|  2006-03-30, 23:48 | #31 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Dot.: Waxxxx! :)

Szkoda tylko ze dla wlosow blond nie ma tego opakowania 480g,to niesprawiedliwe  A efekty sa super,wlosy rosna jak szalone i redukuja sie tzw.antenki... | 
|     |   | 
|  2006-03-31, 11:34 | #32 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

mi WAX zniszczył włosy   uparcie go stosowałam bo może kiedyś pojawią się efekty no i po miesiacu tragedia na głowie, tak wysuszonej skóry i włosów nigdy nie miałam!!!!!! a kupiłam najwieksze opakowanie   
				__________________ ty mów co wiesz, ja wiem co mówię Bóg jest zajęty, w czym mogę pomóc? | 
|     |   | 
|  2006-03-31, 11:52 | #33 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Cytat: 
  A bardzo szybko rosną. Dziwię się , że TY uważasz , że one tak poprostu masowo wypadają nagle po użyciu Wax'a bo są osłabione. Jasne , że te osłabione też wypadną,pod cięzarem , ale z takiej przyczyny włosy wypadają pod ciężarem kazdej odżywki i szamponu i nie ma to nic wspólnego z regeneracją.rzeczywiście muszą Ci bardzo wolno rosnąć włosy. A i poczytaj o działaniu szamponu Garnier Neril , to działa na podobnej zasadzie. | |
|     |   | 
|  2006-03-31, 15:55 | #34 | 
| Raczkowanie | 

są dwa rodzaje tego waxu- faktyczni z brazaowymi napisami jest polecany do ciemnych włosów- a z zielonychi albo niebieskimi- nie kojarze bo uzywam ten pierwszy- jest dla blondynek  kolezanka go stosuje- sliczne refleksy robi  przez 3 miesiące uzywałam dośc regularnie- srednio po 2-3 razy w tygodniu i rezultaty są zaskakujące<jupi> pięknei sie błyszczą, dobrze układają, a młodziutkich jest niezliczona ilość  oprócz tego szybko rosną a wypadanie sie ograniczyło do 5-7 w trakcie mycia  nie przesazdam- jestem niz zauroczona  pochlaniam jeszcze skrzypowite- moze to wspomaganie tabletkowe potęguje efekt  zdecydowanie polecam   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

to Ci zazdroszcze bo moje tak szybko nie rosna
 to Ci zazdroszcze bo moje tak szybko nie rosna