![]() |
#5791 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
No dobra, ja idę spać, co oznacza, że nie będę się czaić na kolejne konta tej pani. Bardzo proszę, żeby w ogóle jej nie odpowiadać jeśli się znów pojawi (a pewnie się pojawi) - wtedy będę mogła usunąć jej wszystkie wiadomości paroma kliknięciami.
Dobranoc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5792 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5793 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wene mam, ja to świntuch straszny...ale jak się pracuje z Facetami to trzeba sobie jakoś radzić, ba...trzeba byc bardziej świńskim niż oni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5794 | |
Raczkowanie
|
To że mnie bzykasz kiedy mam okres - to mi nie przeszkadza... To że mnie liżesz kiedy mam okres to też mi nie przeszkadza... Ale w****ia mnie to, że później z zakrwawioną mordą straszysz nasze dzieci !
---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- Kowalski poszedł z żoną na imprezę, a tam okazało się że jest to seks grupowy. Zgasło światło .... mija 10 ... 15 ... 20 minut. W końcu Kowalski zapala światło i mówi: - Stop, ****a, stop! Trzeba ustalić jakieś zasady, trzeci raz pod rząd robię loda! ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- Cytat:
eh to TY siefajnie masz marchwianka ![]() ![]()
![]() |
#5795 | |
Rozeznanie
|
Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:
-jak tam Twój wczorajszy sex? -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? -no u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszną romantyczną kolację, potem przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina za***istej gry wstępnej, potem godzina za***istego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze godzinę rozmawialiśmy bajka po prostu !! W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów... -jak tam Twój wczorajszy sex? -nie no-za***iscie ! przychodzę do domu, obiad na stole; zjadłem, wybzykałem, zasnąłem ! A u Ciebie? - u mnie beznadzieja... Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek,zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne, było tak drogo, że nie starczyło mi na taksówkę powrotną i musiałem zapierdalac do domu na piechotę. przychodzimy przecież nie ma prądu, więc > znowu te cholerne świece !! byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę > nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem skończyć. na to > wszystko tak sie wkurzyłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem Oj będę się zbierała nim powróci troll czuje się jakbym miała wolne jutro ![]() ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() No w pracy nie nażekam, jest wesolo....czasami za ![]() ---------- Dopisano o 02:12 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- Oj milutko spędziłam wieczorek i kawałek nocy, bardzo milutko, dziękuję za miłą rozmowe i do juterka,z pracy na skrzydłach będę do Was gnała ![]() - Gdzie śpią wasi rodzice? - pyta pani dzieci w szkole. - Na łóżku - mówi Małgosia. - Na kanapie - mówi Staś. - Na sofie - powiedziała Nel. - A twoi, Jasiu, gdzie śpią? - Moi to śpią na linie. - Jak to na linie? - No bo mama rano mówiła do taty: "Spuszczaj się szybciej, bo do roboty nie zdążysz" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5796 |
Raczkowanie
|
buehehe
pa dziewczyny do jutra hehehhe ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ---------- Do gór przyjechał reporter z pewnej gazety w celu przeprowadzenia reportażu na temat AIDS. Spotyka bacę i pyta: - Baco słyszeliście może coś na temat AIDS...?? Na to baca: - Ano panocku słysołem... A zabezpieczacie się baco jakoś przed tym AIDS?? - Ano panocku, zabezpieczom się. Nosze prezerwatywę założoną. Na to zdziwiony reporter: cały czas założoną...? To w ogóle jej nie ściągacie?? - Ano panocku ściągom... do sikanio i do dupczynio... hehehe to dla trollaaa ---------- Dopisano o 02:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ---------- • Tato czym się rożni teoria od praktyki? • Jasiu zaraz wytłumaczę Ci to. Spytaj się mamy czy dałaby murzynowi za 2000$. Jasiu podchodzi do mamy i pyta się: • Mamo dałabyś murzynowi za 2000$? • No wiesz synku. Meble by się przydały, a pensja mała. Dałabym ten jeden raz. Jasiu idzie do taty mówi, że mama by dała. • Jasiu teraz idź do siostry i spytaj się o to samo. Jasiu podchodzi do siostry i pyta się. • Siostra dałabyś murzynowi za 2000$? • Pewnie że tak. Miałabym na kosmetyki, imprezy i ciuchy. Jasiu idzie do taty i mówi, że siostra dałaby. • Teraz Jasiu idź do dziadka i spytaj się o to samo. Jasio idzie i pyta się. • Dziadku dałbyś murzynowi za 2000$? • Dałbym, bo wiesz emerytura mała, a na starość coś bym sobie kupił. Jasio poszedł i powiedział, że dziadek by dał. Tata mówi: • Widzisz synku w teorii mamy 6000$ w kieszeni. A w praktyce dwie ****y i pedała w rodzinie. W nocy Jasiu mówi do taty: -Tato a jaka jest różnica między cipą a cipką? A tata: -Jasiu jak chcesz wiedzieć to chodź ci pokażę. Idą do pokoju mamy i tata cicho podnosi kołdrę, potem sukienkę i mówi Jasiowi: -Widzisz to jest cipka. -A mogę dotknąć? -Nie bo się cipa obudzi! ![]() ![]()
Nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów.... Edytowane przez kalykaly Czas edycji: 2009-11-24 o 01:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#5797 |
Zakorzenienie
|
No dziś to już przegiełyście
![]() ![]() ![]() DagaGaga-Słoneczko Kochane pewnie nocka dziś nie przespana ![]() Ale jak wrócisz w czwartek to będziesz najszczęśliwszą na forum ![]() Trzymam dziś mocno kciuki za Ciebie, i będę myślami przy Tobie. Mam nadzieję, że obędzie się bez większego bólu, którego tak się bałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --Mysza-- 13 cm to też nie mało ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście wymiary wkładek są różne dla każdej firmy. A implanty anatomiczne i okrągłe też różnią się zasadniczo. Mentor ma od jakiegoś czasu jakiś nowy model okrągłych żelek o extra wysokim profilu-więc tam pojemność jest jeszcze większa w stosunku do szerokości. Niestety nie mam tabeli z tym modelem. Agnes-ciekawe co Ci dr odpowie na Twoją wiadomość. Widoczna jest zmiana pod piersią-ale miejmy nadzieję, że to jest jakiś etam gojenia ![]() Wszystkie zamieszczone fotki, które widziałam-w tunikach, cekinach, i bez bardzo kuszące ![]() ![]() ![]() Pomysł z rurą rozkładaną super ![]() ![]() ![]() Mykam i ja, miłego dzionka i buziak dla pierwszej na forum ![]()
#5798 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Weszlam na forum i najpierw ide sie przebic przez 11 stron ![]() zostawic Was same na pol dnia i prosze ![]() ![]() ![]()
#5799 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Do jasnej cholery, kiedy się nauczycie, że z trollem się nie dyskutuje. Zgłaszać i NIE GADAĆ z nim. Najstarsza zasada internetu:
NIE KARMIĆ TROLLA! |
![]() ![]() |
![]() |
#5800 |
Zakorzenienie
|
agness- sliczne sa te tuby , bardzo , bardzo sexi
![]() miskaa - Twoja sukienka jest bardzo ladna , mala czarna z takimi przodami wyglada super ![]() ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- oooooooo chyba jakas afera byla ide dalej czytac ![]()
#5801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście... anatomii można się było na Tobie uczyć ![]() ![]() ![]() ps. litości... kiedy ja to wszystko przeczytam ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5802 |
Zakorzenienie
|
ale sie usmialam
![]() ![]() ![]()
#5803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezla laleczka z Ciebie... i jak sexi ![]() ![]() ![]() Matko... juz sobie wyobrażam jakie fotki pojawia sie za parę miesięcy... strach się bać ![]() ![]() ![]() Meller będzie ściągal laski z tego forum na sesję do Playboy,a ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- w tym roku... biala sala ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5804 |
Zakorzenienie
|
No nareszcie
![]() ![]() Widze , ze jakis wredny troll byl w nocy ![]() ![]() Daga trzymam kciuki ![]()
#5805 |
Wtajemniczenie
|
płacze ze smiechu z wczorajszej pisown z Trollica hahahahahah
p.s kalykaly chcesz rady a propo banana/?. ;-)))
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-24 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#5806 |
Kazar Lady
|
mateczko, godzinę się przebijałam przez te Wasze nocne dyskusje..to leci szybciej niż czat..ale gorąco było..
a ja myślałam, że późno poszłam spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5807 |
Raczkowanie
|
Kochane jesteście!!!
![]() Bardzo wam dziekuję za teń śmieszny poranek!! Nieźle się uśmiałam.. ![]() ![]() ![]() Też chcę takie tubki sobie nabyć!!Moja P. dr nie pozwoliła mi jeszcze w fiszbinkach smigać...One maja być teraz tylko na specjalne okazje ( dla banana???? ![]() A te ![]() ![]() Jak Wy panny potem egzystujecie..jak do tak późnych giodzin świntuszycie?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5808 |
BAN stały
|
![]() ![]() DAGA-CALY CZAS TRZYMAM KCIUKI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2009-11-24 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#5809 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daga z pewnością już z pięknym biustem wypoczywa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5812 |
Wtajemniczenie
|
Marchwianka a ty byłaś wczoraj nielepsza? boki idzie zrywać przy Tobie hhahah
#5813 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5814 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5815 |
Kazar Lady
|
a ja siedze i ryję do monitora dzieci dziwnie na mnie spoglądają
![]() Czy ma ktoś kontakt z Dagą bo dziwnie sie pisze z zaciśnietymi kciukami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5816 |
Rozeznanie
|
no ja poszłam taka senna do łózka że na świntuszenie nie miałam siły, ale dzis kto wie, trzeba będzie odreagowac ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5817 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5818 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5819 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5820 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kochana ty popatrzec nie możesz, ale inni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.