![]() |
#5701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
jestem do usług
![]() odbiło Ci, wczoraj narzekałaś, że bankrutujesz z powodu cen karmy, teraz zaś: - musialabyś kupować jeszcze więcej - wychodzić z trzema ogromnymi psami na spacer - dodać koszty na weterynarza - mogą się nie polubić - masa obowiązków spadnie na twoich rodzicow - zaczniesz korzystać z pomocy bylego ![]() pies cudny, ktoś go z chęcią weżmie/kupi gdyby był ze schroniska, znaleziony itp, nie napisalabym słowa, żeby Cię od tego pomysłu odwodzić caluski dla wszystkich Czarownic, spadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5702 |
Zakorzenienie
|
Switezianko kochana przepraszam że Cię tak zadręczam tymi kremami ,ale mam pytanie odnośnie tego cvo napisałaś o liftingującym dzialaniu AA co to znaczy że napina to znaczy że skóra jest naciągnięta , czy może lepiej odżywiona, drugie pytanie Twoim zdaniem który z tych kremów jest mocniejszy AA czy ten Twój z "botoksem"???
taka taka to kiedy na kurssssssss ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ten AA Vita Lift to polska firma?Musze wiedziec,zeby mi w razie czego,jak taki dobry ktos z rodzinki poslal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5704 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ten
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6873 dostał kiepskie recenzje ale mi bardzo odpowiada pytam się o ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7086 też ma kiepskie recenzje ale co z tego skoro nie moge używać innych które mają świetne recenzje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5705 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5706 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Przede wszystkim sa łagodne - nawet jeśli nie zawsze efekt mnie powala, to nigdy, przenigdy nic z tej serii mi nie zaszkodziło. Z kremów pod oczy pamiętam ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1993 Zużyłam trzy słoiczki, a to ja na mnie spora wierność. Nie zauważyłam, by napinał, ale świetnie łagodzi podrażnienia, likwiduje obrzęki, nawilża skórę. Oczy są po nim ładne po prostu. Aż dziw, że go jeszcze nie recenzowałam! Krem, do którego linkę rzuciła Neska: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7086 też miałam, ale w jego przypadku działanie było... zanadto dyskretne. Chyba. Nie wiem, w każdym razie nie wróciłam do niego. Jeśli chodzi o przeciwzmarszczkowe kremy AA, mogłabym polecić serię Plus Age Expert http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6740 i krem na noc z tej samej serii, którego nie znalazłam w KWC. Ale tylko jeśli upieracie się przy AA. Bo ogólnie znam lepsze kremy. ![]() Przekopcie sobie KWC po prostu. Zadziwiające jest, ale oceny w katalogu nader często okazuję się dobrą wskazówką. A już z pewnością są bardziej miarodajne, niż pytania w wątku. Tu jest nas ledwie parę sztuk, a tam... Cały świat! ![]()
![]() |
#5707 |
Zakorzenienie
|
dla mnie niestety nie sprawdza się... kupiłam kilka rzeczy i byly fatalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5708 |
Wiedźma
|
A porównujesz profil recenzentki ze swoim?
#5709 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie porównuję a czy to coś daje ???
Domyślam się że chodzi o typ skóry itp, ale co to może mieć wspólnego z tym kiedy czytam recenzję konkretnego kosmetyku , przeznaczonego do mojego typu cery??? |
![]() ![]() |
![]() |
#5710 |
Zadomowienie
|
Dzieki sabbath,nesko za porady....rzeczywiscie zajrze na KWC.....do teraz sie trzymalam,zadnych worow pod oczami,zadnych zmarszczek...do pewnego pieknego ranka....myslalam,ze zawalu dostane
![]() ![]() ![]() Ja skore mam malo wrazliwa,moge wszystko na nia wklepac,nigdy nic mnie nie uczulilo i Bogu dzieki,bo jak pomysle o mojej siostrze,3 lata mlodszej i sliczniejszej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahahha ja mam tak samo ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14909 bo jemu nie podpasował , opis na tubce oczywiście cuda obiecuje.... po kilku dniach stosowania, rankiem doznałam szoku skóra była jakaś taka ja wyschnięsty pergamin.... no i oczywiście zmarszczki wyszły załamałam sie trochę tym wuidokiem....Na szczęście mój AA już troszkę poprawił sytuację ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5712 |
Zadomowienie
|
Tak jak mowilam,dla jednych super, dla innych nigdy wiecej....Ale ten nawilzacz znam,kolezanka przywiozla z polski i tez wyrzucila do smieci...Cos w tym musi byc....
|
![]() ![]() |
![]() |
#5713 |
Zadomowienie
|
Witam miłe kolezanki
![]() Johanna syn ma astygmatyzm wyszło wczoraj na badaniach,,a ja musze zrobic wymaz z oczu,,,bo za długo trwa to moje zapalenie.W piatek jade znowu z synem na kolejne badania,,dzis udało mi się załatwic urlop na piatek,Niestety w tzw.długi weekend muszę pracowac. Buziaki dla wszystkich. Ja dostałam w prezencie jakis krem firmy Roche ,,ale bardzo mocno pachnie i mnie drazni,,,nie uzywam,,bo boje się ,,ze i On moze mi oczy podrazniac. |
![]() ![]() |
![]() |
#5714 |
Zakorzenienie
|
ja dopiero w weekend będę szukała mazideł do mojej starzejącej się ostatnio w przyspieszonym tempie twarzy, skorzystam z KWC
![]() nie wiem jak to się dzieje, ale czasu nie mam na nic prawie nie zajmuję się domem ; nie gotuję, nie sprzątam i wkładam jedynie pranie do pralki (wyjmuje je, wiesza i prasuje moja córka) książki czytam ostatnio tylko w autobusie telewizji nie oglądam, muzyki słucham po drodze lub w pracy, przy okazji jedyne wolne (zajęte, ale miło zajęte)chwile, to silownia i bieganie 5 razy w tygodniu po godzinie i wieczorne rozmowy (teraz tylko z córką, bo mąż wyjechał) zero życia towarzyskiego (jedynie w weekendy, ale to też kosztem spania) coś muszę zmienić chyba |
![]() ![]() |
![]() |
#5715 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Czarownice
![]() Co do mazideł to ostatnio jakoś mnie to w ogóle nie zajmuje, zakupiłam za to na allegro specjalne maski algowe- co jest odpowiednikiem profesjonalnych masek wykonywanych w salonach kosmetycznych i jestem bardzo zadowolona. W ogóle od kiedy łykam Omegę 3 oraz wyciąg z ogórecznika (Omega6) mam wrażenie że skóra i cera odzyskała swój blask. Co do kremów to wierzę tylko w zbawienne działanie kremów z górnej półki, ale jakoś póki co szkoda mi na nie kasy, więc maziam się wszystkim co mi w ręce wpadnie, często zmieniam i nie mam żadnych hitów w tej kategorii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dorinko co to za preparat stosujesz ten omega z ogórecznikiem, czy mżesz podać firmę i cenę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5717 |
Zakorzenienie
|
Nesko stosuję tabletki Omega3 oraz wyciąg z ogórecznika (co zawiera wiele kwasów Omega6). Cena jednych i drugich to 19 zł w aptece.
Ogórecznik poleciła mi kosmetyczka, świetnie działa na cerę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5718 |
Zakorzenienie
|
acha to dwa oddzielne preparaty myślałam, że ten ogórecznik jest w tym omega. ogórecznik jest też chyba w capivit A+E, ciekawe czy działa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5719 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5720 |
Zakorzenienie
|
droższy niż 19 zł o kurde ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5721 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski!
Ależ gorąco dziś, chyba będziemy miały piękny weekend ![]() Miłego dzionka Wam zyczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5722 |
Zadomowienie
|
Witam moje sloneczne Czarownice w ten piekny sloneczny-goracy dzien
![]() Wpadlam do was na momencik,tylko sie przywitac....sa u mnie moi rodzice ![]() ![]() Caluje was bardzo mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5723 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5724 |
Zakorzenienie
|
Dorinko, wyjezdżam w poniedziałek w nocy, tzn z pn na wt. A wracam w nocy z pt na so. A jedziemy nocą, coby dziecko się nie darło tylko spało
![]() Bardzo się cieszę tym wyjazdem, choć w ogóle o nim nie myślę, szczególnie ostatnio kiedy mój kocur chorował, a ja nie byłam w stanie sie skupić na czymkolwiek innym. Ale jak pięknie mi się wczoraj za to odwdzięczył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5725 |
Zakorzenienie
|
Ależ tu dziś pustki straszliwe
![]() ![]() Mimo to żegnam sie z Wami i miłego popołudnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5726 |
Zakorzenienie
|
co to się dzieje na tym wątku ?
pusto, cicho, smutno.... |
![]() ![]() |
![]() |
#5727 |
Zakorzenienie
|
no pustao tu jakoś
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5728 |
Zakorzenienie
|
jest tu ktoś?
ja sobie wymyśiłam, że jutro robię NIC ![]() pobiegam, poszperam w KWC, kupię jakieś mazidło do twarzy, a wieczorem spotkam się z koleżanką, która jest w ciąży (i to mnogiej ![]() czy ktoś jeszcze nie śpi? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5729 | ||
Zakorzenienie
|
Pomysł z głowy wybity... Skutecznie.
W przypadku nawrotu choroby hasiora nie wyrobilabym, a psy maja to do siebie ze jak choruja to na raz wszystkie w domu.
![]() |
#5730 |
Zakorzenienie
|
witam Was Kochane Czarownice
strasznie trudno jest robić NIC od rana nie mogę się powstrzymać, żeby czegoś nie zrobić i robię ![]() w dodatku spać nie mogę, wstałam przed szóstą i już zdążyłam trochę sprzątnąć teraz idę pobiegać jeśli się któraś z Was pojawi w tym czasie, to wrzućcie mi jakąś propozycję kremu poprawiającego owal twarzy, nie mam o tym zielonego pojęcia, zaglądałam do KWC i nie wiem gdzie szukać (w kremach po 35, czy w koncentratch, ampułkach?) miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.