![]() |
#5701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
oj dziewczyny nareszcie jestem na poniedzialkowe ploty ale widze ze nas malo,
dopiero kolezanka pojechala i tylko pojadlam i na Wizaz ![]() ale my pogadaly przyjechala o 11:00 a pojechala doslownie pol godziny temu hiihihihi nie widzialysmy sie 6 lat kupa czasu - niestety znowu wyjezdza do holandii... -cycuchy coraz bardziej bolą tzn sutki i dzis pije jak smok bardzo mnie suszy - mogla bym sobie slomke do wiadra podlaczyc ![]() zaraz lykne sobie no-spe bo brzuch znowu boli. EDIT:nareszcie dostałam dzis Wizazowa opaskę ![]()
#5702 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5703 |
Zakorzenienie
|
zamowilam sobie jakies pol roku temu i dopiero do mnie dotarla -
![]() mozna bylo sobie zamowic sylikonowa opaske z napisem wizażanka - glośno o tym było -ale juz nie chce mi sie nawed o tym myslec tyle czekania i nieporozumien -szok! chyba na plotkowym o tych opaskach było juz nie pamietam.
#5704 |
Wtajemniczenie
|
Już wiem o co chodzi. Czytałam o tym kiedyś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5705 |
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Są dwie kreski: // ![]() ![]() ![]() ![]()
#5706 |
Wtajemniczenie
|
Marzę, żeby moje imię powiększyło listę 2 kreseczek!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5707 |
Zakorzenienie
|
ja tez ...
![]() ![]() Agatka i jak wrazenia po opasce ... na mnie za duza i spada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5708 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5709 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze, że nie zamówiłam tej bransoletki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5710 |
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Witam was dziewczyny
![]() ja dzisiaj po pracy ide zobaczyc jak mój mały mężczyzna tańczy ![]() jolineczko na pewno powiekszy i to niebawem zobaczysz ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-13 o 09:40 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#5711 |
Zakorzenienie
|
I ja też bym chciala....
![]() ![]() jukolku ja jestem zadowolona z mojej opaski jest wsam raz -kurcze moze byly rozne rozmiary porobione ![]() ja mam tak chude rece a jest dobra nie wiem od czego to zalezy ![]() ![]() ale dzis piękna pogoda moze wybiore sie z kuzynką na spacer bo ona zawsze chodzi z dzidzia w poludnie,troszke sie dotlenie i poruszam , dzis cala noc nie spalam brzuch bardzo bolal nawed po nospie nie przeszło ![]() ![]() ![]() Dziewczyny poradzcie mi zrobic testa jeszcze raz czy lepiej odrazu do ginki sie przebadac?
#5712 |
Zakorzenienie
|
Adatko - ja bym zrobila na Twoim miejscu. To naprawde niczego nie zmieni, a obawiam sie ze ginka na tak wczesnym etapie i tak nie stwierdzi ciazy...(choc moge sie mylic - mi ginekolog kazal przyjsc na poczatku 7 tygodnia jak bylam w 4-5 tyg, zeby USG zrobic). Tylko zrob go z nastawieniem, ze zobaczysz jedna kreske, wtedy bedzie latwiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5713 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś były takie koszulki z 3/4 rękawkiem na wizażu z napisem "jestem wizażanką, a Ty???" nadal tę koszulkę mam i bardzo chętnie noszę
![]() Adatko ciężko mi Ci doradzic, choć ja bym chyba była za pójściem do lekarza, zresztą ja też dzis idę, temp nadal nie spada, sutki co raz bardziej dokuczają, i brzuch też pobolewa, ale jakoś inaczej. Idę dzis do doktorowej zobacyzmy gdyby cokolwiek sie działo to przecież zorientuje sie (bynajmniej tak mi się wydaje) nawet jeśli nie po usg, to choćby po ściankach macicy, czy innych takich tam. A jak nic nie ma to da mi jakieś leki na wywolanie w końcu to już 63d.c. ![]()
#5714 |
Wtajemniczenie
|
Zrób test. Będziesz wiedziała na czym stoisz. A do lekarza idź czy będą dwie czy jedna kreseczka. Może to jest reakcja organizmu po odstawieniu tabletek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5715 |
Zakorzenienie
|
celciu dzis tempka 37,3' i 31 dzien cyklu.
misiu daj koniecznie znac jak wrocisz od lekarza. jolineczko masz racje -moze najpierw zrobie test tylko nie wiem czy poczekac do rownego tygodnia... EDIT: ostatnio bylam u kuzynki i zrobila mi kilka zdjec to wam pokaze odrazu okruszka kochanego ![]()
![]() ![]() Edytowane przez adatka Czas edycji: 2007-03-13 o 12:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5716 |
Zakorzenienie
|
adatko,zgadzam się z Celką , na wizytę u lekarza to jeszcze za wcześnie, nic nie zobaczy ja tak kiedyś poszłam jak mi się @ spóźniała 2 tyg i ginka odesłała mnie żeby zrobić test a jak test wyjdzie pozytywny to dpiero zrobić betę i dopiero wtedy przyjść do niej, kiedy masz termin planowanej @?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#5718 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5719 |
Zakorzenienie
|
jak tak to moze jutro albo w czwartek zrobie testa
![]() ![]() ![]()
#5720 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5721 |
Raczkowanie
|
Adatko jestem coraz bardziej pewna ze to dzidzia
![]() A u mnie dni plodne i starania ma maksa,miejmy nadzieje ze cos sie wystaramy i na gwiazdke dzidzia juz bedzie z nami ![]() Tak bardzo bym chciala urodzic w 2007 roku, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5722 |
Zakorzenienie
|
Zab mnie dalej boli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5723 |
Zakorzenienie
|
jukolku bardzo cie rozumiem, ja do niedawna traktowałam dentyste jak najwiekszego wroga, panicznie sie balam, mozna to nawet pod fobie podciągnąć.
No i doigrałam sie, 1 zabek napewno jest do usunięcia, o 2 pozostałych bedzie wiadomo jak zrobie rtg, poza tym wszystkie tylne do leczenia - na szczescie małe dziurki. Wczoraj byłam u dentystki, bardz milej fajnej dziewczyny, troche poborowała, myslałam, że nad jednym zabkiem tak sie zneca a ona mi 3 zrobiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5725 |
Zakorzenienie
|
mysle, ze test zrobiony jutro powinien byc wiarygodny... pod warunkiem ze nie mialas bardzo opoznionej owulacji (juz nie pamietam kiedy mialas owulacje).
czekamy na wiesci ![]() ![]() A co do dentysty - to ja zawsze siadam i pierwsze slowa: prosze o znieczulenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5726 |
Zakorzenienie
|
ja teraz wpadłam w manie czyszczenia ząbków, robie to bardziej dokładnie, mysle o zakupie jakiegos płynu do płukania ząbków, nie chce juz wiecej prochnicy.
I napewno bede czesciej odwiedzac dentystę |
![]() ![]() |
![]() |
#5727 |
Zakorzenienie
|
Tam tylnie zeby to jakos przezyje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5728 |
Zakorzenienie
|
celciu jesli owulka była to ok. 24 luty -wtedy bardzo klul mnie jajnik prawy a wlasnie w prawym było to cudowne ogromniaste jajeczko -cos czuje ze to byl ten dzien - może faktycznie załapało
![]() wlasnie wrociłam ze sklepu i znow zaczol brzuch bolec juz myslalam ze dostałam a tam biało... jesli zdąże do jutra dotrzymać to z rańca zrobie testa ![]()
#5729 |
Zakorzenienie
|
Agata!! Trzymasz w napięciu jak najlepszy horror Mastertona!! Zrób wreszcie ten test, bo zwariujemy...a Ty razem z nami
![]() A ja dziś odebrałam wyniczki z 3dc: - Estradiol - 39,4 (norma: 0-160) - Progesteron - 0,510 (norma: 0-1,13) - Prolaktyna - 4,21 (norma: 1,9-25,0) No i mam wstępne zielone światło na rozmnażanie po następnej @. Jeszcze tylko usg zrobię w okolicy owulacji - czyli za ok. tydzień. Mam pytanko - ostatnią owu przed ciążą miałam ok. 18dc (cykle miałam 32 dniowe wspomagane luteiną). Teraz sytuacja podobna - też zacznę luteinę od 24.03 - 02.04. Czy radzicie usg 21.03 czy 26.03, czyli 13-go czy 18-go dnia cyklu. Tylko w poniedziałki i środy mogę zrobić usg, bo tak przyjmuje mój doktor. Chciałabym wiedzieć czy owulka jest, a boję się, że 18dc już będzie po niej i nic nie zobaczę. Help me! Buziaki z Sosnowca |
![]() ![]() |
![]() |
#5730 |
Zakorzenienie
|
jade teraz na zakupy i po drugi test zrobie dzis bo juz zaczynam sie martwic i jutro rano tez powtorze -bez wzgledu na dzisiejszy wynik...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.