|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5731 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Witaj cycolinko Jestem bardzo ciekawa Twoich UHP, bo mi się takie marzą![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Jakby jedna pierś już była
|
|
#5732 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Gratuluję i chwal się szybciutko nowymi nabytkami No i wracaj szybciutko do formy
|
|
#5733 |
|
Zadomowienie
|
Saba08-obejrzalam twoje piersiatka,ladne piersiatka wyszly tylko wydaje mi sie ze troszke male do twojej figury moim zdaniem ale sliczne
takie rowneSylcia -gratuluje i zycze szybkiego gojenia sie i cieszenie sie piersiatkami
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2013-04-04 o 20:40 |
|
|
|
#5734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrobisz jak zechcesz, ale nie sztuka wrzucić nie wiadomo ile mililitrów, trzeba myśleć też o tym jak te piersi będą wyglądaly za np 3 lata. Czy nie będzie np symmastii.
|
|
#5735 |
|
Zadomowienie
|
Saba08 wiem wiem ja chce tylko osiagnac rozmiar duze c chodzi mi o pelne piersi zeby bylo je widac nio i zebywygladaly jak naturalne
|
#5736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzis mnie nie było i wyliczanki. Wzywasz i jestem [/SIZE=6] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/SIZE]
|
|
#5737 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Trochę ponadrabiałam zaległości Zima dobija, mam totalnego lenia, ćwiczyć mi się nie chce i wiem, że jak tylko pojawi się wiosna pożałuje tego :/ Dziewczyny, mam pytanie - po zdjęciu stanika (pozwalam sobie na chodzenie bez czasem godzinę, dwie dziennie) mam mostek i wewnętrze "boki" piersi zaczerwienione przez długi czas. Nie są to odciśnięcia od stanika, no bo tak stanika nie ma. Czy któraś z Was zaobserwowała u siebie coś podobnego? ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Sylcia - GRATULUJĘ
|
#5738 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzis mnie nie było i wyliczanki. Wzywasz i jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
Gratulacje Moj mały jak miał 8 miesięcy przesypial całe noce,pózniej przyszły zeby i sie zaczęło budżecie w nocy,które pozostało do dzis ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
Kochana tak sie cieszę ze jesteś zadowolona ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
|
|
#5739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- najważniejszy zdrowy rozsądek - to jest ładne, co się komu podoba - każdy lekarz ma swoje "upodobania", i ten co "lubi" mniejsze być może kieruje się rozsądkiem (mniejsza ilość powikłań), ale też moim zdaniem dobry lekarz jest trochę jak ...malarz, "artysta", chodzi mi o to, że każdy ma inne poczucie estetyki, tak, ja wśród innych ludzi - dla jednego rozmiar D, to przepraszam za wyrażenie cyyyyce, a dla drugiego zdrowe cycki, to samo odnoście małego biustu - zgadzam się z tym, że każda z nas powinna dążyć do swojego ideału, bo ile jest tu wśród nas zupełnie przeróżnych rozmiarów, a prawie każda kocha swoje cycki ![]() - wszystkiego mieć nie można, ideały nie istnieją - ile jest dziewczyn, które mają przepiękne biusty, za to np twarz dużo poniżej średniej i bądź mądry i zdecyduj czy lepiej ładna buzia czy ładne cycki Myśli są luźne, tak mi się zebrało, proszę się nie doszukiwać grubszego sensu
|
|
#5740 | |
|
Raczkowanie
|
Kochane z innej beczki
W następnym tyg będę dzwonić do dr. Moj mały nie chce zasypać z tata a jak wstaje w nocy to jest szał jak moj mąż chce go wziąć. Wiem ze nie wytrzymam i będę ryczec ja i mały Nie wiem co mam robić,chce mieć szybko piersi ale chyba nie takim kosztem. Do września spokojnie powoli byśmy młodego przestawili jak teraz sie nie uda A tak pozytym MAM JUŻ DOSYĆ ZIMY !!!!!!!!!!!!!!!! :mad :---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Ja sie z tym zgadzam dla większości z nas nawet na forum duże piersi oznaczają zupełnie co innego,tak samo małe. Tak samo jak nie widziałam takich samych piersi,nawet tu. Najważniejsze kierować sie zdrowym rozsądkiem, tak jak pisalas
23.03 ostatnia konsultacja Dr. M.K Poznań11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K Poznań Edytowane przez edzia1985 Czas edycji: 2013-04-04 o 21:57 |
|
|
|
|
#5741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)) |
|
|
|
|
#5742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#5743 |
|
Raczkowanie
|
Sylcia -gratuluje
Staniki, na szybko ta stronka, można w ustawieniach wyszukiwania zaznaczyć bez fiszbin.. ja bym tu coś niecoś wybrała dla siebie ![]() http://www.intymna.pl/c1381,31,0,0,c...-1,biustonosze http://www.e-bielizna.pl/miekkie-k-53_53.html Wrzuciłam zdjęcie swoich 2 tygodniowych panienek ![]() Przedpo ja zaczerwienień nie zauważam u siebie, ale od wczoraj piersi zrobiły się bardzo wrażliwe... bolą przy dotyku i mam wrażenie, że rosną? niby tylko cycyki a człowiek głupieje.
Edytowane przez gawisz Czas edycji: 2013-04-04 o 21:50 |
|
|
|
#5744 |
|
Zadomowienie
|
Ja protestuje i mówię dość tej paskudnej zimie. Syn kaszle okropnie a corcia właśnie zagorączkowała
Brak kataru czy kaszlu zero objawów bo cóż trzeba poczekać . Mam na dzieje ze się nic nie rozwinie---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Gawisz byłam u Ciebie w albumie i cycunie prezentują się cudnie , ładniutkie równiutkie , poprostu dla doktorka
|
#5745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Dzięki Dziewczyny za komentarze mi najbardziej zależało na naturalnym efekcie i proporcjach więc po przeczytaniu Waszych wpisach wypinam dumnie pierś |
|
|
|
|
#5746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odpoczywaj kochana![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- gawisz piersiątka bardzo naturalne a blizn to w ogóle nie widzę u ciebie naprawdę super
|
|
|
#5747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5748 |
|
Raczkowanie
|
edziu a może małemu przejdzie ja ostatnio miałam taki problem z moim starszym synkiem on ma 2 lata i też zaczął ostatnio w nocy wstawać i mnie wołać a jak tylko mąż szedł to był wielki ryk, pierwsze 2 noce ja wstawałam a potem wysyłałam już męża i małemu przeszło tylko że mąż jak szedł do niego to mu tłumaczył że mam śpi i że rano jak się obudzi to ja przyjdę.
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- dobrej nocki dziewczyny
|
|
#5749 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze mu przejdzie. Dzięki slonce,bo nie wiem juz co mam robić. Poczekam tydzień i zobaczę. Moj ma 1,5 roku i ogólnie wszystko rozumie i prawie wszystko o co sie go prosi to robi ( nie mówi prawie nic) ale nie rozumie ze mama zaraz, ma być juz i teraz terrorysta moj kochany---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Uciekam dziewczynki spać
|
|
#5750 |
|
Zadomowienie
|
Sylcia,
gratuluję to chyba jesteś zadowoolona z rozmiaru,co?Oczywiście jeszcze długa droga przed Tobą,ale i tak czekamy na pierwsze fotki ![]() Horo, fajne,że udalo się bez tabletek-jeju,nie wiedziałam ze tak podrożały-aż nie chce mi się wierzyć...jeszcze dwa lata temu płaciłam za nie 120zł!! Może to byla oferta bez recepty ![]() Kulkaga, a jak Twoje konsultacje,bo chyba dziś byłaś??
|
#5751 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wolę pomęczyć się troche z cycuszkami i kupić za to coś dzieciom
|
|
|
#5752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hejeczka bo sporo jest pacjentek od Twojego dr i pewnie będą miały sporo pytań.Gdzie Ty byłaś tyle czasu to nawet strach pytać Ale chyba Cię myślami ściągnęłam jak focie w Twoim albumie niedawno oglądałam
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-04-04 o 23:56 |
|
|
|
|
#5753 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry dziewczyny!!!
Dlugo mnie tu nie bylo, ale nadrobilam zaleglosci i gratuluje wszystkim nowym cycolinkom!!! Dziewczyny musze sie z Wami podzielic wrazeniami z mojej konsultacji u M.M.K. Jestem bardzo zadowolona, powiem nawet w szoku!!! gdyz bylam pewna, ze przy mojej zwisajacej i dosc duzej wyjsciowce bede musiala miec piersi podnoszone i anatomiczne...a tu calkiej co innego!! nie ma koniecznosci podnoszenia a implanty okragle 425-450 cc hp. Nie znam sie za bardzo na tych okresleniach dziewczyny, ale wiem ze z tego bedzie pokazny biust a na tym mi zalezy. Zastanawiam sie nad druga konsultacja u innego doktorka zeby sie upewnic ze implant jest dobrze dobrany , co myslicie? No i najwazniejsze nie mam miec pod miesien tylko pod powiez miesniowy!! wiecie cos wiecej na temat tej metody, bo nawet sam doktorek nie potrafil dobrze wytlumaczyc...troche dziwne przyznam. Dziekuje za uwage i bede wdzieczna za Wasze opinie naten temat.pozdrawiam
|
|
#5754 |
|
Raczkowanie
|
Witam prawie weekendowo
wpadłam dziś do pracy a tu proszę bezkrólewie i piątek bez szefa . Edzia - mój młodszy synek też ma 1,5 roku. Takie dzieciaczki szybko się przyzwyczajają do nowych zwyczajów i dużo już do nich trafia. Ale sposób na wyrażenie niezadowolenia nadal jest taki sam - płacz i krzyk. To, że maluch tak się zachowuje nie znaczy, że dzieje się mu krzywda.. zwyczajnie chce żeby rodzice robili to czego chce jeśli za każdym razem posłusznie spełniacie jego życzenia po krótkiej dawce płaczu - mądry chłopczyk wie, że to musi być najlepszy sposób. Masz jeszcze ponad miesiąc czasu.. może wystarczy, zeby tatuś z sukcesem usypiał synka? Horo no to kolejny etap za Tobą.. teraz mamusia odzyska swoje piersi dla siebie
|
|
|
|
#5755 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]() jesli użył slowa "oszpecenie", to znając siebie szukałabym głębszego sensu ![]() druga sprawa - to mogłabym zacytować co tak trafnie napisała ostatnio przedpo: to jest ładne, co się komu podoba itd... ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
14.03 dr MW Edytowane przez margo50100 Czas edycji: 2013-04-05 o 08:39 |
|||
|
|
|
#5756 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry dziewczyny
Wczoraj ponadrabiałam wszystkei zaległosci i dodałam zdjecie moich 2 tygodniowych cycuszków
|
|
#5757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nota bene ja dzisiaj swoich trzytygodniowych
|
|
#5758 |
|
Raczkowanie
|
Buziolo, Margo normalnie z podziwu wyść nie mogę... takie piękne.. rozmiarki idealne i jak naturalnie wyglądają
|
|
|
|
#5759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli przez minimum 1 m-c podawałby dziecko to będzie super... w któryś dzień to mnie synek 4 letni pomagał się ubieracto było jakoś tydzień po op skarpetki majciochy spodnie pomimo że super zniosłam op jednak te ograniczenia ruchome są mocno ograniczone ja już jestem m-c po op i robię wszystko juz troche jeszcze mnie boli jak rece do góry dam jak jade autem to jeszcze mam małe problemy z biegami 1 i 2ką a tak to luzik trzeba to przepękać i tyle teraz czy później
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-04-05 o 09:20 |
|
|
|
|
#5760 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki
Ja już dwie kawki wypiłam , u mnie wszystkich w domku jakiś wirus dopada , a ja wstałam z mega wielkim bólem gardła Margo i Buziolo byłam widziałam i macie cudne piersiątka
28.11.2013 Dr. K. P. W-wa Edytowane przez Kachuula Czas edycji: 2013-04-05 o 09:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

**
Witaj cycolinko
Jestem bardzo ciekawa Twoich UHP, bo mi się takie marzą

:mad :
dla większości z nas nawet na forum duże piersi oznaczają zupełnie co innego,tak samo małe. 

Brak kataru czy kaszlu zero objawów bo cóż trzeba poczekać . Mam na dzieje ze się nic nie rozwinie