![]() |
#541 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Ja natomiast bardzo zraziłam się do Pani dr Glanowskiej. Przede wszystkim zawsze przed jej drzwimi ustawiaja sie ogromne kolejki, mimo ze kazda pacjentka umawiana jest na konkretna godzine. Wizyta u Pani dr wiaze sie z conajmniej 1 h czekania. Poza tym mimo ze wizyta dla studentek kosztuje "tylko" 35 zl, to tak naprawde zostawia sie w przychodni znacznie wiecej, bo zawsze Pani doktor skierowuje na dodtakowe badania czy usg. Przy tym dodaje, ze to oczywiscie sprawa pacjentki czy pojdzie na to usg czy nie, ale ona na miejscu pacjentki by poszla itd. No i jak w takiej sytuacji nie wybtrac sie na to usg, które na marginesie wykonuje dr Glanowski? Ja udalam sie do pani dr poniewaz potrzebowalam recepty na cilest, ale poniewaz okazlao sie ze jestem w nieodpowiednim momecnie cyklu, pani dr nie przebadala mi piersi, zalecila tylko przyjscie na wizyte po miesiaczce. podczas drugiej wizyty pani dr "wyczula" zgrubienie na piersi i od razu skierowala na usg (oczywiscie inkasujac 35 zl). caly weekend zylam w stresie i co chwile badalam sobie piers, bo wizyte na usg mialam dopiero w nastepnym tyg. Musze tu zaznaczyc, ze ja nie czulam zadnego guzka. Po usg okzalo sie ze nic tam nie ma, a ja do tej pory nie wiem czy rzeczywscie pani dr cos tam wyczula czy moze tylko "dala" zarobic przychodni. Chcialabym jeszcze dodac, ze pani dr podczas badania byla wyjatkowo malo delikatna...
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Przyczajenie
|
Czy ktos moze mi polecic dobrego ginekologa w Kielcach?
Niestety dr Chamerski odpada. Wolalabym kogos blizej, w centrum. Czy ktoras z was slyszala o dr Jolancie Komorowskiej? |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zadomowienie
|
malinaaa bylam dzisiaj u niej i zaczynam sie do niej uprzedzać:/ Po 1 jadła w trakcie wizyty :| Weszłm do gabinetu a ona sobie robila kanapke i stwierdzila ze ma tak zabiegany dzien ale musi cos zjesc i ze przeprasza ( ok. dobrze niech sobie je ale nie w momencie kiedy ja jestem w gabinecie, mogla powiedziec zebym chwile zaczekala) Po drugie w trakci wywiadu jad la, kazala sie rozebrac zbadała, wg. mnie bardzo pobierznie kazała sie ubrać i w czasie wypisywania recepty konczyla swoja kanapeczke. Wizyta trwala raptem 5 minut i nie odpowiedziala na moje zadne pytanie :| Wypisala recepte, powiedziała 'CZTERDZIESCI' heh nawet sie nei domyslalilam czego
![]() ![]() Proszę dziewczyny poleccie mi kogos LEPSZEGO z Krakowa ![]()
#545 |
Przyczajenie
|
Monicoor polecam doktora Wojciecha Peszka. Bylam u niego w tym tyg. i jestem bardzo zadowolona. Bardzo mily i cieply czlowiek. Widac ze zna sie na rzeczy i bardzo rzeczowo odpowiedzial na wszystkie moje pytania. Doktor przyjumuje w przychodni Promedis na Lubelskiej i Wadowickiej. Wizyta moze nie nalezy do tych najatnszych (70 zl), ale mysle ze warto. No i warunki w gabinecie w pelni cywilizowane, a nie jak we wspominanym gainecie na Stolarskiej. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#547 |
Zadomowienie
|
malinaaa a na wadowickiej to gdzie konkretnie??? Byloby super bo mam niedaelko masz jakies namiary?? Myslalam o DObranowskiej tez ze Stolarskiej, ale sama nei wiem czy chce widziec te okropne korytarze i okropna babe w rejestracji:/ I te numerki do niczego nie podobne, zadnych zasad i okropne drzwi przez ktore wszystko slychac:/
![]() |
#548 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
dzieki wielkie,malinaa fajnie bo pracuje na kalwaryjskiej to niedaelko
![]()
#552 |
Przyczajenie
|
![]()
moze ktos zna dobrego ginekologa oloznika w bialymstoku?
#553 |
Przyczajenie
|
Wrocław
Witam! Czy ktoś orientuje sie jak jest w Lekarskiej Przychodni Specjalistycznej Towarzystwa Rozwoju Rodzin na Podwalu (kolo konsulatu)?Znacie tam jakiegos dobrego lekarza? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
SZUKAM
OSTRÓW MAZOWIECKA lub ŁOCHÓW kogo polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Przyczajenie
|
Kraków
Witajcie! Mam wielka prosbe... A mianowicie chcialabym sie udac na pierwsza wizyte do gina... Przyznam szczerze,ze troche mnie to stresuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Przyczajenie
|
Wrocław
W przychodni na Podwalu polecam dr Wieszczka (który znów przyjmuje), przyjmuje w środy rano i w piątki popołudniem. Można się zarejstrowac nawet w przeddzień wizyty. Doktor jest bardzo delikatny i skrupulatni, leczy kompleksowo a nie tylko przepisując jedne te same globulki (lecze sie u niego na długotrwający stan zapalny). Poza tym dostosowuje terapię do mozliwości finansowych pacjentki ![]() Pzdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zadomowienie
|
evelka9 to moze ja z innej beczki, nei idz do Glanowskiej bardzo polecanej w tym watku, ostatnio siem zrazilam
![]()
#559 |
Przyczajenie
|
No wlasnie sporo sie tu o niej naczytalam...Ale faktycznie pod koniec zaczely sie tez pojawiac negatywne komentarze,wiec zrezygnowalam...A co Ci zrobila,ze sie do niej zrazilas?I tak w ogole to do kogo planujesz teraz pojsc?Jakbys znalazla kogos dobrego i godnego polecenia to prosze daj znac! Bylabym bardzo wdzieczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
KRAKÓW Katarzyna Kisielewska ul. Urzędnicza 41 Byłam u niej tylko raz, ale zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Spokojna, sympatyczna, wysłuchała, odpowiedziała na pytania. Szczegóły: http://ginekolog-krakow.republika.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Przyczajenie
|
milka19! Bardzo Ci dziekuje za namiary
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zadomowienie
|
evelka9 Dr Peszka polecila mi dziewcyzna z wizau, przyjmuje w Buma Squere, wizyta 70zl:/
Glanowska co mi zrobila??? Olała mnie i wziela za to 40 zl, robiac megakrotki wywiad jadła, szybkie badanko i konczenie kanapeczki....na zadne moje pytanie nie odpowiedziala. Przepisala mi globulki, antybiotyk jakis i powiedziala zebym kupila sobie urasept. i tyle, a jak spytalam skad sie moze wziac grzybica, czy zaplenie cewki to nei odpowiedziala, moje kolejne pytanie bylo to jak niedoprowadzic do podobnej sytuacji, tez nie odpowiedziala. wziala 40zl i kazala sie szybko ubrac. Wizyta moze trwła 5minut.:/
#563 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Wtajemniczenie
|
Białystok
Polecam pana dr. Lipskiego z polikliniki ginekologiczno-polozniczej na Zamenhofa 19. Mily, rozluznia atmosfere, wyslucha,poradzi, odpowie na pytania. Nie wiem ile kosztuje sama wizyta, ale razem za wizyte, badania cytologiczne i usg zaplacilam 150 zl. Przedluzenie recept za darmo. |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Goraco polecam dr Peszka- przyjmuje w centrum medycznym Promedis na wadowickeij i lubelskiej (sa dwa takie centra), mozna umoiwc sie gdzie Ci lepiej pasuje. No i przy tym jest bardzo mily i rzeczowy... pozdrawaim |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dzieki Nolana za informacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Milka mozesz jeszcze napisac ile kosztuje wizyta? Ja w sumie w piatek mam isc do Glanowskiej:/ ale jakos nie mam przekonania... Przeprowadzilam sie z innego miasta i chce kontynuowac branie pigulek, ale chce tez znalezc kogos w miare kompetentnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zadomowienie
|
nowaaa to milego czekania w kolejkach zycze
![]() jak ja bylam ostatnio to bylam to czekalam 30minut ![]() ![]() A Glanowskiej podrożalo teraz jest 40zl ![]() Do tego tabletek od razu nei przepisze, musi byc cytologia, usg i nie ma bola...na odatek najlepiej wykonanie na stolarskiej ![]() Milej wizyty ![]()
#570 |
Przyczajenie
|
mal_gosia!
Niestety o dr Wróblewskiej nic nie szlyszalam. Z doswiadczenia wiem ze dr Kulon jest straszna (pojawila sie juz na tym forum). Przyjmuje tam rowniez pewien Murzyn (Wanebe? - nie pamietam), sympatyczny, przepisuje leki takie, jakie sie prosi ale nie przejawia inicjatywy w leczeniu. Polecam dr Wieszczka - mysle ze jeszcze dzis mozesz sie zarejstrowac (do 20 jest czynnna przychodnia), tym bardziej jesli masz konkretny problem (u mnie to ciagle zapalenia, jako pierwszy gin mnie dobrze wyleczyl). Jesli myslisz tylko o kontroli,mozesz sprobowac. Napisz jak po wizycie u dr Wróblewskiej - moze zalozymy osobny watek z ewidencja lekarzy z Podwala ![]() Pozdrawiam i powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.