Wszystko o Avonie - Część II - Strona 193 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-06, 10:21   #5761
julitkas
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

A jakie jest DEMO w 06??
julitkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 10:25   #5762
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez kana23 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich, proszę o odpowiedź bo to pilne, czy miałyście jakieś skargi na kremy na dzień i na noc z serii "Ageless Results", bo klientka mi stwierdziła że ja uczula podobno dostała wypieków i strasznie jej podrażnił skóre. Ja osobiście mam z tej serii krem pod oczy i jestem bardzo zadowolona więc może mi coś baba ściemnia. Jeżeli macie informacje jakieś od klientek albo wiecie coś "złego" z własnego doświadczenia to dajcie mi znać.
Z góry dzięki za odpowiedź
Hej, moja mama zamówiła krem pod oczy, bo spodobał jej się krem na dzień. Ale niestety ją uczulił i go nie używa. Też ją skóra piekła.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 10:27   #5763
varda
Raczkowanie

Cytat:
Witam wszystkich, proszę o odpowiedź bo to pilne, czy miałyście jakieś skargi na kremy na dzień i na noc z serii "Ageless Results", bo klientka mi stwierdziła że ja uczula podobno dostała wypieków i strasznie jej podrażnił skóre. Ja osobiście mam z tej serii krem pod oczy i jestem bardzo zadowolona więc może mi coś baba ściemnia. Jeżeli macie informacje jakieś od klientek albo wiecie coś "złego" z własnego doświadczenia to dajcie mi znać.
niekoniecznie ściemnia. Każdemu pasuje co innego i każda skóra reaguje inaczej na dany kosmetyk. Więc to, że Tobie służy krem pod oczy z tej serii nie znaczy, że każdemu będzie się on podobał. Ja nie miałam skargi na te kremy, moja ciocia ichużywa i jest wszystko OK. Na Twoim miejscu zaproponowałabym klientce zwrot

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 10:28   #5764
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
trochę ich sprzedałam i nigdy nikt się nie skarżył

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 10:29   #5765
varda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez julitkas Pokaż wiadomość
A jakie jest DEMO w 06??
Zapytaj Boga, my nie wiemy...
widzisz tu gdzieś katalog 06?

Stary 2007-03-06, 10:30   #5766
kana23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
niekoniecznie ściemnia. Każdemu pasuje co innego i każda skóra reaguje inaczej na dany kosmetyk. Więc to, że Tobie służy krem pod oczy z tej serii nie znaczy, że każdemu będzie się on podobał. Ja nie miałam skargi na te kremy, moja ciocia ichużywa i jest wszystko OK. Na Twoim miejscu zaproponowałabym klientce zwrot
oczywiście zwrot przyjełam (podejrzewam że ściemnia dlatego że ostatnio dość często coś jej nie pasuje, ale to tak na marginesie)
kana23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 10:32   #5767
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

Co do kremów Ageless Results nie mogę się niestety wypowiedzieć.

Dziewczyny, czy któraś z was wie jak wygląda pasek simplicity z kacika wspoomnień w 05? W googlach takie coś związane z Avonem nie istnieje :|
mrowkamrowka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-06, 10:32   #5768
mimosa
Rozeznanie

Cytat:
Miałam tylko próbkę kremu na dzień. Powodował złuszczanie skóry jak delikatny peeling ;( Moja cera jest mieszana, raczej wrażliwa, trochę naczyńkowa, co nie znaczy że mogę używać tylko bezzapachowych aptecznych itd. kosmetyków. Po prostu muszę uważać. Dobrze mi służy zielona seria Retroactive. Nie wiem, czy to coś pomoże...
mimosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 10:32   #5769
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Hej, moja mama zamówiła krem pod oczy, bo spodobał jej się krem na dzień. Ale niestety ją uczulił i go nie używa. Też ją skóra piekła.
Moja mama zamówiła jak był w demo ten krem na dzień...i ją podrażnił..tzn nie miała żadnych krostek czy innych rzeczy ale starsznie ją szypie skóra i oczy(zapach kremu jej nie odpowiada i chyba temu idize jej to w oczy)..chyba przez ten benzoesen-3 czy jakoś tak)

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 10:34   #5770
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mrowkamrowka Pokaż wiadomość
Co do kremów Ageless Results nie mogę się niestety wypowiedzieć.

Dziewczyny, czy któraś z was wie jak wygląda pasek simplicity z kacika wspoomnień w 05? W googlach takie coś związane z Avonem nie istnieje :|
Jest w katalogu 08/2005.Ja skojarzyłam od razu jak wygląda...taki długii biały podwójny pasek..cieńki Z serii Simplicity była jeszcze torebka,naszyjnik i kolczyki....rzeczywiście w google nie ma

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 10:36   #5771
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Zapytaj Boga, my nie wiemy...
widzisz tu gdzieś katalog 06?
VARDA nie denerwuj sie widzisz przeciez ile postów kolezanka ma napisane(chociaz mnie też wkurzaja takie posty, jak kilka stron dalej bylo wszystko wyjasnione) - latwo sie domyslic po co tu jest
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-06, 10:42   #5772
varda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
VARDA nie denerwuj sie widzisz przeciez ile postów kolezanka ma napisane(chociaz mnie też wkurzaja takie posty, jak kilka stron dalej bylo wszystko wyjasnione) - latwo sie domyslic po co tu jest
wiem wiem, mimo wszystko jak widzę kolejny post z pytaniem o katalog to mnie krew zalewa. Wszyscy od wczoraj trąbią, że dzisiaj będzie katalog, a tu nagle ktoś przychodzi i pyta. Idę zaparzyć melisy:P

Stary 2007-03-06, 10:45   #5773
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
wiem wiem, mimo wszystko jak widzę kolejny post z pytaniem o katalog to mnie krew zalewa. Wszyscy od wczoraj trąbią, że dzisiaj będzie katalog, a tu nagle ktoś przychodzi i pyta. Idę zaparzyć melisy:P
wszystkie Cię rozumiemy mnie też denerwują takie sępy co to tylko na katalog czekają i nie raczą przejrzeć chociaż kilka stron wczesniej tylko od razu z grubej rury.. chyba zaczne dawać ignory bo mnie krew zalewa jak czytam i połowa wizażu to najpierw pytania typu: kiedy katalog., a potem prośby o wysłanie katalogu

a z ta melisą to dobry pomysł

Edytowane przez Ulaczek
Czas edycji: 2007-03-06 o 10:48 Powód: literowki :)
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 10:47   #5774
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
trochę ich sprzedałam i nigdy nikt się nie skarżył

u mnie też jak do tej pory(odpukać) żadna klientka nie poskarżyła się na kremy z tej serii
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 11:15   #5775
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

co do Ageless results - teściowa dostała krostek po kremie na noc, koleżanka uzywa i sobie chwali, ja też zuzyłam jedno opakowanie i wszystko jest ok - czyli zależy dużo od skóry

szampony i odżywki Naturals chyba tylko ładnie pachną - nie maja jakiś szczególnych jak dla mnie właściowści
kiedyś była w tej serii odżywka w sprayu z imbirem - moje włosy po niej były mięciutkie i puszyste

marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 11:22   #5776
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Jak dla mnie zapach szamponu z bananem i kokosem jest okropny Mam nadzieję, że z tej serii tropikalnej Solutions zrobią mydełko w płynie, bo je kupuję nałogowo (jak narazie Re Charge).

