|
|
#31 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No jasne, że Tobie mógł się nie podobać. Dla mnie kiczowata była pierwsza część "Smakosza" ![]() Aha, no i jeszcze poleciłabym "Bunkier"
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie znacie dobre filmy?
Widziałam Smakosza 1 i 2
czasami oglądając film patrze i oczom nei wierze, że ktoś stworzył takie cudo A widziałeś "Zły skręt" czy jakoś tak? Miałam czas, że z kumpelą oglądałyśmy filmy z dreszczykiem to ja Ci polecam Mindhunters
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
The Godfather (I, II, III)
Życie za życie Green Street Hooligans Komornik The Island Boondock Saints
|
|
#34 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Akurat mi się ten podobał, chociaż były momenty kiedy się śmiałam Ja przymierzam się do obejrzenia "Shutter:Widmo". Film japońskich twórców. A o czym ten film, który polecasz? Tak w skrócie ![]() Aha, no i jeszcze podobały mi się 3 części "Oszukać przeznaczenie". Ale to też zależy od gustu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
o io jeszcze "domek na piekielnym wzgórzu"
:Basen: był bardziej obrzydliwy jak dla mnie niż straszny
|
|
|
#36 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Najpierw naoglądam się horrorów, a potem spać do rana nie mogę, bo każdy cień w pokoju coś mi przypomina
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
A ja uwielbiam "Love actually". To dla mnie takie lekarstwo na podły nastrój. Hugh Grant w roli premiera jest świetny, a oglądając scenę, gdy tańczy na schodach zawsze płaczę ze śmiechu.
Poza tym "Skazani na Showshank" jest bardzo dobry. I jeszcze "Morderstwo doskonałe" też polecam. No i "Grę" z Michaelem Douglasem. Nie polecam natomiast: "Francuskiego numeru". Film jest zdrowo przereklamowany. |
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a najgorsze jest to, że jestem chyba masochistka, bo wiem, że sie będe bała a mimo wszystko ogladam ![]() ostatnio jakiś pseudo horror ogladałam..... i ciagle sie smiałam aaaaaaa "teksańska masakra..." to chyba najwieksza żenada jaką wyprodukowano
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, teraz ja
![]() A więc polecam: -"Bezsenność" świetny triller, genialna obsada, dobra akcja, ambitne kino, -"Mulholand Drive" - odjechany triller/dramat, neiźle trzeba główkować, żeby złożyć film do kupy - "Ludzie honoru" -mój ulubiony dramat sądowy, genialnie zagrany, Jack Nicolson w scenie w sądzie przechodzi samego siebie, aż dech zapiera. - "Osada" - bałam się, jak diabli, ale dobry film z zaskakującym zakończeniem. - "Amelia" , "Notting Hill" , "To właśnie miłość" -lekkie, łatwe i przyjemne. - "Wielki błękit" -niesamowity, inny, refleksyjny - "Między słowami" -piękny, refleksyjny - "Zielona mila" - płakałam jak bóbr, świetny film - "Uśpieni" -tragiczny w wymowie, ale nieziemsko dobry film, raczej ku przestrodze - "Gorączka" - Pacino + D☠☠☠☠☠ + świetny film= udany wieczór - "Moje wielkie greckie wesele" - ciepła, humorystyczna opowieść |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Szczepcio grupa (chyba policjantów) niby na szkolenie jedzie na wyspe i zaczynają ginąć, o danej godzienie ktoś i wiedzą, o której ale nie widzą co się stanie i kto zginie - próbują coś zaradzić na to (jakby chcieli oszukać przeznaczenie
) Pozdrawiam
|
|
#41 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Obejrze Fabuła podobna jak w książce "10 murzynków"
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Nie zakładam nowego wątku bo po co, podepnę moje pytanie do tego.
Otóż, czy znacie jakieś filmy lub książki podobne do "Diabeł ubiera..." ? Lubię książkę i film, ale ile można przerabiać w kółko to samo. Więc szukałam na wizazu, ale jeszcze nic nie znalazłam, więc sie pytam. ![]() Pomożecie, prawda?! |
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Polecam Strażnicy Galaktyki dobry film opis i film można zobaczyć na tej stronce xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-08-25 o 18:13 Powód: reklama |
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Amelia to jedna z nielicznych komedii romantycznych, które naprawdę lubię. W sumie to trochę komediodramat, ale klimat ma niesamowity.
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Oto najlepsze filmy na 2018 rok
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

czasami oglądając film patrze i oczom nei wierze, że ktoś stworzył takie cudo

a najgorsze jest to, że jestem chyba masochistka, bo wiem, że sie będe bała a mimo wszystko ogladam