Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVI - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-18, 12:46   #541
Agamede
Zadomowienie

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVI

JASTA79 Gratulacje Fajna kolekcja nagród
Agamede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 12:54   #542
Kruk Czarny
Zakorzenienie

Dziewczyny, każda z nas ma trochę racji. Szczęściu trzeba czasem pomóc. Gdy jest się biernym to nawet ten przyszły znudzi się staraniem. A czasem trzeba czekać.
I ja rozumiem Ciastecka. Nie chodzi o to że w każdym widzi sie partnera. Ale to jest chęć kontaktu. Chęć bycia z kimś, kto kocha, kto rozumie. Jasne że bycie singielką jest fajne. Ale ma swoje minusy. Myślę że łatwo nam mówić bo większość z nas kogoś ma.
Mam przyjaciółkę, piękna, mądra, wykształcona, uczuciowa i kochająca. Czeka na miłość. I ta miłość nie przychodzi. Ma 26 lat i nigdy nikogo nie miała, nie jest nachalna, jest wręcz nieśmiała. I w tym przypadku właśnie nie działa czekaj na miłość a sama przyjdzie.
Ciastecek, po prostu bądź ostrożna i będzie dobrze
Kruk Czarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 12:58   #543
martullenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgorzataD Pokaż wiadomość
Tak, poszło bardzo sprawnie Kajtek bardzo ładnie pozował, był grzeczniutki i Pani fotograf się nim zachwycała. Mamy zdjęcia osobno ja i mąż z małym,wspólne i Kajetan ma w 3 stylizacjach. A oto przedsmak sesji (ciekawe czy się wyświetla,bo mi na telefonie niestety nie...)
cudo!
Cytat:
Napisane przez JASTA79 Pokaż wiadomość
Witam po dłuższej przerwie

Nie śledzę Was na bieżąco ale zauważyłam, że nagrody się na forum sypią. Gratuluje wszystkich, zarówno tych dużych jak i mniejszych.
Ostatnio nie mam za wiele wolnego czasu: dzieci do przedszkola, praca (w której szefowa odchodzi a ktoś robotę musi robić), generalny remont w domu ... a że jestem uzależniona już od konkursów to chociaż biorę udział w loteriach z dość pozytywnym efektem. Po aparacie z Milki, rowerze z Kupca wpadła ostatnio pralka z Biedronki .

Dokładnie Ja kupiłam małe opakowanie za cenę wyższą niż było akurat w promo 2xwiększe i na dniach pralka zapuka do mych drzwi (o ile nic po drodze nie pomyliłam).
brawo, nagrody superanckie

winka do testowania http://www.faktor iawin.pl/test smaku/index.php?action=step1

martullenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:02   #544
requiem29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Angel1090 Pokaż wiadomość
Z tego co wyczytałam w regulaminie dziś mają informować o pralkach tak?
Mam prośbę, bo nie znam wątku w którym ludzie piszą o tym, że informują skądś tam o wygranych, dacie znać jakby smsy już poszły?
dziś ma być losowanie z 2 etapu, więc powiadamiać będą w przysżłym tygodniu.

Gram, bo lubię

https://www.instagram.com/req29/
requiem29
requiem29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:03   #545
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

no ktora pierwsza sie przyzna, ze nigdy nie byla nieszukającym singlem tylko zyla od randki do randki?

Kruk, fakt mam faceta ale co z tego? Przeciez nie zawsze tak bylo. Nie urodzilam sie z nim przy nodze.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:03   #546
6d74a1f1832b8fb205aac8124833f6679e038eac_604c00936076f
Konto usunięte

