|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Castelbajac :)
Inna rzecz, ze za okresem przedszkolnym nie tesknie, bo kazali mi spac na lezakowaniu co bylo potworna mordega. tak czy siak...Castelbajac jak dla mnie jestswietna nazwa, sam zapach nie moja bajka
![]() Ja też nie lubiłam leżakowania ![]() Mam nadzieję że Castelbajac nie ożywi tych wspomnień, kiedy panie w przedszkolu pakowały nas na siłę na te leżaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Nabralam straszliwej ochoty na zapoznanie sie z tym zapachem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
dzieki Madlaine
![]() moge poznac go osobiscie ![]() Jest rzeczyiscie mocno migldalowy- jednak sa to migdaly dojrzale,slodkie, bez gorzkiej skorki.Niestety wyczulam jakis dosc mocno syntetyczny aromat.. cos chemicznego.Ale to na razie 1 zetkniecie z nim..mojemu TZ bardzo sie spodobal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
ten syntetyczny aromat to na mnie własnie ta woń pasty do podłóg, ale mi się akurat podoba, wprodzawdza jakąś cierpkość i zapach plasteliny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Btw. a kredki, ale takie drewniane, czuję w Navegar L'Artistan (poznane także dzięki Mad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, wlasnie dodalam castela do KWC, wiec ocencie prosze
![]() Mnie ten zapach przy pierwszym i drugim podejsciu kompletnie zaskoczyl, powalil na kolana, oszolomil : migdaly naprawde migdalowe jak z olejku do ciasta!! ![]() ![]() Szkoda tylko, ze potem niestety ta nutka sie uwalnia i czuc... paste do podlogi ![]() Na mojej przyjaciolce pachnie natomiast tylko migdalem i rozwija sie w kierunku wanilii, zadnej chemii, same slodkosci... Buu. ![]()
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
mimo ,ze zdobylalam waham sie zawsze zanim uzyje
![]() ![]() ![]() ![]() mam EDT, EDP jest faktycznie troszke inna, ale klimat generalnie ten sam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
a ja uwielbiam ta nutke pasty do podłóg, dlatego że wzbudza we mnie masę pozytywnych wspomnień i uczuć z dzieciństwa, niewiele zapachów ma na mnie taki wpływ, ale Castelbajac zdecydowanie pozytywnie na mnie działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
A na mnie nie ma żadnej pasty do podłóg, tylko przepiękne migdały
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
E na mnie tez pachną cudne migdały, ale w pewnym momencie podszyte właśnie ta pastą, która zresztą niknie po czasie, lubię ten zapach, z jednej strony za jego prostotę, a z drugiej za ogromny ładunek pozytywnych uczuć, jakie we mnie wyzwala, łagodnieję pod jego wpływem, co przy moim charakterku jest bardzo pożądane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
A ja marzę o poznaniu Castelbajac.
Możliwość zakupu całej butelki kusi, ale nie w ciemno. Z niektórych opisów wynika, że jest "mój". Z innych że przeciwnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.