Kto był Waszą pierwszą miłością? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-03-25, 18:02   #31
justyna_t
Zadomowienie

Dot.: Kto był Waszą pierwszą miłością?

Moja pierwsza miłość była typowo platoniczna
Kochałam go bardzo, był moim ideałem, którego nie mogła mnieć i który zawsze był tym naj.
Byłam w nim bardzo zakochana i nie trwało to 2 tygodnie, ale dobrych pare lat.
Najgorsze było to, że go "kochałam" a byłam z innymi chłopakami.
Kiedy to się zaczeło byłam wtedy w 7 klasie podstawowej. Tak naprawde przestałam o nim myśleć dopiero w wieku 18 lat, a więc troche to trwało.
Dopiero mój TŻ wyleczył mnie z tej miłości.
Najlapsze jest to, że nigdy nic nie zrobiłam, żeby być z Nim. Potem okazało sie, że ja też mu się podobałam, ale wtedy było już za po wszystkim.
Teraz kocham ojego TŻ i chce spędzić z nim reszte zycia.
Stary 2006-03-25, 22:05   #32
KOKAINA
Zadomowienie

Miałam 14 lat,on był rok starszy.Chodził w dresach (jednych i tych samych), miał czarne jedynki, był gruby i brzydki, a do tego udawał wielkiego cwaniaka.Kochałam go, chyba nadal kocham.Uderzyła we mnie ta tzw. toksyczna strzała Amora i zrobiła głeboką rane.
KOKAINA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-25, 23:53   #33
aprzybyla
Wtajemniczenie

GG do aprzybyla

to była głupiutka "miłość" w koledze z podstawówki
ps.pewnie sie powtażam
aprzybyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-26, 00:28   #34
moee
Zakorzenienie

oj dziewczyny .. U mnie to była 7 klasa podstawówki i piekny wysoki brunet o niebieskich oczach, jak mozna powiedziec teraz ze wysoki( wtedy byl jak dla mnie wielki, ale sama mialam 147 wzrostu) Chodzil do 7 F ja do C wiec widywalismy sie tylko na przerwach, ale...moja klasa miala po jego ZPT wiec ktoregos dnia wchodze na lekcje siadam ,a na ławce wielkimi literami wyryte " kocham monie" tym mi serce podbil no niestety jako ze byl niesmialy i ja tez to tylko sie patrzylismy na siebie do konca podstawowki ,a na lawce dochodzily nowe napisy od niego Spotkalismy sie jakos przypadkiem po 7-8 latach od skonczenia podstawowki i pierwszy raz rozmawialismy ,a co sie z samych siebie nasmialismy to nasze kurcze fajnie sobie powspominac ..
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."
moee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-26, 11:26   #35
goga1001
Zadomowienie

GG do goga1001

Miałam lat 15 i byłam strasznie zakochana, ale wiadomo....dorosłam do innego związku

goga1001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-28, 00:46   #36
Ryfka
Zadomowienie

Śliczny wątek, wart podniesienia

Moja pierwsza miłość przyszła w pierwszej klasie liceum, czyli ponad trzy lata temu. Coś ciężko mnie rozkochać

Mam w głowie takie urywki- jak zawijałam spódnicę pod szkołą, żeby wskoczyć na motor razem z nim i pojechać do parku na wagary, jak dostałam od niego pierwsze żółte tulipany, naszego pierwszego sylwestra, kiedy schowaliśmy się pod kapeluszem i nieudolnie całowaliśmy, pamiętam nasz pierwszy raz...Bardzo go kochałam. Do niedawna myślałam, że zawsze z nim będę. Niestety, okazał się inny niż pragnęłam.
Ryfka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-28, 08:29   #37
olunias
Raczkowanie

GG do olunias

moją pierwszą prawdziwą miłością (bo nie mówimy tu o zauroczeniach, których miałam miliony) był chłopak którego spotkałam 29 czerwca będac na plaży nad jeziorem. Ten dzień był 18 lat temu, byłam wtedy mniej-więcej w połowie szkoły podstawowej. Lezałam sobie na kocu i opalałam się ale jak go zobaczyłam to już wzroku z niego nie spuściłam.Pamiętam że miał takie śmieszne spodenki-kąpielówki. Wtedy wydawał mi się najpiękniejszym facetem pod słońcem. Oczywiście jak to bywa on wogóle nie zwracał na mnie uwagi, a kiedy ja przestałam na niego zwracać swoją uwagę...to on zaczął sie uganiać za mną. Ja oczywiście udawałam że mnie to wogóle nie interesuje, ale w środku aż się gotowałam.No i tak jakoś po 4 latach takiego wzajemnego obserwowania się w różnych miejscach, wysyłania sobie różnych sygnałów,stało się tak (za sprawą moich cudownych koleżanek z liceum, które już nie mogły na to nasze cierpienie patrzeć) że spotkalismy się na takiej małej imprezce którą zorganizowały (w celu zapoznania nas;-)) )No i stamtąd odprowadził mnie do domu, pocałował na pożegnanie i odtąd spotykaliśmy się przez najbliższe 6 lat. To z nim przeżyłam po raz pierwszy prawdziwe zakochanie, pierwsze pocałunki, kwiatki dawane z nienacka, wyczekiwanie na mnie pod szkołą, wspólne spacery po lesie, wyjazdy pod namiot, pierwsze fascynacje drugą płcią...cudownie się to wspomina. No ale okazało się że miłość prysnęła, nie wytrzymała próby czasu i odległości, bo skończyła sie jak byłam na studiach. Od tamtej pory widziałam go może że 2-3 razy( nie bywam za często w swoim rodzinnym mieście) i to tylko z daleka....ale zrobił się jeszcze przystojniejszy niż był. Ale teraz patrząc trzeźwo na ten związek, to wiem że nie miałby on szans bytu..chociaż wtedy sądziłam inaczej..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-03-28, 19:55   #38
Papryczkaa
Zakorzenienie

Czy tylko ja kochałam się we Włóczykiju ? :P Niesamowicie podekstytowana siedziałam przed telewizorem i czekałam na jakże romantyczne kwestie , napełnione widzą - wypowiadane przez Niego....

A tak na poważnie, to teraz przeżywam swoją pierwszą miłość...byłam z różnymi chłopakami ,ale do zadnego z nich nie czułam tego , co czuję teraz...w naszym związku jest magia , jest szacunek........ jest to , co być powinno

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-28, 20:09   #39
neonka28
Zakorzenienie

Moje pierwsze zakochanie to Krzyś z przedszkola-teraz policjant!

Pierwszy chłopak to ten który był 4lata ,obiecywał,kochał i zdradził z moją dobrą koleżanką. Teraz rozwodnik i nie mogący się odnaleść.

Dojrzała miłość i wiele sprawdzianów w potrzebie,obecność przy mnie w ekstremalnych sytuacjach, zawsze podnoszący na duchu, silny i niezastąpiony to mój mąż! Już więcej nie będę zachwalać bo zapesze. Tpfu,tpfu..odpukać
Stary 2013-07-13, 19:32   #40
201701191223
Konto usunięte

platoniczna miłość trwająca 3 lata liceum, to było takie niewinne,
nie zamienilismy ze sobą słowa,Nie wiem jak ja wytrzymałam aż tak długo.
201701191223 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-13, 20:47   #41
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loipop Pokaż wiadomość
platoniczna miłość trwająca 3 lata liceum, to było takie niewinne,
nie zamienilismy ze sobą słowa,Nie wiem jak ja wytrzymałam aż tak długo.
Jak udało Ci się odkopać ten wątek?
szarri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 10:22   #42
201701191223
Konto usunięte

znalazłam przez prypadek nawet nie wiedziałam, że jest taki przedawniony, nie patrzyłam na datę
201701191223 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-15, 09:42   #43
Susette Crackers
Raczkowanie

Kolega z równoległej klasy gimnazjum. Blondyn, niebieskie oczy. Przez całe gimnazjum nieśmiało zerkałam w jego stronę, on zdaje się w moją też. Potem ośmieliłam się zaprosić go na studniówkę, ale niestety nie mógł pójść. W sumie przez jakieś 5 lat do niego wzdychałam, bo byliśmy z tej samej miejscowości, więc czasem gdzieś go spotykałam. Dziś mu się trochę przytyło, poza tym ma już żonę i dziecko w drodze

A taka prawdziwa, dojrzała miłość to w wieku 24 lat mnie się przydarzyła. Poznałam go na imprezie. Nie jest Polakiem. Przez 3 lata żyłam jak w jakimś śnie. Niestety po trzech latach trzeba było się obudzić. Do dziś leczę złamane serce.
Stary 2013-07-15, 10:19   #44
Keket
Zakorzenienie

Włóczykij z Muminków. Serio
Widzę, że ktoś już o nim pisał

Keket jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-15, 10:50   #45
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Marcin Miller Dla niezorientowanych
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-15, 11:18   #46
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Kolega z zerówki, rany jaka ja byłam zazdrosna jak on ciągnął za włosy taką inną(ładniejszą!!!) dziewczynkę. Potem jak w gimnazjum przeszedł do mojej klasy to się tylko zastanawiałam gdzie ja wtedy miałam oczy, to był palant pierwsza klasa.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości