![]() |
#542 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasza najgorsza randka ;)
To u nas w klasie wymienialiśmy na geografii jak można zaoszczędzić wodę. I jednek chłopak słynący z tego, że nie pachnie nigdy zbyt świeżo odpowiedział, że każdy członek rodziny powinien kąpać się w wannie w tej samej wodzie (każdy po kolei)
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
o ludzie ;eek;to jesczze gorzej się brudzi
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
Ja miałam też jedną pechową randkę z moim obecnym TŻ. To były jednak czasy sprzed "oficjalnego" chodzenia. Moi rodzice są dość konserwatywni, dlatego powiedziałam im, że idę się spotkać z koleżanką. Powiedzieli, że punkt 21.00 mam być w domu
![]() ![]() ![]() ![]() Do dzisiaj się z tego śmiejemy z Michałem ![]()
![]() |
#545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#546 |
Kasia o...
|
No dobra to teraz jak się pochwalę
![]() Moja mama umówiła mnie na randkę w ciemno - jak to określiła: "taki bardzo sympatyczny chłopak ale strasznie nieśmiały"... Hmm... Ok, zrobiłam rodzicielce przyjemność niech się cieszy i napisałam do niego smsa. Następnego dnia koleś zadzwonił i już się umówiliśmy na miejsce i godzinę gdy padło trafne pytanie- jak się poznamy? Grzecznie dopowiedziałam że będę w jeansach, czarnej marynarce i mam blond włosy do pasa, na co on, mało miłym totem i trochę sarkastycznie powiedział - to ja równie dobrze mogę powiedzieć, że będę w czarnych dresowych spodniach i białej bluzie. ![]() Stoję... i stoję... 5 minut później nadal stoję... ![]() ![]() ![]() Przez pół wieczora tłumaczyłam potem mojej mamie, że jak ktoś nosi dres na codzień to nie, nie znaczy, że uprawia sport, to znaczy że jest DRESIARZEM!!! ![]()
![]() |
#547 |
Wtajemniczenie
|
Umówiłam się z chłopakiem przez internet.Czekał na mostku koło targu.Poszłam tam ,patrzę:jakis obchlejduch,niedogolone wasy ,brudna czapka(na poczatku jesieni mial zimową czapkę),,spodnie od garnituru,adidasy itd. itp. Zaczął mi opowiadac o tym ,że nie ma telefonu ,bo zainwestował (uwaga!) w BRACTWO RYCERZA.Po paru minutach rozmowy o bractwie rycerza postanowiłam opuscić mojego ,,wybranka".
Powiedziałam ,że musze się udac do toalety (a tam wcale nie było toalety), po czym pojechałam do domu.wiem ,że to chamskie było ,chłopak przeciez nic złego nie zrobił ,ale jescze chwila aparsknełabym mu w twarz ,a to chyba gorsze. Od tamtej pory juz nie bło takich wpadek,a przez internet umawiałam się nadal,al ejuż mi przesżlo.Teraz wolę wiedziec z kim mam do czynienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Raczkowanie
|
up! UP!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam parę dni temu może nie najgorszą randkę (bo ogólnie było ok) ale parę momentów było dość niefajnych ...
Najpierw do lokalu na soczek potem spacerek po mieście w poszukiwaniu kina... w małych kinach leciało tylko "Ratatuj" (ta bajka o szczurach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#550 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
Może to nie była randka, ale opiszę to, żeby mieć pretekst do odświeżenia wątku.
We wrześniu poszłam na wesele sama i już na początku wypatrzyłam przystojnego chłopaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Raczkowanie
|
Madzia007,może chciał okazać Ci zaufanie poprzez te zwierzenia o ,,liszajach''''
![]() Jeszcze gorsze jest 5000 napoczętych żółtych serów,ale rozumiem Twój ból.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#554 |
BAN stały
|
ja na NAJGORSZEJ SWOJEJ RANCE" zasnęłam na nudnym filmie w kinie i zaczęłam baaardzo głosno chrapać
![]() ![]() naprawdę nie wiem, czemu się ze mną więcej nie umówił...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
BAN stały
|
ja na NAJGORSZEJ SWOJEJ RANCE" zasnęłam na nudnym filmie w kinie i zaczęłam baaardzo głosno chrapać
![]() ![]() naprawdę nie wiem, czemu się ze mną więcej nie umówił...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą podziwiam CIę, ja na pierwszej randce nigdy bym nie zasnąła - ze zdenerwowania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
BAN stały
|
to był naprawdę BBBARDZO NUDNY film z cyklu:"Rambo 5 - zabili go i uciekł"....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Wtajemniczenie
|
jejku jak ja wam dziekuje za ten watek, jestem swiezo po masakrycznej randce i przynajmniej humor mi sie poprawil po przeczytaniu waszych historii. poznalam fajnego faceta, przynajmniej tak mi sie wydawalo, przystojny, wesoly wyluzowany, bardzo madry po doktoracie, starszy o kilka lat. bardzo sie staral, zeby sie ze mna umowic, pisal smsy, naprawde szarmancko sie zachowywal wydawalo mi sie ze w koncu znalazlam super faceta, no ideal wiec sie zgodzilam. umowilismy sie pod pewna ksiegarnia bo szukalam tam prezentu dla siostry. kiedy wszedl ucieszylam sie, ze go widze, chwilka rozmowy. poprosilam go zeby spojrzal na polke czy widzi taki i taki tytul ksiazki bo mi sie juz w oczach troi a on nie patrzac na polke powiedzial tylko :"nie" i zaczal wychodzic. troche mnie zamurowalo ale dzielnie ide za nim. mielismy jechac do jakiejs fajnej knajpki, wsiadamy do jego samochodu a on mi wyparowuje, ze jedziemy do jego domu....przez glowe przelecialy mi wszystkie horrory z serii "pocial ja pila elektryczna a szczatki zamurowal" zaczelam cos niepewnie przebakiwac, ze chyba to nienajlepszy pomysl ale on mi na to, ze tak sie postaral, caly ranek przygotowywal winko i kolacje, ja naiwniak mialam ciagle w glowie tego "super faceta" ktorym mi sie wydawal wiec niechetnie ale sie zgodzilam. no i sie zaczelo.
inteligentny i wyksztalcony....hmmm pewnie tak ale co drugie slowo w jego wypowiedziach to przeklenstwa "wyje....li go z pracy" "popierd.... suka" (to o kolezance) bylam w glebokim szoku ale poniewaz od pocztku mi sie podobal plus mam nadmiar optymizmu to wierzylam , ze to chwilowe i spowodowane trema przed randka. wyluzowany i wesoly....hmmm okazal sie zmeczonym zyciem pesymista, ciagle opowiadal mi ile zarabia ile fakultetow skonczyl a ile zarabiaja jakies nieuki ktorym sie poszczescilo, narzekal jak to ma ciezko w zyciu i ile przeszedl, znajomych nie ma, na wakacje nie jezdzi bo szkoda mu kasy, na imprezy nie chodzi, znajomych z pracy nienawidzi, generalnie zycie jest do dupy a Polska to chory kraj, mamy chory rzad itd kiedy zadawal mi pytanie , ja odpowiadalam to zabijal mnie wyrzutem pytan w stylu :"ale dlaczego....bo.....no ale czemu.....ale....bo....bo ....., ale dlaczego?? jak 4-letnie dziecko kolacja ktora przygotowywal caly ranek okazala sie czekolada ....ale wino bylo. gralam dobra mine do zlej gry ale modlilam sie zeby juz sie ta meczarnia skonczyla chcial mnie pogladzic po wlosach i policzku to prawie zdarl mi skore i wyrwal kilka wlosow a kiedy wyłaczyła mi sie na chwile czujnosc zlapal mnie za twarz i wpil mi sie w usta i wsadzil jezyk i dotknal mi nim prawie tylnej sciany gardla, ja sie wyrwalam z tych jego czulosci a on mi na to:" no co ty przeciez jestem delikatny!!!!!" ratunku, myslalam, ze to jakis koszmar i musze sie tylko obudzic - na pytanie kiedy i czemu mu sie spodobalam odpowiedzial, ze nie jestem taka jak te inne "*******niete dziewczyny" ktore dotychczas znal ( dziekuje, komplement mojego zycia) w koncu udalo sie, postanowil odwieźc mnie do domu i w samochodzie dowiedzialam sie, ze -jestem slodka i urocza ( no rzeczywiscie zamiast zwiewac stamtad to ja glupia staral sie byc mila i usmiechnieta) -ale jestem troche dziwna ale to nic bo jestem jego druga polowka i jakos to zniesie -jestem "za***ista dupa" i bedzie sie mna chwalil przed tymi swoimi chorymi psychicznie kumplami z pracy - ze niestety ale na prezenty nie mam co liczyc, bo jestem mloda i rozrzutna ale on jest rozsadny i wie ze trzeba zbierac kase na mieszkanie i samochod, wiec nie bedzie zadnych kwiatkow, sratkow itd z samochodu wyskoczylam jak oparzona, zdazylam tylko rzucic jakies "czesc", w domku tak bardzo sie cieszylam, ze jestem cala zdrowa i nareszcie sama, ze nawet nie miala sily sie smucic. dopiero po kilku godzinach dotarlo do mnie, jak bardzo sie rozczarowalam i ciagle nie moge sie nadziwic , ze ten moj ideal okazal sie kims takim. szok jakby mi na randke podrzucili jakiego brata blizniaka, zupelnie 2 rozne osoby. jesli mi ktos powie, ze na randce ze mna byl klon a orygianl zostal porwany przez ufo to uwierze. latwiej mi uwierzyc w to niz w to, ze ktos moze miec 2 tak rozne oblicza ![]() ![]() ![]() ![]() ps. zaraz po tym rendez-vous musialam wziac 2 prysznice, moj odpicowany romeo pachnial jakims "brutalem" i to psikadlo powalilo nawet moje D&G " the one" cala tym pachnialam, no nie moglam zmyc z siebie tego zapachu ![]() ![]()
![]() |
#559 |
Wtajemniczenie
|
Klaustrofobia niezła przygoda
![]() Wspolczucia ![]()
![]() |
#560 |
BAN stały
|
klaustrofobia- o matkoo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Wtajemniczenie
|
wiem masakra
![]() ![]()
![]() |
#562 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja tez na to czekam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Wtajemniczenie
|
o to zazdroszcze, ja niby tez mloda 23 lata ale kurcze ostatnio tak mi sie jakis lęk wewnetrzny wlacza
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Zadomowienie
|
oj duzo takich bylo hehe,ale takie hardcore to kiedys umowilam sie z kumplem z wakacji
no i siedzielismy w pizzeri na samym srodku,ze kazdy nas widzial,wbila moja kumpela mowiac na glos,ze jest sliczny i zebym sie za niego brala(?)niestety mnie sie zbytnio nie podobal,ale jak koles to uslyszal to zaczal sie do mnie przymilac wiec ja sie odsuwalam i okropnie bylo...co wiecej byl okropnym nudziarzem i planowal co bedziemy robic w wakacje,ze mozemy wyjedziemy na zagle....a gdy powiedzialam,ze ja nie chce(coz mialam go serdecznie dosc) koles nie zrozumial tylko nawijal dalej...powiem wiecej potem kazal mi poczekac 5 sekund i polecial po kwiatki i przyniosl w tej pizzeri ..dla mnie to nie bylo romantyczne...na koniec odwiozl mnie do domu autobusem i odprowadzal pod dom,wiec mu mowilam,ze juz sama trafie,bo blisko,ale on,ze nie....no to trudno i stoje pod tym swoim blokiem z nim,a on do mnie z jezykiem(wiadomo),wiec ja ze nie,a on czy moze sie przytulic,wiec ja tak na odwal luz....a w tym czasie widziala mnie polowa osiedla,ale spoko.......... generalnie nie wiem po co sie z nim umowilam.........chyba to dlatego,ze bylam mloda i mi sie nudzilo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
[quote=Senses Woman;6503814]własnie umarłam ze smiechu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ja ![]() ![]() ![]() Już jakiś czas temu (pewnie będzie ze 2 lata) umówiłam się z pewnym chłopakiem, który miał po mnie przyjechać do domu i gdzieś zabrać. No i przyjechał i zabrał do takiego niewielkiego pubu. Myslałam, że posiedzimy, porozmawiamy, żeby się lepiej poznać, ale on powiedział, że usiądziemy przy ostatnim stoliku, bo tam są jego znajomi. Zgodziłam się, chociaż wcale nie miałam ochoty poznawać jego znajomych zanim nie poznam jego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Wtajemniczenie
|
haha
![]() ostatnio zaliczyłam "randkę prawie w ciemno" ![]() ![]() ![]() po jakiejś godzince w pubie on powiedział, że jego znajomi którzy przyjechali do niego na weekend dziś jadą do domu i za chwile mają pociąg i on mnie prosi żebym z nim poszła ich pożegnać. bo on beze mnie nie pójdzie, a tak ich nie pożegnać to jakoś głupio i w ogóle... dobre serce mam więc sie zgodziłam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
lafigue, malinka -
![]() A tak jeszcze nawiązując do tematu... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.