|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Re: Kramik Impersony (Sweterek, spodniczka,spodenki,toreb ka)
ja 5 dni po porodzie juz wazylam tyle samo wiec dosyc szybko przytylam ponad 16 kg urodzilam synka 4040
i 61 dł.na bank schudniesz trzymam kciuki tylko potrzebujesz wiecej czasu.A co do bluzeczek mysle ze beda dobre . pozdrawiam
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik Impersony (Sweterek, spodniczka,spodenki,toreb ka)
Hiacynth- ja mam 163, ale mierzylam swoje spodnie i maja dlugosc 95 cm
Ale moge zaryzykowac, najwyzej beda do wyzszych obcasow ![]() paulisiu- ta torebka jest czerwona, albo raczej taka z odcieniem malinowym Jesli jestes dalej chetna to wymienilabym ja np. za pozycje 35?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Kramik Impersony (Sweterek, spodniczka,spodenki,toreb ka)
Jak dla mnie pasuje to co sie wymieniamy ty mi torebka ja ci bluzeczke nr 35 ??
jesli tak to pisz odrazu na pw ; Pozdrawiam
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik Impersony (Sweterek, spodniczka,spodenki,toreb
Cytat:
Jesli dzis mi nie odpowie co do wymianki, wtedy golfik poleci do Ciebie, dobrze?
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasek ma 97 cm dlugosci, wklejam ci 2 fotki, tylko kolor jest żywszy rózowy, fotka robiona telefonem wiec i kolory do kitu...
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
ah i jeszcze mam 1 pytanko- nie masz może jakiegoś podkladu w kolorze naturalnym na zbyciu? a paseczkiem jestem zainteresowana
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podkladu niestety nie mam Mam tylko same jakies probki, ale to oczywiscie dorzuce gratis
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
ja jeszcze przed chwilka znalazlam paseczek w kolorze plaszczyka, jest cieńki i dorabialam w nim 1 dziurkę ale może Ci się przyda więc dorzucę go do plaszczyka
![]() a znalazlabys coś u mnie jeszcze gdybym chciala spódniczkę paseczek i perfumki?? |
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
DOKłADKA!
1. Pomarańczowe bojówki rozmiar 38, rozciągają sie do 40, 74% wiskozy, 22% nylonu, 4%elastanu szerokość w pasie 36 cm, ale sie rozciagają, długośc 100 cm, można skrócić, bo przy nogawkach są ściągacze ![]() 2.Pomarańczowa bawełniana bluzeczka sixty, dól skrojony fikuśnie na skos, bluzeczka odsłania ramiona, rozmiar 38 3.Śliczna, fikuśnia bluzka na ramiączkach z gołymi plecami i ramiączkami krzyżującymi się na plecach. Bluzka jest w stanie idealnym, z wymianki, niestety dużo za duża (myślę, ze to rozmiar 42) 4. Perłowy pasek 5. pomarańczowy, parciany pasek |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
cd
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymiarki nap[isze pozniej, bo maz wygania mnie sprzed kompa
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
sliczna bluzeczka
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1142087482 wiem, ze jestem u mnie chetna na rybaczki, ciagle czekam na poprzednie dziewczyny, ktoe byly zainteresowane Twoje spodnie strasznie przypadly mi do gustu, troche sie boje, ze beda za duze, albo za male jak cos dam znac ![]() ![]()
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
hej, tu znow kat hehe
i jak z golfikiem?? strasznie mi sie spodobal i nie chce aby przeszedl kolo nosa, to jak bedziesz na necie daj prosze znac.. dzieki buzka
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bizuterii na zbyciu niestety nie mam, wszystkiego sie juz pozbylam ![]() cinkapooh bluzeczka faktycznie cudna, ja jestemw niej zakochana, jest z wymianki, niestety jest naprawde bardzo duza, to takie 42 i to najlepiej na kobiete z duzym biustem Flofferku Hiacynth sie nie odezwała Ale tak jak obiecalam, w takim razie sweterek wedruje do Ciebie
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
ojejej ja nosze male 36
wiec szkoda wielka ale spodnie prosze o scisla rezerwacje bo sa ekstra! tylko moglabym prosic o dokladne wymiary?pasa, bioder (w polowie pupci), uda, kolana? tylko uda tak u gory przy pachwinie i w srodku, bo chcialabym aby byly obcisle przepraszam za klopot. I w ogole masz piekniusiego bobasia --> fotka avatar? :P buziak!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
łał super (zeby tylko hiacynth pozniej nie byla zla....) to podaj na pw swoje dane i jescze raz cos tam chcialas ode mnie
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: Kramik Impersony (Sweterek, spodniczka,spodenki,toreb ka)
Przepraszam ze tak dlugie czekalas na odpowiedz
Tak wyminak mi odpowiada tylko swetrek za spodenki to troche malo wiec bym chciala cos nieduzego jeszcze
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

)

i 61 dł.na bank schudniesz trzymam kciuki tylko potrzebujesz wiecej czasu.A co do bluzeczek mysle ze beda dobre .
jesli tak to pisz odrazu na pw ;

Mam tylko same jakies probki, ale to oczywiscie dorzuce gratis