![]() |
#5731 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Witajcie kochane
Bardzo mi miło, ze o mnie pamietacie ![]() ![]() Wika juz nie ma babci ![]() ![]() Dlatego nie miałam głowy na wizaz. W pracy zresztą spedzam teraz prawie całe dnie, czesto wracam do domu o 21,22, w pracy jakbym usiadła na internet to pracy bym nie miała, a zreszta nawet nei wiem kiedy znalazłabym na to czas. Praca fajna ale atmosfera w pracy...........lepiej nie bede pisac o tym, jak to sie mowi ludzka podłosc nie zna granic. Tak mi zle z tym, ze mam teraz tak malutko czasu dla Wiki ![]() Wika ma sie dobrze ![]() Napiszcie mi o co chodzi z tym, ze edycja i kasowanie zdjęc grozi banem ????????????????? Bo jesli nie wolno kasowac zdjęc, to ja Wiki nie bede tu wklejała, a szkoda bo chciałam wam pokazac jak szła na swieta z koszykiem. Ale ja jestem przewrazliwiona, ostatnio są takie akcje chocby ta z lublinianką co czudze zdjecia dzieci wklejała i ja jakos sie boje, zeby mi ktos Wiki zdjęc nie wykorzystał, wiec dlatego wklejam zeby wam pokazac i potem kasuje. Zdjęcia pooglądałam i musze wam powiedzieć, ze dzieciaczki jak i mamusie poprostu ŚLIIIIIIIICZNEEEE ![]() ![]() buziaczki dla was ![]()
#5732 |
Zadomowienie
|
Alien bardzo , bardzo mi przykro
![]() ![]() ![]()
#5733 |
Rozeznanie
|
Alien po prostu uwierzyć w to nie moge
![]() ![]()
#5734 |
Zakorzenienie
|
Alienkupamietaj:
Nie umiera ten kto pozostaje w naszych sercach Bardzo mi przykro ALienku, mimo ze na odleglość sercem jestesmy z Toba..Dobrze ze masz Wikusie i TZ-ta i ze sa blisko Ciebie... ![]() Atmosfera w pracy sie nie przejmuj, jest tyle pieknych chwil w zyciu ze podłymi ludzmi sie nie martw... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5735 |
Rozeznanie
|
Jest mi tak przykro z powodu mamy Alien, że nawet głupio mi pisać coś normalnego
![]() Kasiu śliczna z Ciebie kobietka, nie wypisuj głupot. Rodzinka też śliczna. Właśnie z internetem to bedzie porażka bo my nawet kompa swojego nie mamy. A nie jest to dla nas obecnie produkt pierwszej potrzeby. Ale jak tylko bede u mamy to zawsze bede do Was zaglądać. Myśle że może za miesiąc się już wyprowadzimy. W sobote bedzie ostatnie kładzenie płytek, zostało tylko do położenia na 5ciu schodkach te płytki. I potem balonem położymy panele i mozna wcvhodziń, na upartego teraz też by można ale Wiecie jak nośi się brud z betonu więc myśle że jeszcze troche wytrzymam. Jak zdrówko Kasiuni, mam nadzieje że dużo lepiej. Lilianka ma katar, to chyba skutki łażenia po tym wietrze.
#5736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoja corcia sliczna, suuper wyglada w tych bucikach ![]() Ale jaki kotek ładny widac pasazer na gape...hehe Kasiu fakt Humbak ma racje laseczka z Ciebie.Rodzinka mega, az milo popatrzec...Tz przystojniacha, dziewczynki jak malinki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5738 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane!
