita, fajny, rodzinny, leniwy weekend
![]() dla męża, dostał plakietkę bohatera domu?![]() chwaliłam ostatnio M, nie? druga kiepska nocka![]() no i okazuje się, że M w za małych butach chodzi przejściowe roz 20, wczoraj mierzyła stopę dziewczyna która pracowała w bartku i powiedziała, że 22 ma mieć
|
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, dostal! W ogole jestem pod wrazeniem bo bardzo duzo rzeczy w domu sam naprawil, niektore wcale nie takie proste jak ta pralka np. Powiedzialam mu, ze dumna z niego jestem
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Passion, a co z M? Plakala w nocy?
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj po mleku nad ranem 1,5 h gadała, marudziła, płakała itp
![]() dzisiaj częściej się wybudzała no i znów po mleku kaszlała i jakaś taka neispokojna była. Może za dużo emocji, wczoraj siostra zabrała Ją do teściów na spotkanie rodzinne a sporo ludzi było. Przywitała się płączem ale później już był stary, poczciwy Szogun
Edytowane przez passion80 Czas edycji: 2014-11-24 o 10:40 |
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Passion no tak
Zgaga? Hehe chyba już tak zostanie tym małym Szogunkiem Pamiętasz o fotce dla mnie z kuckami? ![]() Kuleczko ooo weź nie gadaj Nie ma porównania do takiego sklepowego Ja póki co od czasu do czasu raczę się jednodniowym marchewkowym sokiem Uwielbiam go ![]() Monitko fajnie mieć taką złotą rączkę A jak P dorośnie to jak nic Tatusiowi pomagać będzie
|
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Monita dla Męża ![]() ale mi się nieeee chceeee!!! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu tak pod koniec sa czesciej przynajmniej ja mam teraz co 2 tyg
na poczatku co miesiac pozniej co 3tyg a teraz co 2 ![]() passion to zes pochwalila M i sie "zepsula"no ale niech matka wie ze ma dziecko ![]() ![]() Monita no prosze dla tz
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to mialam badania 3 razy w ciazy, po taz na trymestr, a i tak mialam dosc
|
|
#554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiecuję poprawę![]() nic czy pracować? ![]() Cytat:
![]() ja lubiłam wizyty lekarskie w ciąży ![]() ba, nawet szpital wspominam z sentymentem
|
||
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, to pewnie chwilowe. Nam sie P obudzil z w sobote o 4ej rano i bardzo chcial sie bawic
ale u nas w lozku jakos úsalo sie go po 1, 5 h uspac... a potem chrapal do 10ej!---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Dobra, ide prasowac
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia ja mam ciągle co 3 tyg więc może tak zostanie
No i jakie w końcu kolorki kupujecie? ![]() Passion czymam za słowo ![]() Jejku idę ciąć literki mam zamiar zrobić materiałowe dla Antka
|
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
heloooo
U nas noc z soboty na niedzielę tragiczna ![]() Weekend intensywny. W sobotę u znajomych po telefony (mam nowy wypasiony smartfon ![]() Passion to na górze ida jej już 4ki a na dole jeszcze dwójek nie ma?? bo chyba coś źle zrozumiałam My mamy wszystkie 2ki i idą jej 3ki na górze.U nas czopki to nawet nie idzie wsadzić, tak się kręci że chyba bym krzywdę zrobiła próbując na siłę. No i nie mówiąc o płaczu,że coś jej dokucza ![]() Asia baletnic nie robiłam nie miałam czasu Skończyłam planner i musze się jeszcze wziąć za notes na pierwsze słowa to wtedy ruszę z baletnicami i kartkami na święta
|
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, pokaż jaki
![]() na dole ma 2x 1, 1x 2, góra 2x 1, 2x 2 i jedna czwórka
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Passion no co ty! Tak bez trójki??!!
Mam Galaxy S4 wersja i9515 Ja wzięłam biały a TŻ czarny Kolega handluje telefonami więc mamy je za bezcen Zwłaszcza, że wyszła S5 i nowy note---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- [/COLOR]Już nawet wypartzyłam sobie 'kondoma' o taki króliczek ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2014-11-24 o 12:09 |
|
|
|
|
#560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis ma mi pobierac wymaz na GBS wiec mozesz jechac za mnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() czaderski krolik!!!! Asiu dodatki beda kremowe bo tak bedzie na zaslonach tylko narazie sie nie zanosi na te dodatki
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-24 o 12:15 |
|||
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Asia te marchewkowe też dobre ale cena masakra za soczek :/
Monita dla męża spisał się chłopak hehe Takaya fajny królik ![]() Ewka już masz naprawiony komp, pozamawiałaś rzeczy ?? Lampę już kupiłaś czy nie jeszcze ?? Passion no dziecko musi Ci dać czasem popalić, nie możesz mieć za dobrze
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia no zobaczymy co dzisiaj powie
To mówisz,że badanie dzisiaj masz? A pościel wybrana? ![]() Swoją drogą pytałam o pościel w HURTOWNI... I słuchajcie... Z wypełnieniem jedyne 150 coś zł. A bez kurczę nie pamiętam czy 105 czy 125... Skąd oni mają takie ceny skoro na All dużo taniej Takaya boski króóólik ![]() Monitka jak prasowanie? No i zazdroszczę Ci, że miałaś tak mało wizyt. Po 1 to czekanie a po drugie... Kasowo też to kosztuje Też bym chciała w Kuleczko no ok 4 zł. Więc codziennie to tak kiepsko to wychodzi.
|
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Asia i jak literki wyszły ?? Pochwal się
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana na razie szablony z papieru wycięłam
A gdzie reszta
|
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya chyba czwórki wychodzą przed Trójka mi coś mi się kojarzy ze dziewczyny pisały.
Ewka ja nie miałam tego badania
|
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, ja miałam państwowo wszystko, więc się nie wykosztowałam. Tu jak jest wsi ok, to właśnie raz na trymestr jest badanie. Dla mnie super
![]() Jakoś za praswonaie jednak się nie zabrałam. Najpierw zadzwonił kurier, domofon nie działa , więc wzięłam dziecko pod pachę i na dół...Mały cały zadowolony, miał przygodę, bo zawsze wychodzimy z wózkiem, a tu na rękach, windą z lustrem Jak mało do szczęścia potrzeba. Potem usnął, ale na krótko i obudził się głodny. Miałam dla niego porcję 250 ml zupy i wyobraźcie sobie, że.... MAŁO! Pobiegłam zmiksować mu owoce na deser i jeszcze troszkę podjadł. Żarłok! Potem się z nim pobawiłam klockami (tzn ja ustawiałam a on rozwalał ) i tak jakoś zleciało... Muszę się na spacer wykoćkać. Dziewczynki, wychodzicie codziennie z dzieciakami na spacer?
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
No to może i u nas idą czwórki na górze
Nie daje sobie zaglądać to pewnie jak wyjdzie to zobaczymy :PWeź zrób szogunowi fotkę jak wychodzi ufryzowana ze żłobka M to pewnie kucyki za dwa, trzy lata będzie miała ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Monita jak nie pracowałam to wychodziłam co dziennie, chyba że padało, albo był straszny wiatr. Teraz różnie bywa bo kończe po 15 i zaraz jest już ciemno. Czasem się ubieramy i przejdziemy się po ulicy i już chce wracać (szarpie za furtkę sąsiadów i krzyczy tata tata gdzie ) Jak TŻ ma na popołudnie to zawsze wyjdzie z M na trochę ![]() Ale jak tylko spadnie śnieg to będę zaczynała prace np o 11 a wcześniej będziemy sobie wychodzić na lepienie bałwana i ciąganie saneczek
|
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też codziennie śmigam, no chyba, że pogoda straszna, ale tak się pytam, bo czasem ze wszystkim wyrobić się ciężko
U nas nadal jest bardzo ładnie, cieplo, po 15ście stopni, więc staram się korzystać.
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynki
sorki, ale ostatnio coś nie mam nastroju do pisania. także od czasu do czasu podczytuję Was. |
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
DELL
Monita, nei zawsze. Mam nadzeiję, że w żłobku codziennie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

Chyba Cię poród I_K podspieszył? 

przejściowe roz 20, wczoraj mierzyła stopę dziewczyna która pracowała w bartku i powiedziała, że 22 ma mieć
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Też bym chciała w Kuleczko no ok 4 zł. Więc codziennie to tak kiepsko to wychodzi.
Nie daje sobie zaglądać to pewnie jak wyjdzie to zobaczymy :P
M to pewnie kucyki za dwa, trzy lata będzie miała