![]() |
#5821 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Cytat:
Przed ciążą zaczęłam prace w redakcji. To już jest wogóle kosmos kompletnie nienormowany czas pracy ![]() ![]() Julka dostała melisal i śpi. Ciekawe jak długo. Dzisiaj przekopałam nasze formu i noworodka szukając odpowiedzi dlaczego noce są tak niespokojne. To podobno taki etap w rozwoju. Dużo bodźców a układ nerwowy nie jest jeszcze w pełni wykształcony. Z wiekiem to się poprawia i normuje. Pozostaje tylko czekać. Julka zamiast wyciszać się wieczorem to szaleje na całego. Jest strasznie nerwowa, wszystko przeżywa. Nawet zaczynam zastanawiać się nad wizytą u neurologa. Haniu gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#5822 |
Wtajemniczenie
|
Haniu gratuluje
![]() ![]() ![]() co do pracy TZ tow to moj tez to roznie bywa. praca zalezna od pogody ( pracuje przy dociepleniach budynkow) jak deszcz to pracy nie ma i wtedy dniowka odpada. na szczescie ta zima jest laskawsza i pracuja normalnie bo wrok temu to siedzial w domu i kiepsko bylo. a zarobki - coz nie czuje tego. co tudzien dostaje zaliczki, i to rozne raz dwie stowki a raz cztery. a rozliczenie z reszty jak skoncza cala sciane. wolalabym dostac co miesiac konkretna kwote. oplacilabym rachunki i wiedzialabym co moge kupic i na co sobie pozwolic. a tak pieniadze leca przez palce i nie wiadomo na co 1700 zaliczki od polowy grudnia wybrane. na szczescie w przyszlym tygodniu maja rozliczenie. moze sie kupi cos do domu.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#5823 |
Zakorzenienie
|
Nie Joasiu teraz na kilka lat jesteśmy skazani na to miasto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5824 |
Zadomowienie
|
Brawo Haniu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie my to jakieś ![]() ![]() JAkby którejś nerwy puściły to proszę zobaczyć co trzeba zrobić ![]() ![]() Ps. na zdjęciu to nie jest Kamilek ![]() buźka - jeszcze tylko jedno spać - jak ja w pracy wysiedzę ![]()
#5825 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o huśtawke to właśnie wczoraj Tż kupił Pati ale jeszcze nie ma na czym wisieć
![]() ![]() Co do pracy Tż to też różnie wraca ale stara się raczej tak normalnie choć on godzin pracy nie ma ściśle określonych ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki wam bardzo za kciuki i gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5826 |
Zadomowienie
|
Haniu WIELKIE GRATULACJE!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5827 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
Gorące życzenia dla naszej Natalki ![]() ![]() Kostko to żaden wstyd ![]() ![]() Dziś jade po mojego Czupurka ![]() ![]() ![]() Miłego dnia, lecę na włoski ![]()
#5828 |
Zadomowienie
|
Ogromne buziaki dla Natalki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#5829 |
Zakorzenienie
|
Dużo zdrówka dla Natalki
![]() ![]() Kostko szczęcie tu ma bardzo duże znaczenie ![]() ![]() Agiko ty Kamilka to dzisiaj wymęczysz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5830 |
Rozeznanie
|
Dzieńdo JAZDObereK!!!
![]() Agiko jakiś środek na spowolnienie ruchów zarzuć bo pewnie bedziesz miała ochote wytulic i schrupkać Kamilka ![]() Ja wczoraj latałm po miescie za lalką Barbie ciężarną i qurde nigdzie nie znalazłam!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zuza ma katar,ło cho cho!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5831 |
Zadomowienie
|
Normalnie nie mogę wysiedzieć i na niczym się skupić. dobrze, że zaraz zaczyam regularne spotkania, to czas zleci
![]() Płatku pytalaś mnie kiedyś o te pneumokoki, a ja nie odpowiedzialam, bo wyjechałam. Moja koleżanka szczepiła córeczkę i mówiła mi że:
Ja też nienawidze jak TŻ nie ma ![]() Daria, napisz co lekarz powiedział? A gdzie Meme?
#5832 |
Rozeznanie
|
ło qurde
![]() ![]() ![]() jeszcvze o maszce i wiktorii, jest lepiej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5833 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Agiko
![]() Dario ostatnio podczytuje maszke ![]() ![]() Właśnie wczoraj podawali w wiadomościach, że do jakiegoś szpitala trafiło kilka osób z biegunką i wymiotami i nie dopuszczają do nich rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5834 |
Zadomowienie
|
Buziaczki dla Natalki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko żaden wstyd, ja poprostu naprawde miałam szczęście i to wielkie bo ty oblałaś za głupie parkowanie, a mi wczoraj zahamował w pierwszej minucie na mieście przed pasami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurde ja też zaczynam myśleć o tej szczepionce i wsumie to teraz by było 600zł musze pogadać z Tż ![]() Daria dzieci są boskie ![]() Agika nie martw się Kamilek napewno nie będzie płakał ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5835 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najserdeczniejsze zyczenia dla Natalki, duzo usmiechu na buzce ![]() ![]() ![]() co do prawa jazdy ja zdalam jazde za drugim razem. za pierwszym taka stremowana bylam ze na manewrach mnie oblal. a za drugim juz poszlo gladko. wiedzialam juz jak to wszystko wyglada, ale tez mialam fajnego faceta ktory mnie pokierowal na manewrach. chociaz ciocia TZta to bodajrze za siodmym razem zdala jazde. ale oststnio przyznala sie ze na rondzie pod prad pojechala. ![]() Agiko ja tak mysle ze Kamilek jeszcze cie dzisiaj zaskoczy. wiem z doswiadczenia ze dziadkowie potrafia nauczyc wnuczki wielu rzeczy. znajomych synka to babcia nauczya rozpoznawac piec liter. wie ze R to rowerek, W to wiaderko i jeszcze trzy inne. w wieku dwoch lat.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5836 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy za wszystkie buziaczki i uściski
![]() ![]() Agiko jeszcze nie wiem, kiedy bedę miała egzamin bo sie nie zapisałam ![]() My chcemy zaszczepić Natkę jak skończy roczek. Podejrzewam, że z czasem te szczepienia wejdą w obowiązkowy program szczepień...ale to z dłuuuugim czasem ![]() Agiko, masz juz Kamilka przy sobie? Jak zareagował jak Was zobaczył? ![]() Dziewczyny doskonałe z Was "wrony" ![]() ![]() ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5837 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, gdzie uciekłyście? Pusto tu dzis strasznie...
![]() Ide spać, nie ma do kogo gęby otworzyć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5838 |
Wtajemniczenie
|
Jak dzisiaj u nas pusto
![]() Buziaki dla naszej Natalki ![]() W dzień nadrabiałam trochę razem z Julką nieprzespaną poprzednią noc. Poszłam spać o 2 a o 5 znowu była pobudka. Żeby było mało Julka ma pleśniawki ![]() Kra, kra dla Kostki. Nie ma to jak być profesjonalną wroną. Załóżmy wątek: krakanie na życzenie ![]() Agika pewnie tuli swojego syncia. Tylko go nie schrup!!!! Ide spać a raczej czekać na julkowy alarm. Jutro mega zakupy na niedzielne przyjęcie. Dobrze że babcia się zlitowała i zostanie z Julką.
