|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | ||
|
Chanel Lady
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XI
Cytat:
brawo Ty ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XI
Cytat:
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Tak, brawo ja
|
|
#543 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() więc jest to możliwe bez nie wiadomo jakich zapasów ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- :d Edytowane przez amyz Czas edycji: 2015-10-19 o 22:17 |
|
|
|
|
#544 |
|
Rozeznanie
|
OlaM pomyłka czy nie pomyłka, nie ma co drążyć, tylko cieszyć się i korzystać, bo jeszcze zabiorą i wtedy co?
Gratki ![]() Przyszło moje zamówienie z S. i ojeju, jaki ten prezentowy kartonik uroczy I klikło mi się zamówienie na e-glamour z okazji przesyłki za zeta Miało być mini, bo chciałam tylko kilka próbek, żeby poznać jakieś nowe zapachy, ale z rozpędu do koszyka wpadła też flaszka i jakoś tak samo się opłaciło
|
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to teraz obsługa vipowska w stacjonarkach ![]() Gdyby Sephora poszerzyła asortyment, łatwiej byłoby nabić te 6500 pkt Szczególnie jeśli wprowadziliby tańsze marki jak Douglas do oferty i poszerzyli gamę produktów już obecnych marek. A tak nie wszystko można u nich kupić. Dobrze, że chociaż boxy i miniatury wprowadzili. |
|
|
|
|
#546 |
|
Chanel Lady
|
a tak w temacie S to wstąpiłam dziś przypadkiem po serum
i poza informacją że zestawy świąteczne będą po 11 listopada dostałam próbkę maski Abeille Royale i serum Chanel La weekend będe testować
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś wypełniałam jakaś ankietę odnośnie zamówienia w S. i bardzo ich chwalilam za miniatury :-D myślę, że ten kierunek to droga do sukcesu :-D |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim szale zakupowym lekko mi tyle na miesiąc na kosmetyki szło... Gdybym kupowała tylko w Syforze to by pewnie już Gold był, ale obraziłam się na nich na długo przez traktowanie w stacjonarkach. No i fakt, trochę magazynowania było.---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#549 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#551 |
|
Raczkowanie
|
Możecie zaproponować coś dla mamy podobnego do Eternity Calvina Kleina
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zamówienie---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Może wsłuchają się w nasze głosy
|
|
|
|
|
#553 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale nie znam nic podobnego |
|
|
|
|
#554 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja najwięcej wydaję jednak na kolorówkę - szminki, róże, cienie itd., potem dopiero idzie pielęgnacja, a na końcu perfumy, choć te akurat rzadko kupuję w Sephorze. Teraz tak jeszcze myślę, że to chyba chodzi o uzbieranie 6500 pkt, a nie wydanie takiej kwoty, a że czasem są promocje i punkty nabijają podwójnie, to i łatwiej zebrać ![]() Cytat:
![]() Tak to bywa, znam z autopsji - lepiej nie zaczynać pakować do koszyka ![]() Cytat:
Jakoś nie nastawiam się na VIP-owską obsługę, żeby się nie rozczarować ![]() Ja właśnie zaczęłam więcej wydawać w Sephorze jak wprowadzili kolorówkę Urban Decay, Marca Jacobsa i Burberry. ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- A, jeszcze mam pytanie - czy przyślą mi złotą kartę "z urzędu" czy muszę się upominać? A może tylko w systemie widać zmianę koloru karty?
|
|
#555 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a ja mam z ciekawosci pytanie- taka karte otrzymuje sie na zawsze? czy trzeba podtrzymywac corocznie/kwotowo te wydatki w kolejnym roku? jesli byla odpowiedz na to pytanie, to przepraszam, nie zauwazylam
|
|
|
|
#556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. S. chyba na urodziny daje kupon na podwójne naliczanie punktów. Wystarczy zebrać grupkę znajomych i rodziny, zrobić listę produktów za ponad 3 tys. i gotowe .
|
|
|
|
|
#557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#558 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#560 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
a co do VIPowskiej obsługi - jak wchodzisz do sklepu to oni nie wiedza czy masz golda czy nie masz - no chyba że chodzisz tam bardzo często i już Cię kojarzą więc tak naprawdę dopiero gdy przychodzi do płacenia to widzą że gold jesteś i wtedy zwykle konsultantka (przynajmniej w moim przypadku) rusza na zaplecze po "wypaśniejsze" próbki. Niby w tym całym regulaminie kart pisze żeby pokazać golda na wejściu do perfumerii (żeby niby od razu wiedzieli że jesteś VIP) no ale bez przesady - nie będę z siebie idioty robić ![]() a kartę Ci przyślą ale ja czekałam dwa miesiące na nią - w systemie już widzą że jesteś gold, w sklepie internetowym też ale na plastik sobie poczekasz ![]() ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- w Hebe od 19-21 października -30 % na produkty Palmolive i Colgate ![]() co tu tak cicho od rana? śpicie jeszcze?
|
||
|
|
|
#561 | |||||
|
Shoe addict :)
|
![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- [1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;53158052] ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Taaak, to na pewno ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Ja też chyba na dobre przerzucę się na syforkę ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
![]() gratuluję i zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
mam nadzieję, że częściej będą kusić gratisami, to może w końcu się ozłocę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Moja mama też ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#562 | |
|
|
Cytat:
Znowu dziś senny dzień ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- W D. fajne próbki: Biotherm 5ml, serum Guerlain 3ml, niespodzianka G.
|
|
|
|
|
#563 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#564 |
|
|
|
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Witam W Syforze wykupione małe płatki kosmetyczne
|
|
|
|
#567 | ||
|
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
chyba specjalnie nie uzupełniają braków
|
||
|
|
|
#568 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Pytałam o tą kartę, bo np w sp zbiera się punkty na karcie, są jakiś czas a jak ich nie wykorzystasz to po jakims przepadają. To miło że taka karta w S. jest dożywotnia
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#570 | |
|
|
Cytat:
szkoda, że nie mają częściej takich promocji, że naliczają podwójne punkty miałabym większe szanse
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

Gratki 

ala: