![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana sierpień 2016
Tom Ford się zwolnił
![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Kochana flowerbomb już sobie dziś kupiłam, nie znam flowerbomb extreme, więc raczej podziękuje. ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Chyba najbardziej by mnie skusil Lutens albo cos z Tomka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Hej, posprawdzałam sobie opisy tych wszystkich perfum które wymieniłaś i tylko przypadł mi do gustu ten Givenchy(choć jak jest bardzo intensywny to mogę dostać migreny).Może dam rade przetestowac dziś Forda i Chloe.
Masz może coś z takich typowo sensulanych zapachow? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Trudno mi się zdecydować na perfumy bez ich wcześniejszego powąchania. Sisley miałam i to zdecydowanie zapach nie dla mnie. Lubię Belle d'opium, Coco Mademoiselle, Good Girl, L'OR, Midnight Poison, Kingdom coś w takich klimatach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Przeważnie większość tych flakonów mam lub testowałam, wypisałam je po to abyś miała rozeznanie jakie zapchy mi się podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Tej wersji Lutensa nie znam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Tak, wiem ze to za duzo. Coco Noir wachałam i nie są dla mnie. Cos jeszcze mozesz zaproponowac? Czy zostajemy przy tych 3 i ja sie zastanowke co wziac. Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2018-08-26 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
Coś za spinki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
Jasne rozumiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie? U Ciebie podoba mi się sporo, m.in żele i mgiełka YR
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Aha myślałam że jak Shiseido wystawiłaś to chcesz go wymienić ale jak nie to spoko
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Tak, tak jak najbardziej TF i Miller Harris ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za zainteresowanie, ale nic u Ciebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
Jednak coś znalazłam z pielęgnacji
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Aaa jest w takiej formie? Chyba zbyt leniwa jestem na to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie lubię czerwień lub jakiś zgaszony roz na ustach, ale czasami maźne się czymś jasnym. Używałabym i tak tylko na jakieś wyjścia a z małym dzieckiem to tych wyjść nie będzie za dużo. Korektor chętnie przyjme
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Dobrze to pozostańmy może tylko przy tym co już ustaliłyśmy plus korektor od Ciebie. Co możesz oddać za TF i Etui Noir? ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Oczywiście że chcę! Tylko zastanawiam się jeszcze jednak nad bombką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Hej, kochana ja zapomniała że do mnie wlasnie idzie probka podobnego zapachu do Shiseido, więc pozwól że sobie zatestuje. Jeśli zapach mi nie podejdzie wezme bombke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Czy mogłabyś mi zarezerwować te perfumy Givenchy, Aziyade i Shiseido? Ja będę trzymała Tobie Tomka i Etui Noire. Dam znać jak tylko paczka do mnie przyjdzie. Napewno jestem zdecydowana na Givenchy
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Tak tak juz Ci pisze. Leci do mnie Lutens FDB, a to chyba podobne zapachy bo pytałaś sie mnie czy znam tą wersje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Jasne, nie ma problemu w razie czego omówimy wszystko jak wrócisz. Ja bede trzymala Tobie TF i Etui Noir
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Coś na pewno bym wybrała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Rozeznanie
|
póki co negocjuję cały zestaw Botanicals ale jak nie wypali to bardzo chętnie bo widzę u Ciebie kilka perełek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
CZesc! Podoba mi sie
Lacoste Pour Femme 40/50 ml * Guerlain Insolence edp - tester 50 ml z zastępczym korkiem ( ubytek mniej niż 5 ml) Opium Black |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Insolance raczej w ogóle wycofam z wymiany szkoda mi bo w tej butelce będzie juz pewnie wkrótce nie do zdobycia. Jezeli wolisz to jeszcze Black Opium wchodzi w grę.
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Gosiu chetnie prześlę zdjęcia ale za kilka dni dopiero bo jestem na wakacjach i tak na chwilkę z telefonu wpadłam. Do wtorku byś mogla poczekać?😊
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam zdjęcia
![]()
![]() |
#570 |
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz u mnie coś za Black Opium?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.