Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 199 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-08, 23:43   #5941
takaja13
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

[QUOTE=iloona79;40208954]madlen
Dużo większego to tak nie dostaniesz,ale zawsze to lepiej jak dr jest przygotowany na więcej opcji,bo pomiary robione "na zewnątrz" to jedno,a jak już ponaci i zajrzy "do wewnątrz" to wie więcej.
Ja podobnie jak Ty na początku myslałam-umawiam się na takie to takie mają być,ale zrezygnowałam z tego podejścia,bo jednak stwierdziłam-niech dr robi tak,żeby one dobrze wyglądały bo w końcu o to tu chodzi...oczywiście do sylwetki też muszą pasować,ale na pewno nie przejdzie nagle z rozmiaru 370 na 500...tego się nie martw,bo nie sądzę aby aż tak kolosalne zamiany miały miejsce

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

takaja,
ja już kiedyś tu pisałam o tym,że doczytałam jak ona robiła te cycki w PL bo w Szwecji jej odmawiali ze względu chyba na padaczkę...a tutaj to zataiła przed lekarzami no i wyszło jak wyszło. Operacja i przebudzenie przebiegły prawidłowo,ona później dostała tego wstrząsu anafilaktycznego i zapadła w śpiączkę.A sprawa by pewnie nie ujrzała takiego światła dziennego gdyby nie to że nałożyły się tu dwie kwestię-operacja była przeprowadzona w miejscu nie do tego przeznaczonym no i wypłynęło...ale strach oczywiście pozostaje.Czasem możemy przecież mieć jakąs chorobę "utajoną" i d..a No ale też robimy po to pewne badania-wiaodmo,nie wszystkie,ale jakies tam ktorych ważny jest wynik dla przebiegu operacji...

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość

takaja,
bo on Ci dobrze napisał-jak też Darcia pisała-to jest takie nakręcanie się!!Ja nawet na żadne fora nie wchodziłam przed pójsciem na konsultację.Nie chciałam ieszać sobie w głowie a znajomym i rodzinie też nic nie mówię,bo byłoby to samo...Wiedzą ylko koleżanki,które też robiły piersi i wszystkie mają dzieci i też to przerabiały,wiec od nich mam wsparcie.
Ja na penwo jeszcze lepiej się poczuję,jak będę miała wszystko że tak powiem "poukładane" z dziećmi,remontem itp. Bo teraz to zapanował pewien chaos w moim życiu i miałabym na 100% wyrzuty.A tak,jak juz pokonczę te inne "zadania", ogarnę się z dziećmi,znaczy bede mieć pewnosc ze będzie miał kto mi pomoc,to wtedy pójdę pod nóż.Oczywiście zawsze może się coś wydarzyć,ale trzeba być dobrej mysliJa już nabrałam pewności i jestem zdecydowana na 1000%
A to patrz o tej padaczce juz nie doczytalam ale jak zobaczylam dziewczyne przed i po operacji to wiem jedno nie mozna ukrywac nic przed lekarzami dla wlasnego dobra zreszta.
Ja tez niby jestem przekonana nawet na 100.000 % ale cykam sie na tyle samo ja to wlasnie taka durna jestem,ze naczytam sie sie a pozniej mam powody do zadreczania taki typ chyba meczennicy hehe

a tak na powaznie to wyczytalam ,ze ponoc nie zaleca sie przy depresji takiej operacji a pozniej maly mi wylaczyl kompa i nie moge juz tego znalezc i nie wiem teraz czemu nie mozna

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:37   #5942
unsafe_girl
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
po za tym nie chcialabym sie dowiedziec po operacji ze mam duzo wieksze piersi .niz przed operacja co ustalam z lekarzem rozmiar. zrobilabym awanture lekarzowi jakbi mi wstawil 500ml bez mojej wiedzy
W moim przypadku to akurat jestem lekarzowi za to wdzięczna Rozmawiałam z nim jeszcze przed op, wiec wiedział jaki efekt chcę uzyskać. Też nie chciałam za dużych piersi, ale teraz już wiem, że 400 ml na pewno by mnie nie usatysfakcjonowało. Mój lekarz przed włożeniem implantu sprawdza rozmiar specjalną pompką (może ktoś to lepiej wytłumaczy), więc widzi jakie piersi wyjdą.
Sama na początku się przeraziłam, jak usłyszałam jaki mam implant, ale naprawdę pan doktor odwalił kawał dobrej roboty
Ma jednak idealne oko, jeżei chodzi o dobór wielkości. Nie widziałam w jego galerii, żeby komuś zrobił za duże.

Wyszło trochę jak reklama Ale naprawdę cieszę się, że włożył taki implant, mimo tego, że o 500 nie wspominał wcześniej

Edytowane przez unsafe_girl
Czas edycji: 2013-04-09 o 08:40
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:53   #5943
sylcia
Przyczajenie

Heeej dodalam do albumiku 5dniowe golaski dalej mi komp nie dziala i sie mecze przez telefon.. nawet nie mam jak dokladniw opisac moich wrazen z operacji w tym tyg. mam nadzieje ze to siw uda. Buziaki***
Ps czuje sie dobrze a nawet bardzo dobrze a to 6 dzien od op. tylko spuchniety mostek mnie drazni ale cierpliwosc teraz to podstawa
Stary 2013-04-09, 09:03   #5944
gawisz
Raczkowanie

Cześć

Ach Dziewczyny... jak tu się bać jednego z największych dobrodziejstw naszych czasów? Narkoza to wybawienie - daje nam życie, bo bez niej niewiele możnaby zrobić Każdego dnia wykonuje się tyle zabiegów w znieczuleniu ogólnym, że ciężko je zliczyć. Nasza operacja jest stosunkowo prosta, nie ma nagłej interwencji i można się do narkozy przygotować (badania, odstawienie leków..) dlatego jest też bardzo bezpieczna. Przypadek Szwedki powinien być bardzo głośny - nie dlatego, że robiła piersi, ale dlatego, że zataiła, że choruje na padaczkę- stąd wogóle pomysł by zrobić operację w PL, bo w Szwecji mają centralny rejestr pacjenta i każdy specjalista ma do niego dostęp -dlatego nie mogła być zakwalifikowana do zabiegu w swoim kraju (poza tym wybrała miejsce, gdzie takich operacji nie powinno się przeprowadzać..).
Każda z nas się denrwuje przed operacją, bo to poważna sprawa, okupiona całą masą wątpliwości, pytań, decyzji i w końcu czekania... Ja szłam na salę z jedną myślą w głowie: spełniam swoje marzenie. Nie szłam tam za karę czy z konieczności - na stół kładłam się, bo chciałam! W końcu to się realizowało więc ponad stresem było szczęście.. i o tym trzeba pamiętać i na tym się skupić. A personel jest bardzo pomocny, lekarze... wszyscy są dla nas więc możemy się czuć naprawdę bezpiecznie.

Co do depresji i operacji to powinien się w tym zakresie wypowiedzieć psycholog/psychoterapeuta, który leczy swoją pacjentkę - bo depresja to choroba, którą się leczy, a nie łyka uspokające tabletki ziołowe diagnozując się w google Różne mogą byc reakcje zdrowej kobiety po operacji piersi - żadko sie zdarza ale bywa tak, że ma problem z zaakceptowaniem zmiany... w przypadku już trwającej depresji choroba może się pogłębić.

Edytowane przez gawisz
Czas edycji: 2013-04-09 o 09:05
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 10:00   #5945
dariac31
Raczkowanie

Takaja-Ja pójdę na operację powiększenia piersi najwcześniej w przyszłym roku.Na razie mam inną misję do spełnienia.Tak swoją drogą to fajne tam pielęgniarki pracują w tej klinice do której idziesz

Kachuula-Po takim głupim jasiu to nic dziwnego ,że kobiety opowiadają o Hiszpanach

Tak sobie pomyślałam ,że fajne jest to ,że w ogóle mamy taką możliwość iść na operację .Niektóre nasze babcie musiały zadowolić się watą w stanikuPamiętam jak moja babcia opowiadała dla mnie ,że aby wyglądać jak dama trzeba było mieć watę w staniku , grube majtki oczywiście aby pupa była większa .Natomiast moja mama ma czym oddychać więc nie ma tego problemu co ja mam

Edytowane przez dariac31
Czas edycji: 2013-04-09 o 10:29
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 10:47   #5946
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Cześć

Ach Dziewczyny... jak tu się bać jednego z największych dobrodziejstw naszych czasów? Narkoza to wybawienie - daje nam życie, bo bez niej niewiele możnaby zrobić Każdego dnia wykonuje się tyle zabiegów w znieczuleniu ogólnym, że ciężko je zliczyć. Nasza operacja jest stosunkowo prosta, nie ma nagłej interwencji i można się do narkozy przygotować (badania, odstawienie leków..) dlatego jest też bardzo bezpieczna. Przypadek Szwedki powinien być bardzo głośny - nie dlatego, że robiła piersi, ale dlatego, że zataiła, że choruje na padaczkę- stąd wogóle pomysł by zrobić operację w PL, bo w Szwecji mają centralny rejestr pacjenta i każdy specjalista ma do niego dostęp -dlatego nie mogła być zakwalifikowana do zabiegu w swoim kraju (poza tym wybrała miejsce, gdzie takich operacji nie powinno się przeprowadzać..).
Każda z nas się denrwuje przed operacją, bo to poważna sprawa, okupiona całą masą wątpliwości, pytań, decyzji i w końcu czekania... Ja szłam na salę z jedną myślą w głowie: spełniam swoje marzenie. Nie szłam tam za karę czy z konieczności - na stół kładłam się, bo chciałam! W końcu to się realizowało więc ponad stresem było szczęście.. i o tym trzeba pamiętać i na tym się skupić. A personel jest bardzo pomocny, lekarze... wszyscy są dla nas więc możemy się czuć naprawdę bezpiecznie.

Co do depresji i operacji to powinien się w tym zakresie wypowiedzieć psycholog/psychoterapeuta, który leczy swoją pacjentkę - bo depresja to choroba, którą się leczy, a nie łyka uspokające tabletki ziołowe diagnozując się w google Różne mogą byc reakcje zdrowej kobiety po operacji piersi - żadko sie zdarza ale bywa tak, że ma problem z zaakceptowaniem zmiany... w przypadku już trwającej depresji choroba może się pogłębić.
Tego mi bylo trzeba od rana Twoja wypowiedz postawila mnie na nogi i tak masz racje narkoza musi byc bezpieczna bo przeciez ludzie ktorzy maja operacje serca tez ja maja podawana
co do depresji to ja ja mam od kilku lat i ciagle ja leczylam teraz jest niby dobrze ale czasem jestem ``placzliwa`` lekow nie biore juz ponad pol roku ,moj doktor o tym wie i powiedzial,ze to nie przeszkadza ale mi gdzies smignelo wlasnie w internecie ,ze niby nie mozna ale moj syn jak machcnal w klawiature tak mi sie wszystko wylaczylo i pozniej znalezc nie moglam no coz widocznie tak mialo byc azebym nie czytala

Stary 2013-04-09, 10:51   #5947
madlen666
Zadomowienie

tez sie boje narkozy wogole nie bylam nigdy w szpitalu nie mialam narkozy bedzie to moja pierwsza narkoza w zyciu wiec mam duze obawy jak sie bede czula po narkozie i jak sie bedzie zachowywal moj organizm ,pewnie musze zanznaczyc jak pojde na druga konsultacje ze nie mialam jeszcze narkozy

i jak to jest do diewczynek czy lekarz moze wypisac mi zwolnienie z pracy jak tak to na ile???? akurat mam prace w ruchu a nie chce zdanych komplikacji po operacjii

KOREKTA NOSA

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2013-04-09 o 10:55
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 10:53   #5948
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Takaja-Ja pójdę na operację powiększenia piersi najwcześniej w przyszłym roku.Na razie mam inną misję do spełnienia.Tak swoją drogą to fajne tam pielęgniarki pracują w tej klinice do której idziesz

Kachuula-Po takim głupim jasiu to nic dziwnego ,że kobiety opowiadają o Hiszpanach

Tak sobie pomyślałam ,że fajne jest to ,że w ogóle mamy taką możliwość iść na operację .Niektóre nasze babcie musiały zadowolić się watą w stanikuPamiętam jak moja babcia opowiadała dla mnie ,że aby wyglądać jak dama trzeba było mieć watę w staniku , grube majtki oczywiście aby pupa była większa .Natomiast moja mama ma czym oddychać więc nie ma tego problemu co ja mam
Robie operacje w UK bo tutaj mieszkam a Ci ludzie sa nadwyraz otwarci ja mowie o tym,ze mam obawy,ze nie da sie wyrownac moich krzywulcow a ona do mnie,ze ona tez tak miala i to prawie o 2 rozmiary a nie chciala ciac piersi oprocz naciecia i twardo mowi to ja Ci pokaze :szok: bluzka na dol i bielizna i moglam obejrzec i faktycznie tylko sutki jakbuy o gdzies 1 cm roznicy mialy ale trzeba bylo sie naprawde przyjzec porzadnie zywy przyklad mialam

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
tez sie boje narkozy wogole nie bylam nigdy w szpitalu nie mialam narkozy bedzie to moja pierwsza narkoza w zyciu wiec mam duze obawy jak sie bede czula po narkozie i jak sie bedzie zachowywal moj organizm ,pewnie musze zanznaczyc jak pojde na druga konsultacje ze nie mialam jeszcze narkozy
Ja po swojej 1 narkozie i jedynej jak do tej pory czulam sie jak po niezlej imprezie i wymiotowalam ale w mojej klinice powiedzieli,ze anty wymiotne srodki podaja .

Stary 2013-04-09, 11:06   #5949
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez nelson40 Pokaż wiadomość
Hej ! )
Jezu jestem paskudna odzywa się tylko jak coś chce!
Mam jak zwykle pytanie )
Byłam dzisiaj na konsultacji- nie mam już szwów- sama konsultacja przebiegła tak szybko, że nie mogłam się w sumie o nic zapytać.... :/
Dlatego kieruje swoje pytania do Was- wyspy wiedzy i niewiedzy ) -
dostałam informację, że mam zakupić maść Scar Repair i Opatrunki Medipatch Gel Z na tkaninie- czy ktoś je stosował? I jak opinie? Jak je stosował, ja nie dostałam informacji jak je stosować... Czy masowałyście piersi po zabiegu? Czy miałyście czasem tak, że jakby od tej blizny piekło Was aż do sutka? Takie parzące uczucie... HELP ME! Buziaki
ja używam tego
dr kazał mi masować blizny tydzień po ściagnięciu szwów. Ja nakładam trochę tego kremu masuje blizny okragłymi ruchami podszczypóje później i znowu nakładam trochę kremu i przyklejam to takimi plasterkami papierowymi w aptece mozna kupić kosztuje ok 2zł. a wieczorem ściągam to masuję blizny i nakładam te żelowe plastry(te żelowe plastry mozna pociąć ja pociełam sobie na 4 kawałki ok 5 cm grube) krem to buteleczka kosztuje ok 80zł 15ml i starcza na ok 2 m-ce sylikonowe plastry kosztuja ok70zł i starczaja na ok 1,5 m-ca
ja jestem zadowolona bo na poczatku miałam straszne zgrubienia teraz już nie mam jak przejadę palcem po bliźnie to gładka skóra jest i jest taka cieiutka kreseczka .

