|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: PESTKO!! takie watki są non stop ale kobieta zmienna potrzebuje sie zmieniac..wiec
Ja tak nie na temat.... Ale zauważyłam,że na niektórych montażach zrobionych przez Pestkę stajesz się bardzo podobna do Basi z "Kryminalnych" Ale mnie się najbardziej podobasz na tej przeróbce czarno-białej ( ostatnie zdjęcie w poście Pestki z 26 lutego)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: takie watki są non stop ale kobieta zmienna jest i potrzebuje sie zmieniac..wiec
Sorry Pestko ..ze cie tak wykorzystuje..hmm no wydawalo mi sie ze jest takiej samej wielkosci niz poprzednie hmm
Aniu .. hihi no ja tam nie wiem czy jestem podobna bo malo ogladam tv... pozdr buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dot.: takie watki są non stop ale kobieta zmienna jest i potrzebuje sie zmieniac..wiec
upupupup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Dot.:PESTKO kobieta zmienna jest i potrzebuje sie zmieniac..wiec
upu up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Dot.: takie watki są non stop ale kobieta zmienna jest i potrzebuje sie zmieniac..wie
never chętnie coś pokombinuje na photoshopie dla ciebie tylko powiec czy mozesz np. włosy przefarbować i ile możesz je ściąć
i powiec jakie sie wpisuje url jak sie chce tu zamiescic zdjecia z kompa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
hej.. fryzurki no zbyt krotkich raczej nie .. co najwyzej zgodzilabym sie na sciecie do ramion teraz mam za ramiona.. co do kolorku no czerwienie i blondy chyba odpadaja..
raczej brazy chyba choc pewna nie jestem.. co do url nie mam pojecia pozdr buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
hmmm
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
podobala mi sie tamta fryzura Pestki nawet ta blond z grzywka ..do ramion ale blondu nie chce.. zastawenawiam sie jakby w bronzie wygladala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
mowilam o tej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
hmmm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
uop uop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
masz bardzo duze czolo(ja bym je zakryla prosta grzywka) i bedzie spoko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
![]()
"-How old are you? -Seventeen. -How long have you been seventeen? -A while..." Edytowane przez pestka1830 Czas edycji: 2006-03-10 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
"-How old are you? -Seventeen. -How long have you been seventeen? -A while..." Edytowane przez pestka1830 Czas edycji: 2006-03-10 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
![]()
neverever masz taki piękne i smutne oczęta...nawet jak się uśmiechasz
![]() a moim zdaniem najładniej by Ci było w takiej fryzurce z zaokrągloną grzywką dużą jak ta fryzurka blond,o której pisałaś("mówiłam o tej")i jak ta podobna tylko w brązie,którą potem wkleiła Pestka jako drugą.Myślę też,że bardzo łądnie by Ci było w takim właśnie jasnym brąziku.Zadne ciemne kolorki moim zdaniem.(Nawet ładnie wyglądasz też w grzywkach na bok)ZRÓB JAKĄS GRZYWKĘ ![]() p.s.Neverever masz może pewnego bloga?Czy ten nick to tylko przypadek.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Pestka wpadnij i tu
![]() i oczywiscie na podstrony tej strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
dzieki Pestko wielkie...
no oczy zawsze mam smutne hah taka juz jestem jak to mowia oczy dusza czlowieka wieccos w tym jest chyba.. pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
ps nie bloga niemam ..
jeszcze raz dziekuje all buziaki muuuuuuuuuaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.