![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wyczekanie na obnizenie wymagan przez kobiety.
Cytat:
Z wiekiem kobiety podwyższają swoje wymagania. Najniższe wymagania mają nastolatki i studentki, wraz z wiekiem są bardziej wybredne i pewne siebie. Ktoś Ci nieźle nakręcił w głowie, heheh, niestety oszukali Cię z tą teorią ![]() ![]() edit: na Tinderze ( ![]() Edytowane przez adult90 Czas edycji: 2016-12-04 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Ciekawa teoria, jakoby o wygląd miało się rozchodzić w podrywie. Biedny Neil Strauss :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Nieprawda, nie trzeba byc ani przystojnym ani piekna, by wierzyc w siebie. Ja jestem przecietna i kiedys tez nie wierzylam w siebie, a teraz wierze. Mam tez fajnego faceta, ale wierze w siebie po prostu. Nie zaczepiaja mnie na ulicy, szczegolnie nie podrywaja, ale to nie jest powod, by w siebie nie wierzyc. Nie musze zachwycac wielu facetow, ale mam rego, ktory mnie pokochal i ktorego kocham tez. Tak samo u Ciebie mozesz nie zachwycac wielu dziewczyn, ale jak zaczniesz poznawac, to w koncu znajdziesz te fajna, ktora pokocha Ciebie i Ty ja, bo przy poznaniu duzo mozna zyskac. No i tak tworza sie super zwiazki, nie trzeba swietnego wygladu. No i nie kazdy potrzebuje wielkiego zainteresowania innych, by wierzyc w siebie. Do tego czlowiek to caloksztalt i nie tylko jego wyglad, najpierw ogolnie warto uwierzyc, ze jest sie fajna osoba, ze mozna kogos zainteresowac. Trzeba koncentrowac sie na zaletach. Wtedy nawet inaczej chodzisz, masz inna mimike i to jest atrakcyjne, a nie brak wiary w siebie.
---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Szczesliwy bedziesz dopiero jak przestaniesz uzalezniac swoja wiare w siebie od tego ile dziewczyn sie Toba zachwyca. |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że powinieneś czekać do osiągnięcia przez kobiety wieku minimum 75. lat. Wtedy sporo z nich zaczyna mieć problemy ze wzrokiem. Mogą nie dopatrzeć Twojego nieatrakcyjnego wyglądu i takim sposobem w końcu będziesz mógł się związać z kobietą z tych 70% najbardziej atrakcyjnych. Mam nadzieję, że pomogłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Do tego jak pisalam nie musisz byc przystojny, by zainteresowac dziewczyne. Zazwyczaj wlasnie pewnosc siebie wiele daje przecietnym facetom albo nawet ponizej przecietnej. Wtedy mnie nie obchodzi ich wyglad. A Ty i tak wydajesz sie w porzadku z opisu. To siedzi w glowie. Potrzeba pracy nad soba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U kobiety '70%" lub "20%" to jest w wieku 32 lat. Chyba, że z "10% grupa otyła" - to w wieku 29 lat. Nie, z innymi tak nie było, tak jest tylko z tymi, co mają ten szczególny gen. Nie, nie ma takiej szansy, ale może pokochać Twój samochód i dom z ogrodem. I pieska - o ile będzie jamnikiem. Zawsze coś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Wybacz, że będę kolejną, która podkopie Twoją śmiałą tezę, ale zgadzam się z poprzedniczkami.
Dziś mam dużo więcej wymagań, niż kiedy byłam 20latką. Poza tym, większość moich znajomych, takich "koło trzydziestek" to takie laski, że jeśli są same to przebierają w facetach od 20. do 40latków. Dziś 30 to nowe 20 a 40 to nowe 30. A coraz wiecej kobiet prezentuje podejście "nie muszę mieć dziecka za wszelką cenę", a już na pewno nie wiąże się z kimkolwiek, bo "zegar biologiczny". Także Twoja teoria - kulą w płot. |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Zdecydowana większość ludzi w końcu obniża jakoś swoje wymagania, to zdaje się być pewne. Ważne żeby obniżać je racjonalnie.
Ale problem z tobą jest inny. Uległeś jakiemuś złudzeniu, że każdy związek, nawet beznadziejny, jest lepszy niż samotność. To myślenie głupie i okrutne, zwłaszcza w stosunku do Ciebie samego. Naprawdę myślisz, że kiedy znajdzie się jakaś czterdziestka, której nie podobasz się, ale która zdecyduje się na związek z braku laku, to będziesz z nią szczęśliwy? Musze cię rozczarować. Na oko większość ludzkich związków jest dość nieudana, nieszczęśliwa, a jak wchodzisz w relacje z nastawieniem, które Ty masz, to od razu sobie gwarantujesz frustrację i piekiełko. Rozumiem cię - bo jak nigdy nie było się w związku, jest tendencja żeby idealizować życie z kimś. Ale w prawdziwym życiu związki mają sporo wad, i często naprawdę lepiej być samemu. |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Mnie się wydaje, że jesteś mało ciekawy - bez pasji, bez perspektyw, bez pieniędzy (nie miałoby to żadnego znaczenia gdyby nie dopisek o tym koncie bankowym
![]() Znam mnóstwo mało urodziwych facetów, którzy mając tak niesamowicie dobrą gadkę, poczucie humoru i pewność siebie, nie potrafią opędzić się od kobiet. Pisałeś o tym, że liczysz na zdesperowane kobiety, ja jednak myślę, że one w pierwszej kolejności zwrócą uwagę na tych odrobinę ciekawszych od Ciebie. Chyba że naprawdę jest coś, co masz im do zaoferowania, ale z tego co czytam, to nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
.
|
muszę cię zmartwić, ale z wiekiem:
- nie zmniejszyły mi się wymagania odnośnie wyglądu - zwiększyły mi się wymagania odnośnie innych kwestii. poza tym: - 180 cm wzrostu to nie jest mało - warto się za siebie wziąć, żeby więcej dziewczyn się zainteresowało tobą. czasem to kwestia zmiany fryzury, okularów czy ciuchów. a czasem większe przedsięwzięcie pt."tyjemy". mało znam dziewczyn, które gustują w szczypiorkach, a część z nich nie chce czuć się "większa" od faceta. i nawet nie chodzi o to, że mają nadwagę.
#43 |
BAN stały
|
Po raz kolejny powtarzam. Zmniejszenie wymagan dotyczy wygladu a nie calosci.
@wyrobisko napisal/a, ze moze jestem nieciekawy, bez pieniedzy, bez poczucia humoru. Wydaje mi sie, ze jest zupelnie odwrotnie bo dobrze zarabiam i mam swoje zainteresowania. Moze nie skacze ze spadochronem jak przeciez kazdy facet, nie znam sie na modzie jak kazdy facet, nie mowie w 10 jezykach jak kazdy facet i nie oplynalem kuli ziemskiej wplaw jak kazdy facet ale swoje, moze dla dziewczyn nudne, zainteresowania mam. Podobnie z poczuciem humoru. Widze jak np. dziewczyny reaguja na moje poczucie humoru a poczucie humoru jakiegos przystojnego goscia. Gdy z moich tekstow wszyscy sie smieja, z zartow Alvaro nikt, ale to jednak Alvaro ma wieksze powodzenie. To tyle jezeli chodzi o to jak wazne jest poczucie humoru. Desperacji nigdy nie zdradzam na zywo. Nigdy nie plaszcze sie w stosunku do dziewczyn, zawsze mialem buntowniczy charakter i nikomu sie nie klanialem. Koledzy mowia, ze sprawiam wrazenie pewnego siebie "cwaniaka" a przeciez na takich dziewczyny leca. Gdybym nie byl brzydki to pewnie mialbym dziesiatki okazji do wejscia w zwiazek niewazne jak nudny bym byl. Taka jest prawda. Dlatego ja czekam, az dziewczyny swoje wymagania obniza i bede mogl pokazac to, jak wartosciowy jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Chyba w gimnazjum. Zatem może pora odwrócić front i tam się przejść, zamiast celować w starsze.
#45 |
.
|
dziewczyny może lecą na cwaniaków, ale kobiety nie.
jak pisałam - z wiekiem nie obniża się wymagań co do wyglądu. ale też jak ktoś dobrze wspomniał - u ciebie to nie wygląd może być największą przeszkodą w znalezieniu partnerki.
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
następny twór krewetkopodobny.
żeby chociaż jakiś oryginalny był ![]() a w temacie - wiekszosc moich koleżanek singielek (wiek +30) jest singielkami nie z powodu braku zainteresowania facetów, tylko z powodu tego, że wolą być same niż z byle kim. I bycie singlem nie jest dla nich tragedią. Także sorry. |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#49 |
BAN stały
|
Jesli nie bedziesz sie podobal kobiecie to jest niewielki % takich, ktore z Toba beda tylko dlatego zeby nie byc same. Nie widziales facetow w wieku 40 lat? Jest masa przystojnych
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | ||
Tęczowa Jaszczurka
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#52 | ||
astro-loszka
|
Cytat:
![]() Co to jest mordka jak ziemniaczek? ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() Za bardzo trzymasz się jakichś wyimaginowanych stereotypów. Wielu facetów niższych, brzydszych, łysych, brzuchatych i nieurodziwych ma żony/partnerki. Wiele kobiet przedkłada interesujących brzydali ponad urodę modela z okładki. Pod warunkiem, że facet jest inteligentny, samodzielny, wie, czego chce od życia i może czymś zaipomonować kobiecie. Z takim podejściem jak prezentujesz (stereotypy na potęgę), nie przyciągnąłbyś zainteresowania kobiety na dłużej. Choćbyś był nie wiem jak przystojny.
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyczekanie na obniżenie wymagań przez kobiety.
Cytat:
- kobieca świadomość swojego ciała rośnie z wiekiem, bardzo wiele kobiet jest zdania, że są o wiele bardziej zadowolone z siebie i swojego wyglądu w wieku lat 30 niż w wieku lat 20 - podejście do chociażby seksu też się zmienia i ostatnie czego chcą takie kobiety to związek z byle kim bez odczuwania większego pociągu w kierunku drugiej osoby - panowie 30 plus to już nie są tatusiowe z brzuszkiem, często to zadbani, dobrze ubrani i wysportowani faceci (bo teraz ich stać na to żeby o siebie dbać w przeciwieństwie do większości młodszych o te 10 lat panów) - generalnie jeszcze w czym przebierać także no jak chcesz czekać na desperatki to powodzenia - nie doczekasz się
![]() ![]() |
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciętna kobieta będzie zawsze "mniejsza" niż przeciętny facet - raz, że wzrostem, dwa że wagą, nawet jeśli koleś nie jest kulturystą beka Cytat:
kobiety lubią sobie w ten sposób tłumaczyć różne rzeczy że dojrzały, że coś tam a tak naprawdę zawsze będą pożądać przystojniaka z silną linią szczęki przy takim zawsze jest "chemia" kobieta zawsze będzie pożądać mężczyznę atrakcyjniejszego od niej samej dlatego facet przeciętny może liczyć na atencję od nieatrakcyjnych, grubych, tych najniżej w hierarchii albo od atrakcyjnej, ale takiej które życie dało po dupie albo seba zostawił niespodziankę po wspólnej nocy młody facet ma przesrane na rynku większość kobiet interesuje się mniejszością mężczyzn ci najładniejsi zgarniają większość a dla przeciętnego faceta zostają okruszki z królewskiego stołu Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-12-04 o 18:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
I o ironio, ujscia swojej frustracji szukaja na babskim forum.
Ciekawa jestem czy to forma trollingu czy masochizmu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest skrajny przykład Cytat:
kobiety najwięcej cwaniakują, bo nie muszą nic robić (chyba że są brzydkie) ktoś tu jeszcze napisał, że polscy faceci się średnio prezentują no tak, ale to nie ich wina, takie geny dostali Polki cwaniakują bo przy relatywnie małym wysiłku mogą się przespać z jakimś alvaro, są atrakcyjne, bo kobiety słowiańskie są ogólnie atrakcyjne a chłopina polski już tak łatwo nie ma kobiety za dużo o tym nie myślą, bo i po co |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.