MalgorzataD przesłodki ten Twój lisek

Gratuluję wygranych Plejboj nie dla mnie,w ogóle wrzesień nie dla mnie...jeszcze nic nie wygrałam
Za to moja mysz kuchenna ma się dobrze,nie da się złapać a rano wszędzie bobki...Nie chce dać się odłowić humanitarnie to idę dziś do Brico po pułapki
6d74a1f1832b8fb205aac8124833f6679e038eac_604c00936076f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:05   #547
aknelam
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kruk Czarny Pokaż wiadomość
Dziewczyny, każda z nas ma trochę racji. Szczęściu trzeba czasem pomóc. Gdy jest się biernym to nawet ten przyszły znudzi się staraniem. A czasem trzeba czekać.
I ja rozumiem Ciastecka. Nie chodzi o to że w każdym widzi sie partnera. Ale to jest chęć kontaktu. Chęć bycia z kimś, kto kocha, kto rozumie. Jasne że bycie singielką jest fajne. Ale ma swoje minusy. Myślę że łatwo nam mówić bo większość z nas kogoś ma.
Mam przyjaciółkę, piękna, mądra, wykształcona, uczuciowa i kochająca. Czeka na miłość. I ta miłość nie przychodzi. Ma 26 lat i nigdy nikogo nie miała, nie jest nachalna, jest wręcz nieśmiała. I w tym przypadku właśnie nie działa czekaj na miłość a sama przyjdzie.
Ciastecek, po prostu bądź ostrożna i będzie dobrze

Dokładnie, mam podobne odczucia.
Tak czy siak, miłości nie da się zamknąć w żadnych ramach. Niestety każdy swoja historię musi przeżyć sam i sam musi dojrzeć do uczuć, nawet jeśli po drodze będzie popełniał błędy. Ja tam wierzę,że na każdego gdzieś czeka ktoś i że z naszą pomocą czy bez ta miłość nas po prostu dopada i tyle No i oby tylko jak w bajce trwała długo i szczęśliwie

Kajtek
aknelam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:08   #548
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
I to jest moja nowa zasada tyle że odnośnie konkursów. Wcześniejsza, że jeśli czegoś nie będę chciała to to wygram jakoś przestała przynosić pożądany skutek po wygranej metamorfozie. Teraz zauważyłam, że należy zagrać i o tym zapomnieć. Nie czekać na wyniki, nie łudzić się i snuć plany, co bym zrobiła z wygraną gdyby była moja.... Tak było z pralką. Kupiłam Persil bo akurat taki zakup był planowany, zgłosiłam paragon (jak większość teraz), poczytałam na koniczynce, że ludzie puszczają po 300 zgłoszeń, zwątpiłam i .... zapomniałam. Jak dostałam smsa o wygranej, to najpierw pomyślałam, że to kolejna wiadomość: wygrałaś nagrodę gwarantowaną tylko odeślij smsa za 5 zeta.[COLOR="Silver"]
Moje podejście Zgłaszam się automatycznie jeżeli coś mi się spodoba a potem sprawdzam wyniki po kilku dniach a jeszcze lepiej kiedy Wy tu wrzucacie listę wygranych na której się znalazłam. Jak np. z tymi słuchawkami Douglasa. Nie ma to jak grupa wsparcia
O tym, że inni zgłaszają po XX kuponów nawet nie myślę, dla mnie to szaleństwo kupić np. 30 opakowań Hallsów czy czegoś podobnego. Ale co tam, jak kto lubi.

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:12   #549
requiem29
Wtajemniczenie

dopisali losowanie 1000 z coli z wczoraj.. dziś ostatni dzień.. http://www.smolar.pl/sites/default/f...iedronka_1.pdf

Gram, bo lubię

https://www.instagram.com/req29/
requiem29
requiem29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:13   #550
joasia4786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel1090 Pokaż wiadomość
Z tego co wyczytałam w regulaminie dziś mają informować o pralkach tak?
Mam prośbę, bo nie znam wątku w którym ludzie piszą o tym, że informują skądś tam o wygranych, dacie znać jakby smsy już poszły?
dzisiaj ma być losowanie potem 7 dni na wyniki
joasia4786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:16   #551
Iwoka
Zakorzenienie

Nie wiem jak Wy, ale byłabym za tym żeby ofe spięło tyłeczek i zaczęło dawać nowe testowania

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:17   #552
aknelam
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
no ktora pierwsza sie przyzna, ze nigdy nie byla nieszukającym singlem tylko zyla od randki do randki?

