|
|
#5821 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: M jak Miłość:)
Bo Kasia kocha ten serial
|
|
|
|
#5822 |
|
Rozeznanie
|
ładna dziewczyneczka,, odrazu inna buzia jaks ie uśmiecha, jak ktoś chce sie doczepić to zawsze coś znajdzie, dziecko jak dziecko
|
|
|
|
#5823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bardzo lubię Natalię, uważam, że jest bardzo sympatyczne i może nie gra za specjalnie, choć muszę powiedzieć, że w mojej rodzinie jest kilka dzieci, którzy bardzo mi ją przypominają Natalię. Są mili, spokojni i bardzo nieśmiali. Myślę, że nie powinni zrobić z niej drugiej Bożenki z "Klanu".
|
|
#5824 |
|
KWC
|
Rzecz gustu, drogie panie. Inne "jadą" aż miło po takiej Agniesi, a ja akurat uważam, że to śliczna dziewczynka i wyrośnie z niej bardzo atrakcyjna kobieta.
Poza tym jak się ma talent to z tekstu o płatkach śniadaniowych można zrobić świetną rolę. Po prostu jedni mają talent i aparycję "do kamery", a inni nie, i tyle. Według mnie Marcjanna Lelek tego talentu nie ma, więc powinna chociaż ładnie uśmiechać się do kamery, bo największym atutem dziecka jest urok ,ale tego też nie umie pokazać. I tyle. |
|
|
|
#5825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem o co tyle szumu. Wiadomo, że dzieci są różne ale aktor to jest aktor. Nie można kogoś wciskać na siłe dla serialu bo "jest biedny", "brzydki", "nie ma gdzie mieszkać" itd mimo, że nie ma talentu.. A ta dziewczynka .. no nie ma co kryć.. gra bardzo słabo. Jako dziewczynka z Domu Dziecka powinna wg mnie wzbudzać trochę sympatii, trochę współczucia. A mi ona po prostu działa na nerwy ![]() |
|
|
|
|
#5826 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy byłyście kiedyś w Domu Dziecka? Dzieciaki z bidula z reguły nie wzbudzają sympatii. Często pomagam w Domu Małego Dziecka i powiem Wam szczerze, że pierwsze uczucie, która wzbudzają, to obrzydzenia. Bo są brudne (wbrew zapewnień ze strony organów władzy), zaniedbane, nierzadko okropnie zakatarzone i z kupą w pampersie. Starsze dzieciaki robią wszystko, żeby wzbudzać współczucia. I nawet po adopcji przez długi czas boją się łaski przybranych rodziców. To niestety bardzo częsty scenariusz. Dlatego uważam, że gdyby Natalka, dziecko z taką przeszłością i w dodatku borykające się z ciężką choroba i której rodzice też miewają poważne problemy, chodziło bez przerwy przyróżowane i z uśmiechem od ucha do ucha, to dopiero było by sztuczne.
Poza tym uważam, że nazywanie jakiegokolwiek dziecka przepaszczurzastym czy szkaradnym jest okropne. Może jestem naiwna. A jeśli chodzi o reklamę płatków śniadaniowych, to chodziło mi o takie stereotyp szczęśliwej rodziny, z promieniejąca mamusią w fartuszku, złotowłosą niebieskooka córeczką, uroczym niemowlakiem i tatusiem w garniturze. Dlatego 'uśmiech z reklamy płatków śniadaniowych' oznacza nie tyle sztucznie zagrany uśmiech, co zupełnie udawany. |
|
|
|
#5827 |
|
Zakorzenienie
|
Mówienie,że ktoś jest brzydki, okropny i jeszcze jakiś tam jest trochę nie na miejscu
To serial,więc można krytykować,że ktoś słabo gra,ale że jest brzydki? Może wy jesteście zabójczo piękne,ale nie mówcie w ten sposób o innych
|
|
#5828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak to teraz sie okaze ze jestesmy podle bo dzieci z domów dziecka a dla nas brzydkie ,glupie ,brudne . |
|
|
|
|
#5829 |
|
Zadomowienie
|
Ja w ogóle uważam, że nie powinno się oceniać wyglądu. Bardzo nie lubie jak ktoś mówi, że ktoś jest brzydki, szkaradny, czy ohydny. Każdy ma swoje plusy i minusy. Wiem tez, że to zawsze boli jak się od kogoś taki "komplement" usłyszy, to bardzo obniża poczucie własnej wartości. Poza tym znam pare osób, które tak oceniają i stwierdziłam, że mówią złe rzeczy o innych, bo chcą w ten sposób się podbudować w swoich oczach i oczach innych.
Dla kogos dana osoba jest niepiękna, a dla innych jest idealna. Dla mnie wszyscy mają w sobie piękno. Ach, szkoda mi się tej Natalki zrobiło, bo jestem pewna, że to miłe dziecko.
|
#5830 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm... poniewaz widzę że dyskusja zmierza w nieciekawym kierunku proponuje zmienic temat.
Nareszcie! Jest gotowa nowa czołówka serialu. Na ekranie pojawi sie od odcinka 485, ale mozna ją już zobaczyć tutaj: http://www.m-jak-milosc.pl/index.php?p=art&id=1106 I jak Wam się podoba? Bo mnie bardzo! Jest taka żywa i kolorowa. Fajnie!
|
|
|
|
#5831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#5832 |
|
Raczkowanie
|
Wybacz, ale wydaje mi się, ze nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
|
|
|
|
#5833 |
|
Zakorzenienie
|
uroda Natalki to wszystko rzecz gustu, jak dla mnie jest o niebo lepsza od Agnieszki.
I lepiej gra może teraz "pojeździmy " po kimś innym, np. po Grażce? zawsze mi się wydaje, że ona ma za krótką szyję
|
#5834 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeej, nowa czołówka.
A cóż im się stało? ![]() Edit: Chyba mi się nie podoba. Jeszcze nie wiem.
|
#5835 | |
|
KWC
|
Cytat:
Gocha ślicznie wyszła I czemu akurat Muszysko trafiło do czołówki, skoro jest tylko jedną z postaci dodatkowych i nie wchodzi w skład klanu Mostowiaków? Powinna byc jakas sensowna zalezność: albo wszyscy bohaterowie, którzy mają swoje rozbudowane wątki, albo tylko Luckowa familia. Szkoda, że zrezygnowali ze zdjęcia rodzinnego na tle domu. Nie mogę się przyzwyczaić. |
|
|
|
|
#5836 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Nie rozumiem, co w nowej czołówce robią Madzia i Kuba. Natomiast brakuje mi Mateuszka i Natalki. Nie wiem, dlaczego ich pominięto.
![]() Bardzo ładnie wygląda Marta.
|
#5837 | |
|
KWC
|
Cytat:
może potrącali z gaży za twarz w czołówce i niektórzy się nie zdecydowali |
|
|
|
|
#5838 |
|
Zakorzenienie
|
|
#5839 |
|
KWC
|
|
|
|
|
#5840 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie widzialam tej nowej czolowki
.
|
|
|
|
#5841 |
|
Zakorzenienie
|
Sama się zastanawiam nad tą peruką
.Pozatym przeczytałam że Ona chciałaby mieć jeszcze dziecko.'- Już na nic nie czekam. Po prostu żyję teraz. Właśnie skończyłam 40 lat. To nieraz mnie dziwi. Nic nie planuję, mam jednak marzenia. Chciałabym pojechać z Inką do Indii, zagrać u Krystiana Lupy, mieszkać na wsi. Nie wiem, co będzie za rok. Niczego nie można wiedzieć na pewno. Miałam już nigdy nie zagrać w tenisa, powiedzieli lekarze dwa lata temu. Tylko jeden dawał szansę. Po zabiegu kazał mi trzymać rękę w górze 48 godzin. Bardzo bolało. Trzymałam. Gram. Wszyscy mówią, że nie mogę mieć dziecka po chorobie. A może będę je miała? W moim nowym życiu wszystko może się stać.'
|
#5842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5843 |
|
Zakorzenienie
|
LoLcIa123 dziekuje
. ale ze mnie gapa . co do czolowki to ten poczatek przypomina mi filmy weselne |
|
|
|
#5844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Marulek jakoś grubo wyszedł moim zdaniem.
|
|
#5845 |
|
BAN stały
|
Brakuje też Marcina i Marzeny.No chyba,że znikną wkrótce,ale póki co nic tego nie zapowiada?A wręcz przeciwnie,mam wrażenie,ze szykują związek Małgosi z Marcinem więc dziwne,ze go nie ma.
A brak Mateusza i Natalii to już gafa. |
|
|
|
#5846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. niech ilona lepkowska tu zajrzy to moze w koncu cos drgnie .
|
|
|
|
|
#5847 |
|
Zakorzenienie
|
To Marysia ma perukę?
Dobrze wiedzieć. ![]() Kiedyś widziałam z nią wywiad. Miała czarne włosy. I od tamtej pory, czekam z niecierpliwością, kiedy pokaże się w serialu w czarnych włosach. To się chyba nie doczekam.
|
#5848 |
|
Zakorzenienie
|
|
#5849 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę? Nie wiedziałam. Biedna. Cieszę się, że tak dobrze się trzyma.
|
#5850 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa ramówka nawet ujdzie
Chociaż wkurzają mnie te serduszka i wogóle ale w końcu to MjM ![]() Tylko ten nowy Łukasz jakiś taki niebardzo...wygląda jakby miał garczek na głowie
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

To serial,więc można krytykować,że ktoś słabo gra,ale że jest brzydki?
Może wy jesteście zabójczo piękne,ale nie mówcie w ten sposób o innych 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. niech ilona lepkowska tu zajrzy to moze w koncu cos drgnie