Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016! - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-17, 09:02   #541
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
U mnie bedzie najbardziej nie praktyczne pudelko na obraczki bo z kwiatami wiec nawet nie zostanie jako pamiatka
Ale za to jakie cudne będzie
Ja talerzyk sobie zostawię i będę tam kładła zegarek czy pierścionki gdy akurat muszę zdjąć Przyda się Teraz tak na to wpadłam
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 09:03   #542
ann2016
Zakorzenienie

Hej

mors fatalna sprawa :/ współczuję dziewczynie, frajer ..
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 09:11   #543
morsmordre
sajkolidżist

Dziewczyny, mam ogromną nadzieję, że żadnej z nas się coś takiego nie przytrafi

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 09:12   #544
lenka990
Zaszynszylowana

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Przyszło zamówienie z Zalando i się jaram - majtaski są fajne, bawełniane z pasem koronki, różowe Ale powinny być wygodne Baletki są idealne, proste, beżowe i rozmiar trafiłam a buty Kiomi na razie mnie zachwyciły, przymierzyłam buta prawego (większa stopa) i leżą o niebo lepiej niż AV, w ogóle dobrze leżą - nie odstają, nie są za luźne. W domu dopiero przymierzę na spokojnie, sprawdzę jak się chodzi, teraz tylko sobie ustałam. Kolor jest piękny i w ogóle zdecydowanie większe wow niż przy wczorajszych:P Tymi to się mogę jarać:P
No to super że te są lepsze

Mors- co za masakra... jeszcze dziecko olał...

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Edytowane przez lenka990
Czas edycji: 2016-03-17 o 09:13
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 09:21   #545
Iskra14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam ogromną nadzieję, że żadnej z nas się coś takiego nie przytrafi
Oby. Ale nigdy nic nie wiadomo :/ dlatego od zawsze uważam i tak mówiłam mi mama, że od mężczyzny nie można być całkowicie zależnym. Trzeba mieć wykształcenie, własną pracę i pewność, że gdyby coś to jakoś kobieta sobie poradzi.

Bo przecież nie zawsze niestety zostaję się samym, bo ktoś zdradzi. Różnie w życiu bywa i ja osobiście bardzo sobie cenię swoją niezależność.
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 09:21   #546
pmpp
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyna twarda sztuka, będzie rozwód na 100℅

No!

Już lecę pieszę z odpowiedzią na Wasze pytania
normalnie się słabo robi jak czytam takie historie...

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;57482681]Dla mnie to ładny ale zbędny wydatek. Wiadomo to nie jest drogie zazwyczaj ale nic z tym potem nie zrobię. Wloze do pudełka na obrączki i świadek bedzie miał jak na cywilnym moze [/QUOTE]

też uważam to za zbędny wydatek. Coś mi się obiło o uszy, że w niektórych kościołach mają specjalne tacki na obrączki, więc mam nadzieję, że tam gdzie ślubujemy też mają, całkiem spoko to wygląda, prosto, elegancko. Coś w tym stylu:
pmpp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 09:27   #547
lenka990
Zaszynszylowana

mam pytanie z innej beczki bo się trochę martwię.

Jakieś 2 tyg temu wyczułam na szyi po boku gulkę. Myślałam, że rośnie mi jakiś wyprysk skórny i stwierdziłam, że poczekam. Jednak po dwóch tygodniach nie mineło. Wczoraj byłam u lekarki, mam powiększone szyjne węzły chłonne i ten jeden taki guzkowaty. Dzisiaj miałam badanie krwi robione, jutro z wynikami. Powiedziała, ze powiekszone węzły swiadczą o stanie zapalnym w organizmie.
Ale nie obeszło się o pytań, czy ktoś w rodzinie na białaczkę.
Trochę się przeraziłam.

Miała może któraś z Was taki przypadek?

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Iskra14 Pokaż wiadomość
Oby. Ale nigdy nic nie wiadomo :/ dlatego od zawsze uważam i tak mówiłam mi mama, że od mężczyzny nie można być całkowicie zależnym. Trzeba mieć wykształcenie, własną pracę i pewność, że gdyby coś to jakoś kobieta sobie poradzi.

Bo przecież nie zawsze niestety zostaję się samym, bo ktoś zdradzi. Różnie w życiu bywa i ja osobiście bardzo sobie cenię swoją niezależność.
co do pogrubionego to rodzice też mi tak mówili.

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-17, 09:31   #548
Stella275
Nawiedzona PeMa

Mors co za typ. Jeszcze pół biedy gdyby dziecka nie było ale tak. Trzeba nie mieć sumienia!

Lenka przy powiększonych węzłach takie pytanie jest standardem, ale nie denerwuj się na zapas. Dopóki nie ma wyników badań, a oprócz tego guzka nic innego niepokojącego się nie pojawiło to nie ma powodów do obaw.

Zeszłam dzisiaj z nocy, taka wypompowana jak nigdy. Chwilę się teraz zdrzemnęłam ale trzeba się ogarniać powoli do życia. Dobrze, że po południu przyjedzie TŻ bo się już stęskniłam. Już na prawdę odliczam dni do tego żeby mieć go na co dzień przy sobie, bo przy obecnym systemie pracy jak się widzimy raz na tydzień to jest sukces

19/2017
7/2018

Stella275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 09:43   #549
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość

Jakieś 2 tyg temu wyczułam na szyi po boku gulkę. Myślałam, że rośnie mi jakiś wyprysk skórny i stwierdziłam, że poczekam. Jednak po dwóch tygodniach nie mineło. Wczoraj byłam u lekarki, mam powiększone szyjne węzły chłonne i ten jeden taki guzkowaty. Dzisiaj miałam badanie krwi robione, jutro z wynikami. Powiedziała, ze powiekszone węzły swiadczą o stanie zapalnym w organizmie.
Trochę się przeraziłam.

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

co do pogrubionego to rodzice też mi tak mówili.
Spokojnie. Ja mam stale lekko powiększone węzły ale lekarz powiedział, że póki nie bolą to jest dobrze. Wyniki są w normie. A to może się pojawić przy osłabieniu organizmu a teraz jest czas przesilenia wiosennego i człowiek zawsze jakoś gorzej funkcjonuje. Także żeby wyniki wyszły ok.

Ta historia mors mnie przeraża. Co za ludzie po tym świecie chodzą, że im nie wstyd.
Stary 2016-03-17, 09:54   #550
asdii
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Dziękuję w imieniu tżta Teraz to on będzie zdrowy jak ryba

Cytat:
Dla ciekawych finału CSI morsowyteżet: delikwent został przyłapany i obfocony jak o 4:30 wychodzi z mieszkania dziewczyny, podczas, gdy oficjalnie od wczoraj jest w delegacji
Co za palant! Dobrze, że ta jego żona jest taką konkretną i silną kobietą i że jest już wszystkiego świadoma, a nie że spadnie to na nią nagle. Dzięki temu jest w stanie się przygotować do sprawy i wziąć co się jej należy, a drania zostawić tylko z jego nową cizią. Skąd się tacy ludzie biorą jak ten facet?! I w sumie ta jego kochanka też

Cytat:
Przyszło zamówienie z Zalando i się jaram - majtaski są fajne, bawełniane z pasem koronki, różowe Ale powinny być wygodne Baletki są idealne, proste, beżowe i rozmiar trafiłam a buty Kiomi na razie mnie zachwyciły, przymierzyłam buta prawego (większa stopa) i leżą o niebo lepiej niż AV, w ogóle dobrze leżą - nie odstają, nie są za luźne. W domu dopiero przymierzę na spokojnie, sprawdzę jak się chodzi, teraz tylko sobie ustałam. Kolor jest piękny i w ogóle zdecydowanie większe wow niż przy wczorajszych:P Tymi to się mogę jarać:P
O to super że te są ładniejsze i wygodniejsze
Czekam na zdjęcia

lenka - to niekoniecznie musi być coś poważnego, ale dobrze, że lekarka tego nie zbagatelizowała i zrobi dokładne badania Nie martw się, wszystko będzie dobrze!

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 09:56   #551
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Nakładkowe jest dla mnie za drogie
Któraś tu pisała że można samemu pokombinować i z internetu pozamawiać te rzeczy, muszę się zorientować..
A co powiesz o wybielaniu lampą?
Wiesz co z tego co się orientuje to wybielanie nakladkowa jest na pewno tańsze niż lampa

Co do lampy to to jest tak jeśli nie wiesz jak wrażliwe masz żeby a dentysta należy się zel o jakimś tam stężeniu doda lampę to efekt xo n prawda jest odrazu ale może Ci bardziej dokuczać nadwrażliwość, przy nakladkowym możesz po 2 dniach przestać stosować jeśli będą Cię boleć i spróbować za 3 dni np. Druga sprawa to jak
wybierasz lampa zapłacisz np 600 zł i za rok stwierdzisz ze chcesz odświeżyć to znów musisz to zapłacić a nakładki Ci zostają wystarczy ze kupisz strzykawki które kosztują 70 zł (4) i gotowe

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
Co za palant. Szkoda babeczki

Ja mam pytanie jeśli można . Ile Cię ta przyjemność kosztowała?
Mnie wybielanie kosztowało troszkę mniej niż pacjentów bo placilam tylko technikowi za wykonanie szyn i za zel . Dla pacjentów około 350 zl z szybami i zelami. Może nie powinnam ale jeśli chodzi to te wydawanie po 600 zł na wybielanie jak nie więcej to jest zdzierstwo i powiem wam że jak dobrze zagadacie z jakimś technikiem to wam zrobi te szyny taniej niż u dentysty bo wiadomo ze ja czy dentysta musi sobie doliczyć za pracę :p tylko trzeba pamiętać żeby mieć wszystkie zęby zdrowe wiec wizyta jest konieczna i dodatkowo jeśli macie z przodu plomby to one także są do wymiany ale to po wybielaniu

Cytat:

Dokładnie !!!

Cytat:
Napisane przez pmpp Pokaż wiadomość
normalnie się słabo robi jak czytam takie historie...

też uważam to za zbędny wydatek. Coś mi się obiło o uszy, że w niektórych kościołach mają specjalne tacki na obrączki, więc mam nadzieję, że tam gdzie ślubujemy też mają, całkiem spoko to wygląda, prosto, elegancko. Coś w tym stylu:
Tez żadnych pudelek na obrączki nie będę kupować jakoś mi nie zależy mogą być na takich tackach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-17, 09:59   #552
CrayOn
Wife!

Hej Laseczki

Byłam wczoraj z Tż na basenie od jakichś 10 lat i przeokrutniea łapały mnie skurcze jeszcze dziś mi mięsień drga

Kate dziękuję za gratki z jednej strony się cieszę, że to już za 4 miesiące a z drugiej jestem przerażona bo jeszcze tyle trzeba zalatwić i dograć no a z tej trzeciej to mam wywalone - niech gadają

Mors a to kutafon!

Sophie, Panna fajne te Wasze buciki

Też muszę się rozejrzeć za czymś płaskim na przebranie bo w tych weneckich raczej nie przetańczę całej nocy

A w weekend jedziemy zagadać do kuzyna o mustanga

No i wczoraj kupiłam sobie płukankę z Deli srebrną i będę walczyć z rudmi refleksami trzymajcie kciuki, zebym nie wyszła fioletowa

Macie jakiś sprawdzony domowy sposób na walkę z przebarwieniami?

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 10:02   #553
Iskra14
Zakorzenienie

Chyba sobie w końcu zamówię te pędzle zoeva może macie jakieś rabaty do minti shop?
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 10:08   #554
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Wiesz co z tego co się orientuje to wybielanie nakladkowa jest na pewno tańsze niż lampa

Co do lampy to to jest tak jeśli nie wiesz jak wrażliwe masz żeby a dentysta należy się zel o jakimś tam stężeniu doda lampę to efekt xo n prawda jest odrazu ale może Ci bardziej dokuczać nadwrażliwość, przy nakladkowym możesz po 2 dniach przestać stosować jeśli będą Cię boleć i spróbować za 3 dni np. Druga sprawa to jak
wybierasz lampa zapłacisz np 600 zł i za rok stwierdzisz ze chcesz odświeżyć to znów musisz to zapłacić a nakładki Ci zostają wystarczy ze kupisz strzykawki które kosztują 70 zł (4) i gotowe
No właśnie znalazłam lampe za 300 zł, a nakładkowe raz że ciężko znaleźć, a dwa że ponad 2 razy tyle chcą...

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 10:19   #555
arya09
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Ja sobie dziś po mału sprzątam, bo lekki bajzel się zrobił jak ja chora, a TŻ po pracy pracuje też w domu narazie słabo mi to idzie

rintin zdrówka u mnie objawy były podobne, z tym że miałąm 40 stopni gorączki, ale kaszel mam cały czas

mors co za palant i ta jego cizia dobrze, że ta żona twarda babka to popamięta dupek jeden
arya09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 10:22   #556
paula94_
Raczkowanie

Cytat:
Paula94 - paper concept, ja tam zamawiałam koperty
właśnie godzine wybierałam różne pierdółki od nich np. pudełko drewniane na obrączki, farby akrylowe itp. bo już od nich zamawiałam kiedyś skrzynię na koperty. Miałam już płacić ale stwierdziłam, że zadzwonię i dopytam czy mi to dzisiaj jeszcze wyślą. Dzwonie i co? Takie niemiłe babsko się odezwało, że jak dopłace 20ł to MOŻE wyślą dzisiaj. Niech się ..!

Cytat:
Wstawię na pewno
Paula, kopert poszukaj w papierniczych. Chciałam kupić w paperconcept ale tam kosztowały 50gr a w sklepie papierniczym widziałam za 25gr a więc połowa ceny. A były to te same koperty.
Mieszkam w Krk i byłam w 2 i tak drogo, średnio 1zł za zwykłą, białą kopertę więc stwierdziłam, że zamówię. Na tej stronie właśnie są koperty po 29zł więc tanio i kurde TŻ jutro jedzie służbowo do katowic to muszę Mu nagadać żeby wstąpił tam do sklepu i kupił mi rzeczy z listy. Jestem taka wściekła bo zawsze lubię mieć wszystko wcześniej ogarnięte a tutaj taka wtopa niby nic się nie dzieje, możemy zacząć prosić po świętach no ale wiecie, tak zaplanowane było..

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość

Trochę się przeraziłam.
Ja miałam nie martw się, zawsze tak pytają. Mnie też nastraszyli a okazało się, że to nic groźnego i znikło a dużej to miałam niż 2tyg. Nadal mi czasem coś wyskakuje ale robię i tak badania co 6miesięcy tak dla siebie i wszystko jest oki
paula94_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 10:24   #557
Melka92
Wtajemniczenie

Mors ale akcja, co za palant Tylko jak oni chca jeszcze miec inne dowody to ta jego zona bedzie musiala udawac , ze o niczym nie wie przez jeszcze jakis czas? Ciekawe czy ta kochanka wie, ze on ma zone i male dziecko..
Stary 2016-03-17, 10:28   #558
lenka990
Zaszynszylowana

Dzieki dziewczyny bede troche spokojniejsza

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Stary 2016-03-17, 10:31   #559
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Cytat:
Dla ciekawych finału CSI morsowyteżet: delikwent został przyłapany i obfocony jak o 4:30 wychodzi z mieszkania dziewczyny, podczas, gdy oficjalnie od wczoraj jest w delegacji
Niezbyt dobre zakończenie ale dobrze, że chociaż żona sama podejrzewała, a nie postawili ja przed faktem dokonanym... strasznie szkoda mi jej i tego małego dziecka

Ja nadal chora chyba czeka mnie weekend w łóżku, za to ten tydzień mamy bardzo aktywny, codziennie inna knajpa ze znajomymi, bo akurat wszyscy byli w okolicy
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 10:33   #560
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
No właśnie znalazłam lampe za 300 zł, a nakładkowe raz że ciężko znaleźć, a dwa że ponad 2 razy tyle chcą...
To pierwsze słyszę zazwyczaj nakładki tańsze były, lampa podobno niekorzystnie działa na miazge ale ile w tym prawdy ? Jak coś to popytaj u techników dentystycznych
Stary 2016-03-17, 10:39   #561
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyna twarda sztuka, będzie rozwód na 100℅

No!

Już lecę pieszę z odpowiedzią na Wasze pytania

Niedawno tej parze urodziło się dziecko, od końcówki ciąży facet zaczął się dziwnie zachowywać, dużo pracować, mało interesować żoną. Po urodzeniu się dziecka było jeszcze gorzej i ona zaczęła coś podejrzewać. Powiedziała o tym bratu, a on się wkurzył i postanowił to zweryfikować Kilka razy z różnymi kolegami, różnymi samochodami czaił się na niego pod jego pracą. No i okazało się, że jakaś cizia po niego przyjeżdża, jeżdżą do niej i spędzają słodko wspólny czas. Wczoraj wieczorem gość się spakował, właśnie na tę delegację, ale jego żona doszła do informacji, że delegacja jest od dziś i wyjeżdża wczesnym rankiem. Więc jej brat zwołał kumpli i postanowili zaczaić się pod słodkim gniazdkiem zdrady. Facet jeszcze nie wie, że został nakryty, chcą najpierw zebrać dowody żeby walczyć o rozwód z orzeczeniem o winie. Amen
Nie cytujcie tego proszę

To u nas podobna sytuacja, tylko w bardzo bliskiej rodzinie.. Ona mu 2 miesiące temu sprawdziła telefon, bo zaczął się dziwnie zachowywać a tam SMS z jakaś laska... Zrobiła mu awanturę spakowała go.. Ale on się tłumaczył, że to tylko takie pisanie, że żałuje, że to tylko SMS.. Ale wyprowadził się bo ona stwierdziła, że narazie nie chce go widzieć..on wynajął pokój i jakoś było Po kilku tygodniach on zaczął się zmieniać, obiecał, że już wszytko zakończył dała mu jeszcze jedna szanse.. wprowadził się powrotem.. Lecz kilka dni temu znów przeczytała mu SMS i wyszło, że wcale nic nie zakończył wręcz jeździła do niego do tego wynajmowanego pokoju ma małe co nieco.. Skończyło się na tym, że ona wywaliła go na zbity pysk.. Facet 36 lat jego nowa miłość 22lata... Sprawa rozwodowa w toku. Szkoda tylko, że dwoje malutkich dzieci zostało bez ojca. A jego nowa miłość go zostawiła, bo już jej się znudził.
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 10:45   #562
Melka92
Wtajemniczenie

mam mala problem w klubie
Stary 2016-03-17, 10:46   #563
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Oglądałam dziś buty przymierzalam takie http://obuwiekati.pl/sklep_interneto...enka,1403-k077 i takie http://m.modema.pl/product-pol-20067...K-100-328.html mają trochę przeklamane kolory, bo te pierwsze są bardzo jasniutkie wpadające w taki lekki róż bardzo delikatnie za to te drugie ni y są złote ale ciężko to stwierdzić bo wpadają tez w taki popiel nie jest to czyste złoto ... ale obydwie pary butów mają dziwna rozmiarówke moja stopa ma 25 cm i jakoś nie umiem się wpasowac w 38 a ni w 39 na 100 %
Stary 2016-03-17, 10:47   #564
iixi
Zakorzenienie

Dzień dobry właśnie rozpoczęłam weekend

mors przykra sprawa.. idiota i tyle

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 10:55   #565
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Hej

Blanka ojca dzieci będą mieć niezależnie od tego czy rodzice będą razem czy nie

U mnie była też taka akcja w mieście. Kumpel zobaczył dziewczynę kumpla z innymi jak wchodzili do hotelu. Szybko skrzykneli się w paru, pojechali, dali w łapkę babce żeby im powiedziała jaki numer pokoju i zrobili nalot. Dziewczynę wytargali nago z pokoju i wyrzucili w środku miasta. A faceci podobno jeden wylądował ze złamana ręką a drugi ze wstrzasnieniem mózgu :rolleyess:
A kumpel planował z nią ślub i w ogóle eh dobrze ze przed niż po
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 11:01   #566
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Oglądałam dziś buty przymierzalam takie http://obuwiekati.pl/sklep_interneto...enka,1403-k077 i takie http://m.modema.pl/product-pol-20067...K-100-328.html mają trochę przeklamane kolory, bo te pierwsze są bardzo jasniutkie wpadające w taki lekki róż bardzo delikatnie za to te drugie ni y są złote ale ciężko to stwierdzić bo wpadają tez w taki popiel nie jest to czyste złoto ... ale obydwie pary butów mają dziwna rozmiarówke moja stopa ma 25 cm i jakoś nie umiem się wpasowac w 38 a ni w 39 na 100 %
a jakbys wziela wieksze i dala sobie wkladni zelowe pod palce i za piete?

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 11:02   #567
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Hej

Blanka ojca dzieci będą mieć niezależnie od tego czy rodzice będą razem czy nie

U mnie była też taka akcja w mieście. Kumpel zobaczył dziewczynę kumpla z innymi jak wchodzili do hotelu. Szybko skrzykneli się w paru, pojechali, dali w łapkę babce żeby im powiedziała jaki numer pokoju i zrobili nalot. Dziewczynę wytargali nago z pokoju i wyrzucili w środku miasta. A faceci podobno jeden wylądował ze złamana ręką a drugi ze wstrzasnieniem mózgu :rolleyess:
A kumpel planował z nią ślub i w ogóle eh dobrze ze przed niż po
No właśnie tutaj jest problem, on stwierdził, że przez to wszytko, ten rozwód dzieci go nienawidzą i on nie będzie się wciskał w ich życie.. Bo jego żona zrobiła z niego najgorszego w ich oczach itp A prawda jest taka, że one nawet nie widza, że on zdradził itp Gdyby widziały prawdę to już w ogóle widzieć by go nie chciały...
Stary 2016-03-17, 11:04   #568
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Blanka a to może nawet lepiej skoro ma takie podejście
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 11:12   #569
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Zamów sobie ten, którego bliżej w cm jesteś bliżej. A jak coś to wymienisz na inny rozmiar.

U nas takich różnych historii nie ma albo nigdy nic nie słyszałam. Mam nadzieję, że nigdy takiej historii nie będę musiała opowiadać.
Stary 2016-03-17, 11:13   #570
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Blanka a to może nawet lepiej skoro ma takie podejście
Też tak wszyscy uważamy..

Przez te historię jakoś ze strachem myślę o małżeństwie:P mam nadzieję, że mi przejdzie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości