|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: owocowe, bez cukru - znacie takie?
Kiedyś pamiętam wąchnęło mi się Calyx Sheer Exhilaration, nie testowałam wprawdzie dokładnie, ale od tego czasu jest to dla mnie synonim owocowości w perfumach. Egzotyczny koktajl owocowy i prawdziwa bomba witaminowa
![]() ![]() Hm... dobrze by było przypomnieć sobie tego Calyxa i poznać też pierwotną wersję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: owocowe, bez cukru - znacie takie?
Witam, wszystkie Wizażanki i Wizażan
![]() Poszukuję zapachu lekkiego, dziewczęcego, zabawnego. Może być całkowicie banalny - przewidywalny. Chciałabym perfum podobnych do Medei, ale bez pudru i nadmiaru kwiatów. Dużo poziomek lub truskawek. Albo mango. Soczyste i słodkie, wyraźne. ![]() Zapachu podobnego do Calyx Sheer Exhilaration Prescriptives ![]() ![]() Myślałam też o nieznanym mi Readhead in bed. To, czego szukam może być również podobne do zapachu Orange Sanguine (dostępne w Quality), ale bardziej "pomarańczowe". Bardzo proszę o pomoc i wypisanie kilku propozycji podobnych zapachów. ![]() Będę bardzo wdzięćzna.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.