![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Waxxxx! :)
Szkoda tylko ze dla wlosow blond nie ma tego opakowania 480g,to niesprawiedliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
mi WAX zniszczył włosy
![]() uparcie go stosowałam bo może kiedyś pojawią się efekty no i po miesiacu tragedia na głowie, tak wysuszonej skóry i włosów nigdy nie miałam!!!!!! a kupiłam najwieksze opakowanie ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziwię się , że TY uważasz , że one tak poprostu masowo wypadają nagle po użyciu Wax'a bo są osłabione. Jasne , że te osłabione też wypadną,pod cięzarem , ale z takiej przyczyny włosy wypadają pod ciężarem kazdej odżywki i szamponu i nie ma to nic wspólnego z regeneracją.rzeczywiście muszą Ci bardzo wolno rosnąć włosy. A i poczytaj o działaniu szamponu Garnier Neril , to działa na podobnej zasadzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
są dwa rodzaje tego waxu- faktyczni z brazaowymi napisami jest polecany do ciemnych włosów- a z zielonychi albo niebieskimi- nie kojarze bo uzywam ten pierwszy- jest dla blondynek
![]() ![]() przez 3 miesiące uzywałam dośc regularnie- srednio po 2-3 razy w tygodniu i rezultaty są zaskakujące<jupi> pięknei sie błyszczą, dobrze układają, a młodziutkich jest niezliczona ilość ![]() ![]() ![]() pochlaniam jeszcze skrzypowite- moze to wspomaganie tabletkowe potęguje efekt ![]() zdecydowanie polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.