Mam na twarzy krem nawilżająco-rozświetlający na dzień. Jest totalnie inny od tego na noc. Nie szczypie w oczy, jest bardzo lekki i nie zostawia tłustej powłoki. Ma podobny zapach, ale bardziej intensywny - świeży i przyjemny. Dobry będzie pod makijaż. Szybko się wchłania, nie roluje się. Delikatnie rozświetla twarz, ale taki efekt bardzo mi się podoba, bo nie świecimy się nienaturalnie. Twarz wygląda promiennie i zdrowo. Nie wiem jak nawilża, ale jeśli tak jak ten na noc lub podobnie, to chyba się w niego zaopatrzę. Z powodu zapachu kojarzy mi się z fluidem nawilżającym Garniera (jest to zwykły lekki krem do twarzy).
...mrau już go lubię

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 11:44   #5777
julitkas
Raczkowanie

Kilka słów wyjaśnienia:
Po pierwsze nie jestem sępem!! Po drugie czy ja pytałam o katalog?? Ne!! Po trzecie czytałam kilka poprzednich stron i nie znalazłam nic na temat demo.
Grzecznie spytałam, a tu zaraz takie halo. Same sępami jesteście bo chcecie rozszarpać każdego nowego na forum!!
julitkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 11:45   #5778
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Jest w katalogu 08/2005.Ja skojarzyłam od razu jak wygląda...taki długii biały podwójny pasek..cieńki Z serii Simplicity była jeszcze torebka,naszyjnik i kolczyki....rzeczywiście w google nie ma

mhhh...skan katalogu nie jest dostępny (na nieoficjalnej stronie jest dziura katalogowa :| ) ech....:/
mrowkamrowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 11:52   #5779
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
Witam, mi z k04 nie przyjdzie mus brązujący
A ktory odcien musu masz w brakach ?

Cytat:
Kilka słów wyjaśnienia:
Po pierwsze nie jestem sępem!! Po drugie czy ja pytałam o katalog?? Ne!! Po trzecie czytałam kilka poprzednich stron i nie znalazłam nic na temat demo.
Grzecznie spytałam, a tu zaraz takie halo. Same sępami jesteście bo chcecie rozszarpać każdego nowego na forum!!
Spokojnie Nie dziw sie dziewczynom --- co miesiac jest tu nalot ludzi, ktorzy wysuwaja zadania o nowy katalog, nawet nie fatygujac sie przejrzec kilku stron do tylu --- jest to irytujace.
Ponadto skoro wczesniej nie znalazalas katalogu 06 to nie trudno sie domyslic, ze tym bardziej nie ma demo.
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-06, 12:07   #5780
varda
Raczkowanie

Cytat:
Kilka słów wyjaśnienia:
Skoro nie mamy katalogu to demo też nie mamy. Nie przyszło Ci to do głowy?

O zgrozo, dopiero co sie cieszyłam, że moje zamówienie z katalogu 04 opiewa tylko na 30 parę zlotych, a juz skończyła mi się odżywka Strong Results. I tak kombinuję co do niej dobrać, bo jest w ofercie łączonej. Nie umiem się zdecydować pomóżcie coś. Zastanawiałam się nad tym migoczącym byszczykiem, ale powstrzymałam się, bo musze najpierw pokończyć zapasy innych dupereli o ust Chyba zapytam mamy czy nie chce czegoś z tych stron. Inaczej narośnie mi problem na skalę światową

Stary 2007-03-06, 12:08   #5781
olenkah
Raczkowanie

co do Ageless results - moja mama uzywa i jest bardzo zadowolona. Ale ona ma raczej alergiczna cere, wiec to bardzo zalezy kto jak zareaguje.

peeling z granatem jak dla mnie jest boski!!! a w promocji cena naprawde jest nieduza
olenkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 12:12   #5782
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

wreszcie wrociłam z COKu. dostałam wszystko, nawet z oferty internetowej sztyft, błyszczyki i krem do rąk kokosowy, a takze z netto podkłady 2 i tressele silver, chociaz do niej mało przekonana jestem.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 12:13   #5783
Konto usunięte

Cytat:

O zgrozo, dopiero co sie cieszyłam, że moje zamówienie z katalogu 04 opiewa tylko na 30 parę zlotych, a juz skończyła mi się odżywka Strong Results. I tak kombinuję co do niej dobrać, bo jest w ofercie łączonej. Nie umiem się zdecydować pomóżcie coś. Zastanawiałam się nad tym migoczącym byszczykiem, ale powstrzymałam się, bo musze najpierw pokończyć zapasy innych dupereli o ust Chyba zapytam mamy czy nie chce czegoś z tych stron. Inaczej narośnie mi problem na skalę światową
Doradzam błyszczyk clear, albo tusz wydłużający
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-06, 12:19   #5784
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Co do szlafroczka, to prawdopodobnie był wyprodukowany dla zawodników sumo (sądząc po rozmiarze), a że wyprodukowało im się za dużo, to dogadali się z avonem, że będą go dodawać do kosmetyków w zamian za kremy antycellulitowe dla zawodników
hehe, sama bym tego nie wymyśliła

Cytat:
niestety faktycznie wycofują serię kofeinową oglądałam dzisiaj papierową 5. i są dzwoneczki właśnie przy kremie i peelingu z tej serii trzeba robić zapasy...
wielka szkoda... pewnie Avon wychodzi z założenia, że po co komu scrub rozgrzewający do stóp na lato...

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
wlasnie wrociłam do domu z nowym katalogiem 06, co prawda nie mam jak zrobic zdjecia ale opisze co w nim jest a jutro i tak beda zdjecia
woda perfumowana true glow jest za 69,90 z kpl bizuterii woda cos mi przypomina ale nie potrafie sobie za nic przypomniec co
tusz pełania rzes za 15,90
perfełki brazujace za 34,90
pur blanca 33,90
BST 44,90
program lift. okolice oczu 36,90
sa z dzwoneczkiem lśniace szminki i superlśniace szminki za 20,90
dzwoneczek ma tez cien o konsystencji musu
a także świetlisty cien ddo powiek i potrojne cienie do powiek
dzwoneczek ma także wysuwana kredka do ust, nawilżajacy krem koloryzujacy i korektor 2 w 1, niektore opdcienie lakieru do paznokci, błyszczyk extreme gloss odcien violet smoke, metaliczny błyszczyk odcien topaz patina i metallic garnet, wszystkie odcienie migoczacego błyszczyka, z CT roziskrzony błyszczyk do ust, Przejrzysty błyszczyk do ust i szminka walentynka, oczyszczajacy zel do mycia twarzy z witaminami i tonik z witaminami, peeling z brazowym cukrem , bezalkoholowy tonik i kremowy preparat oczyszczajacy, jezynowy płyn do kapieli, p[eelingi do ciała naturals, zel celebrate me
są nowe podwojne cienie z CT
jako nowosc jest maszynka do golenia for men za 32,90
jest anew beauty korektor przeciwzmarszczkowy SPF 15 za 27,90
jest nowy tonik ujedrniajacy do ciała z solutions za 39,90
z clearskin sa platki peelingujace przeciw wypryskom 30 szt za 13,90
nowe rozswietlajace serum do twarzy sake za 22,90
srodziemnomorski olejek do włosów 12,90 50 ml
płatki peelingujace do stop sa w cenie 12,90
nowe produkty avon bronze
nowe produkty ella ballerina
miś grzałeczka za 29,90
jest nowa seria lenia care krem na lato za 8,90 i kolorowy balsam do ust 4,90
nowa seria FW cytrusowo mietowa ale nie ma strony zapachowej, jest spray do stop i chlodzacy balsam do stop
jest seria at na lato
jest nowa seria senses tropikalna, na razie zel i scrub sliczny
to chyba tyle
hmm, brzmi ciekawie już nie mogę się doczekać katalogu...

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;3859246]Doradzam błyszczyk clear, albo tusz wydłużający [/quote]

a ja doradzam mimo wszystko migoczący błyszczyk. jest w atrkacyjnej cenie w tej ofercie łączonej, a w k06 ma zostać wycofany. Ponad wszystko polecam odcień Glistening Peach, zakochałam się w nim!!!
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 12:19   #5785
Pinki26
Przyczajenie

Cytat:
Skoro nie mamy katalogu to demo też nie mamy. Nie przyszło Ci to do głowy?
Skoro jedna z dziewczyn była taka miła i kilka stron wcześniej zamieściła opis katalogu i kilka ze stron, to można wnioskować, że posiada również informację odnośnie DEMO, czyż nie?
Przecież Julitkas nie pytała o skan, zapytała tylko co jest w DEMO.
Pinki26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 12:21   #5786
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pinki26 Pokaż wiadomość
Skoro jedna z dziewczyn była taka miła i kilka stron wcześniej zamieściła opis katalogu i kilka ze stron, to można wnioskować, że posiada również informację odnośnie DEMO, czyż nie?
Przecież Julitkas nie pytała o skan, zapytała tylko co jest w DEMO.
no ale widocznie z pewnych przyczyn nam tych danych na temat dema nie udostepniła, bo moze miec np. sam katalog nie pomyslalas?wszystko w swoim czasie, kilka godzin w jedna czy w druga strone to nie tak duzo. jesli komus nie pasuje zawsze pozostaje czekac na zamowienie z kamapanii 5/2007 a wraz z nia na katalog 6/2007
Stary 2007-03-06, 12:22   #5787
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olenkah Pokaż wiadomość
co do Ageless results - moja mama uzywa i jest bardzo zadowolona. Ale ona ma raczej alergiczna cere, wiec to bardzo zalezy kto jak zareaguje.

peeling z granatem jak dla mnie jest boski!!! a w promocji cena naprawde jest nieduza
ja mam klientki ktore stale zamawiaja te kremy cale serie i tez nic sie nikomu nie dzieje.
czekam na podglad fakturki bo dzis wysylalam zamowienie
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-06, 12:22   #5788
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
I tak kombinuję co do niej dobrać, bo jest w ofercie łączonej. Nie umiem się zdecydować pomóżcie coś.
Może weź lakier Glass Reflections? Skoro nie błyszczyk
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 12:24   #5789
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość

a ja doradzam mimo wszystko migoczący błyszczyk. jest w atrkacyjnej cenie w tej ofercie łączonej, a w k06 ma zostać wycofany. Ponad wszystko polecam odcień Glistening Peach, zakochałam się w nim!!!
o tak z migoczacych glistening peach jest delikatny, ale ładnie go widac tez sie w nim zakochałam
Stary 2007-03-06, 12:24   #5790
varda
Raczkowanie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;3859239]wreszcie wrociłam z COKu. dostałam wszystko, nawet z oferty internetowej sztyft, błyszczyki i krem do rąk kokosowy, a takze z netto podkłady 2 i tressele silver, chociaz do niej mało przekonana jestem.[/quote]
Hmm to by znaczyło, że mają duże zapasy z internetowej zrobione. Nie liczyłam na to, że się załapię na cokolwiek co mnie interesuje, ale jest coraz większa nadzieja najbardziej kusi mnie odżywka z kaktusem, balsam z owsem no i oczywiście krem do rąk kokosowy i to kilka sztuk-dla klientek za duże zamówienia
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;3859246]Doradzam błyszczyk clear, albo tusz wydłużający [/quote]musze przemyśleć czy mi potrzeba czegokolwiek. Mam nadzieję, że ktoś po prostu mi pomoże i skorzysta z tej oferty na pól ze mną na błyszczyk na pewno bym sie nie skusiła, ale o tuszu pomyślę (chciaż dopiero co zaczęłam uzywać pogrubiającego z netto) ah ten Avon

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości