![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy zakończyć ten chory układ?
Powinnaś współczuć sobie, że Ci całkowicie instynkt samozachowawczy i duma gdzieś przepadły bez wieści. To przykre.
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Ciężko jest coś doradzić powinnaś sama zrozumieć czy chcesz być ta na wszelki wypadek czy zacząć nowe życie -przeprowadzic sie, znaleźć jakieś nowe zajęcie zmienić kardynalnie dotychczasowych styl życia. .
Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2016-11-09 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
to jest mój przyjaciel
![]() Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2016-11-09 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pamiętam jaka byłam szczęśliwa gdy go nie poznałam, prowadziłam normalne życie, interesowałam się różnymi rzeczami, nigdy nie chodziłam smutna, miałam w sobie tyle energii a teraz mam to okropne wrażenie że stoję w miejscu. Odkąd podjęłam decyzję że to koniec powiem Wam, że myślałam że stał mi się obojętny (tak jakbym sobie uświadomiła że nic dla mnie nie znaczy) ale wczoraj napisał do mnie na komunikatorze choć bardziej miałam wrażenie, że pisze tak oschle krótko chyba tylko żeby się odezwać i znów zabolało; zabolało to że mnie lekceważy; pożegnał się po jakimś czasie a i tak jeszcze dość długo siedział. Zachowuje się jak głupia jakbym chciała żeby mnie wiecznie adorował, jakbym to ja była tylko na 1 miejscu ale muszę sobie uświadomić wkońcu i wbić że tak nie jest, że nigdy nie byłam, żen nigdy do mnie nic nie poczuł tylko dobrze się dogadywaliśmy a to nie wystarczy żeby coś stworzyć, że po 2 latach znajomości on nigdy nie powie że dostał meteorytem w głowę i chcę jednak być ze mną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
A nawet jesli by zachcial laskawie z Toba byc to polecialabys do niego jak na skrzydlach? Naprawde chcesz byc z takim czlowiekiem? Tutaj zyli razem dlugo i szczesliwie nigdy nie bedzie, nawet jak on zechce z Toba byc, to na krotko.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedy pisał ze mną i rzekomo "coś chciał" okazało się że tym czasie chodził non stop na randki z innymi. Nie mogę go z jednej strony za to szkalować bo nie byliśmy parą ale zawsze jak ja coś insynuowałam, że gdzieś z kimś idę to wiecznie wydzwaniał, gdzie, z kim - jakby chciał mi pokazać że jest zazdrosny. Ja zbyt mylnie odbierałam te sygnały. Nie mogę przeżyć jaka jestem naiwna. Tyle życia zmarnowanego, najlepszy czas w moim życiu poświęciłam na myślenie o nim. Naprawdę jakby tak cały czas ktoś ze mną rozmawiał o nim jak Wy tutaj to myślę, że bardzo szybko by mi przeszło. Mam jedną osobę z którą rozmawiam na ten temat ale boje się że już ją zanudzam trochę (choć nie ukrywam ma takie samo zdanie jak Wy). Powiem Wam że wiele w życiu nie doświadczyłam ale nie wierzę już w miłość, taka odwzajemnioną i do końca życia. Nie w tych czasach kiedy tak łatwo można zmieniać partnerów i wszystko już nie jest tematem tabu, wszystko jest dostępne na wyciągnięcie ręki. Ludzie na początku są sobą zauroczeni, motylki,cukierki itp. a kiedy to minie szukają nowych wrażeń i przeważnie w innych osobach. Naprawdę jak komuś się trafi taka miłość prawdziwa to jest chyba z tym jak z wygraną w totka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Naczelna Nastolatka
|
Drama queen w pełnym rozkwicie. Nie wytłumaczysz bo ona lubi się pławic w swoim nieszczęściu i dramacie.
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zbliżam się do wieku który dawniej traktowany był jako staropanieństwo (czyli 25 hehe). Mam nadzieję że Twoje słowa to świętość i kiedyś będę się śmiać jak tak mogłam mówić. Teraz tylko chciałabym poczuć co to życie, co to szczęście i przestać się zamartwiać i czas zacząć kopać dziurę na te wszystkie moje nieszczęścia i je tam zakopać na amen. Ok postanowione, z nim życia sobie nie ułożę więc trzeba się odciąć. Jak tylko będzie okazja to z nim porozmawiam. Mam nadzieję że potem będzie tylko lepiej ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Nie że lubię tylko potrzebowałam żeby ktoś mną wstrząsnął bo sama sobie nie umiałam poradzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Zawsze byli ludzie skaczący z kwiatka na kwiatek. I tacy, co mylą zauroczenie z miłością. Ale to nie znaczy, że twoje życie się skończyło i już nic cię nie czeka. Na razie jesteś jak zając uwięziony w światłach reflektorów. Jak się wyzwolisz, będziesz miała szansę się rozejrzeć. Dostrzec normalnych ludzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.