|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
Piszę z telefonu-pozdro szejset
|
|
#542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to można powiedzieć że nowy wątek rozdziewiczony ![]() A ja sprawdzałam właśnie swoje wyniki i morfologie mam idealną i TSH mi spadło do 1,8
|
|
|
|
|
#543 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A z wynikami, może jeszcze nie zdążyli zrobić? Poczekaj do jutra
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
A bralas euthyrox? W jakiej dawce?
|
|
|
|
#545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Właśnie nie brałam nic jadłam aby codziennie kilka orzechów brazylijskich bo lekarz mi mówił że dobrze działają na tarczyce i na endometrium
|
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio??? |
|
|
|
|
#547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dawno mnie nie było, wchodzę i od razu ciąża. Gratulacje
http://www.suwaczki.com/tickers/klz99vvj5q3ffljn.png Edytowane przez Ewula88 Czas edycji: 2016-04-18 o 20:10 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#548 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#549 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() iwona335 gratuluję bardzo! Cieszę się, że jednak się udało! Zarażaj nas teraz![]() Dziewczyny, głupia jestem. Niepotrzebnie sobie wkręcam pierwsze oznaki ciąży i bolą mnie właściwie przez cały dzień, czasami tylko dają znać bardziej że aż ciężko dotknąć. Trwa to już chyba 5 dzień
Edytowane przez maddd Czas edycji: 2016-04-18 o 20:27 |
||||
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#551 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#552 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj nawet rozważałam, ale w markecie jakaś pani z obsługi wykładała towar koło testów. A to jest Ameryka - postoisz 5 sekund koło kogoś z obsługi i już się czuje w obowiązku Tobą interesować albo coś doradzić. |
||
|
|
|
#553 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a przestały dopiero po poronieniu.
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję bardzo!!!!! Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#555 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staram się Was nadrabiać, ale moje żywe srebro zajmuje mi cały wolny czas. Do tego dziś rozwaliłam telefon przytrzasnełam go drzwiami samochodu... Qazsew niestety jesli ktoś choruje na ceiakie dieta bg do końca życia. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Nie jest straszna jak przestrzega sie diety bg. Wtedy nikt nie wiedział co mi jest. ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
Ja tez robię sama pieczywo, ciasta i obiady bg dla mojej całej rodziny nawet. Co prawda jedzą oni gluten, ja unikam go jak ognia, ponieważ najdrobniejsza ilość potrafi mnie wyłączyć z życia na kilka dni.---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5911462 6]Przyszła ( Nie wiem co robimy nie tak. Chyba wezmę tz teraz w obroty i jak skończy się @ to co drugi dzień będziemy majstrowac bo inaczej nie wiem jak juz działać. A chciałabym mieć prezent na swój ślub w czerwcu ��[/QUOTE] ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
![]() Udało mi sie Was nadrobić. Dziś byłam u swojego lekarza dostałam trzy skierowania w tym jedno do Gina pod kontem moich "Celiaczych" dolegliwości. Miesiączki ostatnio mam po 12 do 14 dni.. także czeka mnie wizyta niebawem. Wtedy też poproszę go o zlecenie badań. Swoja droga jestem ciekawa co on powie. Co do testów w ostatniej ciąży zrobiłam dwa dni przed spodziewaną miesiączka i wyszły piękne kresunie także wg mnie oczywiście nie ma co czekać tydzień po. Vrenth Gdzie w USA mieszkasz? Możesz zdradzić? I ile kosztuje test ciążowy? Edytowane przez Lilotka Czas edycji: 2016-04-19 o 00:19 |
|||||
|
|
|
#556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby był pozytywny.
|
|
|
|
|
#558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
BRAWO, wielkie gratulacje!!!! Wiedziałam! Vrenth trzymam kciuki za Ciebie! Madd - a moze jednak się udało?! Kiedy robisz test? |
|
|
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Ja tylko na chwilę, bo uciekam do szkoły. W piątek miałam wizyte i gin. Niestety powiedziała, że lepiej odczekać trzy miesiące, przyjść do kontroli i potem się starać Przyznam że trochę jest mi przykro. Bardzo liczyliśmy, że dostaniemy zielone światło. Postanowiliśmy że czekamy do czerwca, bo pewnie i tak się nie uda za pierwszym razem, skoro wcześniej było tak trudno.Ten rok nie jest dla nas dobry. Za trzy miesiące to tutaj już każda z Was będzie w ciąży Z moją głową też coś jest nie tak, przez tą wiadomość jeszcze częściej płaczę. Jak pomyśle o przyszłym Bożym Narodzeniu, o terminie porodu, kiedy widzę malutkie dzieci. Jest mi bardzo ciężko. Z pozytywnych spraw to mam dużo czasu, żeby jechać do Polski, zrobić sobie badania i sprawdzić czy jest wszystko ok. Przepraszam że tyle smęcenia... Miłego dnia
|
|
|
|
#560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc jak pod koniec maja pojawi się owu to działamy. Byłam też na kontroli u innej, młodej lekarki to powiedziała, że można starać się od razu(tylko, żeby macica zdążyła się zagoić). Ciężko czasami nadążyć za nimi, też już bym chciała testować
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aniusia49 Głowa do góry co czerwca szybko zleci. Lepiej zacząć starania kiedy jest zielone światło od gina. Ogromne kciuki za poprawę samopoczucia
|
|
|
|
|
#562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś obudziłam się i lekko mnie zemdliło
mam nadzieje, że to nie skutek zjedzenia paczki orzechów na noc :p Miesiączka dopiero 1-3 Wtedy tez jediemy na majówke do tesciów. Do 1 jeszcze troche czasu zostało także jak nie przyjdzie około 5 będe testować.
Edytowane przez Lilotka Czas edycji: 2016-04-19 o 09:37 |
|
|
|
#564 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie "nieszczęścia" chodzą parami. Coraz bardziej plamie i boli mnie podbrzusze więc dziś lub jutro pewnie właściwa @ się zjawi. Jeszcze dziś mam wizytę u gina żeby sprawdzić czy jest torbiel. Na dodatek zlapalo mnie jakieś chorobsko i nie miałam rano siły wstać do pracy więc wziął urlop na żądanie
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#566 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i trzymam za to kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie by bylo jakbyśmy wszystkie za 3miesiace byly w ciąży, razrm z Toba oczywiście ale co do siebie to mam wrażenie ze jyz zawsze będę bezdzietna..![]() Cytat:
@ wypsda mi pod koniec kwietnia, dziś 22 dc... może po majowce![]() Nadal mnie dzis bolą piersi, ale mniej niz wieczorem.. i jajniki trochę, moze owu mi siet jakos poprzesuwala?:/ Cytat:
jyz dzis troszkę lepiej z moim humorem i zadreczaniem się takimi myślami poszlam przed pracą na basen, to jakoś inaczek się już czuje psychicznie nawet![]() Milego dnia Dziewczyny! !
|
|||||
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby było dobrze
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#568 | |||||
|
Rozeznanie
|
[B]Iwona[\B] gratulacje!!!! Wczoraj nie miałam kiedy zajrzeć.
Cytat:
Trochę się boję...Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam tak samo, mimo ze wiem, ze pozytywne myślenie bardzo dużo daje, to jakoś tak mam |
|||||
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
iwona335 ochlonęlas juz troszke
?wierzysz ze sie udało ?a jak tż?bo pewnie juz wie
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

to można powiedzieć że nowy wątek rozdziewiczony 

jadłam aby codziennie kilka orzechów brazylijskich bo lekarz mi mówił że dobrze działają na tarczyce i na endometrium 

i bolą mnie właściwie przez cały dzień, czasami tylko dają znać bardziej że aż ciężko dotknąć. Trwa to już chyba 5 dzień
nawet nie wiedzialam ze to genetyczna choroba do tego nieuleczalna,tzn ze jak te kosmki jelitowe sie nawet odbuduja to nadal dieta bg?

Trzymam kciuki, żeby był pozytywny.

Trochę się boję...