#5839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5840 |
Rozeznanie
|
joasia jeszce tylko 5dni do wilekiej balangi
![]() ![]() i posypią sie roczki.styczniówki juz mają po imprezach i mogą odpocząć. ![]() a i jeszce Łukasza bratanica mówi ,,kórewna,, zamiast królewna a druga mówi wuja ,,utasss,,zamiast łukasz ![]() czekam na meza az wróci zpracy to sobie popatrze na niego na skyp-ie trochu przed snem. to może WYkrACzeCie żebym szybciej poleciał z zuzą do łukasza? prosze!a no i żeby znalazł prace, bardzo prosze gwiazdy. |
![]() ![]() |
![]() |
#5841 |
Zadomowienie
|
Dario -- KRA KRA KRA
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#5842 |
Zakorzenienie
|
Widze Joasiu, że dalej nieciekawie u Was z nockami
![]() ![]() ![]() ![]() Dario kra kra kra ![]() ![]() Tż pojechał do pracy, Mati zasnął ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5843 |
Zadomowienie
|
Ja mam mega lenia, nie chce mi się sprzątać
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#5844 |
Zadomowienie
|
Ch_ago, mojemu zdażyło sie juz kilka razy, że wrócił po 1-ej w nocy, wychodząc koło 19-tej. Też mówił, że na godzinkę do kumpla, a wracał po kilku godzinach podchmielony, nie dzwoniąc wcześniej, że wróci później
![]() Joasiu, pewnie obydwie z Julką jesteście wymęczone niespaniem, współczuję szczerze ![]() Dario...kra, kra, kra.... ![]() Mariqo...ależ nasz wątek byłby bogaty ![]() ![]() ![]() Wklejam zdjęcia z kąpieli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5845 |
Wtajemniczenie
|
To se pokracze dla Darii kra kra kra
![]() Ale cudna nasza Natalka ![]() Chaga głodówka dobra rzecz ![]() Jutro roczek ![]()
#5846 |
Zadomowienie
|
Serwus hello
![]() Kostko śliczna Natalka, widać że ma radochę ![]() ![]() Daria kra kra wszystkiego pomyślnego - pracy i tulenia szybkiego ![]() A tak w ogóle, to gdzie Meme się podziała ![]() Joasiu - udanej imprezki. Oto od jutra oficjalnie zostanie zapoczątkowany sezon imprez roczkowych ![]() ![]() ![]() A teraz o Kamilku. Jestem cała szczęśliwa, bo jest już z nami. Ależ cudownie jest ![]() ![]() ... No nic idę się wykąpać i spać ![]() Dobrej nocki
#5847 |
Zadomowienie
|
Agiko -- miło poczytać jak Wam się udało spotkanie
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5848 |
Zakorzenienie
|
Joasiu udanej imprezy.
Kostko Natalka ma widać świetną zabawę ![]() Agiko tak się bałaś spotkania z synkiem, a on widzisz tak się strał by zainponować rodzicom ![]() ![]() Meme gdzie jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5849 |
Zadomowienie
|
jestem, jestem....nie odzywałam sie, bo jakos nie miałam chwili siaść do kompa, a w piatek tak kijowow sie czułam ,ze cale popoudnie ryczałam, bo doszłam do wniosku ,że nie donosze tej ciaży...czarne myśli roiły mi sie w głowie z szybkoscia swiatła i dopiero jak Rafał wrócił, to się uspokoiłam. Myslałam ,ze mi wody odchodzą, bo po tej dopochwowej luteinie strasznie "ze mnie cieknie", poza tym brzuch mnie bolał i w ogóle...ale juz jest ok. Doszłam do wnoisku ,ze zachowuje się, jakby ta moja córka była wyczekanym i wystaranym dzieckiem, jakbysmy przed tym mieli jakieś straszne doswiadcznie z niemożnosćią zajscia w ciażę i o to spełniły się nasze marzenia - normlanie trzesę się nad sobą, jak nie wiem! Przy Fifku tak nie miałam....odbija mi...
kompletnie nie wiem, co sie uwas dzieje, bo nie miałam kiedy tego nadrobić - widzę tylko jakieś krakania....czyżbym o czyms nie wiedziała? Ktos jest w ciaży? Zaraz się pzryznawać!!!!! Kra kra kra! nie wiem na co, ale od przybytku głowa nie boli ! ![]() i dalej nie mozemy się zdecydować na imię.... ![]()
#5850 |
Zadomowienie
|
Witam w słoneczną niedziele
![]() Tiaara siusiawka= truskawka ![]() ![]() Joasiu udanej imprezy życze ![]() ![]() ![]() Kostko Natalka jak zwykle super modelka ![]() ![]() ![]() Chaga Joasia ma racje głodówka dobra rzecz ![]() Agika dobrze że już jesteście w komplecie ![]() ![]() Daria KRA KRA KRA Meme nie zamartwiaj się już pół ciąży masz za sobą i dokońca napewno ją donosisz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.