![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: cienie, cienie
najlepszym przykładem ze cieniem "bazarkowym" mozna nieźle wykonać makijaż jest Karo-la która udowadnia ze nie trzeba wydać tysiaca zł na kosmetyki aby wygladać ładnie.
Wejdź na MM i zobacz co Ona potrafi wyczarować cieniem za 2zł, tak naprawdę liczą sie umiejetnosci i wprawa. Jeśli uzywasz jednego cienie i zazwyczaj go całego wykorzystasz to pewnei moze warto zainwestować w górna półkę, ale jeśli lubisz eksperymentowac i tak jak ja lubisz mieć setki róznych kolorów,albo czasami ejst tak ze nie ma kasy nawet na cień za 30 zł to warto kupić ten za 4zł
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio przyjrzałam się bliżej jednemu z moich cieni (kosztował 2 zł) i jest na nim napisane Vollare, SECRET - czy któraś z Was ma cień z tej serii?? Chodzi mi o serię Secret, a nie ogolnie o firmę Vollare
![]()
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
...
Edytowane przez FirstLady Czas edycji: 2011-04-11 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
ja własnie zamówiłam sobie dzisiaj pierwszy raz cienie ruby rose przez allegro za 9,99zł (24 cieni perłowych) nigdy bym ich nie kupiła gdyby moja babcia nie kupiła ich wcześniej, nie myślałam ze beda takie fajne
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.