Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ==> Ubranka <==
BLUZA Wymiary: dlugosc: 50cm szerokosc: 40cm dlugosc rękawa zew 70cm, wew 60cm Noszona kilka razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
BLUZECZKA OSA Wymiary: Długość: 52cm Długość od pachy: 34cm Szerokość u dołu: 39cm Szerokość w piersiach: 39cm Długość rękawa:20cm Długość rękawa od pachy:7cm Głębokość dekoltu: 16cm Szerokość dekoltu: 19cm Bluzeczka jest z wymiany na wizażu, ale na mnie za duża troszkę [wolę bardziej dopasowane]. Stan bdb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
KOLOROWE SPODENKI TERRANOVA Wymiary: Długość zewn: 85cm Długość wewn: 64cm biodra: 50cm niski pas 40cm szerokość nogawki w udzie 27cm szerokość nogawki u dołu 25cm stan: 23cm Sciagacze u dolu nogawek,wiec mozliwosc skrocenia ich troche. Spodnie przyjemne w dotyku, nie rozciągające się. Z wymiany na wizażu, jednak okazały sie na mnie za duże. Stan bdb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
CZARNA BLUZECZKA ATLANTIC dlugosc mierzona od piety 63,5cm dlugosc stopy jakos ok 21cm, ja nosze rozmiar buta 37 i sa dobre, wiadomo jak to skarpetki moga sie troszke rozciagnac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
CZERWONA BLUZECZKA RĘKAWKI 3/4 Wymiary: dlugosc: 43cm szerokosc: 33cm dlugosc rękawa zew 44cm, wew 34cm Prawie nienoszona. Rozciąga się. Edytowane przez Flofferek Czas edycji: 2006-03-17 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
FIOLETOWA BLUZECZKA NA RAMIĄCZKACH Wymiary: długość: 46cm szerokość: 35cm Stan bdb. Rozciąga się. Edytowane przez Flofferek Czas edycji: 2006-03-20 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
NIEBIESKI SWETEREK Z ROZSZERZANYMI RĘKAWAMI BAAARDZO FAJNIUTKI Wymiary: dlugosc: 61cm szerokosc: 41cm dlugosc rękawa zew 62cm, wew 42cm Raz noszony. Rozszerza się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
RÓŻOWY BEZRĘKAWNIK dlugosc 51cm szerokosc od pachy do pachy 36cm szerokosc na dole 38cm dlugosc od pachy w dol 34cm dlugosc golfu wywinietego 15cm mam go z wymiany na wizazu, noszony przeze mnie gora 2 razy, przez poprzednia wlascicielke chyba ciut wiecej, stan bdb- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
RÓŻOWA BLUZECZKA MADONNA Wymiary: Długość: 54cm Długość od pachy: 36cm Szerokość u dołu: 41cm Szerokość w piersiach: 39cm Długość rękawa:16cm Długość rękawa od pachy:5cm Głębokość dekoltu: 12cm Szerokość dekoltu: 17cm Bluzeczkę mam z wymiany na wizażu, ale jakoś nie podpasowała mi. Stan bdb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
CZERWONA BLUZECZKA W MAZY Wymiary: Długość: 51cm Długość od pachy: 32cm Szerokość u dołu: 39cm Szerokość w piersiach: 39cm Długość rękawa:16cm Długość rękawa od pachy:5cm Głębokość dekoltu: 14cm Szerokość dekoltu u gory: 21cm Szerokosc dekoltu u dolu: 10cm Długość rękawa: 54cm długośc od pachy: 41cm Końcówka rękawa szeroka na 28cm Mam ją z wymiany na wizażu, jednak jest na mnie za duża. Stan bdb. Rozmiarowki na metce brak. Skład: 92% polyamid, 8% elastan. Przyjemna w dotyku, gladziutka, i taka delikatna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
CZARNY CIEPLUTKI POLAREK Wymiary: długość 64 cm szerokość 47 cm długość rękawa wew 49 cm, zew 57 cm Niestety nie mam zamka (wyleciał), kwestia wstawienia nowego, rozmiar z metki L. Noszony kilka razy. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
GRANATOWY KOMPLECIK - MINI + ŻAKIECIK Z KRÓTKIM RĘKAWKIEM (NA EGZAMIN ETC) gora (bluzeczka): szerokosc pd pachy do pachy 39cm dlugosc od ramienia (w dol) 50cm dlugosc rekawka wew 6cm, zew 20cm szerokosc na dole 40cm spodniczka: szerokosc pas 34cm szerokosc dol 45cm dlugosc 42cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
SWETEREK BORDOWY Z ROZSZERZANYMI RĘKAWAMI Wymiary: dlugosc rekawa wew 45 cm, zew 54 cm dlugosc sweterka 52 cm szerokosc 39/40cm szerokosc po srodku 35 cm szerokosc na dole 44 cm Noszony zaledwie 1 raz + przymierzany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.