Kruk, fakt mam faceta ale co z tego? Przeciez nie zawsze tak bylo. Nie urodzilam sie z nim przy nodze.
Nigdy nie szukałam faceta, zawsze się znajdowali sami Tyle,że ja byłam wybredna i wolałam być sama niż pchać się w relację, która nie do końca by mi odpowiadała, więc nawet jeśli facet wydawał się sensowny, to kończyło się tylko na rozmowach, bez żadnych randek, spotykania się itp.
Aż wreszcie trafił się taki, który jak stwierdził "od początku wiedział,że będę jego", no i jestem 3 lata już ale przymusu nie stosował żadnego
Stary 2015-09-18, 13:19   #553
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoka Pokaż wiadomość
Nie wiem jak Wy, ale byłabym za tym żeby ofe spięło tyłeczek i zaczęło dawać nowe testowania
Jeeeeestem za!
Stary 2015-09-18, 13:20   #554
Kruk Czarny
Zakorzenienie

Cytat:

Wiem, żadna z nas się nie urodziłam z facetem przy nodze. Chodzi mi o to że niektóre z nas po prostu potrzebują faceta bo nie lubią być same. Wtedy ma się poczucie nieszczęścia. Dla mnie ani uganianie się, ani zamykanie i niewychodzenie z domu i czekanie na miłość a nic nie robienie to żadne recepty. Każda powinna znaleźć złoty środek.
Zwróćmy uwagę się piszemy tutaj o swoich Tżach. I może to się wydawać głupie, ale (przypuszczalnie) te które sa same też by chciały poplotkować o Tżach, pochwalić się albo coś w tym stylu. A nie mogą bo są samotne. To też może dobijać. Ale to są tylko moje przypuszczenia To co dla nas jest codziennością dla innych może być spełnieniem marzeń Osobiście życzę każdej z nas nie tyle co miłości, ale bycia szczęśliwą

Cytat:
Napisane przez aknelam Pokaż wiadomość

Dokładnie, mam podobne odczucia.
Tak czy siak, miłości nie da się zamknąć w żadnych ramach. Niestety każdy swoja historię musi przeżyć sam i sam musi dojrzeć do uczuć, nawet jeśli po drodze będzie popełniał błędy. Ja tam wierzę,że na każdego gdzieś czeka ktoś i że z naszą pomocą czy bez ta miłość nas po prostu dopada i tyle No i oby tylko jak w bajce trwała długo i szczęśliwie

Kajtek
Dokładnie tak każdej z nas jest coś pisane. Prędzej czy później to się wydarzy.
Stary 2015-09-18, 13:20   #555
aknelam
Zadomowienie

Ja wykorzystałam wczoraj mój wygrany bon na 200 zł. Kupiłam kurtkę, będzie w sam raz na wędrówki w Bieszczadach. Dołożyliśmy jeszcze 20 zł i mężowi wpadł sweterek, także jestem zadowolona. Mogłabym tak chodzić na zakupy - nie wyjmując kasy z portfela, płacić z czystą przyjemnością wygranymi bonami
Stary 2015-09-18, 13:20   #556
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jeeeeestem za!
I ja!
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:21   #557
Kruk Czarny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoka Pokaż wiadomość
Taaaaak!
Stary 2015-09-18, 13:26   #558
MalgorzataD
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sweetmedi25 Pokaż wiadomość
Rewelacja! Śliczny maluszek. Gdzie odbyła się sesja?
W Gdańsku w studio u Gosia Michalak Photography - polecam,kobieta z pasją i z duszą,a przede wszystkim z wielką wrażliwością i sercem

Dzięki raz jeszcze dziewczyny za miłe słowa!
MalgorzataD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:30   #559
MalgorzataD
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
pytanie - a grzeczny byl? wcale nie plakal?
Bardzo grzeczny Taka sesja trwa nawet ponad 5 godzin,bo zawsze jest moment na karmienia,tulenie,lulanie i przebieranie.Mały zasypiał,a wtedy Gosia działała. Muszę przyznać,ze to ciezka robota tak ustawiac malca do zdjec,trzeba duzo cierpliwosci i uczucia

To druga stylizacja i fotka z telefonu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1442575787936.jpg (37,4 KB, 107 załadowań)
MalgorzataD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:36   #560
d53db55d5c43372a6959256a3eb4d32370068980_60a59871e0e92
Konto usunięte

Chciałam zgłosić paragon do mocy nagród i mam komunikat, że ten numer paragonu jest już wykorzystany
d53db55d5c43372a6959256a3eb4d32370068980_60a59871e0e92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:41   #561
ekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NOWA SOWA Pokaż wiadomość
wkleisz wygranych ?? ..gratulacje ! przy dziecku taki dzbanek to skarb.
http://forum.babyonline.pl/forum/showthread.php?t=10676

Cytat:
Bardzo grzeczny Taka sesja trwa nawet ponad 5 godzin,bo zawsze jest moment na karmienia,tulenie,lulanie i przebieranie.Mały zasypiał,a wtedy Gosia działała. Muszę przyznać,ze to ciezka robota tak ustawiac malca do zdjec,trzeba duzo cierpliwosci i uczucia

ślicznie

Nadrobiłam wszystko od 9strony Jestem z siebie dumna

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;52812813]Chciałam zgłosić paragon do mocy nagród i mam komunikat, że ten numer paragonu jest już wykorzystany [/QUOTE]
Mógł mieć ktoś taki sam na innej kasie i w innej Biedronce - tak mi się wydaje Bo to jest chyba kolejny nr transakcji nabijany na danej kasie więc na innej może się powtórzyć PECH!

Edytowane przez ekk
Czas edycji: 2015-09-18 o 13:42
ekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:45   #562
aknelam
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ekk Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------

Mógł mieć ktoś taki sam na innej kasie i w innej Biedronce - tak mi się wydaje Bo to jest chyba kolejny nr transakcji nabijany na danej kasie więc na innej może się powtórzyć PECH!
Możliwa jest w ogóle taka sytuacja??
Stary 2015-09-18, 13:46   #563
Konto usunięte

Cytat:
http://forum.babyonline.pl/forum/showthread.php?t=10676

ślicznie

Nadrobiłam wszystko od 9strony Jestem z siebie dumna

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

To chyba tak nie działa
d53db55d5c43372a6959256a3eb4d32370068980_60a59871e0e92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:51   #564
ekk
Zadomowienie

Cytat:
Możliwa jest w ogóle taka sytuacja??
[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;52812957]To chyba tak nie działa [/QUOTE]
Właśnie sama nie wiem, ale tak to wygląda. Z tego co kiedyś czytałam, to to jest kolejny nr transakcji robiony na danej kasie i dlatego wydaje mi się, że mogą się dublować, ale pewna nie jestem. Niech wypowie się ktoś kto wie lepiej. No chyba, że akurat ktoś wymyślił sobie taki nr paragonu - ale czemu miałoby to służyć
Zorka - napisz do organizatora najlepiej

Edytowane przez ekk
Czas edycji: 2015-09-18 o 13:53
ekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:52   #565
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kruk Czarny Pokaż wiadomość
Wiem, żadna z nas się nie urodziłam z facetem przy nodze. Chodzi mi o to że niektóre z nas po prostu potrzebują faceta bo nie lubią być same. Wtedy ma się poczucie nieszczęścia. Dla mnie ani uganianie się, ani zamykanie i niewychodzenie z domu i czekanie na miłość a nic nie robienie to żadne recepty. Każda powinna znaleźć złoty środek.
Zwróćmy uwagę się piszemy tutaj o swoich Tżach. I może to się wydawać głupie, ale (przypuszczalnie) te które sa same też by chciały poplotkować o Tżach, pochwalić się albo coś w tym stylu. A nie mogą bo są samotne. To też może dobijać. Ale to są tylko moje przypuszczenia To co dla nas jest codziennością dla innych może być spełnieniem marzeń Osobiście życzę każdej z nas nie tyle co miłości, ale bycia szczęśliwą

