|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!
Cytat:
![]() Ja talerzyk sobie zostawię i będę tam kładła zegarek czy pierścionki gdy akurat muszę zdjąć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() mors fatalna sprawa :/ współczuję dziewczynie, frajer .. |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
sajkolidżist
|
Dziewczyny, mam ogromną nadzieję, że żadnej z nas się coś takiego nie przytrafi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zaszynszylowana
|
Cytat:
![]() Mors- co za masakra... jeszcze dziecko olał...
18.02.2006 ![]() 01.05.2014 ![]() 14.08.2016 ![]() "Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem" Edytowane przez lenka990 Czas edycji: 2016-03-17 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo przecież nie zawsze niestety zostaję się samym, bo ktoś zdradzi. Różnie w życiu bywa i ja osobiście bardzo sobie cenię swoją niezależność. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;57482681]Dla mnie to ładny ale zbędny wydatek. Wiadomo to nie jest drogie zazwyczaj ale nic z tym potem nie zrobię. Wloze do pudełka na obrączki i świadek bedzie miał jak na cywilnym moze ![]() też uważam to za zbędny wydatek. Coś mi się obiło o uszy, że w niektórych kościołach mają specjalne tacki na obrączki, więc mam nadzieję, że tam gdzie ślubujemy też mają, całkiem spoko to wygląda, prosto, elegancko. Coś w tym stylu: ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zaszynszylowana
|
mam pytanie z innej beczki bo się trochę martwię.
Jakieś 2 tyg temu wyczułam na szyi po boku gulkę. Myślałam, że rośnie mi jakiś wyprysk skórny i stwierdziłam, że poczekam. Jednak po dwóch tygodniach nie mineło. Wczoraj byłam u lekarki, mam powiększone szyjne węzły chłonne i ten jeden taki guzkowaty. Dzisiaj miałam badanie krwi robione, jutro z wynikami. Powiedziała, ze powiekszone węzły swiadczą o stanie zapalnym w organizmie. Ale nie obeszło się o pytań, czy ktoś w rodzinie na białaczkę. Trochę się przeraziłam. Miała może któraś z Was taki przypadek? ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() |
#548 |
Nawiedzona PeMa
|
![]() Mors co za typ. Jeszcze pół biedy gdyby dziecka nie było ale tak. Trzeba nie mieć sumienia! Lenka przy powiększonych węzłach takie pytanie jest standardem, ale nie denerwuj się na zapas. Dopóki nie ma wyników badań, a oprócz tego guzka nic innego niepokojącego się nie pojawiło to nie ma powodów do obaw. Zeszłam dzisiaj z nocy, taka wypompowana jak nigdy. Chwilę się teraz zdrzemnęłam ale trzeba się ogarniać powoli do życia. Dobrze, że po południu przyjedzie TŻ bo się już stęskniłam. Już na prawdę odliczam dni do tego żeby mieć go na co dzień przy sobie, bo przy obecnym systemie pracy jak się widzimy raz na tydzień to jest sukces ![]()
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta historia mors mnie przeraża. Co za ludzie po tym świecie chodzą, że im nie wstyd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Dziękuję w imieniu tżta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czekam na zdjęcia ![]() lenka - to niekoniecznie musi być coś poważnego, ale dobrze, że lekarka tego nie zbagatelizowała i zrobi dokładne badania ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#551 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do lampy to to jest tak jeśli nie wiesz jak wrażliwe masz żeby a dentysta należy się zel o jakimś tam stężeniu doda lampę to efekt xo n prawda jest odrazu ale może Ci bardziej dokuczać nadwrażliwość, przy nakladkowym możesz po 2 dniach przestać stosować jeśli będą Cię boleć i spróbować za 3 dni np. Druga sprawa to jak wybierasz lampa zapłacisz np 600 zł i za rok stwierdzisz ze chcesz odświeżyć to znów musisz to zapłacić a nakładki Ci zostają wystarczy ze kupisz strzykawki które kosztują 70 zł (4) i gotowe ![]() Cytat:
Cytat:
Dokładnie !!! Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Wife!
|
Hej Laseczki
![]() Byłam wczoraj z Tż na basenie od jakichś 10 lat i przeokrutniea łapały mnie skurcze ![]() ![]() Kate dziękuję za gratki ![]() ![]() ![]() Mors a to kutafon! ![]() Sophie, Panna fajne te Wasze buciki ![]() Też muszę się rozejrzeć za czymś płaskim na przebranie bo w tych weneckich raczej nie przetańczę całej nocy ![]() A w weekend jedziemy zagadać do kuzyna o mustanga ![]() ![]() No i wczoraj kupiłam sobie płukankę z Deli srebrną i będę walczyć z rudmi refleksami ![]() ![]() Macie jakiś sprawdzony domowy sposób na walkę z przebarwieniami? ![]()
#553 |
Zakorzenienie
|
Chyba sobie w końcu zamówię te pędzle zoeva
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja sobie dziś po mału sprzątam, bo lekki bajzel się zrobił jak ja chora, a TŻ po pracy pracuje też w domu ![]() rintin zdrówka u mnie objawy były podobne, z tym że miałąm 40 stopni gorączki, ale kaszel mam cały czas ![]() mors co za palant ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 | ||
Raczkowanie
|
właśnie godzine wybierałam różne pierdółki od nich np. pudełko drewniane na obrączki, farby akrylowe itp. bo już od nich zamawiałam kiedyś skrzynię na koperty. Miałam już płacić ale stwierdziłam, że zadzwonię i dopytam czy mi to dzisiaj jeszcze wyślą. Dzwonie i co? Takie niemiłe babsko się odezwało, że jak dopłace 20ł to MOŻE wyślą dzisiaj. Niech się
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Wtajemniczenie
|
Mors ale akcja, co za palant
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zaszynszylowana
|
Dzieki dziewczyny
![]() Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
#559 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nadal chora ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To u nas podobna sytuacja, tylko w bardzo bliskiej rodzinie.. Ona mu 2 miesiące temu sprawdziła telefon, bo zaczął się dziwnie zachowywać a tam SMS z jakaś laska... Zrobiła mu awanturę spakowała go.. Ale on się tłumaczył, że to tylko takie pisanie, że żałuje, że to tylko SMS.. Ale wyprowadził się bo ona stwierdziła, że narazie nie chce go widzieć..on wynajął pokój i jakoś było Po kilku tygodniach on zaczął się zmieniać, obiecał, że już wszytko zakończył dała mu jeszcze jedna szanse.. wprowadził się powrotem.. Lecz kilka dni temu znów przeczytała mu SMS i wyszło, że wcale nic nie zakończył wręcz jeździła do niego do tego wynajmowanego pokoju ma małe co nieco.. Skończyło się na tym, że ona wywaliła go na zbity pysk.. Facet 36 lat jego nowa miłość 22lata... Sprawa rozwodowa w toku. Szkoda tylko, że dwoje malutkich dzieci zostało bez ojca. A jego nowa miłość go zostawiła, bo już jej się znudził. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam dziś buty przymierzalam takie http://obuwiekati.pl/sklep_interneto...enka,1403-k077 i takie http://m.modema.pl/product-pol-20067...K-100-328.html mają trochę przeklamane kolory, bo te pierwsze są bardzo jasniutkie wpadające w taki lekki róż bardzo delikatnie za to te drugie ni y są złote ale ciężko to stwierdzić bo wpadają tez w taki popiel nie jest to czyste złoto ... ale obydwie pary butów mają dziwna rozmiarówke moja stopa ma 25 cm i jakoś nie umiem się wpasowac w 38 a ni w 39 na 100 %
![]()
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() mors przykra sprawa.. idiota i tyle ![]() ![]()
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Blanka ojca dzieci będą mieć niezależnie od tego czy rodzice będą razem czy nie ![]() U mnie była też taka akcja w mieście. Kumpel zobaczył dziewczynę kumpla z innymi jak wchodzili do hotelu. Szybko skrzykneli się w paru, pojechali, dali w łapkę babce żeby im powiedziała jaki numer pokoju i zrobili nalot. Dziewczynę wytargali nago z pokoju i wyrzucili w środku miasta. A faceci podobno jeden wylądował ze złamana ręką a drugi ze wstrzasnieniem mózgu :rolleyess: A kumpel planował z nią ślub i w ogóle eh dobrze ze przed niż po ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas takich różnych historii nie ma albo nigdy nic nie słyszałam. Mam nadzieję, że nigdy takiej historii nie będę musiała opowiadać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.