Wyczekanie na obniżenie wymagań przez kobiety. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-04, 13:26   #31
adult90
Zadomowienie

Dot.: Wyczekanie na obnizenie wymagan przez kobiety.

Cytat:
Napisane przez KreatywnySync Pokaż wiadomość
Witam.

Jak wiemy, z wiekiem, wiekszosci samotnych kobiet znaczaco obnizaja sie wymagania dotyczace wygladu faceta. Wiekszosc z nas, mezczyzn w Polsce obiektywnie jest przecietna a okolo 10% jest na prawde przystojnych. Nie bede tu rozpisywal, jaki to ja nie jestem bo nie o to tu chodzi, napisze jedynie ze jestem dosc niski (1.80), nie mam praktycznie zarostu, mordke jak ziemniaczek i mam szczupla sylwetke. To wszystko powoduje, ze jestem ponizej przecietnej i w wieku 25 lat nadal nigdy nie mialem nikogo. Ale sie tym nie przejmuje. Licze jedynie na to, ze to sie zmieni gdy kobietom zacznie tykac zegar biologiczny. Moje pytanie brzmi, do kiedy powinienem czekac i wrocic np. do tindera? Jaki to jest wiek u kobiety? Czy z niektorymi z Was tez tak bylo? Czy jest szansa, ze zdesperowana kobieta mnie pokocha a nie jedynie bedzie chciala zrobic ze mnie bankomat i naciagnac na dziecko?
Chyba lekko się pomyliłeś....
Z wiekiem kobiety podwyższają swoje wymagania. Najniższe wymagania mają nastolatki i studentki, wraz z wiekiem są bardziej wybredne i pewne siebie.

Ktoś Ci nieźle nakręcił w głowie, heheh, niestety oszukali Cię z tą teorią

edit:
na Tinderze ( ) chodzi głównie o relacje cielesne, seks, więc tam parcie na ładny wygląd jest największe.

Edytowane przez adult90
Czas edycji: 2016-12-04 o 13:27
adult90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 13:33   #32
poshh
Zadomowienie

Ciekawa teoria, jakoby o wygląd miało się rozchodzić w podrywie. Biedny Neil Strauss :/
poshh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 13:44   #33
Candy_lips
Zakorzenienie

Nieprawda, nie trzeba byc ani przystojnym ani piekna, by wierzyc w siebie. Ja jestem przecietna i kiedys tez nie wierzylam w siebie, a teraz wierze. Mam tez fajnego faceta, ale wierze w siebie po prostu. Nie zaczepiaja mnie na ulicy, szczegolnie nie podrywaja, ale to nie jest powod, by w siebie nie wierzyc. Nie musze zachwycac wielu facetow, ale mam rego, ktory mnie pokochal i ktorego kocham tez. Tak samo u Ciebie mozesz nie zachwycac wielu dziewczyn, ale jak zaczniesz poznawac, to w koncu znajdziesz te fajna, ktora pokocha Ciebie i Ty ja, bo przy poznaniu duzo mozna zyskac. No i tak tworza sie super zwiazki, nie trzeba swietnego wygladu. No i nie kazdy potrzebuje wielkiego zainteresowania innych, by wierzyc w siebie. Do tego czlowiek to caloksztalt i nie tylko jego wyglad, najpierw ogolnie warto uwierzyc, ze jest sie fajna osoba, ze mozna kogos zainteresowac. Trzeba koncentrowac sie na zaletach. Wtedy nawet inaczej chodzisz, masz inna mimike i to jest atrakcyjne, a nie brak wiary w siebie.

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Szczesliwy bedziesz dopiero jak przestaniesz uzalezniac swoja wiare w siebie od tego ile dziewczyn sie Toba zachwyca.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 13:48   #34
januszpolak
Zakorzenienie

Cytat:
Moje pytanie brzmi, do kiedy powinienem czekac i wrocic np. do tindera? Jaki to jest wiek u kobiety?
Ja uważam, że powinieneś czekać do osiągnięcia przez kobiety wieku minimum 75. lat. Wtedy sporo z nich zaczyna mieć problemy ze wzrokiem. Mogą nie dopatrzeć Twojego nieatrakcyjnego wyglądu i takim sposobem w końcu będziesz mógł się związać z kobietą z tych 70% najbardziej atrakcyjnych. Mam nadzieję, że pomogłam.
januszpolak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 13:48   #35
Candy_lips
Zakorzenienie

Do tego jak pisalam nie musisz byc przystojny, by zainteresowac dziewczyne. Zazwyczaj wlasnie pewnosc siebie wiele daje przecietnym facetom albo nawet ponizej przecietnej. Wtedy mnie nie obchodzi ich wyglad. A Ty i tak wydajesz sie w porzadku z opisu. To siedzi w glowie. Potrzeba pracy nad soba.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 14:02   #36
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez januszpolak Pokaż wiadomość
Ja uważam, że powinieneś czekać do osiągnięcia przez kobiety wieku minimum 75. lat. Wtedy sporo z nich zaczyna mieć problemy ze wzrokiem. Mogą nie dopatrzeć Twojego nieatrakcyjnego wyglądu i takim sposobem w końcu będziesz mógł się związać z kobietą z tych 70% najbardziej atrakcyjnych. Mam nadzieję, że pomogłam.
Popieram w 100%
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 14:11   #37
cotusie
Raczkowanie

Cytat:
Moje pytanie brzmi, do kiedy powinienem czekac i wrocic np. do tindera? Jaki to jest wiek u kobiety? Czy z niektorymi z Was tez tak bylo? Czy jest szansa, ze zdesperowana kobieta mnie pokocha a nie jedynie bedzie chciala zrobic ze mnie bankomat i naciagnac na dziecko?
Najlepiej poczekaj jeszcze 3 lata, 5 miesięcy, 4 dni i 7 godzin.
U kobiety '70%" lub "20%" to jest w wieku 32 lat. Chyba, że z "10% grupa otyła" - to w wieku 29 lat.
Nie, z innymi tak nie było, tak jest tylko z tymi, co mają ten szczególny gen.
Nie, nie ma takiej szansy, ale może pokochać Twój samochód i dom z ogrodem. I pieska - o ile będzie jamnikiem. Zawsze coś.
cotusie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-04, 14:29   #38
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Wybacz, że będę kolejną, która podkopie Twoją śmiałą tezę, ale zgadzam się z poprzedniczkami.

Dziś mam dużo więcej wymagań, niż kiedy byłam 20latką.

Poza tym, większość moich znajomych, takich "koło trzydziestek" to takie laski, że jeśli są same to przebierają w facetach od 20. do 40latków. Dziś 30 to nowe 20 a 40 to nowe 30. A coraz wiecej kobiet prezentuje podejście "nie muszę mieć dziecka za wszelką cenę", a już na pewno nie wiąże się z kimkolwiek, bo "zegar biologiczny".

Także Twoja teoria - kulą w płot.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 14:38   #39
anastazya
BAN stały

Zdecydowana większość ludzi w końcu obniża jakoś swoje wymagania, to zdaje się być pewne. Ważne żeby obniżać je racjonalnie.
Ale problem z tobą jest inny. Uległeś jakiemuś złudzeniu, że każdy związek, nawet beznadziejny, jest lepszy niż samotność. To myślenie głupie i okrutne, zwłaszcza w stosunku do Ciebie samego. Naprawdę myślisz, że kiedy znajdzie się jakaś czterdziestka, której nie podobasz się, ale która zdecyduje się na związek z braku laku, to będziesz z nią szczęśliwy?
Musze cię rozczarować. Na oko większość ludzkich związków jest dość nieudana, nieszczęśliwa, a jak wchodzisz w relacje z nastawieniem, które Ty masz, to od razu sobie gwarantujesz frustrację i piekiełko.
Rozumiem cię - bo jak nigdy nie było się w związku, jest tendencja żeby idealizować życie z kimś. Ale w prawdziwym życiu związki mają sporo wad, i często naprawdę lepiej być samemu.
anastazya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 14:43   #40
201710231149
Konto usunięte

Mnie się wydaje, że jesteś mało ciekawy - bez pasji, bez perspektyw, bez pieniędzy (nie miałoby to żadnego znaczenia gdyby nie dopisek o tym koncie bankowym ), bez charakteru i wyglądu (to też już sam oceniłeś). Jesteś nijaki, niczym się nie wyróżniasz, a liczysz na to, że z wiekiem kobiety same zaczną na Ciebie lecieć, bo wszyscy lepsi faceci będą już zajęci. Widać tę desperację i miałkość. Obstawiam też, że po znalezieniu sobie kobiety będziesz oczekiwał od niej wszystkiego, bo przecież Ty się tak namęczyłeś czekaniem, że będzie przerastało Ciebie spuszczenie po sobie wody.

Znam mnóstwo mało urodziwych facetów, którzy mając tak niesamowicie dobrą gadkę, poczucie humoru i pewność siebie, nie potrafią opędzić się od kobiet. Pisałeś o tym, że liczysz na zdesperowane kobiety, ja jednak myślę, że one w pierwszej kolejności zwrócą uwagę na tych odrobinę ciekawszych od Ciebie. Chyba że naprawdę jest coś, co masz im do zaoferowania, ale z tego co czytam, to nie .
201710231149 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 14:45   #41
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazya Pokaż wiadomość
Zdecydowana większość ludzi w końcu obniża jakoś swoje wymagania, to zdaje się być pewne. Ważne żeby obniżać je racjonalnie.

na jakiej podstawie "większość" ? bardziej logiczne jest to, że ludzie w wieku lat 30 mają za sobą już jakieś związki i jeżeli obecnie są singlami to raczej nie będą skłonni do wejścia w pierwszą lepszą relacje bo zwyczajnie mają już przykre doświadczenia w związkach - zamiast obniżyć swoje wymagania to je wręcz z wiekiem podniosą bo zwyczajnie będą chcieli uniknąć błędów, które ich spotkały do tej pory
idąc dalej - część ludzi w tym wieku będzie już po rozwodzie, będzie mieć dzieci a tacy ludzi tym bardziej zwiększają wymagania bo nie sprowadzą do chaty byle kogo żeby zwyczajnie nie skrzywdzić dziecka
inna sprawa, że im człowiek starszy i bardziej doświadczony tym lepiej radzi sobie z samotnością - parcie na związki to mają nastolatki, które dopatrują się miłości do grobowej deski w każdym akcie zainteresowania ze strony płci przeciwnej, dorośli ludzie już dochodzą do odkrywczego związku, że można pobyć samym i poczekać na coś wartościowego, nie ma już takiego parcia na związki (bo co koleżanki z klasy powiedzą)

Ale problem z tobą jest inny. Uległeś jakiemuś złudzeniu, że każdy związek, nawet beznadziejny, jest lepszy niż samotność. To myślenie głupie i okrutne, zwłaszcza w stosunku do Ciebie samego. Naprawdę myślisz, że kiedy znajdzie się jakaś czterdziestka, której nie podobasz się, ale która zdecyduje się na związek z braku laku, to będziesz z nią szczęśliwy?
Musze cię rozczarować. Na oko większość ludzkich związków jest dość nieudana, nieszczęśliwa, a jak wchodzisz w relacje z nastawieniem, które Ty masz, to od razu sobie gwarantujesz frustrację i piekiełko.

jak chłopakowi wystarczy byle co to byle czym się nie rozczaruje - on nie chce być szczęśliwy, on chce być w związku bo tak

Rozumiem cię - bo jak nigdy nie było się w związku, jest tendencja żeby idealizować życie z kimś. Ale w prawdziwym życiu związki mają sporo wad, i często naprawdę lepiej być samemu.
na czerwono

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-04, 14:51   #42
skazana_na_bluesa
.

muszę cię zmartwić, ale z wiekiem:
- nie zmniejszyły mi się wymagania odnośnie wyglądu
- zwiększyły mi się wymagania odnośnie innych kwestii.

poza tym:
- 180 cm wzrostu to nie jest mało
- warto się za siebie wziąć, żeby więcej dziewczyn się zainteresowało tobą. czasem to kwestia zmiany fryzury, okularów czy ciuchów. a czasem większe przedsięwzięcie pt."tyjemy". mało znam dziewczyn, które gustują w szczypiorkach, a część z nich nie chce czuć się "większa" od faceta. i nawet nie chodzi o to, że mają nadwagę.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 15:07   #43
KreatywnySync
BAN stały

Po raz kolejny powtarzam. Zmniejszenie wymagan dotyczy wygladu a nie calosci.

@wyrobisko napisal/a, ze moze jestem nieciekawy, bez pieniedzy, bez poczucia humoru. Wydaje mi sie, ze jest zupelnie odwrotnie bo dobrze zarabiam i mam swoje zainteresowania. Moze nie skacze ze spadochronem jak przeciez kazdy facet, nie znam sie na modzie jak kazdy facet, nie mowie w 10 jezykach jak kazdy facet i nie oplynalem kuli ziemskiej wplaw jak kazdy facet ale swoje, moze dla dziewczyn nudne, zainteresowania mam. Podobnie z poczuciem humoru. Widze jak np. dziewczyny reaguja na moje poczucie humoru a poczucie humoru jakiegos przystojnego goscia. Gdy z moich tekstow wszyscy sie smieja, z zartow Alvaro nikt, ale to jednak Alvaro ma wieksze powodzenie. To tyle jezeli chodzi o to jak wazne jest poczucie humoru. Desperacji nigdy nie zdradzam na zywo. Nigdy nie plaszcze sie w stosunku do dziewczyn, zawsze mialem buntowniczy charakter i nikomu sie nie klanialem. Koledzy mowia, ze sprawiam wrazenie pewnego siebie "cwaniaka" a przeciez na takich dziewczyny leca. Gdybym nie byl brzydki to pewnie mialbym dziesiatki okazji do wejscia w zwiazek niewazne jak nudny bym byl. Taka jest prawda. Dlatego ja czekam, az dziewczyny swoje wymagania obniza i bede mogl pokazac to, jak wartosciowy jestem.
KreatywnySync jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 15:10   #44
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
Koledzy mowia, ze sprawiam wrazenie pewnego siebie "cwaniaka" a przeciez na takich dziewczyny leca.
Chyba w gimnazjum. Zatem może pora odwrócić front i tam się przejść, zamiast celować w starsze.
Stary 2016-12-04, 15:16   #45
skazana_na_bluesa
.

dziewczyny może lecą na cwaniaków, ale kobiety nie.

jak pisałam - z wiekiem nie obniża się wymagań co do wyglądu. ale też jak ktoś dobrze wspomniał - u ciebie to nie wygląd może być największą przeszkodą w znalezieniu partnerki.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-12-04, 15:17   #46
januszpolak
Zakorzenienie

Cytat:
Gdy z moich tekstow wszyscy sie smieja, z zartow Alvaro nikt, ale to jednak Alvaro ma wieksze powodzenie. To tyle jezeli chodzi o to jak wazne jest poczucie humoru. Desperacji nigdy nie zdradzam na zywo. Nigdy nie plaszcze sie w stosunku do dziewczyn, zawsze mialem buntowniczy charakter i nikomu sie nie klanialem. Koledzy mowia, ze sprawiam wrazenie pewnego siebie "cwaniaka" a przeciez na takich dziewczyny leca. Gdybym nie byl brzydki to pewnie mialbym dziesiatki okazji do wejscia w zwiazek niewazne jak nudny bym byl. Taka jest prawda. Dlatego ja czekam, az dziewczyny swoje wymagania obniza i bede mogl pokazac to, jak wartosciowy jestem.
No ale jeśli jesteś w tych 10% najbrzydszych mężczyzn (analogicznie do grupy 10% otyłych kobiet) to nie masz co liczyć. Nawet te otyłe kobiety nie chcą pewnie na Ciebie spojrzeć (tak jak Ty na nie) a co dopiero te bardziej atrakcyjne. Pogódź się z życiem w pojedynkę w takim razie. Może te otyłe za 10 lat obniżą wymagania i jakaś jedna na Ciebie spojrzy ale gwarancji nikt Ci nie da. Niestety, każda (ja też) chce mieć przystojnego faceta u swojego boku Powinieneś to rozumieć, w końcu sam masz takie wymagania
januszpolak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 15:32   #47
201712071518
Konto usunięte

następny twór krewetkopodobny.

żeby chociaż jakiś oryginalny był

a w temacie - wiekszosc moich koleżanek singielek (wiek +30) jest singielkami nie z powodu braku zainteresowania facetów, tylko z powodu tego, że wolą być same niż z byle kim. I bycie singlem nie jest dla nich tragedią.
Także sorry.
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 15:33   #48
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
następny twór krewetkopodobny.

żeby chociaż jakiś oryginalny był

a w temacie - wiekszosc moich koleżanek singielek (wiek +30) jest singielkami nie z powodu braku zainteresowania facetów, tylko z powodu tego, że wolą być same niż z byle kim. I bycie singlem nie jest dla nich tragedią.
Także sorry.
I ten dźwięk pękającego serca i upadających marzeń...
Stary 2016-12-04, 15:38   #49
mslea1917
BAN stały

Jesli nie bedziesz sie podobal kobiecie to jest niewielki % takich, ktore z Toba beda tylko dlatego zeby nie byc same. Nie widziales facetow w wieku 40 lat? Jest masa przystojnych

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
mslea1917 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-04, 16:12   #50
201710231149
Konto usunięte

Cytat:

@wyrobisko napisal/a, ze moze jestem nieciekawy, bez pieniedzy, bez poczucia humoru. Wydaje mi sie, ze jest zupelnie odwrotnie bo dobrze zarabiam i mam swoje zainteresowania. Desperacji nigdy nie zdradzam na zywo. Koledzy mowia, ze sprawiam wrazenie pewnego siebie "cwaniaka" a przeciez na takich dziewczyny leca. Gdybym nie byl brzydki to pewnie mialbym dziesiatki okazji do wejscia w zwiazek niewazne jak nudny bym byl.
No to skoro jesteś taki super, to nie wiem w czym może tkwić Twój problem. Może celujesz w te "siksy", a nie kobiety. Brzmisz tak, jakbyś uważał się za dużo lepszego od kobiet, bo przecież to baby lecą na pieniądze (co sam podkreśliłeś i będę Ci to wypominała), a tym bardziej na wygląd. Scharakteryzowałeś w ten sposób dziewczyny, które i tak nie zwrócą na Ciebie uwagi, bo znajdzie się bogatszy i przystojny cwaniak. A to, że Ty nie zdradzasz desperacji wcale nie oznacza, że inni Ciebie nie oceniają jako ostatniego desperata. Pisząc o zainteresowaniach nie miałam na myśli polowania na tygrysy w Indiach, tylko coś, czemu się oddajesz w 100%. Dłubanie w samochodach jest też super zajęciem, możesz się też interesować produkcją papieru toaletowego. Jak jesteś w stanie opowiedzieć o tym z pasją, to będziesz brzmiał dużo lepiej niż gość, który na siłę skacze ze spadochronem, żeby komuś zaimponować. Chyba musisz zmienić nastawienie do życia i kobiet, czas uwierzyć w siebie.
201710231149 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 16:17   #51
Caudofemoralis
Tęczowa Jaszczurka

Cytat:
Koledzy mowia, ze sprawiam wrazenie pewnego siebie "cwaniaka" a przeciez na takich dziewczyny leca.
Dziewczyny nie lecą na cwaniaków, tylko na mężczyzn pewnych siebie. A ty pewny siebie nie jesteś, i tylko zakrywasz to cwaniactwem. To najgorsza możliwa kombinacja, gorsza nawet od płaszczącego się desperata. A jest przecież jeszcze trzecia możliwość: być po prostu sobą i traktować kobiety jak ludzi (którymi przecież są!), nie jak samice podczas sezonu godowego.

Cytat:
Podobnie z poczuciem humoru. Widze jak np. dziewczyny reaguja na moje poczucie humoru a poczucie humoru jakiegos przystojnego goscia. Gdy z moich tekstow wszyscy sie smieja, z zartow Alvaro nikt, ale to jednak Alvaro ma wieksze powodzenie..
Ale wiesz, że jeśli dziewczynie się ktoś bardzo podoba, to śmieje się z jego żartów, nawet jeśli nie są śmieszne? Byle się mu przypodobać? Więc coś w twojej historyjce nie gra
Caudofemoralis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 16:29   #52
linaya
astro-loszka

Cytat:
Witam.

ze jestem dosc niski (1.80), nie mam praktycznie zarostu, mordke jak ziemniaczek i mam szczupla sylwetke. To wszystko powoduje, ze jestem ponizej przecietnej i w wieku 25 lat nadal nigdy nie mialem nikogo.
180 cm to niski? czyli Twoim zdaniem przystojny facet to wielkie, zwaliste chłopie? Taki kanadyjski drwal?
Co to jest mordka jak ziemniaczek?

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Ja o siebie dbam no ale wiesz, jak brzydki o siebie dba to nadal jest brzydki. Wlosy mam tragiczne niestety, nie dosc ze blond to jeszcze niewiele z nimi da sie zrobic Ale trzymajmy sie tematu
Co ma kolor włosów do bycia przystojnym, bo nie rozumiem? to blondyn nie może być przystojny?

Za bardzo trzymasz się jakichś wyimaginowanych stereotypów. Wielu facetów niższych, brzydszych, łysych, brzuchatych i nieurodziwych ma żony/partnerki. Wiele kobiet przedkłada interesujących brzydali ponad urodę modela z okładki. Pod warunkiem, że facet jest inteligentny, samodzielny, wie, czego chce od życia i może czymś zaipomonować kobiecie.

Z takim podejściem jak prezentujesz (stereotypy na potęgę), nie przyciągnąłbyś zainteresowania kobiety na dłużej. Choćbyś był nie wiem jak przystojny.
Stary 2016-12-04, 18:05   #53
eyo
Zakorzenienie

Dot.: Wyczekanie na obniżenie wymagań przez kobiety.

Cytat:
Po raz kolejny powtarzam. Zmniejszenie wymagan dotyczy wygladu a nie calosci.

@wyrobisko napisal/a, ze moze jestem nieciekawy, bez pieniedzy, bez poczucia humoru. Wydaje mi sie, ze jest zupelnie odwrotnie bo dobrze zarabiam i mam swoje zainteresowania. Moze nie skacze ze spadochronem jak przeciez kazdy facet, nie znam sie na modzie jak kazdy facet, nie mowie w 10 jezykach jak kazdy facet i nie oplynalem kuli ziemskiej wplaw jak kazdy facet ale swoje, moze dla dziewczyn nudne, zainteresowania mam. Podobnie z poczuciem humoru. Widze jak np. dziewczyny reaguja na moje poczucie humoru a poczucie humoru jakiegos przystojnego goscia. Gdy z moich tekstow wszyscy sie smieja, z zartow Alvaro nikt, ale to jednak Alvaro ma wieksze powodzenie. To tyle jezeli chodzi o to jak wazne jest poczucie humoru. Desperacji nigdy nie zdradzam na zywo. Nigdy nie plaszcze sie w stosunku do dziewczyn, zawsze mialem buntowniczy charakter i nikomu sie nie klanialem. Koledzy mowia, ze sprawiam wrazenie pewnego siebie "cwaniaka" a przeciez na takich dziewczyny leca. Gdybym nie byl brzydki to pewnie mialbym dziesiatki okazji do wejscia w zwiazek niewazne jak nudny bym byl. Taka jest prawda. Dlatego ja czekam, az dziewczyny swoje wymagania obniza i bede mogl pokazac to, jak wartosciowy jestem.
bzdura - nie bierzesz dwóch rzeczy pod uwagę:
- kobieca świadomość swojego ciała rośnie z wiekiem, bardzo wiele kobiet jest zdania, że są o wiele bardziej zadowolone z siebie i swojego wyglądu w wieku lat 30 niż w wieku lat 20 - podejście do chociażby seksu też się zmienia i ostatnie czego chcą takie kobiety to związek z byle kim bez odczuwania większego pociągu w kierunku drugiej osoby
- panowie 30 plus to już nie są tatusiowe z brzuszkiem, często to zadbani, dobrze ubrani i wysportowani faceci (bo teraz ich stać na to żeby o siebie dbać w przeciwieństwie do większości młodszych o te 10 lat panów) - generalnie jeszcze w czym przebierać
także no jak chcesz czekać na desperatki to powodzenia - nie doczekasz się

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 18:30   #54
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
- warto się za siebie wziąć, żeby więcej dziewczyn się zainteresowało tobą. czasem to kwestia zmiany fryzury, okularów czy ciuchów. a czasem większe przedsięwzięcie pt."tyjemy". mało znam dziewczyn, które gustują w szczypiorkach, a część z nich nie chce czuć się "większa" od faceta. i nawet nie chodzi o to, że mają nadwagę.
niech twoje koleżanki schudną, lol
przeciętna kobieta będzie zawsze "mniejsza" niż przeciętny facet - raz, że wzrostem, dwa że wagą, nawet jeśli koleś nie jest kulturystą
beka

Cytat:
Wielu facetów niższych, brzydszych, łysych, brzuchatych i nieurodziwych ma żony/partnerki.
bo one najpierw wyszalały się z przystojniakami, a potem jak odkryły, że taki niekoniecznie odbiera telefon po wspólnej nocy, to postawiły zwrócić uwagę na kogoś mniej atrakcyjnego
kobiety lubią sobie w ten sposób tłumaczyć różne rzeczy
że dojrzały, że coś tam
a tak naprawdę zawsze będą pożądać przystojniaka z silną linią szczęki
przy takim zawsze jest "chemia"

kobieta zawsze będzie pożądać mężczyznę atrakcyjniejszego od niej samej
dlatego facet przeciętny może liczyć na atencję od nieatrakcyjnych, grubych, tych najniżej w hierarchii
albo od atrakcyjnej, ale takiej które życie dało po dupie
albo seba zostawił niespodziankę po wspólnej nocy

młody facet ma przesrane na rynku
większość kobiet interesuje się mniejszością mężczyzn
ci najładniejsi zgarniają większość a dla przeciętnego faceta zostają okruszki z królewskiego stołu

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2016-12-04 o 18:31
krewet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 20:01   #55
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 20:05   #56
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że powinieneś się umówić na randkę z autorem wątku
no no gratuluję widzę dużo argumentów... no cóż, to są właśnie kobiety - brak argumentów więc trzeba zarzucić mało kulturalnym tekstem
Stary 2016-12-04, 20:05   #57
201612090924
Konto usunięte

Cytat:
Witam.

Jak wiemy, z wiekiem, wiekszosci samotnych kobiet znaczaco obnizaja sie wymagania dotyczace wygladu faceta. Wiekszosc z nas, mezczyzn w Polsce obiektywnie jest przecietna a okolo 10% jest na prawde przystojnych. Nie bede tu rozpisywal, jaki to ja nie jestem bo nie o to tu chodzi, napisze jedynie ze jestem dosc niski (1.80), nie mam praktycznie zarostu, mordke jak ziemniaczek i mam szczupla sylwetke. To wszystko powoduje, ze jestem ponizej przecietnej i w wieku 25 lat nadal nigdy nie mialem nikogo. Ale sie tym nie przejmuje. Licze jedynie na to, ze to sie zmieni gdy kobietom zacznie tykac zegar biologiczny. Moje pytanie brzmi, do kiedy powinienem czekac i wrocic np. do tindera? Jaki to jest wiek u kobiety? Czy z niektorymi z Was tez tak bylo? Czy jest szansa, ze zdesperowana kobieta mnie pokocha a nie jedynie bedzie chciala zrobic ze mnie bankomat i naciagnac na dziecko?
Wroc na wykop.

201612090924 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-12-04, 20:11   #58
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 20:16   #59
201612090924
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Pokaż wiadomość
Treść usunięta
I o ironio, ujscia swojej frustracji szukaja na babskim forum.
Ciekawa jestem czy to forma trollingu czy masochizmu?

201612090924 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-04, 20:19   #60
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
O żadnej z tych osób nie da się powiedzieć, że jest za gruba, ma nadwagę, musi schudnąć i inne takie. No i sorry winnetou, ale w takim wypadku może się okazać że obwodowo w wielu miejscach kobieta jest większa, a chłopak jest przy niej drobniutki.

to jest skrajny przykład

Cytat:
To nie jest niekulturalne. Zrozumielibyście się bez słów, obaj jesteście tak samo obrażeni na wszystkie kobiety świata, tak samo zdesperowani i przekonani o własnej wyższości. Nie wychodzi z kobietami bo są głupie i nie doceniają, to może warto spróbować z facetem o takich samych poglądach
takie są fakty niestety
kobiety najwięcej cwaniakują, bo nie muszą nic robić (chyba że są brzydkie)
ktoś tu jeszcze napisał, że polscy faceci się średnio prezentują
no tak, ale to nie ich wina, takie geny dostali
Polki cwaniakują bo przy relatywnie małym wysiłku mogą się przespać z jakimś alvaro, są atrakcyjne, bo kobiety słowiańskie są ogólnie atrakcyjne
a chłopina polski już tak łatwo nie ma
kobiety za dużo o tym nie myślą, bo i po co
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości