Pomóż Helence..zrób wiele za tak niewiele... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-03-10, 19:07   #31
aniielica
Zakorzenienie

Dot.: Pomóż Helence..zrób wiele za tak niewiele...

Wiecie... Wysyłałam do niej maila tydzien temu. Od tamtej pory czekam na jakąklowiek odpowiedź. W tym czasie Ania pisze tutaj na forum. Dla mnie jest to jednoznaczne. Nie lubię takiego czegoś. Ja jestem słowna osobą i jeśli coś obiecuję to to robię. Ale cierpliwość ma swoje granice A swoją drogą, czy Ania odezwała się do którejkolwiek z Was na PW w sprawie tych rzeczy dla niej?? Dla mnie to zaczyna być trochę podejzane i niezrozumiałe. Ale może ja przewrażliwiona jestem??
aniielica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-10, 20:43   #32
Justin_14
Zakorzenienie

Ze mną Ania rozmawiała na gg i bardzo się cieszyła z rzeczy, które mam zrobić. Jednak właśnie mniej więcej od tygodnia jest ona nieuchwytna- mogła nie zauważyć wiadomości prywatnej, bo żeby pokazywało się powiadomienie o PW, to trzeba ustawić. Jak jest z mailami to nie wiem. Ja mogłabym podać mój adres, gdyż załatwiam też autografy sławnych osób na aukcję tej dziewczynki, i mogłabym później w dużej paczce przesłać całość, ale jeżeli by były problemy z kontaktem z Ania, nie chciałabym żeby było, ze rzeczy sobie zagarnęłam Chyba musimy czekać.
Justin_14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-10, 22:40   #33
tereska
Rozeznanie

Witam serdecznie.Po raz pierwszy odwazyłam się napisać.Chcę Wam powiedzieć że nawiązałam kontakt z p. Anią wysyłając jej meila.Odpowiedziala natychmiast. Po otrzymaniu mojej paczki tez natychmiast napisała, więc proponuję więcej wyrozumiałości. Dziewczyna studiuje i opiekuje się chorym dzieckiem.To nie jest kaszka z mleczkiem.Jestem pewna,że wkrótce się odezwie.
Pozdrawiam
tereska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-11, 12:00   #34
Aeterna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justin_14
... Jak jest z mailami to nie wiem...
Na mejla przychodzi wszystko - z Wizażu - wiadomości, wątki, PW. Wizadomo.

Ale ja np. zalogowałam się na Wizażu mało używanym przeze mnie kontem - i wpadam na tą skrzynkę mejlową raz na kilka tygodni.

A poza tym - kasuję od razu 90 % tego co tam mam, a czasami błyskawicznie - więc powierzchownie - ''przelecę'' listę - i kasuję od razu wszystko.

Więc ja PW mogę sprawdzić tak naprawdę dopiero/tylko na Wizażu - i do tego jeszcze też nie od razu ''wpadłam'' na to, by ustawić opcję powiadomień.
Zrobiłam to po tym, jak PW ''odwisiały'' swoje - czekając na przeczytanie.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-11, 13:36   #35
Justin_14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tereska
Witam serdecznie.Po raz pierwszy odwazyłam się napisać.Chcę Wam powiedzieć że nawiązałam kontakt z p. Anią wysyłając jej meila.Odpowiedziala natychmiast. Po otrzymaniu mojej paczki tez natychmiast napisała, więc proponuję więcej wyrozumiałości. Dziewczyna studiuje i opiekuje się chorym dzieckiem.To nie jest kaszka z mleczkiem.Jestem pewna,że wkrótce się odezwie.
Pozdrawiam
Dokładnie- barwo Tereso za wyrozumiałość i za pomoc- ja jeszcze dokańczam różne rzeczy. Karma idzie do ciebie
Stary 2006-03-11, 14:13   #36
Justin_14
Zakorzenienie

PAni Ania prosila, żebym podała tu jej adres:

Anna Czychy
ul.Wieczorka 18/15
44-310 Radlin
Stary 2006-03-11, 19:28   #37
mroczna_panna
Zadomowienie

do mnie się helutek odezwał...wysłał mi maila z odpwoiedzią...nie czekałam zbyt dlugo...
mroczna_panna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-12, 11:02   #38
helutek1
Raczkowanie

GG do helutek1

Witajcie wspaniałe Kobietli..jest mi baardzo przykro , iż tak dziwna sytuacja zaistaniała..przede wszystkim dlatego chyba iż jestem kopletnym nowicjuszem na tym forumm.i myśłałąm ze tak jak na innych forach będe miała powidaomenia na mejla..niestety nie mam/..nie wiem co źle robię..ale nie potrafię odczytac wiadomosći od Ciebie Anielic przepraszam za wszystko..chcę tylko powiedzieć ,iż jestem niesamowicie wdzięczna za wszystko..za każdą otrzymaną pomoc i wsparcie..nigdy nie chciałam nikogo urazic..to tylko smutne..potiwerdzam mój adres podany przez Justynke
naprawde większą część mego czasu pochłaniają rehabilitację i wizyty u specjalistów..wpadam czasem by sprawdzić pocztę i pewnie w tym przypadku..coś przeoczyłam..z całegos erca przepraszam i jeszczer az dziękuje..właśńie zabieram się do wystawiania peirwszych przedmiotó, od Wspaniałej Pani Tereski
www.mojahelenka.smyki.pl
helutek1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-11, 13:55   #39
aneecia
Rozeznanie

Podnosze, podnosze
aneecia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-12, 18:23   #40
helutek1
Raczkowanie

GG do helutek1

Witam ..dziękuję za podniesienie wątku...obecnie jesteśmy na turnusie w Zabajce..ale myślami jesteśmy na planowanym dla Helenki kiermaszu mikołajkowym gdzie chcemy sprzedawać ręcznie wykonane ozdoby świaeczne, kartki itd..wszystko może nam sprawić duuużo radości...moze ktoś w Was mógłby pomóc..więcej o tym na blogu Helenki, pozdrawiam
helutek1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości