Ranking - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-03-08, 22:32   #31
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Dot.: Ranking

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa
Obawiam się, że wróci
Takie rzeczy zawsze wracają... tak jak wątki o "wypsnietej kropelce"
Stary 2006-03-08, 22:38   #32
fredka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec
...która przenika przez bieliznę
fredka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-08, 22:40   #33
Carrie
Zadomowienie

Cytat:
Jak to kiedys Lovisa napisała "zdąrzyłam zapomniec, a to wraca jak biegunka po nieświezym jogurcie".
Nie cytuje słowo w słowo, bo pamiec mam dobrą ale krótką
Stary 2006-03-08, 22:42   #34
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fredka
...która przenika przez bieliznę
... bo przecież każdy szanujący się plemnik nosi przy sobie zestaw odpowiednich narzędzi do przedzierania się przez zabezpieczenie bielizną (szczególnie obustronne)
Stary 2006-03-08, 22:54   #35
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
... bo przecież każdy szanujący się plemnik nosi przy sobie zestaw odpowiednich narzędzi do przedzierania się przez zabezpieczenie bielizną (szczególnie obustronne)

BTW
Carrie, nie poznałam Cię z tym nowym avatarkiem
Stary 2006-03-08, 22:56   #36
bemolka
Zakorzenienie

Cytat:
dobre
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-08, 22:56   #37
Carrie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa

BTW
Carrie, nie poznałam Cię z tym nowym avatarkiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-03-09, 06:39   #38
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

jestem na nie- zdecydowanie

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-09, 08:36   #39
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carrie
Jak to kiedys Lovisa napisała "zdąrzyłam zapomniec, a to wraca jak biegunka po nieświezym jogurcie".
Nie cytuje słowo w słowo, bo pamiec mam dobrą ale krótką
Pamiętałaś, jak miło Zapomniałam, że to powiedzialam, ale teraz już sobie przypomniałam
Stary 2006-03-09, 08:42   #40
natii4
Zakorzenienie

Paris przesadziłaś z wpisem jaki dałaś Moniczce w karmie,więc nie przesadzaj dalej Jak masz ochotę dowalić komuś to zrób to na gg, PW albo jedź do Ewy Drzyzgi-teraz Rozmowy w toku to jak walki pitbulli

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-09, 09:06   #41
AaniaA
Zakorzenienie

mi tez pomysl tego watku w ogole sie nie podoba. stanowczo mowie nie !
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-09, 09:18   #42
taszkin
Zakorzenienie

Wydaje mi się, ze karma jest odzwierciedleniem bardziej stażu i popularności (bo na starcie kazdy otrzymuje adekwatną do ilości postów(?) )ale tu chyba w kazdym przypadku wysoka jest zbieżna z "sympatycznością". W ogóle jednak nie zwracam na nią uwagi, w niczym mi ta karma nie pomaga, nic nie sugeruje. Co innego forma podziękowania, bardzo miła z resztą,a co innego tworzenie do tego rankingu. Nie widze celu.
Co do pomysłu "wyborów" to nie jestem wielka przeciwniczką tego typu zabaw, ale uwazam, ze wprowadzają więcej negatywnych niz pozytywnych emocji. Pozdrawiam!

ps. co innego np ranking na najzabawniejszy post lub cos w tym stylu. Coś co nie ocenia charakteru lecz poczynania

Edytowane przez taszkin
Czas edycji: 2006-03-09 o 09:28 Powód: troche eminiłam post bo żle mi brzmiał ;-)
taszkin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-09, 09:21   #43
Ami
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taszkin
Wydaje mi się, ze karma jest odzwierciedleniem bardziej stażu i popularności (bo na starcie kazdy otrzymuje adekwatną do ilości postów(?) )ale tu chyba w kazdym przypadku jest zbieżna z "sympatycznością". Mie jestem wielka przeciwniczką tego typu zabaw, ale uwazam, ze wprowadzają więcej negatywnych niz pozytywnych emocji. Pozdrawiam!
Tylko moc karmy jest adekwatna do stażu. Sama jej ilość dla każdego na starcie jest taka sama: 10 pkt.
Ami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-09, 09:23   #44
taszkin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ami
Tylko moc karmy jest adekwatna do stażu. Sama jej ilość dla każdego na starcie jest taka sama: 10 pkt.
aha, to przepraszam za nieścisłość
taszkin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-09, 09:43   #45
ufcio
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Paris
No właśnie ufcio, więc ja myślę, że to, czy wątek się spodoba nie zależy od jego treści, tylko od tego kto go założył...ale tak bywa...
sugerujesz, ze jestem bardziej lubiana? hehe. nie paris. faktem jest ze w moim watku były negatywne opinie. ale no jego tresc była zupełnie inna.
masz złe podejscie do niektorych spraw...
ufcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-03-09, 10:19   #46
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Paris i jej uwielbienie do rankingów
KasiaKatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-09, 11:50   #47
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaKatarzynka
Paris i jej uwielbienie do rankingów
To jest raczej rozgrywka taktyczna za wpis do karmy Moniczki,wpis do tego AgiZ.Skoro widzi,że jak pisze w karmie coś negatywnego i jest opieprzona przez szefową to może lepiej zrobić ranking i sobie poużywać.

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=130 Myślę,że nie wszyscy to widzieli

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2006-03-09, 11:54   #48
nekome
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natii4
To jest raczej rozgrywka taktyczna za wpis do karmy Moniczki,wpis do tego AgiZ.Skoro widzi,że jak pisze w karmie coś negatywnego i jest opieprzona przez szefową to może lepiej zrobić ranking i sobie poużywać.

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=130 Myślę,że nie wszyscy to widzieli
dzieki, bo sie zastanawialam skad znacie wpis karmy kogos innego juz myslalam ze hackerki jestescie
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-09, 11:54   #49
Paris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natii4
Paris przesadziłaś z wpisem jaki dałaś Moniczce w karmie,więc nie przesadzaj dalej Jak masz ochotę dowalić komuś to zrób to na gg, PW albo jedź do Ewy Drzyzgi-teraz Rozmowy w toku to jak walki pitbulli
Oj nati, Ty też nie przesadzaj, bo gdybym ja miała tak się chwalić każdym złym słowem wypowiedzianym w moją stronę, jak to zrobiła monyczkaaa, to trochę by to zajęło. Wpisz sobie w wyszukiwarkę Paris, jeśli Cię to interesuje i pooglądaj co tam ciekawego o mnie piszą wizażanki-które-zawsze-mają-rację. Nie chcę się z nikmi znowu kłócić, więc Was też proszę, żebyście mnie nie łapały za słówka i nie czepiały się tak (no właśnie, kto tu jest czepialski), bo to znowu wywoła jakąś burzę...
But I know I'm gonna change that tune,
When I'm back on top, back on top in June...
Paris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-09, 11:59   #50
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natii4

Myślę, że Paris, miala też po części nadzieję, iz po tym, jak w groteskowy sposób starała się zepsuć mój wątek, ja teraz tu wejdę i stwierdzę, że taka z niej okropna wizażanka I się pokłócimy i wyjdę na wredną małpę Ale mnie takie rankingi niezbyt obchodzą Jesli Paris ma takie ciśnienie na fakt, iz często zwracalam jej uwagę, że nie korzysta z wyszukiwarki, to chyba to jest jej problem, nie mój Nie wiem co chciała uzyskać, odgrywając sie na mnie w moim wątku i zakładając ten, nie rozumiem tych infantylnych zagrywek, nie chce mi się zastanawiac nad ich celem i sensem.
Stary 2006-03-09, 12:02   #51
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Paris, to nei było chwalenie się, a jedynie obrona własnej osoby,

widać nie do końca dokładnie napisała Monyczkaaa o co jej chodzi, chodziło nie o to, że dostała zły wpis, ale o to w jaki sposób został sformułowany [kolejny raz "afera" z powodu złego formułowania zdań ;/]

po drugie, ciesz się, że znowu uniknęłaś konsekwencji takich słów, za jakie ja i inne Wizażanki dawno już zostałyśmy ukarane

wbrew pozorom - tobie naprawde wiele uchodzi na sucho
Stary 2006-03-09, 12:03   #52
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paris
Oj nati, Ty też nie przesadzaj, bo gdybym ja miała tak się chwalić każdym złym słowem wypowiedzianym w moją stronę, jak to zrobiła monyczkaaa, to trochę by to zajęło. Wpisz sobie w wyszukiwarkę Paris, jeśli Cię to interesuje i pooglądaj co tam ciekawego o mnie piszą wizażanki-które-zawsze-mają-rację. Nie chcę się z nikmi znowu kłócić, więc Was też proszę, żebyście mnie nie łapały za słówka i nie czepiały się tak (no właśnie, kto tu jest czepialski), bo to znowu wywoła jakąś burzę...

Pamiętam wątki z wakacji i pamiętam,że stawałam po Twojej stronie w jednym z nich,ale w momencie,kiedy kilka dni temu w taki sposób odniosłaś się do Moniki, dostałaś negatywa od szefowej i teraz zakładasz wątek o tym pisać kogo lubimy,a kogo nie. Pewnie zaczęłyby się takie piękne wpisy jak ten w karmie. Nie łapie Cię za słówka,to,że Monika to zgłosiła i napisała tego na PW to przynajmniej wiadomo czego się spodziewać po Tobie. Powinnaś się tego wstydzić co napisałaś,a nie nas oskarżać. Wielokrotnie zarzucałaś,że nikt nie traktruje się poważnie,bo masz tyle lat ile masz,ale tym wpisem pokazałaś,że nie zasługujesz na traktowanie Cię jako poważnej osoby,takie wpisy świadczą o Twojej niedojrzałości i dziecinadzie.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2006-03-09, 12:04   #53
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Myślę, że Paris, miala też po części nadzieję, iz po tym, jak w groteskowy sposób starała się zepsuć mój wątek, ja teraz tu wejdę i stwierdzę, że taka z niej okropna wizażanka I się pokłócimy i wyjdę na wredną małpę Ale mnie takie rankingi niezbyt obchodzą Jesli Paris ma takie ciśnienie na fakt, iz często zwracalam jej uwagę, że nie korzysta z wyszukiwarki, to chyba to jest jej problem, nie mój Nie wiem co chciała uzyskać, odgrywając sie na mnie w moim wątku i zakładając ten, nie rozumiem tych infantylnych zagrywek, nie chce mi się zastanawiac nad ich celem i sensem.
ech, wiesz Loviso, tak się zastanawiam, ale ja chyba skończę zanim zacznę [znowu] ;-)
Stary 2006-03-09, 12:20   #54
Paris
Zadomowienie

Zaraz chyba dam ignora temu wątkowi, bo aż mnie korci, żeby coś Wam odpowiedzieć, ale potem znowu wyjdę na tą złą, bezczelną, infantylną...
But I know I'm gonna change that tune,
When I'm back on top, back on top in June...
Paris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-09, 13:01   #55
ufcio
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Paris
Zaraz chyba dam ignora temu wątkowi, bo aż mnie korci, żeby coś Wam odpowiedzieć, ale potem znowu wyjdę na tą złą, bezczelną, infantylną...
dawaj dawaj Paris.
ufcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-09, 14:04   #56
fredka
Rozeznanie

Nie chcę się wtrącać, ale widzę tylko jedno wyjście.
Ignorujcie się nawzajem. Nie widzę możliwości kompromisu, bo te sprzeczki ciągle wracają, więc to wg mnie najlepsze rozwiązanie. Nie komentujcie swoich wypowiedzi, nie dawajcie sobie karmy (żadnej), nie docinajcie. Pewnie zaraz usłyszę, ze "jak ci się nie podoba to nie czytaj", ale ostatnio wiele wątków na które trafiam zawiera słowne przepychanki i złośliwości (choć złośliwości rozumiem - ale tylko żartobliwe i nieubliżające nikomu), to trochę męczące, nie tylko dlatego, że odchodzi od tematu.

Nie bijcie

Edytowane przez fredka
Czas edycji: 2006-03-09 o 14:47
fredka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-09, 14:39   #57
Lovisa
Zakorzenienie

Ja już wczoraj zignorowałam wypowiedzi Paris, próby dyskutowania z nią są niemożliwe, co widac po moim wątku "Dzień kupy", w którym połowa postów to off topicowe, napisane przez nią [wiele osób wdało się z nią w kłótnię, ja wolałam to olać, jak widać każdemu kiedyś się znudzi i równiez mój wątek w końcu wrócił do istoty swojego tematu, ku zmartwieniu Paris zapewne ] EOT
Stary 2006-03-09, 17:39   #58
cattt
Mrs Mrau

mamma mija

a więc oto moje głosy

Najfajniejsza wizażanka: Paris
Najmilsza wizażanka: Paris
Najbardziej kontrowersyjna wizażanka: Paris
Najgorsza wizażanka: Paris

Prawda czy fałsz?

ps.Paris dostane jakąś nagrodę ?(pewnie to będzie avatar lub brokatowy napis-juz na sama myśl mam ciarki ahhh)

a tak na serio:kiepski pomysł
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-09, 18:08   #59
windykatorka
Zakorzenienie

GG do windykatorka

Cichosza...
windykatorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-09, 20:29   #60
monyczkaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, dziękuję za wsparcie
Paris, tak jak już napisałam, nie poskarżyłam się dla AgiZ dlatego że dałas mi negatywna karmę. dawaj mi ją do woli ale ubliżać sobie nie pozwolę. Tak jak napisała KasiaKatarzynka, ciesz się, że dostałaś tylko negatywną karmę od AgiZ. Nie mam zamiaru więcej z tobą na ten temat rozmawiać. Wyraziłam już swoje zdanie i ciągnąc tego nie mam zamiaru. To mówiłam ja, wizażanka z mądrością na poziomie blondynki z kawału

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości