![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pocieszcie mnie! Joico K-PAK Deep Reconstruktor
Tak bedzie nalepiej jek sprawdzisz jak wyglada swieza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
ja swoją odżywkę kupilam w hurtowni fryzjerskiej przez internet. Datę ważności ma do 2007 roku, a jej konsystencja jest dziwna , wygląda właśnie jak zważony serek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Anka jesli pachnie ladnie to raczej nic z nia nie jest widocznie producent nie zadbal o jej dobra konsystencje ,ale skoro mowisz ze efekty sa super to warto stosowac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A czy masz nasteplowana date waznosci na tej odzywce??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
No właśnie! Zważony serek. To trochę mnie pocieszyłyście...
![]() ![]() Ta Pani odpisała mi wczoraj i przesłała zdjęcia konsystencji tych odżywek, które ma w domu. I wyglądały tak samo jak moja. Spróbuję jej jutro użyć. Może nie będzie tak żle...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Scadia wyprobuj ta odzyweczke i napisz o wstepnych efektach- czy sie dobrze wloski rozczesywaly i jak wygladaly po wysuszeniu bo jestem bardzo ciekawa tego K-Paca bo sama mam na niego ochote
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
dziewczyny macie moze jakieś porównanie z rekonstruktorem lanza bo jest trochę tańszy, ale nie wiem czy równie dobry jak joico, a kusi mnie ten joico -nie wiem, ale moje w łosy ostatnio zrobiły sie bardzo suche , pewnie po zimie , a bardzo nie chciałabym sięgać po nozyczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zamówiłam na allegro Joico K-Pak Reconstructor
![]() ![]() Z góry dziękuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Podbjiam temat
![]() Mam wlosy grube rozjasniane na blond przyciemniane pasemkami i znow rozjasniane wiec sa mocno zniszczone puszace sie , lamia sie i sa generelanie do wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Muszę podbić temat! Dziewczyny proszę napiszcie, jakie widzicie efekty używania joico k-pak, bo ja juz cała w nerwach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Dostałam wczoraj Joico i od razu musiałam zastosować. Moje włosy już po pierwszym użyciu zdecydowanie bardziej lśnią i chyba troszkę sie wygładziły, bo nie są już takie niesforne przez swoja suchość. Dla mnie to był strzał w dziesiątkę. Wiem, że muszę spory kawał włosków ściąć ponieważ z tą częścią już się chyba cudów nie da zdziałać
![]() Najważniejsze, że Joico K-pak działa jak diabli i to jest bardzo pocieszajaca wiadomość. Więć mam nadziejeę, że uspokoi wszystkie dziewczyny, które na ten wątek wejdą po moim poście. Naprawdęwarto zainwestować w Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor Mogę też polecić sprawdzonego allegrowicza - jacekflaszeczka - ma bardzo dużo kosmetyków do włosów róznych firm, ja swoja przesyłkę do stałam do 24 godzinach od wpłyniecia pieniędzy na jego konto, więc zdecydowanie polecam. Buziaki ![]() Edytowane przez madziunia80 Czas edycji: 2006-08-11 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
czy ja wiem czy tak jak diabli... u mnie nic rewelacyjnego, faktycznie trochę lepiej niż po sklepowych odżywkach ale jakiegoś nagłego olśnienia nie doznałam... za drogi jak na takie przeciętne efekty... widac nie na wszystkich włosach się sprawdza :/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Ja już sporą część zużyłam i widzę, a co najważniejsze czuję w dotyku poprawę struktury włosów. Układają sieinaczej, nie odstają każdy w inną stronę tylko leżą na swoim miejscu, do tego lśnią i nie ciągną się jak gumki.
Zakupiłam też biosilk z farouk'a i dodatkowo nacieram włoski. I jestem zadowolona jak diabli, to jak na razie najlepszy mój zakup, jeśli idzie o kosmetyki do włosów. Przestrzegam tylko, żeby uważać na allegro, bo jest dużo kosmetyków do stylingu, o których wystawiający aukcję piszą, że to recontsructor, ale to nie jest ta odżywka Pamiętajcie, żeby szukać Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
a może ktos chciałby K-Paka na spółkę ?
1 litr rekonstruktora za 290 zł - za duża na mnie jednej pojemność i cena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
jak to jest w końcu z tym kosmetykiem? To jest odżywka, czy maska?
chcę kupić szampon z tej serii i do pary odżywkę, tak do codziennego użytku i nie wiem co wybrać: K-pak Deep Penetrating Reconstructor, czy K-Pak Reconstruct Conditioner proszę o podpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Conditioner to zwykla odzywka z tej samej serii, rekonstructor to silniej dzialajaca maska i chyba to bardziej warto kupic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
no tak tylko czy będę mogła używać Reconstructora po każdym umyciu włosów, czyli co 2 dni? czy nie będzie ich za badzo obciążała i nie zaczną mi się bardziej przetłuszczać??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Ja bym na Twoim miejscu kupiła tańszy szmpon (nawet sklepowy) i wtedy odzywkę i rekonstruktor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
witam
![]() ja uzywam kosmetyków Joico . Posiadam szampon , odzywke, intense hydrator, Deep Penetrating Reconstructor i Split End Mender i jestem bardzo zadowolona . Rekonstruktor i hydrator uzywam tak jak maske bo jest to wskazana na zmiane 1 raz w tygodniu, raz rekonstruktor raz hydrator. efekt jest powalający. szampon i odzywke mam do codziennego stosowania oraz splind end mender ![]() Mysle jeszcze nad zakupem ...Liquid Reconstructor bo ten kosmetyk podobno wymiata ![]() wiec drogie Panie prosze sie nie zastanawiac i zakupic sobie taki zestawik ![]() ![]() Poprostu jednym slowem REWELACJA ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Ta maska która zamówiłaś jest naprawde warta swojej ceny ja używam od ponad roku , jestem b.zadowolona i jak najbardziej polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
www.joico.com.pl kosmetyki joico i nie tylko w super cenach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Ja robiłam w salonie, który używa akurat kosmetyków firmy JOICO, rekonstrukcję włosa. Jestem niesamowicie zadowolona. Miałam generalnie bardzo osłabione i wypadające oraz matowe włosy. Wyszłam z lekkimi, miękkimi i błyszczącymi - super. I co najważniejsze trzymało mi się to długo, a nie do pierwszego mycia. Trochę kasy zapłaciłam - 170 zł (stylizacja, strzyżenie, refleksy, rekonstrukcja, masaż głowy), ale warto było. Polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
hejka napiszcie prosze skład tej swietnej odzywki k-pak...proooosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy chodzi o to ?
http://allegro.pl/item638576144_joic...tor_150ml.html
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
Ja mam ten loton(body lux volume) super nadaje objetosci,ale wlosy sa lekko szorstkie ,a gdy da sie go za duzo jeszcze zlepione..ale efekt pogrubienia wlosa na maxa!
![]() Dodatkowo mam szampon i odzywke moinsture nawilzajaca jest boska,a zapach mniam ![]() Co do k-paka tam w zestaw wchodzi hydrator i reconstruktor.Powinno sie oba stosowac razem,poniewaz jest to doglebna rekonstrukcja wlosa.Jeden otwiera luske wlosa pielegnuje go od wewnatrz ,natomiast drugi zamyka ta luske,wygladza ,i pielegnuje wlos od zewnatrz(nawilza). Dziewczyny z krk ja cala serie joico widzialam w sklepie fryzjerskim na wielopolu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Czy macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce na Allegro u ktorego moge kupic kosmetyki Joico?
Sa jakies nowe recenzje... ? Podbijam watek ![]()
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Ani hydrator ani rekonstruktor nie otwiera łuski włosa <lol>
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.