|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mój narzeczony jest modszy
Sprawa troszkę się komplikuje jeśli chodzi o dzieci i związek z młodszym o kilka lat mężczyzną kobiety, powiedzmy 35-37 letniej. Wtedy kobieta może obawiać się "ciśnienia" na szybką prokreację (zegar biologiczny tyka...) Ale to jest zmartwienie raczej kolejnych związków wśród osób "po przejściach". Młodzi nie powinni zaprzątać sobie tym głowy tylko po prostu się bzykać
, a tu młodszy mąż świetnie się sprawdza. A zresztą, sama się już przekonałam, że problemem w sprawach sercowych jest szukanie problemów. Gdybyśmy tyle samo energii poświęcały na czerpanie radości z tego, że kochamy i na samo kochanie... I mniej oglądajmy się na innych! Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz po prostu jestem szczęśliwa i mogę dzielić z Nim tą radość, zamiast podkopywać stabilność związku wyimaginowanymi problemami Buźka Gocha za mądre słowa! |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Mój mąż jest młodszy ode mnie o 4 lata i przyznam szczerze, że jakoś nigdy nie myślałam o tym jako o problemie.
Co więcej, wydaje mi się, że jest ode mnie bardziej dojrzały psychicznie i emocjonalnie. Wydaje mi się, że jeśli nie będziesz traktować tego jako problem- problemem to nie będzie. Powodzenia!!!!!!! |
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Jestem w podobnej sytuacji. On jest 5 lat mlodszy ale poniewaz dopiero sie poznajemy ja caly czas sie zastanawiam. Do tej pory mialam partnerow minimum 5 lat starszych a ostatni byl wiecej niz 10 lat starszy ale nikt nie uwazal to za dziwne. Mlodszy partner to dla mnie prawdziwa nowosc. Nie wiedzialam ze jest tyle zwiazkow gdzie kobieta jest starsza, humor mi sie poprawil dzieki wam dziewczyny.
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I witam cieplutko na Wizażu |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Sponsor
reklama opłacona |
Moja Kobieta jest ode mnie starsza i zadne z nieporozumien miedzy nami nie dotyczy roznicy wieku!!! to nie ma znaczenia!!!
Kocham Cie Magdusiu!
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
O czym ty mówisz? Cztery lata to żadna różnica!!!!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
mój mąż jest ode mnie 6 lat młodszy. Jesteśmy razem 8 lat, a małżeństwem od sierpnia 2005. Wszystko jest OK. Problem był na początku (tzn. ja go sobie wymyślałam oraz moi przyszli teściowie demonizowali strasznie), ale w tej chwili różnicy się nie odczuwa. Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny, jesteście kochane nie sądziłam, że tyle osób się odezwie.
Nie chciałam robić problemu z tego, że mam młodszego narzeczonego a jedynie dowiedzieć się jak inni sobie radzą w takiej sytuacji. My jesteśmy razem od ponad 5 lat, początki były trudne, może dlatego że to ja się obawiałam takiej róznicy wieku. Ale teraz jest cudownie, wiem że to jest największa miłość. Przez te 5 lat zawsze traktowaliśmy się jakbyśmy się co dopiero zakochali w sobie, wszyscy nam zawsze zazdroszczą naszej miłości. A ja Wam życzę takiej miłości, wtedy ten świat będzie napewno lepszy Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

, a tu młodszy mąż świetnie się sprawdza. 

gg: 1911129