![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2017
ktoras chetna zeby pojsc za mnie jutro do pracy ?
![]()
#542 |
Wtajemniczenie
|
Malwiska - super wyglądają te wózki Camarelo! I cena całkiem spoko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Wtajemniczenie
|
mi tez sie spodobały te wózki Camarelo !
#544 |
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
![]() Dziś według ostatniej @ zaczynam 7t ![]() Proszę o trzymanie kciuków bo o 11 godzinie mam wizytę u gin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Raczkowanie
|
Malawrednioszka, nic nie mów ja wracam dziś do pracy po tygodniowym urlopie. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Kurcze, aż muszę zobaczyć co to za bryki. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ---------- Cytat:
Trzymamy! ![]() ![]() ![]() Daj znać po wizycie co i jak. ![]() Ja będę u gina około 15. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#546 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
Byłoby cudnie! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#548 |
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !
![]() a ja bylam na 2tyg urlopie ![]() ![]()
#549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Dziewczyny na TVN style jest program "szczepić czy nie" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Wtajemniczenie
|
3mam kciucki za wizyty !!
![]() Ja dziś wyjątkowo wcześnie wstałam bo dziś zaczynamy przedszkole i zaraz budze moje dziecko z czego zapewne nie będzie zadowolone bo wczoraj wstała o 10;00 ![]()
#551 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry, ja dopiero wstaje 😉
Zaraz nadrobie co tu naprodukowalyscie 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Bad Shiro powodzenia na wizycie
![]() Witajcie ![]() Cora je sniadanie,dla mnie jaja sie grzeją. Coraz bardziej muli ![]() Co do szczepień. Ja córę szczepie tymi podstawowymi. Nieszczepienie w ogole do mnie nie przemawia,za to przemawia do mnie opóźniony kalendarz szczepień. Szczepienie to na różyczkę świnkę itp przeciagnelam pol roku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Wtajemniczenie
|
raduska-ja też szczepiłam w Polsce podstawowymi małą ... i tak według mnie było najlepiej.
znam przypadek gdzie jedno dziecko po szczepieniu 5w1 mocno zachorowało ... było żwawym dzieckiem,a teraz leży jak roślinka-akurat jego babcia mieszkała jeszcze w Polsce w moim bloku i rozmawiałam z nią,mówiła,że córka popełniła najwiekszy błąd. Bo kiedys szczepili normalnymi i jakoś żyjemy teraz,tyłka nam nie rozsadziło że tak powiem ... tutaj Gabi jeszcze nie dostała szczepienia zadnego,w grudniu mamy bilans i sie okaże co i jak.
#554 |
Zakorzenienie
|
Co do wozkow camarelo to jednak duzy wozek. Jesli Tobie Pati chodzi o wozek ktory nie zajmuje duzo miejsca w bagażniku to napewno nie ten typ
![]() ![]() Moim pierwszym wyborem był wozek maxi cosi mura 4plus jednak producent poleciał sobie w kulki i musiałam na szybko wybierac inny wozek bo czas naglil. Wybrałam pod wpływem chwili chicco i-move. Gdybym wybierała ponownie wzięłabym albo bugaboo buffalo albo ktorys z mutsy np mutsy evo czy igo. Co do mojego wozka posiada on koła piankowe bardzo dobrej jakości ale to wozek typowo miejski. Teraz mieszkam pod lasem i nie sprawdzi sie napewno. Po lesie nie bede mogła nim jezdzic a szkoda. Poza tym gondola jest naprawde duza,stelaż składa sie do bardzo małych rozmiarów,gondola rowniez ma funkcje "fotelika" tj mozna przymocować pasami i dołączonymi zaczepami i dziecko sobie lezy dłuższa podroz. Spacerowka jest bardzo duza! Ogolnie jakby miał koła kauczukowe to było by super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Przede wszystkim zgrabny, żeby nie zajmował dużo miejsca w aucie -możliwość wpiecia fotelika z atestem, to dla mnie bardzo ważne Bo dużo będziemy podróżować -2in1, gondola i spacerówka (i tutaj: spacerówka żeby była stabilna) chodzi mi o to by nie kupować znowu kolejnego wózka skoro ten ma spełniać dwie funkcje, -Będę jeździła chodnikami i utwardzonymi drogami, -Nie podobają mi się wózki retro -żeby był zwrotny i dobrze się podbijał -Jeśli chodzi o kółka to nie znam się, ale takie na podłoże miejskie -no i amortyzatory, żeby bujalo podczas jazdy ale nie trzeslo jak w pociągu 😀😀😀 -Cena, do 1000e No i to chyba wszystko 😃
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Wizualnie ten, ale słyszałam, że z jakością gorzej, no i podobno spacerówka do kitu :-( wiec szukam coś wyglądającego w ten sposób, ale lepszego jakościowo
![]()
#557 |
Zakorzenienie
|
To szukaj takiego wózka gdzie spacerówka składa się w całości... nie znam osoby która nie dokupić później samej spacerówki. Ja tez tak myślałam że 2w1 starczy ale jednak spacerówka w jednym kawałku przy podróżach autem jest potrzebna
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- PatiPee taki co wkleilas to podobny do Camarelo i ja ta firmę polecam. Jest ok, tak jak pisałam. Niestety nam do sedana nie wchodziła gondola i stelaż. Do Combi pewnie by weszła. Spacerówka wg mnie ok ale płytka wiec maks do 1.5roku - spacerowke odzielna tej samej firmy kupiłam i.mimo ze stelaż podobny to już tak łatwo jak ten 2w1 się nie prowadzi Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są założenia a życie zweryfikuje ![]() W takim razie wolałabym sama gondole i osobno kupić spacerówke, bo to wyrzucanie kasy w błoto 😀 na 2 w 1 + dodatkowo kupić kolejny wózek 😀 Wszystko takie skomplikowane 😀😀
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Ładny ten camarelo a w jakiej jest cenie? w tym adamexie spacerówka wygląda tak:
#561 |
Zakorzenienie
|
Pati no to wiesz czego chcesz to opowiedz sprzedawcy
![]() Adaptery do fotelika mozna dokupić prawie do każdego wozka wiec to nie jest problem. Druga spacerówke zazwyczaj kupuje sie lekka ale w niej nie powieziesz małego dziecka 7/8mies,niektore mamy młodsze dzieci juz woza w spacerowce wtedy dobrze jak sie rozkłada na całkiem płasko no i taka "podręczna" nie sprawdzi sie wtedy. Adamexy maja podwójna amortyzację ale ponoć kiepskie opinie krążą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- No i wozki typu adamex,camarelo,tutki ,jedo itp to nie sa wozki małe po złożeniu. Ona zajmą pol samochodu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Moj kosztował coś około 100zl, ale za 2 tys juz na allegro są razem z fotelikami maxi cosi - choć jeśli mogę polecić to dla mnie lepszy fotelik Cybex
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Malwiska za 100zl to okazja
![]() ![]() ![]() ![]() Dokładnie juz sa lepsze foteliki od maxi cosi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy duże auto, ale nie chce niepotrzebnie zagracac sobie bagażnika, bo zawsze mamy pełno bagażow, torba z butami,torba z ciuchami, torba z kosmetykami, torba dla psa,torba z prezentami dla dzieciaków jak to zwykle bywa ![]() ![]() Bagażnik ma 500l wiec nie tak mało, ale przy częstych podróżach nie chce by wózek zajął pół bagażnika. ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
Jakie są lepsze od tej firmy?
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Zobacz sobie tez na niemiecka firmę kiddy, cybex ma fajny rozkładany na płasko fotelik. Maxi cosi tez sa ok ale nie wiem dlaczego kazdy tylko na nie sie rzuca
![]() Wiesz 500l mi nic to nie mowi,nie mam wyobrażenia przestrzennego. Każdego wozka tez nie składałam. Musisz pójść do sklepu i popróbować. Napewno te bardziej nowoczesne sa bardziej przyjazne w podróżach jesli chodzi o składanie do mniejszych rozmiarów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze dziewczyny, tu taka dyskusja, że aż mi się zachciało bejbikowych zakupów
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Ja swoją mam w czwartek! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- A wózki już wszystkie przeglądam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
PatiPee ciężko stwierdzić bo to trzeba sprawdzać z atestem, ale np Cybex jest głębszy/większy maxi cosi - cenowo podobnie. Ja bym teraz wybrała Cybex rozkładanego na płasko. Dziewczyny z innego forum chwała sobie foteliki besafe.
Za to kolejny fotelik juz mamy z innej firmy bo jak to sprzedawca powiedział Cybex najlepsze ma foteliki dla noworodkow/niemowląt a kolejny fotelik 9-18 należy brać innej firmy Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.