![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Aqua aerobik Chorzów
Hej dziewczyny
![]() Czy któraś z Was może polecić jakieś fajne miejsce w Chorzowie, gdzie odbywają się zajęcia aqua aerobiku? Planuję zacząć chodzić od września. Ewentualnie, jeśli nie w Chorzowie, to w najbliższej okolicy. Z góry dziękuję za pomoc i informację! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Aqua aerobik Chorzów
Cytat:
![]() Znalazłam ciekawą ofertę fitness clubu Aquata z Katowic (staram się wyszukać taki fitness club, którego ceny nie przyprawiłyby mnie o zawał ![]() Z tego, co wyczytałam na stronie Aquaty wynika, że zajęcia zostaną wznowione w połowie sierpnia (teraz trwa przerwa wakacyjna); oprócz aqua aerobiku prowadzą także "tradycyjne" zajęcia fitness (karnet obejmuje oba typy zajęć), a rejestracja na zajęcia odbywa się przez internet ![]() Jedyne, czego mi brakuje, to, że nie prowadzą w tym clubie zajęć z zumby ![]() ![]() ![]() Jakbyś była zainteresowana, to może razem wybrałybyśmy się razem? ![]() .
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
No, ja też poszukuję tzw. przystępnych cen
![]() Możemy chodzić razem na zajęcia, zawsze to dodaje motywacji ![]() Dzięki za ta ofertę, poczytam sobie, co proponują. Sprawdziłam. Ceny bardzo fajne ![]() Edytowane przez ScarlettOh Czas edycji: 2010-07-25 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Znalazłam jeszcze ofertę klubu o nazwie Aqua Śląsk. Zajęcia odbywają się w Katowicach - Szopienicach i w Dąbrowie Górniczej (ale to już trochę daleko). Ceny zbliżone do Aquaty. Tyle, że w Katowicach zajęcia są tylko 2 razy w tygodniu... a ja jednak wolę, jak mam możliwość większego wyboru dnia i godziny zajęć
![]() .
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja i tak jak idę pierwszy raz do jakiegoś clubu fitness, to najpierw kupuję jednorazową wejściówkę i dopiero po zajęciach podejmuję decyzję o ewentualnym zakupie karnetu ![]() W moim przypadku najbardziej zależy mi na godzinie rozpoczęcia zajęć (najlepiej 20-21, w ostateczności 19) - to jest moje główne kryterium poszukiwania clubu fitness, ale pod uwagę biorę także urozmaicenie zajęć, przyjazną cenę (karnety mile widziane ![]() ![]() Hmm, wymagająca jestem ![]() ![]() Znalazłam jeszcze ofertę aqua aerobiku w Siemianowicach Śląskich na basenie "Michał" - http://www.ksmichal.mmj.pl/index.html . Na razie trwa tam przerwa wakacyjna, ale ceny są zachęcające (9 zł/zajęcia; niestety nie ma karnetów na sam aqua aerobik ![]() ![]() A i jeszcze jedna oferta w Siemianowicach - http://www.pm-siemianowice.pl/ (tyle, że nie wiem, czy aktualna, bo na stronie jest komunikat, że pływalnia nieczynna do odwołania - hmm... może mają jakiś remont ![]() ![]() ![]() Chyba napiszę maile do tych wszystkich clubów z zapytaniem jak u nich wyglądają zajęcia i rejestracja na nie ![]() ![]() .
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Dot.: Aqua Aerobik - Katowice - ul.Wiertnicza
tak ja chodzę już od paru ładnych lat. Jestem zadowolona, fajna prowadząca.ceny w normie. Poprostu POLECAM !!! gosia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
A jakimi autobusami można tam dojechać z centrum katowic albo z wełnowca? prosze o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Dot.: aqua aerobic w Katowicach
W Katowicach aqua jest na ul. Brynicy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Dot.: Gdzie aqua aerobic na Śląsku?
W Rybniku na każdym basenie są prowadzone zajęcia z aqua aerobiku o ile się dobrze orientuję
![]()
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie aqua aerobic na Śląsku?
Ja byłam we wtorek na Aqua w Katowicach na Tysiącleciu, zajęcia super, polecam - ceny jak chyba wszędzie w okolicy. Zajęcia się zaczynają we wtorki o 17.00 i chyba póki co nie trzeba się zapisywać bo ja tak poprostu przyszłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.