|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kilka ciuszszkow i dodatków
Cytat:
Wiec tak. Spodniczka ma kolor szary wpadajacy troche w khaki. Jej stan ocenilabym na db+ (dopatrzylam sie dwoch kroeczek czarnych wielkosci milimetra - mozliwe, ze zejda w praniu u mnie troche lezala w szafie zanim zdecydowalam sie na wymiane - jest na mnie troche za szeroka jednak teraz), jest jeszcze zapasowy guzik naszyty na metce. Material jest taki, ze mozna prac w 40 stopniach i prasowac zelazkiem ustwionym na dwa. Jest to 75% bawelna i 25% len, czyli metrial letnio-wiosennymily w dotyku i uzytkowaniu. Czy biodrowka? Hmmm... to taka typowa bojowka, wiec zalezy jak chce sie ja nosic i jak sie dopasuje. Sciskajac mocniej troczki mozna zapewne dopasowac w pasie, poluzuajac troche opuscic... . Z [przodu ma dwie zwykle kieszenie i dwie pionowe z zamkami, z tylu ma dwie wypukle kieszenie na guziuki.
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
hej kurcze spodniczka wydaje sie byc fajniutka
tylko baaardzo boje sie ze bedzie za duza na mnie, niby mowisz ze da sie sciagnac w pasaie, ale boje sie ze moze sie sciagnac ale bedzie to brzydko wygladac, ja nosze xs i nie wiem... mam wielkaaaa prosbe - prosilabym o zdjecie na kims w spodniczce, daloby rade?! z gory dziekuje buzka
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
hej, okej, to poczekam na zdjatko.. w pasie tzn jak mam spodenki i na ich samej gorze w pasie jest 32-33cm, ale marzy mi sie spodniczka taka fajna typowa biodrowka, ale wlasnie ta moze w ogole byc za duza i spadac;/
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ojjj bedzie napewno za szeroka, teraz to widze, jejciu szkoda bo czegos takiego szukalam gdyby ten sznureczek do wiazania byl dokladnie w pasie anie ponizej to moze jeszcze a tak... szkoda, dzieki i tak za zdjatka... buziak
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

Wiec tak. Spodniczka ma kolor szary wpadajacy troche w khaki. Jej stan ocenilabym na db+ (dopatrzylam sie dwoch kroeczek czarnych wielkosci milimetra - mozliwe, ze zejda w praniu u mnie troche lezala w szafie zanim zdecydowalam sie na wymiane - jest na mnie troche za szeroka jednak teraz), jest jeszcze zapasowy guzik naszyty na metce. Material jest taki, ze mozna prac w 40 stopniach i prasowac zelazkiem ustwionym na dwa. Jest to 75% bawelna i 25% len, czyli metrial letnio-wiosennymily w dotyku i uzytkowaniu. Czy biodrowka? Hmmm... to taka typowa bojowka, wiec zalezy jak chce sie ja nosic i jak sie dopasuje. Sciskajac mocniej troczki mozna zapewne dopasowac w pasie, poluzuajac troche opuscic... . Z [przodu ma dwie zwykle kieszenie i dwie pionowe z zamkami, z tylu ma dwie wypukle kieszenie na guziuki.

A ile masz w pasie?
gdyby ten sznureczek do wiazania byl dokladnie w pasie anie ponizej to moze jeszcze a tak... szkoda, dzieki i tak za zdjatka... buziak