|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóż Helence..zrób wiele za tak niewiele...
Wiecie... Wysyłałam do niej maila tydzien temu. Od tamtej pory czekam na jakąklowiek odpowiedź. W tym czasie Ania pisze tutaj na forum. Dla mnie jest to jednoznaczne. Nie lubię takiego czegoś. Ja jestem słowna osobą i jeśli coś obiecuję to to robię. Ale cierpliwość ma swoje granice
A swoją drogą, czy Ania odezwała się do którejkolwiek z Was na PW w sprawie tych rzeczy dla niej?? Dla mnie to zaczyna być trochę podejzane i niezrozumiałe. Ale może ja przewrażliwiona jestem??
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ze mną Ania rozmawiała na gg i bardzo się cieszyła z rzeczy, które mam zrobić. Jednak właśnie mniej więcej od tygodnia jest ona nieuchwytna- mogła nie zauważyć wiadomości prywatnej, bo żeby pokazywało się powiadomienie o PW, to trzeba ustawić. Jak jest z mailami to nie wiem. Ja mogłabym podać mój adres, gdyż załatwiam też autografy sławnych osób na aukcję tej dziewczynki, i mogłabym później w dużej paczce przesłać całość, ale jeżeli by były problemy z kontaktem z Ania, nie chciałabym żeby było, ze rzeczy sobie zagarnęłam
Chyba musimy czekać.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Witam serdecznie.Po raz pierwszy odwazyłam się napisać.Chcę Wam powiedzieć że nawiązałam kontakt z p. Anią wysyłając jej meila.Odpowiedziala natychmiast. Po otrzymaniu mojej paczki tez natychmiast napisała, więc proponuję więcej wyrozumiałości. Dziewczyna studiuje i opiekuje się chorym dzieckiem.To nie jest kaszka z mleczkiem.Jestem pewna,że wkrótce się odezwie.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja np. zalogowałam się na Wizażu mało używanym przeze mnie kontem - i wpadam na tą skrzynkę mejlową raz na kilka tygodni. A poza tym - kasuję od razu 90 % tego co tam mam, a czasami błyskawicznie - więc powierzchownie - ''przelecę'' listę - i kasuję od razu wszystko. Więc ja PW mogę sprawdzić tak naprawdę dopiero/tylko na Wizażu - i do tego jeszcze też nie od razu ''wpadłam'' na to, by ustawić opcję powiadomień. Zrobiłam to po tym, jak PW ''odwisiały'' swoje - czekając na przeczytanie .
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karma idzie do ciebie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
PAni Ania prosila, żebym podała tu jej adres:
Anna Czychy ul.Wieczorka 18/15 44-310 Radlin |
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
do mnie się helutek odezwał...wysłał mi maila z odpwoiedzią...nie czekałam zbyt dlugo...
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie wspaniałe Kobietli..jest mi baardzo przykro , iż tak dziwna sytuacja zaistaniała..przede wszystkim dlatego chyba iż jestem kopletnym nowicjuszem na tym forumm.i myśłałąm ze tak jak na innych forach będe miała powidaomenia na mejla..niestety nie mam/..nie wiem co źle robię..ale nie potrafię odczytac wiadomosći od Ciebie Anielic
przepraszam za wszystko..chcę tylko powiedzieć ,iż jestem niesamowicie wdzięczna za wszystko..za każdą otrzymaną pomoc i wsparcie..nigdy nie chciałam nikogo urazic..to tylko smutne..potiwerdzam mój adres podany przez Justynke![]() naprawde większą część mego czasu pochłaniają rehabilitację i wizyty u specjalistów..wpadam czasem by sprawdzić pocztę i pewnie w tym przypadku..coś przeoczyłam..z całegos erca przepraszam i jeszczer az dziękuje..właśńie zabieram się do wystawiania peirwszych przedmiotó, od Wspaniałej Pani Tereski ![]() www.mojahelenka.smyki.pl |
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Podnosze, podnosze
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Witam ..dziękuję za podniesienie wątku...obecnie jesteśmy na turnusie w Zabajce..ale myślami jesteśmy na planowanym dla Helenki kiermaszu mikołajkowym gdzie chcemy sprzedawać ręcznie wykonane ozdoby świaeczne, kartki itd..wszystko może nam sprawić duuużo radości...moze ktoś w Was mógłby pomóc..więcej o tym na blogu Helenki, pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

A swoją drogą, czy Ania odezwała się do którejkolwiek z Was na PW w sprawie tych rzeczy dla niej?? Dla mnie to zaczyna być trochę podejzane i niezrozumiałe. Ale może ja przewrażliwiona jestem??

.