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

dziewczyny naprawdę nie ma się czego bać narkozy i tak nic nie będziecie pamietały obudzicie się w cieplutkim łóżeczku więc luzik ja nie dostałam nawet głupiego jaśka bo nie potrzebowałam mi tata powiedział dziecko nie ma się czego bac połozysz się i zaraz się obudzisz i tylko tyle mi wystarczyło zresztą wszystko wam przed op wytłumaczą co i jak
Stary 2013-04-09, 11:07   #5950
ktopozna
Raczkowanie

Ja już raz miałam ogólne znieczulenie, dobrze się później czułam, poza drobnym faktem, że po morfinie oddychało mi się ciężko, jakby ktoś mi na klatce piersiowej siedział. Samego 'głupiego jasia' i znieczulenie wspominam dobrze, tylko zimno mi było na sali operacyjnej. Ale czy głupot nie gadałam 'po', to nie wiem
A tak w ogóle to nadal nie mam rozpinanej piżamy, muszę jeszcze dzisiaj skoczyć, może w Esotiq dostanę albo w Calzedonii.
Stary 2013-04-09, 11:16   #5951
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Ja już raz miałam ogólne znieczulenie, dobrze się później czułam, poza drobnym faktem, że po morfinie oddychało mi się ciężko, jakby ktoś mi na klatce piersiowej siedział. Samego 'głupiego jasia' i znieczulenie wspominam dobrze, tylko zimno mi było na sali operacyjnej. Ale czy głupot nie gadałam 'po', to nie wiem
A tak w ogóle to nadal nie mam rozpinanej piżamy, muszę jeszcze dzisiaj skoczyć, może w Esotiq dostanę albo w Calzedonii.
Jak widze w opisie Twoj dzien juz jutro ?
nie masz stresa
jak ja chcialabym byc taka spokojna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 11:18   #5952
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Jak widze w opisie Twoj dzien juz jutro ?
nie masz stresa
jak ja chcialabym byc taka spokojna
Jutro, jutro
Ja tam się cieszę, podekscytowana jestem już się nie mogę doczekać, jak to będzie, jak będę leżeć i zobaczę dwie sterczące góry
Stary 2013-04-09, 11:41   #5953
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro, jutro
Ja tam się cieszę, podekscytowana jestem już się nie mogę doczekać, jak to będzie, jak będę leżeć i zobaczę dwie sterczące góry
Super masz jeszcze troszke i bedziesz miala juz ladne cycochy daj koniecznie znac jak bedziesz na silach po wszystkim jak bylo

Stary 2013-04-09, 11:59   #5954
MissDiorCheriii
Raczkowanie

BUZIAK KOBIETKI!
I TAKIEEEEEE nastawienie jest idealne! 0stresow )
hehe latwo sie mowi bo ja bez usppkajaczy i melisy nie dam rady hehe

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 12:09   #5955
Pommelo1
Raczkowanie

Witam Was, Dziewczynki....
I chciałam Was podpytac jak to jest z wyborem kostiumu kapielowego.
Czy udało sie Wam jakiś dopasować? Jakie fasony sa najlepsze na ten pierwszy okres po operacji.
Mnie za 3 dni minie miesiąc a za dwa tygodnie wybieram sie na wczasy.
Wczoraj odwazylam sie poprzymierzac kilka ale to, co widziałam to jakas masakra. Wszystkie nienaturalnie odstaja od klatki...jakby manekinie je przymierzal. I tylko miękkie trojkaty baralam pod uwagę. Dzisiaj jeszcze wybieram sie przymierzyć opaski... A tak sie nie mogłam doczekać jak super bedzie włożyć wreszcie zwykły, szmaciany, cienki kostium kapielowy
Najbardziej podobają mi sie Victoria's Secret. Piękne kostiumy maja ale teraz to moge tylko pomarzyć
Stary 2013-04-09, 12:14   #5956
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pommelo1 Pokaż wiadomość
Witam Was, Dziewczynki....
I chciałam Was podpytac jak to jest z wyborem kostiumu kapielowego.
Czy udało sie Wam jakiś dopasować? Jakie fasony sa najlepsze na ten pierwszy okres po operacji.
Mnie za 3 dni minie miesiąc a za dwa tygodnie wybieram sie na wczasy.
Wczoraj odwazylam sie poprzymierzac kilka ale to, co widziałam to jakas masakra. Wszystkie nienaturalnie odstaja od klatki...jakby manekinie je przymierzal. I tylko miękkie trojkaty baralam pod uwagę. Dzisiaj jeszcze wybieram sie przymierzyć opaski... A tak sie nie mogłam doczekać jak super bedzie włożyć wreszcie zwykły, szmaciany, cienki kostium kapielowy
Najbardziej podobają mi sie Victoria's Secret. Piękne kostiumy maja ale teraz to moge tylko pomarzyć
Miałam tak samo... Dopiero po 2 miesiącach od op udało mi się dopasować strój. Myślę, że powinnaś poczekać jeszcze około 1,5 tygodnia, po tym czasie powinnaś już coś dopasować. Bo kupić teraz cokolwiek na siłę jest trochę bez sensu. Wiem, że kupowanie stroju na ostatni moment przed urlopem nie jest najlepszym wyjściem, no ale w tym przypadku chyba trzeba tak zrobić

