|
|
#541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Eliza u nas bylo podtrucie spowodowane karma... jakas byla skazona czyms...nie wnikalam bo wazniejsze bylo zdrowie psa
Waga laskawa...pokazala 100g na monusie
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Asiu
![]() U mnie +1kg tyle mi się należy.
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane ja to się nie odważyłam stanąć na wadze po weekendowej rozpuście
w sobotę grill % wczoraj rodzinka wpadła więc ciasto, lody i zero ruchu. Dziś dojadłam ciasto więc rozumiecie . Asiu każdy spadek jest dobry. Elizko o Ty już pożegnałaś 8 czy jeszcze? Już niewiele Ci brakowało a dziś coś piszesz o nadwyżce. Ja trzymam za ciebie kciuki - dogonisz mnie, zrobi mi się wstyd więc się zmobilizuję Ja w środę robię sobie wolne od pracy, zabieramy dzieciaki na wycieczkę, szef zapewne piątek też da wolny więc lenistwo. Dobranoc |
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu brakowało mi 0,3 kg a tejakieś 1,5 kg.
Wlazło mi coś w szyję,pod łopatkę i promieniuje na rękę .Ból ręki jest najgorszy.Rwie cała okropnie.Siedzieć nie mogę leżeć też nie.Tak na pół. drętwieją mi palce.0 10 jadę do lekarza.Nie wiem ile się tam wyczekam mimo,że to prywatnie. |
|
|
|
#545 |
|
Rozeznanie
|
Może jakas rwa barkowa???? Już wróciłaś od lekarza? Co powiedział?
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Stylowa dokładnie powiedział,że to rwa kulszowa.Dostałam od razu blokadę w szyję (okropne uczucie) i jeszcze jeden zastrzyk,
W sumie zastrzyków mam 10 i tabletki jakieś.Mam też zrobić prześwietlenie,ale to już jutro pojadę bo za kierownicą długo dziś nie mogę wytrzymać. Cały czas lekko rwie,ale nie tak jak wczoraj
|
|
|
|
#547 |
|
Rozeznanie
|
Eliza pewnie przepisał ci jakiś mydocalm lub myolastan lub inny co rozluźnia mięśnie. Ale uważaj bo przy tych tabletkach raczej nie można prowadzić samochodu. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. Buziaki
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Stylowa tabletki to jakieś na noc antydepresanty
nie będę ich brać.Zastrzyki to Dexak 50Teraz po południu już jest lepiej.Dzisiaj jeszcze jeden zastrzyk to jutro myślę,że będzie już całkiem lepiej. |
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko niech Ci szybko te bóle przejdą, współczuję bardzo. Dobrze że leki działają.
Kochana to niewiele Ci już brakowało - ale i tak pokonasz tę 8. Ja mam już długi weekend Chciałam jutro wolne bo zabieramy dzieciaki do Zatoru - a dostałam jeszcze piątek i mam luz. To leniuchować będę a co. |
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Basia daj znać jak w tym Zatorze.Tak reklamują.
Ano nie wiele brakowało i Mam zamiar rzucić palenie (po raz kolejny) tylko boję się,że mio diety bedę tyć. |
|
|
|
#551 |
|
Zadomowienie
|
też chciałabym rzucić palenie, ale chyba więcej bym wtedy jadła
Wybierz mężczyznę, który będzie niszczył twoją szminkę, a nie tusz do rzęs. Zawsze trzeba działać, źle czy dobrze, okaże się później, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania, czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się... |
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne. Liczyłam na większą poprawę dzisiaj,ale jeszcze nie ![]() Palenie już kiedyś rzuciłam i przytyłam 10 kg,ale żarłam czipsy i paluszki.Teraz bym do tego nie dopuściła,ale wiadomo,że jednak coś tam w górę by poszło. Chociaż kurde jakby się trzymać diety to kto wie
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko zawsze można jeść zdrowsze rzeczy - tym bardziej teraz jak są nowalijki - można chrupać do woli.
