Boje sie rozczarowania moim wygladem przez chłopaka z neta. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-11-12, 22:59   #31
OldWorldBlues
mad lad

Dot.: Boje sie rozczarowania moim wygladem przez chlopaka z neta.

Cytat:
Napisane przez topdong Pokaż wiadomość
Wiesz dobrze, że w 80-90% przypadków ta właśnie będzie dla Ciebie i innych kobiet, 10-20% to będą te typu mam 180 cm, mój facet 165 i się kochamy.
Niesprawiedliwy świecie, dlaczego najbardziej podobają mi się dziewczyny wyższe ode mnie?!
OldWorldBlues jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-12, 23:29   #32
cleopadra
Wtajemniczenie

Dot.: Boje sie rozczarowania moim wygladem przez chłopaka z neta.

Moja kumpela poznala meza na necie,pierwsze spotkanie bylo dla niej szokiem,na zdjeciach wygladal na szalenie przystojnego faceta,prwdziwe ciacho z czekolada,a przy realnym spotkaniu stracil wiele.Kumpela z grzecznosci zostala by z nim pogadac,okazalo sie sie ze ma tak wspanialy urok osobisty i ze maja wiele wspolnego ,ze nie mogla doczekac sie nastepnego spotkania.facet na zdjeciach wychodzi fenomenalnie
Po roku znajomosci zostali malzenstwem.
Wiec ,autorko ,nie stresuj sie swoim wygladem,spotkaj sie
cleopadra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-13, 00:20   #33
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Toblerone Pokaż wiadomość
O tym mówię. Ja wolę umięśnionych, a jestem z chudziną, ale z tego, co rozumiem, nasz kolega olał dziewczynę, bo okazała się niska i miała krzywe zęby
Sam jest pewnie misterem universum

To słabe i mam nadzieję, że autorka postu nie będzie się nakręcała wpisami tego typu kolesi.
Ja bym też skreśliła kolesia za krzywe zęby. Znaczy takie naprawdę krzywe, gdyby NIC z nimi nie robił, to niestety... Zbyt mocno porusza to moje poczucie estetyki. Ale to jest jak nadwaga (u większości) - mniej atrakcyjne, bo da się coś z tym zrobić, ale nadwaga nie skreśla dla mnie człowieka, a zęby - musiałby mieć naprawdę niesamowitą osobowość.

Skreśliłabym blondyna na dzień dobry, ale ten konkretny akurat był kolegą z roku - po dwóch latach jakoś tak wyszło, że coś wyszło. Ale jakbyśmy zaczęli od randki to w życiu nie bylibyśmy razem. Więc rozumiem tą konkretną uwagę.

Autorka wspomina, że jest przeciętna, czyli pewnie nie ma jakichś widocznych wad. A nawet jeśli będzie dla kolesia za niska - to na pewno nie jej wina i znajdzie 20 innych, którzy będą się cieszyli, że jest taka niska. Nie ma co się przejmować.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-13, 00:26   #34
Melanchton
Zakorzenienie

Cytat:
Twoja wypowiedź jest po prostu esencją hipokryzji w najczystszym tego słowa znaczeniu.

- ja lubię facetów umięśnionych, a więc chudych raczej nie = jest OK !
- on lubi wysokie, a niskich nie = to jest słabe! Boże co za typ! A jeszcze do tego odrzuca ją za krzywe zęby! Jak tak można, masakra!

Podwójne standardy pełną parą. Teraz się nie dziwię, że w wieku 32 lat nadal nie masz męża, ale za to zaliczyłaś już 17stu facetów (albo oni Ciebie)

Nie znasz mnie, więc nie komentuj tego kim jestem i jak wyglądam, bo nie o tym jest temat.
Czegokolwiek esencją nie byłby post przedmówczyni, taka wypowiedź jest zwyczajnie chamska.

Wyszło szydło z worka?
Stary 2016-11-13, 00:31   #35
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Czas edycji: 2016-11-13 o 00:33
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-13, 06:33   #36
green way
Zadomowienie

Cytat:
Wyższe panie mają z reguły też wszystko proporcjonalnie większe
Np. pochwę? No miejmy nadzieję, że Twój bynio też jest wystarczająco duży (zdecydowanie większy niż mozg) bo inaczej nawet wzrost Ci nie pomoże
green way jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-13, 08:17   #37
Stokrotek90
Wtajemniczenie

Wątek zaczął być poniżej poziomu :/

Autorko, to czy komuś się podobamy, czy nie, to nie tylko składowa tego, jak wyglądamy Może warto o tym pomyśleć odbudowując poczucie własnej wartości.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-11-15, 09:12   #38
Veredise
Zakorzenienie

Dot.: Boje sie rozczarowania moim wygladem przez chłopaka z neta.

Spotkałam się parę razy z facetami poznanymi przez internet i powiem szczerze, że zawsze się martwiłam czy im się spodobam - bo również nie uważam się za szczególnie atrakcyjną - i zazwyczaj okazywało się, że niepotrzebnie, bo to oni nie podobali się mi

A ten, z którym teraz jestem, przed pierwszym spotkaniem powiedział bardzo mądrą rzecz - na moje "ostrzeganie go", że tu mam za dużo, tu mam za mało, tu się kręci, tu odstaje itp powiedział, że zasada jest tak - nikt nie powinien być sędzią w swojej sprawie i powinnam dać jemu ucenić. I on akurat uznał mnie za atrakcyjną.

Tak więc musisz się autorko sama przekonać. Ale niczym się nie przejmuj, bądź sobą i w pierwszej kolejności "martw" się o to, żeby to on Ci się spodobał. Ludzie mają naprawdę różne gusta - patrzę na facetów swoich koleżanek i nie wiem, co one w nich widziały, ale jednak coś widziały, skoro z nimi są. Mnie by się taki czy inny facet nie podobał, a im się podoba. Nie ma nikogo, kto by się podobał wszystkim - nawet gwiazdy Hollywood tak nie mają. Ale myślę, że poza jakimiś ekstremalnymi przypadkami zawsze znajdzie się ktoś, komu akurat ta osoba się spodoba, tylko sztuką jest na takiego kogoś trafić.
A na siebie zazwyczaj patrzymy dużo bardziej krytycznie, inni ludzie patrzą nieraz łaskawiej. Tym bardziej mężczyźni, bo jak ogólne wrażenie jest dobre, to się nie rozdrabniają na różne mankamenty, które kobiety u siebie widzą. A nawet jak je widzą, to przechodzą nad nimi do porządku dziennego, bo wiedzą, że sami też nie są idealni. No chyba, że mówimy o młodych chłopaczkach, którzy kobiety znają tylko w formacie .jpg

Edytowane przez Veredise
Czas edycji: 2016-11-15 o 09:14
Veredise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości