|
|
#541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dlaczego KOCHAMY KoTkI??? :)
Nio ja tez zmienilam jak wszyscy to wszyscy
Desti tez zmienila . Wszystkie trzy kotowate ucalowane A jak tam zyja Klakierek i mamuska ? Boze jakie oczy ma Twoj brytek piekne ( mysle ,ze to Twoj prawda Desti? ) Ja tez chcialabym miec wszystkie odmiany kolorystyczne brytkow , a jako pierwszy oczywiscie niebieski Laura , Desti wklejcie zdjecie takiego brytyjczyka , o ktorym mowicie , jak znajdziecie gdzies
|
#542 | |
|
Raróg
|
Jak znajdę, dam linka
![]() Hoho, faktycznie sporo zmian w avach, nie ma co, wiosna szaleje
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero dzis zmienilam avatarka
... Izunia ale to akurat nie jest eliot, ten w avatarku musi byc sporo mloszy ale wyglada jak brat mojego siersciucha eliot ma oczy jak jasne bursztyny, w tych oczach mozna utonac ...
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczyłam tego posta kilka godzin temu i dopiero się uspokoiłam, na tyle żeby napisać |
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie rozumiem jak tak mozna. naprawde az brak mi slow, mam przed oczami tego biednego kotka i normalnie lzy mi ciekna jak grochy
ja nie wiem, przeciez jak bym zobaczyla cos takiego na ulicy, to bym wpadla w taka furie ze bym tych debili pozabijala, naprawde
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja pokaze małej nowe troche nie udane zdjecia bo mi nosa ciagle w kamerke podtykala
"Lubię być kurą domową Do pralki wrzucić problem wraz z głową Pralka pierze, ja nie wierzę w nic Słodko jest nie myśleć o niczym Się zgubić we własnej spódnicy.." Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2006-06-17 o 01:58 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#547 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
|
|
|
#548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jaka wścibska...
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez znalazlam pare fotek ... tylke te akurat maja niebieskie oczka i choc ja wole bursztynowe to te sa wyjatkowo sliczne i te sa cremowo-niebieskie... ale znalazlam tez dwa bezowo-biale... ale ciagle sie gubie w kolorach... tyle jest odmian umaszczenia...
Edytowane przez desti Czas edycji: 2006-05-19 o 12:50 |
|
|
|
|
#550 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale masz cudną gromadkę
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
to nie sa moje koty ... ja mam jednego niebieskiego
... a te to tylko przyklady kolorow, o ktorych wczesniej pisalam ... ale nie mialabym nic przeciwko takiej gromadce ogolnie sa to bicolory w wersji lilac-white albo blau-white ... i jeszcze kilka fotek ...bardzo mi sie to zestawianie kolorow podoba... i kiedys bede miala problem... bo w sumie podobaja mi sie trzy rozne umaszczenia a tylko dwa koty beda wchodzily w gre ... ale do tego jeszcze daleko... Eliot co prawda w tym roku 10 urodziny ma ale calkiem dobrze sie trzyma ...Izunia widzialas to forum o brytyjczykach www.forum.behemot.pl/index.php ... ja jak tam weszlam to wcielo mnie na 3 godziny
|
#552 |
|
Wtajemniczenie
|
Ups... Ale i tak zebrałaś śliczne stadko!!! Choćby tylko na zdjęciach
|
#553 |
|
Wtajemniczenie
|
Kattarina,Justin niestety tez mnie zatkalo jak to przeczytalam , robilam wszystki ,zeby sie nie poplakac ale niestety, bylo to pokazane w Fakcie i do tego dolaczyli zdjecia, chyba 3 czy 4 zdjecia , i widac bylo jak podpalaja mala ciemna kuleczke ;( ;( ;(
Nie chce juz o tym mowic bo wole nie przypominac sobie tego. Moee sliczna Twoja mordeczka ,slodka ,taka kochana i chyba wszytskiego ciekawa Laura,Desti te kotki sa przecudne Mamy znajoma ktora ma taka bikolorke , jakis czas temu miala miot , ona tez jest z miau.pl , moj Tomek chetnie robi zdjecia znajomym kociarzom (kotom oczywiscie ) wiec odwiedzamy czasem roznych ludzi ,np z miau.pl . Ta koteczka brytyjska to April , nie pamietam ,ktore dokladnie robil jej zdjecia ,chyba tych zadne wiec odrazu mowie http://koty.nbox.pl/index.php/page,aprilgal Toffi tez jest cudowny , duzy brytyjski kocur http://koty.nbox.pl/index.php/page,toffiDesti dziekuje za info o tym forum ,napewno tam zajrze i napewno tez mnie wciagnie Pozdrawiam wszystkich ![]() Edit : Aha Desti cudowny Twoj Eliot , taki duuuzy , kiedy moj taki bedzie...
|
#554 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam koty. Uderza mnie w nich to, że są takie dystyngowane, poważne, przywiązują się do ciebie, ale jednak zachowują dystans i kroczą własnymi drogami oraz to, że mają takie hm.. mądre spojrzenie. Mój przynajmniej. Zwie się Siurfuźduś (tak, dokładnie tak) i jest tak beznadziejnie głupi, że aż ręce opadają. Potrafi wybyć z domu na dwa tygodnie, a następnie wrócić niemiłosiernie wychudzony i z siedmioma kleszczami wielkości główki od szpilki. Naje się trochę, prześpi, wytuli i znowu w świat. Ale nie zmienia to faktu, że i tak go niezmiernie kocham. Bo fajny jest
|
|
|
|
#555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sie nie moge doczekac kiedy sie uspokoi choc troche, poza budzeniem mnie w srodku nocy( ostatnio mi stopy podgryza noca ,sie chyba nudzi ) to wszystko tlucze, wylewa, wszedzie jej pelno( w ogole sama w pokoju nie zostanie, nawet jak spi w dzien to jak wychodze czy ktos z domownikow to leci od razu w wyrzutami i miaukaniem )to ostatnio dostala siupla na zyrandol i ciagle na ławe i skacze do niego wchodzenie specjalnie na kalwiature badz drukarke to juz normalne u niej i czasami mi sie wydaje ze robi to z czystej zlosliwosci dzisiaj przeszla sama siebie jak mi zwalila wazonik z konwaliami i komorke cala zalala.. normlanie z corka jak byla mala nie mialam tyle latania co przy tej kotce normalnie czasami jakby diabel w nia wstapil ![]() Cytat:
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje też. A w zasadzie tylko kotka. Wszystko ją interesuje, reaguje na swoje imię, "dyskutuje" z nami. My trzymamy nasze kotki latem i wiosną na działce, i kot lubi biegać sobie na pobliską wieś. Zawsze, gdy się tam wybiera, wołamy go, a on wraca na chwilę do nas, miauczy żałośnie, tak jakby przepraszał, że musi iść, i idzie tam gdzie chce.
|
|
|
|
|
#557 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
przed chwilka odbylam pierwszy spacer z Garfieldem , w szeleczkach i na smyczy ![]() Postanowilam pojechac z nim do rodzicow ,czekajac na autobus oczywiscie bylismy "rozrywani" przez ludzi , pytania itp W pewnym momencie podszedl pan ludzaco podobny do Mariusza Szczygla ( Na kazdy temat) , ale mowie sobie ,ze duzo ludzi jest podobnych , sobowtory itp,ale nie mialam juz watpliwosci ,kiedy sie przywital i zaczal pytac i wychwalac kotka Uslyszalam jego typowy glos (kiedys lubilam ogladac ten program ) .Powiedzial ,ze tez ma kota i jak wychodzi z nim na spacery to tylko pelza zamiast chodzic , ogolnie bardzo milo sobie porozmawialismy. Teraz jestem u rodzicow ,czeka nas jeszcze powrot Pozdrawiam wszystkie kociary kotki i kocurki
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Izusia a Garfieldowi spacerki sie podobaja ?? ... ja zaluje, ze mojego siersciucha nie nauczyli chodzic w szelkach... tak przynajmniej nie bylyby taki strachliwy i mialby wiecej ruchu
a co do wielkosci to uwazaj... kastraty tej rasy maja sklonnosci do tycia jak sa starsze ... ja bym dla odmiany chciala, zeby Eliot byl takie mlody jak Twoj ... bo 10 latek jak mu stuknie w tym roku... to juz calkiem sporo... a ja nie widzialam go jako mlodego kociaka... ja juz zastalam takie wielkie bydle o zlocistych oczach
|
#559 | |
|
Raróg
|
Izunia, toś sobie niedzielną pogawędkę ucięła!
![]() Trzeba było się z panem Szczygłem umówić na naukę kota chodzenia w szelkach ![]() Z Kity zrobiła się straszna łobuziara, wybiera cukier z cukierniczki i włazi na wysoką szafę, oraz zrzuca wszystko z wieszaka, kiedy nas nie ma w domu ![]() Wczoraj wchodzę do pokoju, szukam kota, a tu dwa czarne węgle zerkają na mnie z szafy: "No, nabroiłam, i co mi zrobisz?" ![]() Desti - fajny avatar
|
|
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
Garfieldowi spacer sie podobal . Zwazylam go dzis na wadze elektornicznej i wazy 4,6 kg
Garfield tez bedzie kastrowany .
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Izunia to po kastracji piluj mu diety, zeby mu sie taki wiszacy brzuszek nie zrobil... bo potem tego sie juz nie mozna pozbyc... a zapewniam, ze trudno brytyjczyki odchudzic
|
|
#562 |
|
Wtajemniczenie
|
W Bytomiu była wczoraj wystawa psów. Oczywiście TŻ musiał pojechać, więc wybrałam się razem z nim. Powiem krótko - z całej wystawy psów najbardziej podobały mi się dwa rude koty
Do wzięcia od zaraz - cóż, kiedy mamy juz kocią Fionę i teraz kolej na psiego Shreka
|
#563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Desti dalas mi nadzieje na to ,ze bedzie wiekszy Zalezy mi ,zeby Garfield byl duzy jak na kocura przystalo , moze nie obrosniety w tluszcz dla jego dobra ale potezny Buziaki dla Fiony i dla Eliota i dla innych kotkow oczywiscie tez ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#564 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
Ja szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie mieć takiego rasowca i wypuścić go samopas. Trochę nie na temat piszę, ale są ludzie, którzy tak robią :/ Musiałabym się pomału dokocić, bo Kita wyraźnie nudzi się ostatnio Jej kocie instynkty odżyły wraz z wiosną. No i muchy zrobiły swoje, musi upolować cokolwiek, inaczej ją nosi Pozdrawiam wszystkie Kociary i Wasze cudne koty Pamiętam, jakie przeboje były z pierwszym takim wątkiem i proszę, jak ten się ładnie rozwinął (Aprzybyla -
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej, Kocie Mamy wlasnie przed chwila zrobilam sesje mojemu kotu, jak moj brat przywiezie kabelek do aparatu, to powklejam
![]()
|
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... a duzy bedzie to widac u niego po lapach i glowie ... zobacz tak wygladal Eliot cos kolo 8 lat temu ... chudzinka z wielka glowa
|
|
#567 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do kolejnego kotka to ja jak najbardziej polecam towarzysza ,dla kuciunki . Co dwa koty to nie jeden. Dwa zawsze zajma sie soba , , nie beda tak rozrabiac Moze Maine Coon ... Cytat:
![]() Cytat:
Naprawde dajesz mi nadzieje na bardziej miskowatego Garfielda Ja juz chce ,zeby on byl wiekszy , widze ,ze rosnie ,powieksza sie ,ale jednak jeszcze troche jest za amly i za chudy Pozdrawiam wszystkich
|
|
#568 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
Ależ będzie radocha, oby się tylko nie tłukły za dużo i przejęte sobą nie zapomniały o panci Justin, nie daj nam długo czekać
|
|
|
#569 |
|
Raczkowanie
|
jak dac na imię małemu bialemu kotkowi z okrągłą buzią i grubym ogonkiem - chłopczyk
|
|
|
|
#570 | |
|
Raróg
|
Może tu coś znajdziesz (kilka wątków połączonych w jeden, jest w czym wybierać): http://www.wizaz.pl/forum/showthread...mi%EA+dla+kota
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

...
...
-> co sroce w oko wpadnie

) to wszystko tlucze, wylewa, wszedzie jej pelno( w ogole sama w pokoju nie zostanie, nawet jak spi w dzien to jak wychodze czy ktos z domownikow to leci od razu w wyrzutami i miaukaniem
wchodzenie specjalnie na kalwiature badz drukarke to juz normalne u niej i czasami mi sie wydaje ze robi to z czystej zlosliwosci 

Ależ będzie radocha, oby się tylko nie tłukły za dużo i przejęte sobą nie zapomniały o panci