Nie odzywałam sie bo podobnie jak Humbak,weny brakowało i czasu. Alienku kochana powiem tylko ze doskonale wiem co czujesz(a przynajmniej tak mi sie wydaje),ale czas leczy rany,dobrze ze są najblisi wokół Ciebie i masz sie na kim wesprzeć.Bo dla mnie rok temu jak zmarł mój ojciec to było wtedy najważniejsze i najpotrzebniejsze. Trzymajcie sie,mocno Was całuje dziewczynki ![]() ![]() Odzywaj sie jak bedziesz mogła i pisz...pisz...pisz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5739 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() ![]() Ja też mało mam czasu ostatnio na wizaż ![]() Alienku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu, humbak śliczne foteczki ![]()
![]() |
#5740 |
Zakorzenienie
|
W sobotę idziemy na chrzciny do siostry tż, a jakoś mi się w ogóle nie chce iść
![]() ![]() Nie wiem czy ją brać, czy zostawić z moją mamą, nie wiem już co robić, jeszcze jak tż nie będzie to już całkiem nie mam ochoty ![]()
![]() |
#5741 |
Zakorzenienie
|
Wklejam obiecane fotki koszyczka Nic specjalnego ale najwazniejsze ze sama go zdobilam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widze ze kazda z nas ma smutki i nic nam sie nie chce...ja nawet obiadu dzis nie jem, bo jakos apetytu nie mam..:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5743 |
Zadomowienie
|
Alienku przyjmij od mojej rodzinki wyrazy szczerego współczucia z powodu odejścia mamusi,ale pomyśl kochana,że lepiej jak nie cierpi.Trzymaj się cieplutko
![]() Odnośnie pracy to wyluzuj i miej gdzieś te wredoty. Moni to jutro mama odjeżdża,musicie się dzisiaj dogadać do woli,a na długo wyjeżdża? Głowa do góry,a po co Ty pomagasz w interesach tż jak on dla Ciebie taki niedobry? Kasia fryzurka super ,a rodzinka bombowo wyszła. ![]() Moja Amelcia tak się wykończyła świętami,że w poniedziałek w nocy miała 39,2 temperatury. Martwiłam się,że jakaś choroba i poleciałam we wtorek do lekarza a to po prostu przemęczenie i ząbkowanie . Moni koszyczek prześliczny.Masz zdolności do wszystkiego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5744 |
Zakorzenienie
|
Moni@ też tak myślę, że może pojadę z tż do domu przed 21, choć pewnie mnie stamtąd nie wypuszczą znając ich
![]() ![]() Moni@ koszyczek ślicznie ubrałas ![]() ![]()
![]() |
#5745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym pomaganiem to jest tak ze ja sobie zarabiam ![]() ![]() A zarazem sprawia mi to przyjemnosc bo siedzienie w przysłowiowych "papierach" to moja specjalnosc ![]() Buziaczki dla Amelci - świeta przezyla na dobre widac, szkoda tylko ze goraczkowała.. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja mama dzis pojechała...Gadalysmy wczoraj do 24 i jakos tak wyszlo ze 2 browarki zesmy obaliły..na koniec mama stwierdzila ze opila sie jak bąk ale nie ma ni w nogach ni w glowie i poszłysmy spac ![]() Nel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5747 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki!
ostatnio Was zaniedbałam ale jakos nie mam checi na pisanie i wogóle chyba mnie jakas chandra dopadła,bo chodze struta od świąt i nie wiem co mam ze sobą zrobić ![]() We wtorek pojechalismy z tż na szkolenie Wika została z teściową i mogliśmy odpocząć przynajmniej ja,bo czasami to mam jej dosyć ![]() ![]() ![]() ![]() A i wygraliśmy z tz-tem fajna klawiature prawie za 300 zł,takze przyjemnie i pożytecznie czas spedziliśmy ![]() Wczoraj dostałam zawiadomienie ze musze iśc z Wiką na szczepienie 24 kwietnia ale za chiny nie moge rozczytać co to jest za szczepienie ![]() ![]() Dziewczynki wszystkie fotki świetne ![]() Kasiu fryzurka fajna i kolor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widac tzn czuc w postach ze nie masz "klimatu" do pisania... ![]() Czasem kazda z nas tak ma wiec poczekamy az nastroj powroci.. Pogoda sliczna wiec pewnie niedlugo nie czesto bedziemy tu zagladac... My mamy szczepienie w maju kazała mi przyjsc po 14 maja..tylko nie wiem czy to ma byc na 13-14 m-c czy juz na 16-18 m-c. ![]() Zalaczam kalendarz szczepien ![]() Edytowane przez Moni@ Czas edycji: 2007-04-13 o 10:44 Powód: dopisanie textu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pogoda niby śliczna fakt,ale ja to najbardziej wykorzystuje pogode jak jest tż nalepiej w weekend bo tak w tygodniu to mimo ze ładnie to i tak pochodze z Wika troche i zaraz do domku,co innego jak tz ma wolne ![]() Teraz to ma taki zapierdziel w pracy ze pewnie jeszcze nic z naszym wyjazdem nie wypali,chyba ze kogoś zatrudnią ![]() ![]() ![]() Moni@ zapomniałam napisać ze Szymonek z koszyczkiem wygląda fenomenalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5750 |
Zakorzenienie
|
ja też nie mam klimatu do pisania
![]() Dziwne, bo wiosna przyszła, za oknem piękne słonko i ani jednej chmurki, a ja zamiast odżyć, to mam odwrotnie ![]() ![]() Powiedziałam dziś do tż, że pójdę i niech mnie wykastrują jak kociczkę ![]() ![]() ![]() ![]() Pociesza mnie to, że nasze mieszkanko sięc buduje i już coś widać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5751 |
Zakorzenienie
|
no i jeszcze mnie tż dobił z rana
![]() ![]() ![]() A w niedzielę ma być 23 stopnie, cieplutko, cieszyłam się, że sobie gdzieś pojedziemy, a tak to zostanę sama z dziećmi, super ![]()
![]() |
#5752 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koniecznie pokazuj mieszkanko.. Co do weekendu to nie smutkuj sie...przed Wami jeszcze duzo niedziel i ciepełka..Dobrze ze TZ pracuje i masz swiadomosc ze to dla Was.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuje Ci bo jak juz pisałam wyzej to u nas weekendy to swietość i wyłacznie czas dla nas ![]() Widze ze nie tylko ja jestem nie do życia ![]() Niki dobrze ze wszystko podąrza w dobrym kierunku,oby tak dalej ![]() Mnie to pociesza fakt ze schudłam 3 kg i spodnie które miałam poszerzać bo sie nie zapinałam sa na mnie dobre ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5755 |
Zadomowienie
|
Moni@ śliczny koszyczek zrobiłaś , naprawdę zdolna babka z Ciebie
![]() ![]() ![]() Niki ja też niestety ten weekend jestem sama bo tż pracuje, w sobotę pracuje do 18 a w niedzielę do 16, ale akurat w niedzielę jadę do szwagierki na urodzinki jej córki i tam się spotkamy z tż, więc chociaż ten dzień nie będę sama. Jastin gratuluję utraty 3 kg, mi się narazie udało 2 kg. Brzuch mam już w miarę ok, w biodrach sporo zrzuciłam i nawet ostatnio siostra mi powiedziała że zeszczuplałam i stwierdziła że i ona musi wziąśąć się za ćwiczenia ![]() ![]() Wczoraj byliśmy u znajomych , kurcze tak sobie wyremontowali mieszkanie że byłam w szoku i teraz marudze tż-towi że tez chciałabym mieć takie, ale to marzenia ![]() ![]() Wogóle dziś mam jakiś dzień leniucha, nic mi się nie chce, pogoda piękna a mi się nie chce ruszać z domu ![]() My na szczepienie mamy przyjść jakoś w maju chyba ![]() A to kilka fotek, Oliwia na jednej ogląda książęczkę i nawet nie zauważyła że ogląda do góry nogami najważniejsze że widzi obrazki ![]() ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2007-04-13 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#5756 |
Rozeznanie
|
Kasiu śliczne z Was dziewczyny
![]() Szymonek to wygląda z tym koszyczkiem jak malowany ![]() ![]() Mieli jutro kończyć kłaść płytki u nas i nie będą bo mają jakąś ważną robote w domu ![]() ![]() ![]() Niki Fajnie że budowa idzie naprzód. Zobaczysz Jastinku nawet się nie obejrzysz a już bedziesz miała klucze w garści.
#5757 |
Zakorzenienie
|
Monia ja mam teraz o tyle lepiej, że nie boli mnie już tak brzuch jak dawniej, czasami to aż wymiotowałam z bólu
![]() ![]() Jastin mój tż w niedzielę nigdy nie robił, teraz tylko jest wyjątek, bo odrabiają wolne które będą mieli w maju od 1 do 6 maja, cały tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu śliczne dziewczynki z Was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to dziękuję Wam za slowa pocieszenia ![]() Bez Was byłoby tak smutno ![]()
![]() |
#5758 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim za mile slowa co do koszyczka
![]() Kaasiaaa super foteczki..same laseczki ![]() Ja padam dzis na pysk...od 13 do 19,00 byla na dworze z Szymkiem...wpadałam tylko na chwile do domu by go przewinac albo dac deserek i heja w droge dalej...Padam normalnie..w dodatku dopada mnie jakas alergia i nos mam zawalony i woda ciurkiem leci..ale mi to przeszkadza..bleeee Spijcie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5759 |
Rozeznanie
|
Piękny dzionek dzisiaj mamy
![]() Lilianka jak wczoraj jechaliśmy z działki usnęła w foteliku o 18.00 i spała do 6.20 rano ![]() ![]() U nas padła pralka na amen. Mama pierze wszystko w rękach, ja piore rzeczy swioe i Lilianki a mój tż swoje, jakos sie nie moge przemóc żeby prać jego gacie w rekach ![]() ![]() Co prawda mamy zamontowany stary automat teściowej na działce ale jak sobie pomyśle że mam wieść cały tej brudny majdan tam to juz wole uprać w rekach, a najwyżej reczniki i pościel to moge kiedyś tak zabrać i uprać.
#5760 |
Zakorzenienie
|
humbaczku dobrze, że masz mężulka co upierze swoje szmatki
![]() ![]() Idziemy dziś na te chcrzciny, a jakoś w ogóle tego nie czuję, przez to chyba że tak późno, msza dopiero o 19, na 20 przyjdziemy do domu, posiedzimy godzinkę i o 21 tż już musi się zbierać bo na 22 do pracy ![]() Ale ciesze się, bo załatwił sobie na jutro wolne ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.