![]() |
#541 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)
Cytat:
![]() zamówiłam więc jutro powinna być |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Wtajemniczenie
|
Któregoś dnia prostujesz na noc włosy? I rano nie masz buszu na glowie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
No coś Ty, po prostownicy to mam spokój aż do zmoknięcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Wtajemniczenie
|
Myślałam, że zasnę sobie spokojnie,a tu niestety nici z tego. Nogi same mi spacerują, nie chcą się uspokoić. Denerwuje mnie to, bo co niby przechodzi to znowu same się ruszają. Teraz leżę na kanapie i robię tzw. rowerek-może się zmęczą i pozwolą mi zasnąć. Tymczasem życzę spokojnej nocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Oj czułam, że nie zasnę :|
#546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
daj znać czy rowerek pomógł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
Masz ten zespół niespokojnych nóg?
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Właśnie nie wiem czy to jest to, ale uaktywniło się do od 2-3 tygodni dopiero. Przyczyną może być też niska hemoglobina, ale nie wiem czy dobrze myślę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam na wiki i współczuję, okropnie męczące to musi być. Nie zapomnij na wizycie o tym powiedzieć, może uda się jakoś pomóc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
W aplikacji 'moja ciaza' w tygodniu 29 jest opisana ta przypadłość, podobno to normalne. Nie wiem czy uda mi się skopiować info
#551 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym, że na wieczór tak się męczę w dzień jest wszystko ok. Po tym rowerku jest trochę lepiej, ale mimo wszystko nie jest to coś normalnego. Na chwilę pomogło, ale zaraz znowu nogi chcą same spacerować. Bardzo nieprzyjemne uczucie. Kiedyś mój szwagier na to bardzo narzekał to się śmiałam, bo myślałam, że żartuje. Może to jakaś kara teraz na mnie przyszła ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, może to info coś pomoże
![]() W dwóch częściach
#553 |
Wtajemniczenie
|
Darkanddark-dzięki
![]() Nikłe pocieszenie, że ustępuje to dopiero po porodzie ;-) A Wy dlaczego jeszcze nie śpicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Ja tam kiedyś przeleciałam tylko wzrokiem te tygodnie i pamiętałam, że gdzieś pisali o tym :-P
Ja mam niezdiagnozowany zespół niespokojnych myśli haha :-P tak jak cały dzień mam spokój, tak mój mózg wieczorem stwierdz, że ma mnóstwo rzeczy do przemyślenia.. Od koloru ścian w sypialni, przez wymianę zlewu na dwukomorowy aż do rozprawy sądowej.. I jeszcze milion innych. Ciężko to zatrzymać.
#555 |
Zakorzenienie
|
TŻ ma nockę, więc mam wolny pokój i mogę posiedzieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Wtajemniczenie
|
O jaaaaa ;-) to nie wiem,który zespół gorszy haha
W sumie to można spróbować liczyć owce/barany. Idę chyba do łóżka, bo już jest mi zimno, więc na dziś się żegnam. Mam nadzieję, że męża tylko nie obudzę, jak będę się tak kręcić. Dobranoc ![]() Edytowane przez milenujdka Czas edycji: 2015-12-01 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale ja ogólnie późno chodzę spać (pracuje wieczorami wracam po 21 i jakoś tak funkcjonuje już ze spać idę koło 1) najlepiej mi się śpi między 6 a 9 rano ![]() Edytowane przez Dorka__00 Czas edycji: 2015-12-01 o 23:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Milenujdka, co, dalej pedałujesz?
![]() Ktoregos_dnia - mój też ma prawie na noc, bo od 18 do 2.. Nigdy nie miałam problemów żeby sama spać ale dzisiaj to już przeszłam sama siebie :-P Moja siostra ma jakiś certyfikat z ukończonego kursu NPR i może tych ciekawych rzeczy uczyć ![]() Sama nawet się kiedyś w to bawiła, mnie by się nie chciało.. :-P ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Dorka, ale to ma swoje złe strony takie późne chodzenie spac- wstaje kolo 10, czasami przed 11 nie wyjdę z łóżka. Mam wtedy poczucie zmarnowanego dnia :-D ciężko dogodzić, może powinnam się w ciągu dnia bardziej zmęczyć, więcej spacerów czy coś :myśli:
#559 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak długo jak funkcjonuje zwykłym trzeźwym trybem jest ok - a teraz to i tak cały czas ciemno na dworze ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- to życze miłych i spokojnych snów - i daj znać jutro jak się spało po rowerku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
No to ja też zmykam, dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też się wybieram na krzywą...i jak zwykle mam żal do siebie że wcześniej nie poszłam. Teraz jak spać nie mogę to zrobiłabym sobie herbatkę a tak d**a...Zawsze badania odkładam na kilka dni przed wizyta a później żałuję. Oooo i właśnie mnie oświeciło że kuleczka na mocz nie mam :'(...Nic dzisiaj zrobię z krwi a z moczem rano jutro pójdę :-\ super :-[
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
tez juz nie moge spac
#564 |
Rozeznanie
|
Ja po 4 się obudziłam. A teraz bym chętnie poszła spać...Ale niestety czas wyłazic z łóżka, dziecko do szkoły i przy dobrych wiatrach uda mi się ta krzywą zrobić. Bo u mnie laboratorium tyko do 10 czynne.
#565 |
Zadomowienie
|
ja skladam pudelka kolorowe kartonowe i zaraz bede robic porzadki ..jakos mnie nosi
![]()
#566 |
Rozeznanie
|
witam z rana
dzisiaj spotkanie z położną ale najpierw muszę się zebrać i iść na targ po legginsy bo już nie mam w czym chodzić a jedyne rajstopy jakie mi zostały zaczynają gnieść i zsuwają się z brzucha. Zatem budzę chłopaków, pakuję rogaliki i śmigam na miasto. Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() Co do kontroli Zusu to w pierwszej ciąży mnie wezwali na kontrolę w 8 miesiącu mimo że pieniądze otrzymywałam przez zakład pracy. Także nie ma reguły. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 | |
przyczajony tygrys
|
W pn jak mnie puscili mowili, ze bedxie ok 15, ale juz tz nie wyganialam po niego, bo nie mialam sil. Wczoraj caly dzien w pracy byl, dzis odbierze.
Skoro w dokumentach podawalam tz do informscji o moim stanie, to teraz musze pisac mu upowaznienie zeby odebral dokumenty? ![]() Czaje sie na jutro na posciel z lidla ale mi pewnie wykupia ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam starsze koleżanki. ![]() ![]() Kurde, ale pada u mnie. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
Hej,
Tez juz nie spie..moj wybiera sie zaraz do lekarza z tymi nieszczesnymi wynikami. Ciekawa jestem co mu powie. FJOLEK zazdroszcze energii, podziel sie troche bo ja od kilku dni laze jak stary kocur z kanapy na fotel.. ABII ja nosze rajstopki ciazowe..kupilam 200 den i sa super, cieple i wygodne. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.