To nie jest regułą by przytyć ale zamieniając papierosy na jedzenie czego się można innego spodziewać? Co do Zatoru? Przereklamowany My wolelibyśmy energylandię ale dzieci nie za bardzo lubią karuzele bo się boją, bratowa też więc szkoda kasy. Choć byliśmy w zeszłym roku i było super - tylko też bylismy w Boże cialo - to ludzi było multum i długo czekało sie w kolejkach - ale bylo super. W zatorlandzie mini karuzele w sam raz dla dzieci, park bajek porażka, dinozaury super - mitologia na wodzie ciekawa ale d nie urywa, owady ciekawe, ale brak fajnej knajpki gdzie można by zjeść coś konkretnego - i jak zobaczyłam jak pani przyrządza posiłek odechciało się jeść. Potem pojechaliśmy do Wadowic tam zjedliśmy obiad, potem kremówki i taki dietetyczny dzień. Ale miło spędzony. |
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Basia masz rację.Teraz można sobie pojeść zdrowo.Wtedy jak rzuciłam palenie nie myślałam co jem.Nie miałam wtedy problemów z wagą,ale od tego czasu się właśnie zaczęły
Planuję,że piątek to ten dzień ![]() Mówisz,że przereklamowany Zator.Cóż jak wiele innych. |
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki - a faktycznie tyle teraz pyszności w warzywniaku, wiec chrupać można do woli, bez uszczerbku na wadze.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka ja jestem dobra w radzeniu innym
, lodówkę mam pełną pysznych warzyw a zajadam same niezdrowe rzeczy - a dziś dzień lenia w domu - za to mąż na rowerze zrobił 83 km, powinno być mi wstyd
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam od kuzynki z imienin obżarta
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj rano waga jak wczoraj nie jest źle zwłaszcza,że wczoraj miałam fajny spadek ![]() Basiu Twój mąż jest nie możliwy z tym rowerem tyle km
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Masz racje jest niemożliwy - wkręcił się na maxa.
Moja waga też stabilnie mimo rozpusty jaką sobie serwuję, nie jest źle. |
|
|
|
#560 |
|
Rozeznanie
|
Trochę schodząc z tematu, ja się obecnie odchudzam cały czas i wciąż jestem przed 40-stką. Po 40-stce też mam taki zamiar!
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Jest tutaj jeszcze ktoś
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ja
Zaraz będę godzinkę pedałować na zajęciach
|
|
|
|
#563 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez jestem ale wstyd przyznac ile mam na liczniku...wiec siedze niczym mysz pod miotla po cichu....
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Basia jak zwykle aktywna ![]() Asia a co nabroiłaś ![]() U mnie z wagą nie źle,ale jakakolwiek aktywność nie wchodzi w grę.Zakaz na razie nawet na orbitrek.Mam przepuklinę w odcinku szyjnym i uciska na jakiś nerw i jest rwa kulszowa. |
|
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
Eliza no wlasnie nic.... a franca urosla kolo pol kilo... niby czekam na @ wiec wszystko jasne powinno byc :/ zobaczymy jak bedzie...
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam - ale dziś trochę mnie niemoc wzięła, @ przyszła więc nie najlepiej się czuję.
Waga stabilnie - choć jestem niegrzeczna. |
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Asia pół kilo to nie dramat a na pewno to przez zbliżającą się @
Basia to i tak,że poszłaś na te rowery
|
|
|
|
#568 |
|
Rozeznanie
|
Też jestem. Waga stoi mimo że ćwiczę jak tylko nie jestem w pracy. Chyba to kardio nie działa ale przynajmniej trochę ruchu. Na razie się nie poddaje dzięki wam.
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Stylowa a cm sprawdzasz ?
|
|
|
|
#570 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie nie sprawdzam . Ale po niektórych ubraniach czuje jakby były deko luźniejsze ale to pewnie moje wrażenie, wgrywam sobie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

tyle mi się należy.
w sobotę grill %
.

nie będę ich brać.Zastrzyki to Dexak 50
Planuję,że piątek to ten dzień 
tyle km