Dokładnie tak każdej z nas jest coś pisane. Prędzej czy później to się wydarzy.
A dla mnie to raczej smutne i nie przemilcze mojego zdania w poniedzialek koncze 24 lata, moj tz jest moim drugim "na powaznie", pierdu pierdu ze 2 msce w wieku 13 lat pomijam, wiec jak latwo sie domyslec mialam singielskie czasy i nie uwazam, zebym byla wtedy nieszczesliwa. I moim zdaniem warto spojrzec na siebie jako osobną jednostke a nie ciagle byc kobieta swojego faceta lub kobieta szukajaca faceta. Bo ta niepewnosc, niskie poczucie wlasnej wartosci itd zawsze beda wracac. To samo nie zniknie po pojawieniu sie meskich gaci.
Stary 2015-09-18, 13:56   #566
JASTA79
Raczkowanie

[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;52812813]Chciałam zgłosić paragon do mocy nagród i mam komunikat, że ten numer paragonu jest już wykorzystany [/QUOTE]
Na koniczynce pisali, że numery mogą się powtarzać i ponoć przed właściwym numerem należy wpisać "nr" + cyferki
JASTA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 13:59   #567
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:

A ja zupelnie nie moge sie przekonac do tych sesji mi sie najbardziej podobaja dzieci "w naturalnym srodowisku" i to ustawianie spiacych dzieci do mnie nie przemawia. Jak bedziesz miala zwykla fote, chocby robiona kalkulatorem to bankowo bedzie mi sie bardziej podobac

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Bosz wyjde na hejterke
Stary 2015-09-18, 14:00   #568
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie sama nie wiem, ale tak to wygląda. Z tego co kiedyś czytałam, to to jest kolejny nr transakcji robiony na danej kasie i dlatego wydaje mi się, że mogą się dublować, ale pewna nie jestem. Niech wypowie się ktoś kto wie lepiej. No chyba, że akurat ktoś wymyślił sobie taki nr paragonu - ale czemu miałoby to służyć
Zorka - napisz do organizatora najlepiej
Napisałam

Cytat:
Na koniczynce pisali, że numery mogą się powtarzać i ponoć przed właściwym numerem należy wpisać "nr" + cyferki
Spróbuję, dzięki
Stary 2015-09-18, 14:02   #569
Angel1090
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joasia4786 Pokaż wiadomość
dzisiaj ma być losowanie potem 7 dni na wyniki
aaa, to źle doczytałam
dzięki za informację
W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania
Angel1090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 14:08   #570
ossoria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
co do konkursów. Dostałyście już maszynki od Gillete?
Ja dostałam z 2 etapu, Mama z 3 jeszcze nie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Ossoria, mega paka
Noo Nic tylko się miziać teraz po twarzy

Cytat:
Witam po dłuższej przerwie

Nie śledzę Was na bieżąco ale zauważyłam, że nagrody się na forum sypią. Gratuluje wszystkich, zarówno tych dużych jak i mniejszych.
Ostatnio nie mam za wiele wolnego czasu: dzieci do przedszkola, praca (w której szefowa odchodzi a ktoś robotę musi robić), generalny remont w domu ... a że jestem uzależniona już od konkursów to chociaż biorę udział w loteriach z dość pozytywnym efektem. Po aparacie z Milki, rowerze z Kupca wpadła ostatnio pralka z Biedronki .

Dokładnie Ja kupiłam małe opakowanie za cenę wyższą niż było akurat w promo 2xwiększe i na dniach pralka zapuka do mych drzwi (o ile nic po drodze nie pomyliłam).
Niezła kolekcja Gratki

Cytat:
Nigdy nie szukałam faceta, zawsze się znajdowali sami Tyle,że ja byłam wybredna i wolałam być sama niż pchać się w relację, która nie do końca by mi odpowiadała, więc nawet jeśli facet wydawał się sensowny, to kończyło się tylko na rozmowach, bez żadnych randek, spotykania się itp.
Aż wreszcie trafił się taki, który jak stwierdził "od początku wiedział,że będę jego", no i jestem 3 lata już ale przymusu nie stosował żadnego
I ja i mój Men też pomyśleliśmy, że "on będzie mój", "ona będzie moja" Już niecałe 5 lat razem, a w moim przypadku była to miłość od pół wejrzenia zakochałam się, jak go widziałam bokiem, jak pomagał w kuchni i kroił ogórasa Singielką z wyboru też byłam

Kajtek jest przeuroczy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości