|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4
Ja miałam 3 tyg temu i nie miałam , mówili mi ,że w diagnostycznej nie ma potrzeby przy mnie miała jeszcze jedna dziewczyna też na skierowanie od naszego dr bo stara się o rodzeństwo dla córki i też nie miała cewnika...
#542 |
Raczkowanie
|
Justynka, dr zawsze mi lamette przepisywal, teraz dał mi clo i lamette, 6 jajek wyszło ale dupa z tego. U wcześniejszego dra.bralam clo i było ok. Ja już wymieniam.
A co do monitoringu, to mało ludzi dziś było...przynajmniej o 17. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Miało być 'wykiekkam ' 😉 ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Wymiekkam |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem mamy swój wątek ale i tak mi się wydaje ze wiecej to pisze w prywatnych wiadomościach z zdziewczynami niż na wątku ![]() U mnie oki rośniemy nawet ponad programowo... ![]() ![]() Cewnik Laparo Ja miałam założony również do laparo diagnostycznej ale założyły mi już jak usnęlam i ściągła lekarka zanim się wybudziłąm więc gdyby mi nie powiedziała nawet bym nie wiedziała ![]()
![]() |
#544 |
Konto usunięte
|
No baaaaaa
![]() Dr kazał mi ponownie zbadać AMH (badałam pok roku temu i mam 7), bo stwierdził, że jeśli mi nie maleje to na in vitro mamy jeszcze kilka lat . Nie wiem czy po pół roku coś aż tak mogłoby się zmienic znacząco, wątpię, a drogie to badanie jak cholera ![]() Edytowane przez 201801291006 Czas edycji: 2016-02-10 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do wenflonu to jak jak to przeżyłam to Ty też ![]() ![]() ![]() ![]() Będziemy będziemy mocno trzymać!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Marzenia się spełniają :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#547 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Rozeznanie
|
Pewnie specjalnie zmieniają metodę badania zeby potem podwójnie wydawać kasiorkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Konto usunięte
|
Justyna no to nieźle, w takim razie ten wynik nic nie powie, i znowu za pół roku będę się kluc i wydawać kasę ?
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Dziewczyny a ja dzisiaj spełniłam swoje małe marzenie i od razu patrze pozytywnie w przyszłość ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no mam nadzieję, ze ten koncert zadziałą relaksująco ![]() Sama myśl energetyzuje ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#552 | |
|
Cytat:
Jest wyznaczony zakres wartości ale jak widzisz taki spadek to jesteś w szoku i nie wiesz co się dzieje ![]() No i ja nie powtarzałam dla własnej przyjemności tylko do ivf. A dokładnie wyglądało to tak: AMH 7,17 ng/ml 2014-06-24 Badanie wykonano metodą Elisa na aparacie Euroimmun Wartość oceny ryzyka niskiej rezerwy jajnikowej < 1,5 ng / ml odnosi się do 3 dnia cyklu. Wartość 1,5 ng/ml jest medianą dla zbioru ustalonego dla n=106, gdzie między 2,5-97,5 percentylem zbiór wartości zamyka się między ND - 10,6 ng/ml ND â granica detekcji W randomizowanej grupie kobiet o średniej wieku 30 lat wartość mediany wynosiła 2,4 ng/ml Badanie należy wykonywać w terminie wyznaczonym przez lekarza prowadzącego, a uzyskane wyniki konsultować w kontekście innych badań . Badanie wykonano przy użyciu testu AMH Gen II Elisa firmy Beckman Culter AMH 2,89 ng/ml 2015-09-14 Mediana 95 % RI ng /ml 18-25 lat 3,71 0,96-13,34 26-30 lat 2,27 0,17-7,37 31-35 lat 1,88 0,07-7,35 36-40 lat 1,62 0,03-7,15 41-45 lat 0,29 0,00-3,27 >46 lat 0,01 0,00-1,15 Badanie należy wykonywać ściśle wg zaleceń lekarza prowadzącego. Badanie wykonano metodą CLIA na aparacie ACCESS firmy BECKMAN COULTER.
Trojaczki urodzone 24.10.2016 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez justyna183 Czas edycji: 2016-02-10 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Rozeznanie
|
Justyna a Ty kiedy będziesz mogła miec transfer? Juz sie dobrze czujesz? Ja dzisiaj dzwoniłam w sprawie mojego jedynego zarodeczka oprócz tego którego mi podali czy dobrze sie rozwija i pani powiedziała mi ze jest juz zamrożony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To ja też będę błagać żeby mi go nie zakładali może i mnie się uda ![]() ![]() migotkaaa_83 ale Ci zazdroszczę, zapowiada się naprawdę super koncert i na pewno pomoże wyluzować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
Dzięki za namiary na ten pasek św Dominika pisałam i już odpisali z prośbą o adres ,ale nie napisali czy za to się płaci i ile ....
#556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.grodek.mniszki.dominikani...nik_pasek.html http://www.grodek.mniszki.dominikanie.pl/adres.html pod mapką jest nr konta Edytowane przez angela_bd87 Czas edycji: 2016-02-10 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Najmilej będę wspominać jak po laparoskopii dali mi w żyłę taką dawkę znieczulacza ze miałam niezły odlot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
#559 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaa aaa ja też miałam taki odlot:-D łzy mi rzewnie płynęły i się śmiałam chyba na cały oddział bo z myszką miki za rękę chodziłam:-D :-P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Raczkowanie
|
https://www.facebook.com/maciej.mcbo...type=2&theater
widziałyście? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#564 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Normalnie jakbym czytała o sobie ![]() Wenflon to dla mnie masakra, pierwszy raz w życiu miałam go w październiku w zeszłym roku i bardzo nie miło go wspominam i ten wstyd jak zemdlałam i musieli mojego męża wzywać z głównego korytarza ![]() ![]() Operacji nigdy żadnej nie miałam, zero złamań, zero szyć, każde pobieranie krwi to już mała tragedia, a jak usłyszałam o cewniku to już całkiem rozpacz na maxa ![]() ![]() Niech mi dają tego znieczulacza w żyłkę jak najszybciej to może przeżyję ![]() Kasia_ekonomia ![]() ![]() ![]() ![]() angela_bd87 super ten mały, wczoraj widziałam to nagranie - rewelacja ![]() Edytowane przez iliybr Czas edycji: 2016-02-10 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez anessca Czas edycji: 2016-02-10 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Najlepszy był mój mąż jak chciał mnie pocieszyć jak wpadłam w panikę gdy na teście zobaczyłam jedną krechę a za tym idzie właśnie laparo.... powiedział: "kochanie przecież musisz się powoli do takich sytuacji przyzwyczajać w końcu latka lecą i coraz częściej można być w szpitalu..." ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#570 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
migotka wydaje mi się że poł roku nie ma chyba żadnego wpływu. mi jeszcze dr baryłowa mówiłam że pogorszy się wynik ale chyba przez torbiel endometrialna na jajaniki. trzyma kciuki aby w tym cyklu wszystko poszło jak trzeba i była wysoka beta ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
super będziesz mogła wrócic po rodzeństwo dla swojego bejbika ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
trzymam kciuki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.