![]() |
#31 |
mad lad
|
Dot.: Boje sie rozczarowania moim wygladem przez chlopaka z neta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Boje sie rozczarowania moim wygladem przez chłopaka z neta.
Moja kumpela poznala meza na necie,pierwsze spotkanie bylo dla niej szokiem,na zdjeciach wygladal na szalenie przystojnego faceta,prwdziwe ciacho z czekolada,a przy realnym spotkaniu stracil wiele.Kumpela z grzecznosci zostala by z nim pogadac,okazalo sie sie ze ma tak wspanialy urok osobisty i ze maja wiele wspolnego ,ze nie mogla doczekac sie nastepnego spotkania.facet na zdjeciach wychodzi fenomenalnie
Po roku znajomosci zostali malzenstwem. Wiec ,autorko ,nie stresuj sie swoim wygladem,spotkaj sie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skreśliłabym blondyna na dzień dobry, ale ten konkretny akurat był kolegą z roku - po dwóch latach jakoś tak wyszło, że coś wyszło. Ale jakbyśmy zaczęli od randki to w życiu nie bylibyśmy razem. Więc rozumiem tą konkretną uwagę. Autorka wspomina, że jest przeciętna, czyli pewnie nie ma jakichś widocznych wad. A nawet jeśli będzie dla kolesia za niska - to na pewno nie jej wina i znajdzie 20 innych, którzy będą się cieszyli, że jest taka niska. Nie ma co się przejmować. ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyszło szydło z worka? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2016-11-13 o 00:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Wątek zaczął być poniżej poziomu :/
Autorko, to czy komuś się podobamy, czy nie, to nie tylko składowa tego, jak wyglądamy ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Boje sie rozczarowania moim wygladem przez chłopaka z neta.
Spotkałam się parę razy z facetami poznanymi przez internet i powiem szczerze, że zawsze się martwiłam czy im się spodobam - bo również nie uważam się za szczególnie atrakcyjną - i zazwyczaj okazywało się, że niepotrzebnie, bo to oni nie podobali się mi
![]() A ten, z którym teraz jestem, przed pierwszym spotkaniem powiedział bardzo mądrą rzecz - na moje "ostrzeganie go", że tu mam za dużo, tu mam za mało, tu się kręci, tu odstaje itp powiedział, że zasada jest tak - nikt nie powinien być sędzią w swojej sprawie i powinnam dać jemu ucenić. I on akurat uznał mnie za atrakcyjną. Tak więc musisz się autorko sama przekonać. Ale niczym się nie przejmuj, bądź sobą i w pierwszej kolejności "martw" się o to, żeby to on Ci się spodobał. Ludzie mają naprawdę różne gusta - patrzę na facetów swoich koleżanek i nie wiem, co one w nich widziały, ale jednak coś widziały, skoro z nimi są. Mnie by się taki czy inny facet nie podobał, a im się podoba. Nie ma nikogo, kto by się podobał wszystkim - nawet gwiazdy Hollywood tak nie mają. Ale myślę, że poza jakimiś ekstremalnymi przypadkami zawsze znajdzie się ktoś, komu akurat ta osoba się spodoba, tylko sztuką jest na takiego kogoś trafić. A na siebie zazwyczaj patrzymy dużo bardziej krytycznie, inni ludzie patrzą nieraz łaskawiej. Tym bardziej mężczyźni, bo jak ogólne wrażenie jest dobre, to się nie rozdrabniają na różne mankamenty, które kobiety u siebie widzą. A nawet jak je widzą, to przechodzą nad nimi do porządku dziennego, bo wiedzą, że sami też nie są idealni. No chyba, że mówimy o młodych chłopaczkach, którzy kobiety znają tylko w formacie .jpg ![]()
- Ah elle aime bien ça les stratagemes! - Oui... - En fait, elle est un peu lache. Je crois que c'est pour ça que j'ai du mal a saisir son regard. Edytowane przez Veredise Czas edycji: 2016-11-15 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.