|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcesz, aby powstało nowe podforum o zwierzakach? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
158 | 70,85% |
Nie |
51 | 22,87% |
Nie mam zdania |
14 | 6,28% |
Głosujący: 223. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe podforum o zwierzakach?
Ja też nie chcę kolejnego podforum.
Chociaż sama mam kota. Po prostu na plotach to sobie bardzo chętnie poczytam o cudzych zwierzątkach - a na zoo wchodzić mi się na pewno nie będzie chciało. Zgadzam się z Voodią - ileż można? I jak komuś, przykładowo, umrze zwierzątko - to tu łatwiej znajdzie życzliwego posta, parę słow otuchy - niz w "kolejnym pokoju". Za to mam chętkę dla odmiany - na podforum dla Witaczy (Znaczi się - debiutów. Och, no wiem, że jestem złośliwa)... Bez urazy - to nie jest wycieczka do konkretnych nowicjuszy - po prostu mierZią mnie te wątki - cześć, jestem tu nowa/y, witam się... Ja też miałam kiedys na Wizażu pierwszą wizytę - ale nie leciałam od razu obwieszczać tego wszystkim - że jestem ![]() Ech, Ci młodzi... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
[quote=Aeterna]Ja też nie chcę kolejnego podforum.
Chociaż sama mam kota. Po prostu na plotach to sobie bardzo chętnie poczytam o cudzych zwierzątkach - a na zoo wchodzić mi się na pewno nie będzie chciało. Zgadzam się z Voodią - ileż można?quote] Zgadzam się z Tobą w 100%. I też Jestem na nie
![]() |
![]() |
#33 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Ja też mam zwierzaki i też je kocham, ale nie widzę potrzeby zakładania kolejnego podforum... W ogóle rozdrobnienie na Wizazu i tak jest spore, można się pogubić. Dlatego jestem za bardzo ostrożnym tworzeniem nowych pod-for. Pod-forum dom i ogród powstało jako część Zrób To Sama, ponieważ robił się tam bałagan. Moim zdaniem porównanie tamtego forum oraz pod-forum o zwierzakach jest mało trafione ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
zagłosowałam na tak ale jak przeczytałam wszystkie posty to już sama nie wiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Ja chcialabym aby takie pod forum powstalo bo kocham zwierzeta i chetnie odwiedzalabym te forum ale Aeterna podrzucila madrzejszy pomysl.
Rzeczywiscie jezeliby wybierac pomiedzy forum o zwierzakach a forum dla nowych urzytkownikow to rzeczywiscie zdecydowanie lepsze byloby te drugie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
A moim skromnym zdaniem podfora wprowadzaja porządek a nie bałagan. Ale tylko kiedy ktos sie juz chociaz troche obezna z naszym forum.
Pamietam ze było wielu przeciwnikówm nawet forum kulinarnego i tlumaczenie bylo podobne - "bo jest forum plotkowe i poradnik z przepisami". A teraz forum kulinarne bardzo sie rozroslo. No i wszystko jest w jednym miejscu. Mi to w sumie jest obojetne, ale jestem bardziej za niż przeciw...
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
w 100% się zgadzam z ostatnim zdaniem
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Masz bardzo dużo racji Ines. Jak najbardziej.
Ja też doceniam podfora - bardzo - ale uważam, że kolejny gabinet dla zwierzątek - nie jest konieczny. Jest tego (o zwierzątkach) sporo - ale dla mnie np - nie jest to męczące. Bardzo chętnie między nowymi butami jakiejś gwiazdki a komediami - wpadnę do kogoś poczytać o dziwactwach czyichś piesków. A co do podforum Witaczy - to taka sugestia - nie do spełnienia ![]() Marzy mi się tak troszki, bo mnie denerwują (ale nie zajadle jakoś) - lecz nie będę przecież taka wredna - by chcieć upychać nowicjuszy gdzieś w kącie tylko dlatego, że ktoś się melduje, że już jest. Po prostu ignoruję takie wątki. Za to pod-forum Odrabiaczy lekcji - jak najbardziej ![]() Ale - wbrew pozorom - to dla mnie trochę co innego.
![]() |
![]() |
#39 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]() Rozumiem wszystkie opinie, także te na nie. Pojawił się pomysł i powstała sonda. Z uwagi na ilość wątków o zwierzakach nie jest to chyba aż taka zła koncepcja. Jeśli się uda, będzie super, jeśli nie - trudno. Pzdr! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
No co Wy dziewczyny !! takie forum jest bardzo potrzebne, bardziej niż na przykład forum o paznokciach. Większość z nas ma jakieś zwierzaki i ma z nimi problemy - więc czemu nie?!! Jeśli istnieje forum o paznokciach, perfmach czy makijażach to czemu nie o tak ważnych istotach jak zwierzaki naszego życia?!!
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
ja zaglosowalam na tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nadal uważam, że wielbiciele zwierzaków (sama się do nich zaliczam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Raróg
|
Niestety nie wszyscy na te pieskiikotki wchodzą. Warto byłoby gdzieś zebrać wątki dotyczące chociaż podstawowej opieki, karmienia, zabiegów itp. Było mnóstwo tematów i fajnych dyskusji, super zdjęć. Są podfora dotyczące wielu zainteresowań, wiec czemu by nie miało powstać i takie... W końcu dla wielu Wizażanek zwierzaki to ważna część życia i dużo radości, ale też problemów.
To tylko moje zdanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
zagłosowałam na nie.
choć osobiście nie mam nic do zwierzaków, bardzo je lubię, w domu nawet mam, ale niestety nie widzę sensu zakładania kolejnego podforum. bo jak tak dalej pójdzie, to o czym będziemy pisać na plotkowym, jeśli wszystko ma mieć swoje podforum ? ![]() jednak gdy takie podforum powstanie, to będę je chętnie odwiedzać, choc boję się, że w większości będą to posty typu pokaż swojego psa,kota,żółwia,chomika itd. bo w sumie na plotkowym rzadko widziałam wątki o tematyce czysto 'zwierzęcej'
![]() |
#46 | |
Raróg
|
Właśnie - a wcale tak rzadko się nie pojawiały
![]() Zdjęcia też fajnie pooglądać, dzięki jednemu takiemu wątkowi mam swojego zwierza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
jestem przeciw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Bardzo lubie wszelakie zwierzaczki i popieram jak najbardziej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
jestem za!!!
moj bokserek też!!!!
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Jesteśmy (Uszaty i ja) na nie. Plotkowe to plotkowe, a podfor jakoś mi giną z oczu. Poza tym plotkowe to jedyna w swoim rodzaju składnica tematów wszelakich!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Zarówno ja jak i moje zwierzaki czyli psiak i świnka morska jesteśmy jak najbardziej za futrzanym podforum!
![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Jestem przeciwna. Co za dużo to nie zdrowo. Za jakiś czas nie będzie już o czym pisać na plotkowym bo dla każdego tematu będzie osobne forum
![]() Sama kocham zwierzaki, ale myślę, że wszystkie tematy z nimi związane świetnie pasują na forum plotkowe.
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Jestem za. Zgadzam sie po czesci z Beauty ale mysle ,ze zwierzaki to naprawde odrebny temat , i rzeczywiscie jest bardzo ,bardzo duzo watkow zwiazanych z naszymi ulubiencami
![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
a czemu nie? to może być ciekawe forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Żaden z argumentów "przeciw" mnie jeszcze nie przekonał, dlatego póki co jestem ciągle na tak i z niecierpliwością oczekuję powstania nowego działu poswięconego zwierzętom.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Na pewno znalazłoby się duzo zainteresowanych i czynnych wizażanek na takim pod-forum... Fajnie gdyby były wszystkie zwierzaki w jednym miejscu
![]()
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
To, ze watki "zwierzece" znajduja sie na plotkowym nie spedza mi snu z powiek
![]() ![]() ![]() ![]() Wsrod Wizazanek jest wiele milosniczek zwierzat i takie watki sluza nie tylko pochwaleniu sie swoim pupilem, ale przede wszystkim wymienianiu opinii i doswiadczen. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Raróg
|
Podnoszę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Jestem za! Mam kotkę i chętnie poczytam o zwierzakach, wymienię się doświadczeniami, podyskutuję o innych futrzakach. Bardzo dobry pomysł
![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.