|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Galeria :)
Gaga odsylam do linkowni- tam znajdziesz wszystkie potrzebne cwiczenia
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#543 |
|
Rozeznanie
|
ojj jak ja bym chciala tak wygladac jak wy
mmmmm ale nie ma co gdybac trzeba sie wziac do roboty jak beda efekty to napewno dam znac pozdrawiam i GRATULUJE EFEKTOW SWIETNIE!!
|
|
|
|
|
#544 |
|
Rozeznanie
|
No! Kupiłam sobie hula-hop
Od czegoś trzeba zacząć Tylko teraz muszę poćwiczyć żeby utrzymywało się dłużej niż sekund Lecę ćwiczyć paaaaaaaaaa
|
|
#545 |
|
Raczkowanie
|
DORCIUS mam pytanko: ile czsu się odchudzałaś? i w jaki sposób?
|
|
|
#546 |
|
Rozeznanie
|
od kwietnia wziełam sie tak konkretnie za siebie....odzywiałam sie zdrowo..wyeliminowałam białe pieczywo,takie serki typu Danio, masła to juz z 3 lata nie uzywam..ziemniaki, jadłam zdrowo i racjonalnie .nie zadne głodówki czy cos w tym stylu, ze dwa owoce dziennie..warzywka, smazenie zastapiłam gotowaniem lub duszeniem,wogole nie uzywałam tłuszczu..no o słodyczach to juz nie wspomne bo nie jem ich do tej pory czyli jakies 9 miesiecy
no raz na jakis czas kostka gorzkiej czekolady przed treningiem,ale wogole mnie nie ciagnie..nie pamietam kiedy ostatnio kupywałam sobie batona czy cos podobnego.Nie jadam tez fast foodów i przetworzonych produktów.Oczywiscie do tego trening..biegałam codziennie od kwietnia..kwiecien maj czerwiec(lipiec przerwa) i sierpien rano na czczo...do tego rowerek w wolnej chwili..ogolnie aktywnosc fizyczna b.duza ![]() I powiem Wam ze tylko taka droga zapewni sukses..nie zadne głodówki lub diety na 2 tyg..trzeba troche czasu..tzeba uzbroic sie w cierpliwosc a efekty będą i to trwałe! Pamietajmy ze nie sztuka jest schudnac a utzymac wage ja zmieniałam swoje nawyki zywieniowe juz na całe zycie![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#547 |
|
Raczkowanie
|
Ja niektórych rzeczy nie jestem w stanie wyeliminować ze swojego jadłospisu. Cierpię na przewlekły brak silnej woli, niestety.. Czas pozbyć się pustych kalorii w postaci choćby słodkości. Trzeba ruszyć gdzieś swój zacny tyłek i zmusić siebie do pracy nad sobą. Nie dla innych, ale dla własnego komfortu, zadowolenia i satysfakcji!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana wszystko da sie zrobic A ja jestem najlepszym tego przykladem Nie chodzi mi to o jakies rewelacyjne zmiany w wygladzie, bpo takowuch nie ma, ale o nawyki zywieniowe Tez myslalam,z e nie bed eumiala zyc bez slodyczy czy chipsow a teraz ble. Jem je naprawde bardzo zadko-przewaznie przed okresem, ale i tak teraz zamiast slodyczy wole zjesc jabluszko cyz slodziutka marcheweczke Popracuj troszke nad silna wola i nie rezygmnuj ze wszystkiego od razu tylko stopniowo I czasem sobie pozwol na male co nie co-byle nie za czesto i nie za duzo heh Powodzenia![]() A ja trzymam sie w miare ok ale mam male problemy z zaladkiem, wiec jutro zrobie sobie<jakze dlugo czekana> dietke oczyszczajaca Tylkoe nie wiem dokladnie jesszcze co zjem, ale mysle, ze głłownie jablka, marchewki i kiwi a na "obiad" myslalam o fasolce co wy myslicie o tym?
|
|
|
#549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po parogodzinnych seriach nauki byłam po prostu wykończona! Psychicznie - mnóstwo frustracji, że mało się ruszam i co z tym robiłam? Nie ruszałam się dalej [tak, to ja :/] No ale.. powiedziałam dość Figurę miałam ale co z tego skoro cały dzien byłam wkurzona i zmęczona? Zaczełam wreszcie ćwiczyć regularnie i od razu lepiej - tłuszczyk w dół, samopoczucie w góre Jedzenie w trakcie zastąpiłam herbatkami, przeróżnymi - ananasową, cynamonową, malinową, jeżynową, grejpfrutową. Aż się chciało uczyć Staram się z dystansem podchodzić do nauki - wolę się wyspać i gorzej napisac sprawdzian, naprawdę..Powodzenia
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
te herbatki to dobry pomysł, można sobie coś podarować dobrego, chwila zaponienia, relaksu i bez wyrzutów sumienia szkoda, ze te herbatki mają jedną wade - zazwyczaj dość wysoką cenę, no ale słodycze tez nie są tanie już nie moge się doczekać kiedy będe miała czas ćwiczyc, może już w następnym tygodniu coś wygospodaruje, chociaż 30 min bo jak tak siedze ciagle i pisze prace to w jakies dziwne dolujace nastroje popadam, kompleksy mnożą sie jak oszalałe Pozdrowionka
|
|
#552 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam czasem chęci ale to trwa krótko potem się zniechęcam i normalnie się zapuszczam, zamiast ćwiczyć nie jem, schudłam jakieś 4 kg ale nie czuję się dobrze-bez ćwiczeń. Bosh jaka ja leniwa jestem heheheh, Akane gratuluję szczerze wstaw więcej fotek, zawsze to jakaś motywacja dla innych bo efekty są powalające
|
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Eloł... to ja też wkleje swoje zdjęcia.
Zdjecie brzucha robiłam na początku roku. Ważyłam wtedy ok. 57 kg. Teraz spadł mi w dół jeden kg i nieco poprawiły się mieśnie. Od następnego tygodnia wykupuję karnet 2 razy aerobik + 2 razy siłownia w tygodniu. Przez 1,5 tygodnia nie mogłam chodzic na ćwiczenia z braku kasy i umieram po prostu A jakos nie mam motywacji by ćwiczyc sama w domu, zawsze się czyms zajmę i robi sie późno a ja jestem zmęczona. Zdjecia na balkonie robiłam w lato. Postaram sie za miesiac zrobić fotki i wtedy wyjdzie porównanie jak mi idzie praca nad sylwetką. Chce schudnąć kilka kilo i przede wsyztskim zbudować sobie fitnessową figurkę.
|
|
#554 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczynki dawno mnie nie bylo wiec was wszystkie goraco pozdrawiam
![]() dorcius- mam pytano ile masz wzrostu,ja schudlam 17 kg z 67 na 50,ale nie jestem taka chuda...chyba ze ty jestes wyzsza ja mam 160 wzrostu ,ale nie obrazajac tylko szczerze no lekko powiedziane jestes dziewczyno za chuda juz!!ja tez sie boje utyc i jakos sie pilnuje ale nigdy nie przestawil mi sie ani nie zanikl w czasie odchudzania okres,teraz jem okolo 1700 kalori wydaje mi sie ze ok nie tyle juz od 7 mieisecy wiec chyba mozna ,nie obraz sie mowie ci w dobrej intencji jak sie przesadzi w 2 strone to jest nie dobrze!! trzymam kciuki za twoja zdorwa diete!! p.s nie tlumacz sobie nigdy ze wyszlas na zdjeciu chudo a w rzeczywistosci jeste grubsza bo to juz pachnie pro-anna ![]() mam nadzieje ze cie nie urazilam bynajmniej nie mam takiego zamiaru!! |
|
|
|
|
#555 |
|
Rozeznanie
|
gabizientek po pierwsze gratuluje redukcji i tego ze wszytsko z Toba ok..z okresem i wogole. Nie obrazam sie
ja mam 168 cm i 50kg to roznica troszke jest. ja jem ponad 1000 kcal i do tego jeszcze cwicze;/ wiem ze za mało musze sobie z tym jakos poradzic i zaczac normalnie jesc,czyli wiecej bo odzywiam sie zdrowo.Wiele razu usłyszałam juz pod moim adresem słowa Anorektyczka;/ ok kolezank..ale niby to miało byc na zarty niby nie.starałam sie to przyjac jako zart.Koledzy mówili mi zebym przytyła ze w sierpniu wygladałam swietnie.Np wczoraj siedzimy pod klasa z kolega a ten do mnie "Dorcia nie podobasz mi sie taka,takie masz nogi jak patyki" ehh głupio mi sie zrobiło..powiedziałam "wiem musze przytyc".Opinia znajomych i otoczenia jest najwazniejsza...tylko ja tego nie dostrzegam zebym była az tak chuda i to jest chyba w tym wszytskim najgorsze. |
|
|
|
|
#556 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
jak widać wszyscy dają Ci znać, że przegięłaś, dyskretnie, lub bardziej wyraźnie. można mieć anoreksję nie jedząc dziennie jabłka i sałaty, tylko właśnie np. 1000 kcal., tak jak moja koleżanka z liceum. Zastanów się, czy pod pojęciem ATRAKCYJNOŚĆ kryje się u Ciebie figura kobiety, czy 11-letniego chłopca. I naprawdę, pomyśl o swoim zdrowiu, zanim będzie za późno na cofnięcie pewnych procesów. |
|
|
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dorcius czas się poważnie nad tym wszystkim zastanowić. Nie chcemy być przecież light tylko fit
|
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Załączam moje zdjęcia. Są raczej "w trakcie" niż przed i po .Ćwiczę od miesiąca, najbardziej zależało mi na podniesieniu pośladków (latka lecą hehe i tyłek też w dół). Diet żadnych nie stosuję, bo w moim wykonaniu są bardzo mało skuteczne, tzn chudnę bardzo szybko, a potem odrabiam. Na codzień staram się stosować metodę opisaną w ostatniej Wróżce (nie śmiejcie się) - patrzę w lustro, staram się wyobrazić siebie szczuplejszą i mówię, że taka laska nie musi tyle żreć ;-). |
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
zsz!!! imponujące! Masz chyba podobny typ sylwetki do mnie. Gratuluje
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale właśnie zjadłam kolacyjkę i chciałam klapnąć przed telewizorem jak dzieciaka przegonię![]() Generalnie nie chcę schudnąć, bo wtedy mój biust zamienia się w minus A, chciałabym sobie poprzesuwać tu i ówdzie . No i wrodzony chroniczny brak talii :-( Ćwiczę też boczki i hula hop, może się w końcu wyłoni
|
|
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
widać, że cwiczysz boczki i hh
a jak dzis nie mialas cwiczyc, to nie zmieniaj planow, zjadłas i teraz idz się zrelaksuj
|
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Zsz, ja od siebie dodam, że super opalenizna!
Również i Twoje zdjęcia zapiszę na dysku w ramach motywacji
|
|
|
#563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moja opalenizna to balsam brązujący ziaja ![]() Nie mogę się opalać, bo mi szkodzi na skórę. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Ułaaa, serio? Zapamiętam, bo na nogach kolor łapię najciężej
![]() To, że jest to balsam nie zmienia faktu, że Twoja opalenizna jest do pozazdroszczenia
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiem czy pamiętacie, ale kilka z nas zobowiązało się, że 13 lutego wkleimy tu nasze fotki, o niebo piękniejsze. [strona 5 wątku
] To tak gwoli przypomnienia, co by nie zaprzestać pracy nad sobą
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałaś to przypomnieć
|
|
|
|
|
#567 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie byłam tu jeszcze zalogowana jak sie zobowiązywałyście wklejać foty ale też sie podłaczam, bo to lepsza motywacja...zrobiłam już nawet fote "przed" ale wstydze sie ją ty wkleić
![]() ![]() ![]() ![]() Więc jak zobacze efekty w lutym to wkleje obie i ocenimy ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Inch, też Cię lubie
![]() Przeglądałam Galerię i pierwszą myślą jak zobaczyłam datę 13 lutego było o żeeeesz w mordę, faktycznie ![]() Czyżby nikt więcej się nie poczuwał do obietnicy? Nikt a nikt?
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
ja nic nie obiecywałam
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam na myśli datę w grudniu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

Przed odchudzaniem (początek lipca) ważyłam jakieś 59-60 kg. Teraz ważę 53 kg
mam czasem chęci ale to trwa krótko potem się zniechęcam i normalnie się zapuszczam, zamiast ćwiczyć nie jem, schudłam jakieś 4 kg ale nie czuję się dobrze-bez ćwiczeń. Bosh jaka ja leniwa jestem heheheh, Akane gratuluję szczerze wstaw więcej fotek, zawsze to jakaś motywacja dla innych bo efekty są powalające