|
|
#5911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Piotrek używa dobrej pasty do zębów
|
#5912 |
|
KWC
|
Boże, ta cała akcja z psychopatycznym Sławkiem i strzał Kuby.. jakie to było niewiarygodne
|
|
|
|
#5913 |
|
Wtajemniczenie
|
To moze ja tez sie dolacze do ploteczek
Po obejrzeniu kulis doszlam do wniosku, ze ta Marzena to jakas nienormalna jest:/ teraz nienawidzi Kuby, bo staral sie ja obronic hehe. |
|
|
|
#5914 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie! on naraza sie na utrate zawodu dla niej a ta jeszcze niewdzięczna
|
#5915 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy jakby Sławek podciął gardło Kubie, albo w jakiś inny sposób go uszkodził to czy Marzena znienawidziłaby Sławka?
![]() Jakaś dziwna ta Marzena.To sie dopiero nazywa chora miłość A mnie się podobała dzisiaj bluzka Gośki
|
#5916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5917 |
|
Zakorzenienie
|
Gośka miala strasznie podobną bluzke do Kingi..
Dorota mnie wkurzyła... NO PRZEGIĘŁĄ PAŁE ![]() ale texty Reni mi sie coraz bardziej podobają ![]() ![]() ![]() szkoda mi pawła ta teresa to głupia jest aha! zapomniałabym Sylwia (ta laska z oazy) skąd oni ją wytrzasnęli?? kiepsko gra i jeszcze sepleni... fatalnie
|
#5918 |
|
Wtajemniczenie
|
on chciał ją zabić, a ona go kocha ...achh miłość jest ślepa
|
|
|
|
#5919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5920 |
|
Zakorzenienie
|
A Renia też nieźle dzisiaj wyglądała
|
#5921 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A może mi ktoś opowiedzieć?Bo nie oglądałam .Proszę!
|
|
|
|
|
#5922 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5923 |
|
Zadomowienie
|
6 lat ta sama czolowka i na ostatnie 8 miesiecy nowa? Nie wydaje Ci sie to malo logiczne i ekonomicznie nieuzasadnione?
|
#5924 |
|
Zakorzenienie
|
ech... akcja z Dorotą - wkurzająca.
A tak lubiłam Rogowskiego! Co z niego za facet że nie umiał OD RAZU wyjaśnić sytuacji. W ogole nie rozumiem tego wątku skoro Marysia i tak ma byc z tym nowym... Te cale perypetie z Dorota mialyby jakis sens tylko gdyby Marysia i Artur mieli w koncu byc razem.
|
#5925 | |
|
BAN stały
|
W pracy będę
![]() Cytat:
Na oficjalnej stronie jest podobno sprostowanie Łepkowskiej,że te wieści o zakonczeniu to była tylko plotka. |
|
|
|
|
#5926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chciał w głupiej sytuacji stawiać Doroty a Marysię w jakiej postawił? Wiem, że to tylko serial, ale wkurzył mnie
|
|
#5927 |
|
Zadomowienie
|
No wstrętna ta Dorota, chyba jej od tych chemikaliów na łeb siadło. Ależ mnie nerwy złapały, nie znoszę żmij. A Rogowski to laluś, zero męskiej inicjatywy. Stał jak wryty, nie wytłumaczył tylko potem zadzwonił i płakał.
A ta Marzena to też by się w głowe pukła, sama nie wie czego chce... nie kocha, nie potrafi się zakochać, a jasno nie daje do zrozumienia, że nic z tego bo kiedy coś mówi do Kuby, to "Kubusiu...." bleee Honorata się pojawiła, a tak bardzo za jej marchewką tęskniłam i ta jej córeczka, udaje teraz taką miłą i sympatyczną i mądrą w tej rozmowie z mecenasem. I jeszcze ta Teresa z kwiatka na kwiatek, mam nadzieje że teraz kiedy znów wróci do Pawła to on będzie szczęśliwy z inną kobietą i wtedy zobaczy, jak to boli gdy ktoś się bawi uczuciami. |
|
|
|
#5928 |
|
BAN stały
|
No błagam,opowiedzcie mi bo pęknę z ciekawości
|
|
|
|
#5929 |
|
Zadomowienie
|
Dorota - no przegina, przegina i jeszcze raz przegina!
A Marzenke to już przestałam lubić! 'Kubusiuuu...' matkooo! ;/ |
|
|
|
#5930 |
|
Zakorzenienie
|
_Magda: (Poznaj moje dobre serce
Na Łowickiej zorganizowany zostaje "Opłatek".Przyjaciele Madzi nagrywają dla niej życzenia świąteczne, które maja zamiar jej wysłać.Paweł idzie do kancelarii pożegnać sie.Mecenas żałuje, ze Paweł opuszcza stanowisko pracy.Pani w rudych włosach ( nie pamietam imienia ) rozmawia z Pawłem, potem czeka na niego pod domem i prosi, zeby wrócił do pracy.Mówi, ze nie wie jak ma poradzic sobie z córką.Paweł podbudowany dołącza do grona przyjaciół.Rozpakowują prezenty, wreszcie Marzena idzie do mieszkania po placek i widzi ślady błota w kuchni.Za chwile wychodzi Kuba niby do pracy i słychać krzyk Marzeny.Kuba wkracza do akcji.Widzi Sławka trzymajacego nóż tuż pod gardłem Marzeny.Reszta ludzi podsłuchuje co sie dzieje za zamkniętymi drzwiami.W pewnym momencie słychac strzał...Aha i okazuje sie, ze Teresa nie moze spędzić świąt z Pawłem, bo Agnieszka jest chora(??nie jestem do końca pewna ), ten jest niepocieszony i załamany.W przychodni lekarze i pielęgniarki organizują sobie przedświąteczne spotkanie plus rzecz jasna prezenty.Dorota zamienia podpisane kartki z imionami jej i Marysi.Wczesniej zorientowała sie, ze Maria ma dostać od Artura naszyjnik.W efekcie Maria dostaje ciepłe papucie a Dorota naszyjnik i zaproszenie na Sylwester Artur stoi zdezorientowany z rozciapierzoną buzią.Potem dzwoni do Marii i przeprasza, mówi, ze naszyjnik był przeznaczony dla niej i nie wie jak doszło do tej pomyłki.Mówi tez, ze nie wie jak to będzie bo Sylwestra chciał spedzić właśnie z nią.Maria mówi, ze nie chce rywalizować z Dorotą![]() Przepraszam, ze tak chaotycznie, ale spadam na "Czekolade"
|
#5931 |
|
BAN stały
|
Dzięki Sweet,Twe serduszko zostało docenione
|
|
|
|
#5932 |
|
Zakorzenienie
|
|
#5933 |
|
Raczkowanie
|
co sadzicie o nowej fryzurze Ani?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5934 |
|
KWC
|
|
|
|
|
#5935 | |
|
Wtajemniczenie
|
SERIAL NIE ZNIKNIE Z EKRANU!
Wczorajsza wiadomość w Dzienniku to prowokacja, zazdrośni o popularność serialu bajkopisarze z gazety chyba się zbłaźnili Cytat:
i wszystko jasne ![]() zamiast zaszkodzić tylko pomogli
|
|
|
|
|
#5936 |
|
Zakorzenienie
|
|
#5937 |
|
KWC
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5938 |
|
Zakorzenienie
|
Poznać tusz po szczoteczce. No, no..
Chylę czoła.
|
#5939 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#5940 |
|
Rozeznanie
|
a mnie sie podoba
nie wiem jak bedzie wygladac z przodu (ze tak powiem ale ogolnie podoba mi sie.jeju, ale mnie marzenka denerwuje. biedny kubus... tylko czy nie bedzie mial teraz problemow? zabil w obronie czlowieka, ale wiecie jakie jest nasze durne prawo... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

A mnie się podobała dzisiaj bluzka Gośki

.Proszę!