|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej
Oglądam nałogowo
Lubię bardzo Grześka,a najmniej lubię..hmm..Maryśke
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo lubie jedyny polski serial jaki ogladam rodzinka ZIEBOW jest swietna
|
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z niego faktycznie zawsze mozna sie posmiac Zanete to mam juz po dziurki w nosie, nie dziwie sie, ze Grzesiu jej nie chce Ostatnio prawie w kazdym jednym odcinku jest jakis watek w roli glownej z Zanetka Ogolnie serial bardzo lubie Moj ulubiony, co tu ukrywac Jesli chodzi o slub Zanetki i Grzesia - to tez o tym slyszalam, slyszalam jesczze, ze Kinga poroni...ale ile w tym jets prawdy...hmmm...chociaz dwa inne scenariusze (smierc Ani i rozstanie Izy i Oskara) sie juz sprawdzily ![]() A wiecie o tym, ze w zyciu prwatnym serialowy Grzesiek jest partnerem serialowej Kingi ? I wlasnie spodziewaja sie dziecka...Mam nadzieje, ze w koncu zacznie sie cos tam dziac bo jak na razie to troszke "zawiewa" nuda
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
hehee a ja ich lubie
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez czasem oglądam, ale tylko powtórki, dla mniepora emisji odcinka trochę za późna, o 20 byłoby dobrze, a nie później, ale sa aktorzy których gra mnie wkurza Oskar najbardziej chyba
ostatnio młodych mało pokazują Filipa mało ![]() a Grzesiu o swój chłop fajne teksty swojskie
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Ze wszystkich seriali jakie sa ogladam tylko "Na wspolnej"
Jak wiekszosc wizazanek lubie bardzo Grzeska,a nie znosze Igora i Kamila ( moim zdaniem to aktorzy "jednego serialu",i nic wiecej) P.S. Smiac mi sie chce jak pokazuja salon Ewy,bo tam nigdy nie klientek albo jak juz sa to zawsze tylko wychodza. ![]()
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Grzesio śmieszny jest fakt, zgadzam się z większością
Ale niecierpie Maxa i Igor też się zbytnio nie popisuje Natomiast Ziębowie są the best jak widze Włodka to aż trudno się nie uśmiechnąć pod nosem z sympatii |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
ja szczerze nie cierpie Kingi (co za sztywniara), Michała (co za nieudacznik), Igora (a juz w tej zalobie to nie moge na niego patrzec), Tomka (skad sie wzial ten malolat, on w ogole grac nie umie i wyglada jak maly huligan), Izabela tez mnie ostatnio szczerze wkurza.
za to lubie klan Ziębów (a szczegolnie jak zapuszcza jakims smiesznym textem )
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
ZIEBOWIE gora
ja slyszlama, ze Kinga poroni i pozniej zajdzie w ciaze, juz ze szczesliwym zakonczeniem
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Ja też lubię oglądać ten serial... Jest taki...nieprawdziwy- bo gdzie dzisiaj jest takie miejsce, gdzie ludzie żyją w zgodzie i pomagją sobie tak szczerze bez żadnych oczekiwań?
Dlatego właśnie miło jest choć przez 30 min dziennie pozwolić sobie na chwie "zycia w tym lepszym świecie"
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
o przypomnialo mi sie ze jeszcze nie lubie Leszka (to juz czolowy nieudacznik RP) i Gabrysi (nie moge na nia patrzec, szczegolnie jak przywdzieje jakies odzienie z indianskiej wioski
)
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() :rot fl: dobry ten tekst, podoba mi sie... no faktycznie ubiera sie dziwnie...
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie oszukujmy sie... zadko sie zdarza, zeby dzieci z domu dziecka wszytskie zrobily taka "kariere" :/ Ja nie cierpie wlasnie Kingi, Michala i tej Gabrysi...watek z Weronika tez jest nudny, lubie Oskara i jego corke, Ziebow, tylko bez tej rudej, chociaz ja zadko pokazuja
Aaa mam pytanie: bo tam sie pojawila jakas nowa rodzinka, skads przyjechali tacy z 2 corkami i oni chyba pomieszkiwali u Ewy, bo byli z daleka? To co? Kupili sobie jednak w Warszawie mieszkanie, czy co? bo przegapilam kilka odcinkow i mi cos nie pasuje... |
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Nie znajomi Ewy,tylko rodzina
Ta babeczka jest jej kuzynką
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też oglądam ten serial.
Nie lubię Ziębowej, bo do wszystkiego się wtrąca. Uwielbiam Grzesia i Żanetkę. Fajna para z nich. Na początku strasznie nie podobał mi się Kamil, bo grał sztucznie. Teraz jest lepiej. |
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
bohaterowie których lubie najbardziej
:*Grześ i Żanetka of course *Ewa i Roman *Marta i Filip *Iza lubiłam też Suzy szkoda ze juz jej nie ma |
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Ten Roman to straszny czlowiek
Jejku, moze pokazuja, ze "kazda potwora znajdzie swego amatora", jednak mimo wszytsko ze wzgledow estetycznych zamienilabym go na jakiegos innego aktora ...
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Też lubię oglądać. Najlepszy serial polski (pomijając Daleko od noszy
).Nie lubię Ziębowej, wkurza mnie ten jej moralizatorski ton. W ogole jest taka wszechwiedząca i wtyka wszędzie swoj nochal. Takiej babie to bym najmniejszego sekretu nie powierzyła. Ale Grzesiu jej the best! |
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Widzę ze mój wątek cieszy się duzą popularnością.
Ja też tak szczeże mówiąc nie lubię Maryśki
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
ja tez ogladam, od samego poczatku, denerwuje mnie pani Ziebowa w ogole jak mozna do meza po nazwisku sie odzywac :P ??
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Tez nie lubie Maryśki ale najbardziej nie cierpie Maksa!!Zauwazyłyscie jaką on ma szeroką brode???
I w ogole to co ona ma na głowie?? Wkurza mnie tez Igor : chodzi jak ostatnia ciapa z nózkami do środka i jak mowi to tak dziwnie szepcze A Kamil ma zawsze "koguty" na głowie jakby dopiero wstał. Kiedys nie lubiłam Żanety a teraz to jest mi jej zal i lubie ją-taka poczciwa dziewczyna.Grzeska tez lubie tylko dziwi mnie to ze jak Zanetka mu do łóżka właziła to nie mial nic przeciwko i podobała mu sie a jak dzieciaka zmajstrował to zaczeła go nagle denerowowac :P A Kinga tak dziwnie dziąsła pokazuje i jest obrzydlwie chuda.A Andrzej zamiast mowić "co" to mówi "SSo"
|
|
|
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Ale extra temat
.Widzę,że wszystkie oglądamy i krytykujemy .Ale się uśmiałam nie przypadły mi do gustu .Michał jest zawsze strasznie przemądrzały ,spokorniał troszkę jak go z budmaxu wyrzucili .A po co w ogóle robią wątek,że Kinga miała romans z Wiktorem-mężem Izabeli? .Wychodzi na to,że każdy z każdym ma romans w tym serialu,tak jakby nie było więcej ludzi na świecie tylko klan Brzozowskich i każdy z każdym .Piszmy dalej
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej lubie wątek Grzesia i Żanetki
Ziębowie mnie ogólnie cieszą, denerwuje mnie ta nowa rodzinka z tymi swoimi problemami egzystencjonalnymi nie lubie też Gabryśkiwątek Izabeli i Oskara też w sumie nic nie wnosi ciekawego mam nadzieje tylko że Matylda Damięcka za szybko nie wróci... |
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
ja niedawno powróciłam do oglądania serialu.w soboty oglądam odcinki z całego tygodnia (o ile nie ma wtedy meczu),bo w tygodniu to nie bardzo mam czas
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
to mój ulubiony serial a najbardziej lubie Korka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

Lubię bardzo Grześka,a najmniej lubię..hmm..Maryśke

klik
( moim zdaniem to aktorzy "jednego serialu",i nic wiecej) 

A Kamil ma zawsze "koguty" na głowie jakby dopiero wstał. Kiedys nie lubiłam Żanety a teraz to jest mi jej zal i lubie ją-taka poczciwa dziewczyna.Grzeska tez lubie tylko dziwi mnie to ze jak Zanetka mu do łóżka właziła to nie mial nic przeciwko i podobała mu sie a jak dzieciaka zmajstrował to zaczeła go nagle denerowowac :P A Kinga tak dziwnie dziąsła pokazuje i jest obrzydlwie chuda.A Andrzej zamiast mowić "co" to mówi "SSo"