Pewnie pasowałby jakiś typowo sportowy, no ale nie po to robiłaś piersi, żeby się w takim pokazać

Czas edycji: 2013-04-09 o 12:15
Stary 2013-04-09, 12:28   #5957
Pommelo1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Miałam tak samo... Dopiero po 2 miesiącach od op udało mi się dopasować strój. Myślę, że powinnaś poczekać jeszcze około 1,5 tygodnia, po tym czasie powinnaś już coś dopasować. Bo kupić teraz cokolwiek na siłę jest trochę bez sensu. Wiem, że kupowanie stroju na ostatni moment przed urlopem nie jest najlepszym wyjściem, no ale w tym przypadku chyba trzeba tak zrobić

Pewnie pasowałby jakiś typowo sportowy, no ale nie po to robiłaś piersi, żeby się w takim pokazać
No wlasnie....nowe, śliczne cycuchy i ....schowane
Żartuje ...ale tylko trochę bo na pewno cos w tym jest, ze chce sie wreszcie w jakiś sposob wyeksponowac
Do tej pory chowalysmy sie po kątach albo ubieralysmy w gąbki, ze wreszcie z otwartym czołem chcialybysmy wbić na plaże ... hihi
Stary 2013-04-09, 12:38   #5958
takaja13
Zakorzenienie

No wlasnie tak teraz Was czytam i piszecie o wakacjach ... mnie sie doktor zapytal czy planuje wakacje w tym roku i odpowiedzialam,ze nie wiem bo to zazwyczaj na ostatnia chwile wypada a On do mni,ze w te lato o urlopie mam zapomniec jesli dojdzie do operacji to bede miala w maju i powiedzial mi,ze pol roku bez solarium i slonca cycuchy beda musialy sie obejsc i z basenem ten sam czas a Wasi lekarze co powiedzieli ?

Stary 2013-04-09, 12:46   #5959
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
No wlasnie....nowe, śliczne cycuchy i ....schowane
Żartuje ...ale tylko trochę bo na pewno cos w tym jest, ze chce sie wreszcie w jakiś sposob wyeksponowac
Do tej pory chowalysmy sie po kątach albo ubieralysmy w gąbki, ze wreszcie z otwartym czołem chcialybysmy wbić na plaże ... hihi
Pommelo, co tam, najwyżej topless wyskoczysz

Takaja, przecież nie chodzi o sam biust, tylko o blizny. Trzeba je zasłaniać, żeby się nie przebarwiły. Moim zdaniem spokojnie na urlop możesz jechać i się opalać.
Stary 2013-04-09, 12:54   #5960
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
No wlasnie tak teraz Was czytam i piszecie o wakacjach ... mnie sie doktor zapytal czy planuje wakacje w tym roku i odpowiedzialam,ze nie wiem bo to zazwyczaj na ostatnia chwile wypada a On do mni,ze w te lato o urlopie mam zapomniec jesli dojdzie do operacji to bede miala w maju i powiedzial mi,ze pol roku bez solarium i slonca cycuchy beda musialy sie obejsc i z basenem ten sam czas a Wasi lekarze co powiedzieli ?
Z opalaniem się zgodzę, ale basen? Mi lekarz pozwolił po 5 tyg, ale bez pływania.
Pytałam wczoraj o opalanie, lekarz powiedział, że można, ale do roku zasłaniać blizny i używać filtra 50.

Czas edycji: 2013-04-09 o 12:56
Stary 2013-04-09, 12:56   #5961
Pommelo1
Raczkowanie

Cytat:
Pommelo, co tam, najwyżej topless wyskoczysz

Takaja, przecież nie chodzi o sam biust, tylko o blizny. Trzeba je zasłaniać, żeby się nie przebarwiły. Moim zdaniem spokojnie na urlop możesz jechać i się opalać.
Brałam te opcje pod uwagę
Nareszcie ...hahah

Doktor wie o moim wyjeździe od początku. Kazał tylko zasłaniać blizny i nie przegrzewac sie za bardzo. Co jakiś czas skoczyć do wody
Stary 2013-04-09, 12:59   #5962
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Doktor wie o moim wyjeździe od początku. Kazał tylko zasłaniać blizny i nie przegrzewac sie za bardzo. Co jakiś czas skoczyć do wody
Byleby nie na klatę
Stary 2013-04-09, 13:03   #5963
Pommelo1
Raczkowanie

Cytat:
Byleby nie na klatę
Hahaha...ostry skok i dwa implanty pływają w basenie...
Stary 2013-04-09, 13:26   #5964
MissDiorCheriii
Raczkowanie

albo bezpieczniej eylegiwac sie pod parasolem

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 13:33   #5965
Pommelo1
Raczkowanie

http://zakupyzusa.net/opis/2221329/k...t-paisley.html

Co powiecie na taki kostiumik?
Stary 2013-04-09, 13:39   #5966
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo ładny
Stary 2013-04-09, 13:44   #5967
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Z opalaniem się zgodzę, ale basen? Mi lekarz pozwolił po 5 tyg, ale bez pływania.
Pytałam wczoraj o opalanie, lekarz powiedział, że można, ale do roku zasłaniać blizny i używać filtra 50.
Ja sie wlasnie o plywanie pytalam,to nie wiem czemu tak mi powiedzial nawet w papierach padlo pytanie o wakacje i mialam zaznaczyc miesiac ...
15 bede musiala tego polaka zapytac

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Mam taki sam jest extra

http://www.victoriassecret.com/swimw...alogueType=OLS
ja choruje na ten ale na razie nie mialby na czym sie trzymac

Edytowane przez takaja13
Czas edycji: 2013-04-09 o 13:46
Stary 2013-04-09, 13:50   #5968
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Malinowy i czarny cudne
Pommelo, bardzo fajny, ja widziałam ten na żywo, śliczny jest:
http://img.bazarek.pl/152601/15237/2...ccba104fbf.jpg

A co to się dzieje z Amorcio i Martiką, że zniknęły? Hej dziewczyny, co u Was?
Stary 2013-04-09, 13:53   #5969
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Malinowy i czarny cudne
Pommelo, bardzo fajny, ja widziałam ten na żywo, śliczny jest:
http://img.bazarek.pl/152601/15237/2...ccba104fbf.jpg

A co to się dzieje z Amorcio i Martiką, że zniknęły? Hej dziewczyny, co u Was?
Ty juz od jutra mozesz sobie na taki pozwolic

Stary 2013-04-09, 13:54   #5970
Pommelo1
Raczkowanie

Cytat:
Ja sie wlasnie o plywanie pytalam,to nie wiem czemu tak mi powiedzial nawet w papierach padlo pytanie o wakacje i mialam zaznaczyc miesiac ...
15 bede musiala tego polaka zapytac

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Mam taki sam jest extra

Masz taki? Ale super. Ja choruje na niego i wczoraj przymierzalam ten fason ale nie chce mi sie na moich świeżych piersiach nijak ułożyć. Jak dojna krowa wyglądam.
Ten, który sie Tobie podoba jest niezły....ale i niezłą figurę trzeba mieć do niego. Pozostanę przy tym pierwszym.
Bezpośrednio w VS to chyba mozna osobno gore i osobno dół?
W Polsce jak sie trafi to juz komplet, gora i dol w tym samym rozmiarze a ja potrzebuje na dół M a na gore ....chyba D

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości