![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nie wierzę w maseczki i peelingi
Używam czesto peelingów - najbardziej lubie te St Yves
i jestem przekonana o ich skutecznosci! regularne stosowanie (co 2 albo 3dni) sokojnie oczyszcza moja cere! a z maseczkami jest róznie, zgodze sie z tobą! wiele zapycha mi pory wiec wole te peel off ale jesli nie jesteś przekonana o skuteczności produktu to lepiej zaoszczedzić i nie stosowa go ![]() ![]() ale PEELINGI na TAK ![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie wierzę w maseczki i peelingi
Uważam, że jest wiele kosmetyków w tym własnie maseczek i pilingów które totalnie nic nie dają ale przyjemny zapach, estetyczne opakowanie przyciąga klienta. Jest jednak także wiele firm, które robią naprawde dobre maseczki ja sie na taką jedną przez przypadek natknęłam w aptece juz nie pamietam firmy bo sie ztarła nazwa z opakowania ale wiem, że kupie ją znowu moze poznam po opakowaniu
![]() po primo topolskie produkty są duzo tańsze: -chodzi tu o import -akcyze -i inne podatki TO KOSZTUJE nastepnie małe firmy lub nieznane: mają mniejsze pole do popisu bo nie stać je na -reklame tzw.marketing ...Z TYM WIĄŻE SIE MNIEJSZA POPULARNOŚĆ, MNIEJSZY ZAROBEK I MNIEJSZA SPRZEDAŻ Nie pisze tu oczywiście o produktach na rynku za 1,5zł kosmetyki powinno sie kupować w pewnych miejscach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.