|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zdjęcia ciążowe
Nito rzeczywiscie szpicasty ten brzusio
calkiem oryginalnynaprawde jest sie czym poszczycic
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
He he nawet nie zauwazylam ze taki śpiczasty sie zrobił.
U mnie mieszka Nicole |
|
|
|
#543 |
|
Zadomowienie
|
Nita - dziewczyny maja racje, ze fajnie szpiczasty jest ten brzusio. To ma tez swoj duzy plus, dzidzius nie cisnie w zebra i zoladek... no moze troche na pecherz??
|
|
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
Nita masz świetny ten brzuszek tak sobie myślę patrząc na mój że tez jest tak samo niski więc może i mi urośnie taki brzuchalek jak tobie
|
|
|
|
#545 |
|
Wtajemniczenie
|
Nita6 śliczny brzuś, w końcu rówieśnik mojego
Aż się skusiłam psryknąc przed chwilą mojemu dla porównania
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" W i N -córeczki mamusi
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Tysiak Twoj zdecydowanie okraglejszy
a co masz w brzusiu??bo mowia ze na chlopca sa szpiczaste(z tego co wiem to Nita bedzie miala dziewuszke)a okragle na dziewczynke-a u Ciebie Tysiu jakiej plci lokatorek mieszka??
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
) Ten mój brzusio to rzeczywiscie napiera na pęcherz strasznie Marti86 - kurcze teraz to mnie wystraszyłaś ze śpiczaste to chlopaczki , ja juz sie nastawiłam na dziewczynkę i mam nadzieje ze tak bedzie |
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma co wierzyc w ciazowe przesady
wiec nie ma co sie sugerowac takimi wierzeiami
|
|
|
|
#549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście 100% pewnośc będzie jak sie urodzi Na mnie do tej pory jak patrzą to mówią ze wygladam na chłopca, cera promienna no i wogóle, dziewczynki podobno odbieraja urodę a ze mną jest na odwrót. Ale mysle ze to wynika z tego ze zaczełam regularnie jeść, prze ciążą potrafiłam jeść 2 razy dziennie i chuderlak był ze mnie a w ciąży wiadomo nie ma co głodzic dziecka w zarodku więc zaczełam jeść regularnie i są efekty i w moim organiźmie. Nawet tatinek stwierdził że ma nadzieje ze nie będę tak chuda po jak przed ciążą. Chociaż ja chciałbym wrócić do swoich gabarytów (biust moze zostać )
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" W i N -córeczki mamusi
|
|
|
|
|
#550 |
|
BAN stały
|
Tysiak - zgadzam się w 100% - to zależy od ustawienia, od wyglądu brzuszka czasem nawet tego konkretnego dnia, od stroju itd(ja mam problem z ilością wód, to inna sprawa, ale też raz ustawię się, że widać brzuszek jako tako, a czasem nic - kolega jak mnie spotkał nie mógł uwierzyć, że jestem w ciąży, w tym tygodniu i w dodatku z dwójką
)zależy chyba też od budowy mamusi przed ciążą - u mnie najpierw wypełniły sie te miejsca, gdzie były "niedobory" ciałka
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamusie!
nasza swieza fotka - 22 tydzien czujemy sie dobrze. pozdrawiamy. caluski
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Lublinianko a moze pokazesz Nam swoj brzusio??jestes jedyna podwojnamamcia na tym watku
wiec do dzeila![]() Wisniowysad juz zaczyna byc widac bebenek
|
|
|
|
#553 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w ogóle to smieszne, bo rozmawiałam ze znajomymi podwójnymi mamami i są dwie tendencje - albo na początku wywala brzuszek już duży od razu albo nic i nic, a gdzieś ok 30tc nagle pojawia się taki kolos że ledwo się wstaje z łóżka...ja myślę, że chyba jestem bardziej do tej 2grupy - moja mama w każdej ciąży chodziła do ostatniego dnia do pracy i dopiero ok miesiąca przed terminem wyskakiwała jej taka piłeczka
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
Tysiak slodka pileczka!
Wisniowysad fajny malutki brzusio. Rany kiedy to bylo jak ja taki mialam? A ja jak co tydzien (hehe na dobre sie juz tu zadomowilam) wklejam moje zdjatka w 34 tygodniu. Moj brzuch rosnie w oczach i dalej zmienia ksztalt, dzidziusiowi jest juz widocznie bardzo niewygodnie, z jednej strony mu sie nie dziwie
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko przeslicznie wygladasz
to ja tez wklajam(troszke niewyrazne niestety )oto my w 32 tc ![]() BTW a najlepsze jest to ze wczoraj byla u mnie kolezanka z 7 miesiecznym bobasem ktory uwielbia swoje odbicie co z reszta widac na zdjeciu jaka wzmazana szyba w szafie-przepraszam zapomnialam jej umyc ![]()
|
|
|
|
#556 |
|
Wtajemniczenie
|
kamilka23, marti86 wyglądacie poprostu cudnie. Widać, że
ciąża Wam służy. Brzusie macie superowe, aż pozazdrościć.
|
#557 |
|
Zadomowienie
|
witam mój brzuszek ogromny.Na zdjęciumiesiąc przed porodem.dzidzia jest juz na świecie od 4 lipca 2006.Synek Igorek waga 3520 i 57cm
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
niezły brzuchol miałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!I to na miesiąc przed porodem!!
Gratuluję dzieciaczka! |
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow to rzeczywiście Igorek miał gdzie nóżkami fikać
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
kasia1361 ja pitole.....ale miałaś niezły...tobołek!!! I my tu narzekamy na niedogodności związane z dużym brzuchem...Kobieto za to co nosiłaś z przodu ciała to ja przed Tobą
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki kochaniutkie był co nosic nie przecze najgorsze był to ze było niemiłosiernie gorąco.Igorek fikal dosyc mocno .Mam jeszcze jednego synka ma 2,5 roku Kacperka ten urodził sie w 34 tc dzięki Bogu zdrowy miał 2650 i 51cm pozdrawiam
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu na mnie Twoj brzuszek az takie wielkiego wrazenia nie wywarl nie dlatego ze nie jest oryginalny tylko mialam kiedys okazje zobaczenia takiego na "zywo"a raczej ogladania
moja kolezanka miala taki wielki ze swoimi rekoma nie mogla juz na tydzien przed porodem objac brzuszka byl o wiele wiekszy niz Twoj na fotce.ze mnie sie smieje ze taki jak ja w 8 miesiacu to ona miala w 3![]() ![]() najwazniejsze ze maluuszki zdrowe a reszte jakos sie przezyje
|
|
|
|
#563 |
|
Wtajemniczenie
|
kasia1361 ale fajny bamboszek
Jak Ty chodziłaś? Nie bolały Cię krzyże, a żeberka Twoje jak to znosiły?
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia
No poprostu potęga!!! Ja też chylę czoła przed twoim brzusiem Poprostu bomba Ciekawa jestem skąd aż taki jego rozmiar? Czy to wynikało z ułożenia dzidziusia czy no tak poprostu i już?![]() A wogóle to jak to jest kobitki, ze wy wszystkie w ciązy wyglądacie tak cudnie?
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie tu dzisiaj dołącze z moją 2-3 tygodniową ciazą, której wcale nie widać. hehe
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śledze ten watek już od jakiegoś czasu i się nie moge napatrzeć na wszystkie brzuszki ślicznych mam Licze na to, żę co tydzień bedziesz umieszczać tu swojego małego Kukufasa ![]() ![]() Pozdrawiam pozostałe przyszłe mamy, które bacznie śledze i wzdycham do ślicznych brzuszków
|
|
|
#567 |
|
BAN stały
|
i jeszcze mój tobołeczek - takie zdjęcie ze spuszczonymi ogrodniczkami
27 tydzień Edytowane przez Kamilanet Czas edycji: 2007-12-18 o 23:12 |
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, to teraz ja. Pokażę mój brzuch, który jest taki sam jak był wcześniej.
Moja ciąża w 3 tygodniu. ![]() Chcialabym zaznaczyć, że zdjecie robiłam po obiedzie. hehehe I proszę nie zwracać uwagi na rozstępy. One tam są, będą i trudno.
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pomyśleć, że tam w środku siedzi mały człowieczek . Licze na systematyczne dostarczanie zdjęć jaaa...a za jakiś czas bedzie taaaki duży , ale fajnie
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
libra22, ty maniaczko brzuszków.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

calkiem oryginalnynaprawde
jest sie czym poszczycic

)
. Licze na systematyczne dostarczanie zdjęć