|
|
#5791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
W tej pidżamie wygląda jeszcze znośnie,pasuje jej róż
.
|
#5792 |
|
Zakorzenienie
|
jak sie uśmiecha to spoko. Ale jak ma skwaszoną minke jest nie do zniesienia....
|
#5793 | |
|
xxyy
|
Cytat:
|
|
#5794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5795 |
|
Konto usunięte
|
Śliczna dziewczynka z niej
Niechże rozplotą więc jej te mysie,sznurkowate warkoczyki... Zapomniałam napisać o tej sytuacji w samochodzie chociaż ona mnie najbardziej...rozśmieszył a?wkurzyła? Po co Hanka gada do lusterka skoro dziecko ma obok,kilka centymetrów? Nie mogła patrzeć po prostu na nią? Głowę trochę skręcić? Przecież i tak postać Natalki nie odbija się w tym lusterku? Oj aktorka z tej Korzuchowskiej jak z koziej...
|
|
|
|
#5796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłaby uczesac kucyka a wogole to podciac te wlosy ,ma taka duza ,okrągłą twarz i te 2 warkocze sprawiaja ze wyglada jak prawdziwa Marynia ze wsi. makijaz moze nie bardzo ale zmiana uczesania jak najbardziej. |
|
|
|
|
#5797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faktycznie wygladało to jakby siedziala obok ,na zblizeniu mozna bylo zauwazyc iz siedziala z tylu- jak ty ogladasz serial ? :;-) Poza tym jak w tak poprawnym serialu mogliby posadzic dziecko z przedu -a kto zaplacilby mandat ?:-D ,przeciez wiesz ,ze soltysowi grozi wiezienie i odebranie pubu ;-)Haneczka przeciez z pensji opiekunka swietlicy nie dalaby rade ,musialaby poprosic tesciow a u nich przeciez emerytuki kiepskie, musialby pojechc do marty -ale przeciez biedna pani prawnik zostala oszukana podczas buduwy domu i stracili kupe kase a i dolary z wykladów sie Norbertowi szybko skonczyly bo musieli kupic sobie nowego syna ,wtedy Haneczka musialby poprosic Małgosie -biznesłumen od 7 bolesci ktorej nie stac na wlasne mieszkanie i mieszka kątem u biednych studentów ktorzy nie majac stalej roboty i mieszkania mysla o dziecku......nie dam rady dalej tak sie zdenerwowalam ,blagam cie obejrzyl koniecznie jakies 100 ostatnich odcinków w tedy przekonasz sie ze Natalka-scisnieta warkoczami-siedziala na tylnym siedzeniu :-D |
|
|
|
|
#5798 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki Paula ![]() Za karę będę klęczeć dziś do 20.00 na grochu,w kącie ![]() Do tego napiszę w specjalnym zeszycie 250 razy(albo nie,lepiej tyle razy,jaki numer miał odcinek z Natalką w samochodzie)-"będę uważniej oglądała serial". Kurcze byłam przekonana,że ona siedziała obok Ale kurka wodna czemu się do tego dziecka nie odwróciła po prostu? Paula,już spokój,spokój..ciiiiii... .. Wiesz,że złość( i nerwy też) piękności szkodzi?
|
|
|
|
#5799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję od razu poprawiłaś mi humor, jakże prawdziwym komentarzem naszego kochanego mjm
|
|
|
#5800 |
|
Zadomowienie
|
No i dobrze, ze nie nosi warkoczy
|
#5801 |
|
KWC
|
raczej paszczurzasta dziewczynka
wyjątkowo szpetne stworzenie według mnie, w dodatku nie umie grać. ![]() Nie wiem jak oni rozróżniają kiedy to dziecko jest w humorze a kiedy nie.. zawsze ma taką samą minę. Jakby kupę robiło
|
|
|
|
#5802 |
|
Zadomowienie
|
No nie jest piekna...
Ale nie przesadzajmy! Nie straszy!
|
#5803 |
|
KWC
|
no nie, ale do tv się nie nadaje.
|
|
|
|
#5804 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy już to czytałyście; Informacja pochodzi z blogu o MjM
"Znany aktor Robert Gonera prawdopodobnie ma załamanie nerwowe. Prosto z planu zdjęciowego serialu "Determinator" trafił do szpitala psychiatrycznego w Lublinie. Bełkotał i dziwnie się zachowywał. Twierdził, że jest... lekarzem, którego gra. Dziś ma zostać przewieziony do Warszawy. Aktor wczoraj rano wezwał policję. Pojechał swym samochodem do lasu i się zgubił. Policjanci po opisie miejsca zorientowali się, gdzie może być i pojechali po niego. Przedstawił się im jako doktor Piotr Skotnicki - postać z serialu, którą właśnie gra. Policjanci zdziwili się jeszcze bardziej, gdy znany aktor powiedział im, że chce zgłosić kradzież mercedesa swojego dobrego znajomego... Roberta Gonery. Kiedy okazało się, że aktor nie jest pijany, wezwali karetkę. Lekarz zbadał go i zdecydował, że konieczna jest wizyta w szpitalu.
Robert Gonera trafił do kliniki neuropsychiatrycznej, gdzie dokładnie go zbadano. "Nie mogę w to uwierzyć" - mówi "Faktowi" proszący o zachowanie anonimowości aktor, który również gra w filmie "Determinator". "Robert dzwonił do mnie w poniedziałek. Mówił, że spędził weekend z rodziną we Wrocławiu. Pytał, kiedy się spotkamy. Był wesoły, normalnie rozmawiał. Nie mam pojęcia, co mu się stało" - dodaje. Miejsce, w którym miał być kręcony kolejny odcinek "Determinatora", było przez cały dzień zamknięte. Nikt z ekipy filmowej nie udzielał informacji w tej sprawie. Obsadę zwolniono - nie wiadomo, na jak długo." Ale podobno już wyszedł ze szpitala i jego stan się poprawił,etc.Ale i tak nie zmienia to faktu jak się zdziwiłam kiedy to przeczytałam ![]()
|
#5805 |
|
Konto usunięte
|
Spray
Ale fakt,na tym zdjęciu nie wyszła może korzystnie-za to Mateusz z tym kwiatkiem w nosie słodko
|
|
|
|
#5806 | |
|
KWC
|
Cytat:
może to jakies zmiany neurologiczne, jakiś, tfu tfu, guz? Smutne... |
|
|
|
|
#5807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jakis rozyk albo co, bo blada, jakby zatwardzenie ja meczylo od tygodnia
|
|
|
|
|
#5808 |
|
Zakorzenienie
|
|
#5809 |
|
KWC
|
|
|
|
|
#5810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5811 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, zostawmy Natalę - zajmijmy się Teresą.
Jest o czym pogadać.
|
#5812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5813 |
|
Zakorzenienie
|
a może weźmiemy pod obstrzał Hanie...
niewiem jak Was ale mnie ona tak działa na neurony że szok... Jej gra jest beznadziejna. Mogłaby coś ożywić ta łepkowska jej image. Fryzurka była spox na początku a teraz wygląda jak ... no brak słów... I ta rozmowa z lusterkiem. No kaplica.
|
#5814 |
|
Raczkowanie
|
Ja znam pare wierszyków miłosnych mogłabym nawet mu wysłać ale to marzeni. np taki: Moje marzenia, moje sny, codzień dla Ciebie jestem w nich. Słońca żar i możesz mieć wszystko co mam... Kiedy tylko zechcesz zatrzymam czas, złożę u Twych stóp kolorowy świat. Byś zrozumiał jak bardzo kocham Cię, przerosnę nawet siebie, pokonam własny lęk. Zostań ze mną, zawsze kochaj mnie, pokonamy ciemność, odnajdziemy dzień. Bądźmy jak dwa ptaki, w niebo wzbijmy się, za tą wielką chmurą odnajdziemy cień. I tak już do końca będziemy trwać, wtuleni w siebie pod niebem pełnym gwiazd ![]() lub taki: Jesteś bliską mi osobą, Krótko mówiąc - kocham Cię. Chcę być zawsze tylko z Tobą, Twą bliskością cieszyć się. Pragnę patrzeć jak się śmiejesz I jak ronisz smutku łzy. Uwierz proszę, że istniejesz W moim sercu tylko Ty. znam jeszcze więcej ![]() jak chcecie to piszcie na mego meila: kasia.piszczatowska@wp.pl |
|
|
|
#5815 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia Ty ciągle off topujesz
po co wklejasz wierszyki na wątku o serialu?
|
#5816 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ja też nie wiem
|
#5817 |
|
Zakorzenienie
|
|
#5818 |
|
Zakorzenienie
|
|
#5819 |
|
Raczkowanie
|
Dlatego że jest 'przepaszczurzasta'? Uważasz, że w telewizji powinny występować li tylko dziewczęta rodem z amerykańskiej reklamy płatków śniadaniowych? Nie rozumiem zupełnie jak można zupełnie bezpodstawnie obsmarowywać niespełna 11-letnią dziewczynkę przez pryzmat infantylnej roli napisanej dla niej przez scenarzystów?! To nie jest blond diva po seansie w solarium wyginająca się do paparazzi i udzielająca idiotycznych wywiadów do brukowców, więc nie wydaje mi się, żeby zasługiwała na takie oceny. Przy okazji, rola Gieni w Jasminum Kolskiego też może wydawać się wytrawnym melomankom płaska, ale czyż nie jest urocza?
Dla porównania, zdjęcie Marcjanny, moim zdaniem dużo bardziej urodziwe od wielu, których wdzięki prezentują wasze avatary. |
|
|
|
#5820 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem Gienia a Natalka są bez porównania
I nie chodzi mi tu nawet o wygląd.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

.

myslalam ze Natalka dostala pierwszy okres i dlatego taka smutna