|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chciałabym podziękować ...
No to skoro czas na slodycze to i ja się dołącze
![]() Dziękuje za słodkie slowa i komplementy ![]() ![]() Jak zwykle śle uściski ukochanemu Homykowi( mój milowy przewodnik po Gdańsku). Dziękuje za rady i chcialam napisac że brakuje mi wątku "Nieperfumeryjne wsparcie" dla tych którym dzień nie wypadł najlepiej lub noc ![]() Dziękuje również za odzyskanie wiary w dobrych ludzi. Za opisy i kuszenie zapachami oczywiście też ![]()
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Powtórzę to, co napisałam niedawno w innym wątku-
Dzięki Wam poznałam wiele zapachów, zachęcona pięknymi opisami. Zawsze przed kupnem nowego flakonu zaglądam tu i czytam Wasze opinie, które okazują się bardzo pomocne- niekiedy studzą mój zapał, a niekiedy upewniają mnie, że słusznie wybrałam. Tutaj mogę sobie porozmawiać z Wami nt mojego bzika (dopiero się rozkręcam w tych rozmowach i dyskusjach), nie muszę kręcić, ile zapłaciłam za flakon czy flakonik i czuć się nieswojo, że znowu mam coś nowego, choć poprzednio kupione flakony są jeszcze prawie pełne. Dzięki Wam dowiedziałam się wielu rzeczy o perfumach, o perfumeriach, próbkach, testerach, sprzedawczyniach w Sephorze i jeszcze mnóstwa pożytecznych rzeczy. Za to wszystko - Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Piers do przodu
|
Nie wiem jak inni ale ja czuję się zażenowana
![]() ![]() Ja jako niepoprawna życiowa optymistka pomimo wielu kopów w ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.