![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Dot.: >>Wiosenny Płaszczyk NEW LOOK (nowy), bluza RAVEL... na dobre ciuchy lub kosmet
Cytat:
ależ ja wybredna jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Dot.: >>Wiosenny Płaszczyk NEW LOOK (nowy), bluza RAVEL... na dobre ciuchy lub kosmetyki<<
Cytat:
![]() choć szczerze przyznam, że płaszczyk już jest prawie nieaktualny. no chyba że coś powali mnie na kolana... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Dot.: >>Wiosenny Płaszczyk NEW LOOK (nowy), bluza RAVEL... na dobre ciuchy lub kosmetyki<<
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Hej, a czy wymiana plaszczyka na kosmetyki tez wchodzi w gre?
Mam do zaoferowania: zapachy: Estee LAuder Beyond Paradise - 3/4 z 30 ml Celine Dion EDT - 30 ml, nowe tusz pogrubiajo-wydluzajacy Elizabeth Arden, czarny, nowy puder Clinique, sypki, rozswietlajacy, nr 2, - kilka razy uzyty cienie do powiek, Lancome (szarosci do przydymionego makijazu, nowe), bourjois (potrojne niebieskie, pojedynczy delikatny fiolet, kilka razy uzywane) Roz bourjois No i cos pewnie jeszcze bym znalazla, tylko nie wiem co Cie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
fajna ta bluza ale beda na mnie za krotkie rekawki
![]()
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mogę powiedzieć, że płaszczyk jest już praktycznie Twój ![]() Edytowane przez alternatywa Czas edycji: 2006-03-28 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
kochana,a czego szukasz za bluze?Mam np. różowa bluzeczke Morgan'a...
golfik-bezrękawnik bezowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mam dosyć specyficzny styl, bardziej w stronę oldschool, vintage więc trudno mi coś wybrać... interesują mnie również dobre kosmetyki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Dot.: >>Wiosenny Płaszczyk NEW LOOK (nowy), bluza RAVEL... na dobre ciuchy lub kosmet
podoba mi sie i plaszczyk i bluza
![]() jakiego rozmiaru jest płaszczyk?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
przykro mi, ale nie znalazłam nic u Ciebie ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
plaszczyk mi sie strasznie podoba, choc widze ze juz raczej niekatualny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
a co bys powiedziala na wymiane za czarne biodrowki Dolce Gabbana (te od Atoski, bo ona byla chetna sie ze mna wymienic) i za cos jescze ode mnie? oddam wiele
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
naprawdę mi przykro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
ok, ok nie ma problemu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Jestem chętna na bluze
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106040 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.